Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

Képre vár: Ninaa

 
Elite cserék

    
    
    

20/15
Képre vár: Barbi, Viki
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Jún 10, vas - Tony Awards
Jún 18, hét - MTV Movie Awards
Jún 25, hét - Antman and the Wasp Los Angeles premier
Júl 16, hét - Mamma Mia!: Here We Go Again
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.06.18. 17:01
2018.06.18. 16:23
2018.06.18. 15:39
2018.06.18. 15:20
2018.06.18. 11:32
2018.06.18. 11:00
2018.06.18. 10:49
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events
Archívum - 2016. december

Peyton List x MSGM

2016.12.31. 12:54, Fanni

Peyton List is ott volt december 17-én, szombat este a 'Why Him?' los angelesi premierjén, amit a Regency Bruin Theatreben rendeztek meg.

A 18 éves színésznő a vörös szőnyeges vetítésre egy nagyon izgalmas és fiatalos, kacér ruhában lépett, ahol remekül nézett ki. Peyton egy kobaltkék és fekete színekből összeálló, masnikkal és nyakpánttal kiegészített, asszimetrikus szabású MSGM szettet viselt a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból, ami egy kötött topból, illetve egy fekete, színes virágmintákkal díszített midiszoknyából állt össze. A kifutón egyébként még egy fekete-fehér kötött pulcsival kiegészítve mutatták be, de szerencsére ezt a fiatal színésznő nem viselte, aminek tényleg örültem, mert így a végeredmény sokkal fiatalosabb és játékosabb lett, illetve a korához is tökéletesen passzolt, illetve a felsőrészt is a szoknyájába betűrve viselt igazán, ami szintén jó döntésnek bizonyult Peyton esetében, mert sokkal befejezettebbnek tűnik tőle a végeredmény. A színválasztás egyszerű volt, de az élénk árnyalatoknak köszönhetően az összhatás nagyon mutatós és izgalmas lett, a fekete részek mellett pedig még feltűnőbbek lettek a virágminták és a kobaltkék felsőrész is, az óriás fekete masnikat pedig egyszerűen imádtam, aminek köszönhetően egy kis kacérság is bele lett csempészve a megjelenésébe. A szabás is rendben volt, ahogy feljebb már emlegettem a felsőrész bele lett tűrve a szoknyájába, ennek segítségével pedig Peyton kecses dereka és a csípője is nagyon szépen ki lett emelve, ezek mellett pedig visszafogottan a lábait is meg tudta villantani. Kiegészítőként egy pár fekete Jimmy Choo magassarkú szandált, kék Ethan K clutch-ot és Graziela Gems ékszereket választott.

Peyton haja leengedve maradt amit oldalt elválasztva és felül egy kicsit lelapítva viselt, a hátára omolva és laza hullámokba besütve. A sminkjével sem estek túlzásokba, egyszerű, de mutatós lett; a szemeit fekete cicás tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították és highlighter-t is vittek fel rá, míg az ajkaira rózsaszín matt rúzs került.

Pamela Anderson x Vivienne Westwood

2016.12.31. 12:21, Fanni

Pamela Anderson december 18-án, vasárnap este megjelent a 2017-es Top Model Belgium rendezvényen, amit Párizsban rendeztek meg a Lido-ban.

A 49 éves színésznő és modell az esemény műsorvezetője volt, ahol most tőle egy meglepően egyszerű és sokat takaró ruhaválasztást láthattunk. Pamela egy fekete, ezüst mintákkal díszített Vivienne Westwood midiruhát viselt a 2016-os őszi/téli kollekcióból, amit alul átlátszó résszel egészítették ki, valamint ejtett vállrészt is kapott. Maga a ruha most kifejezetten tetszett, sőt tőle ez tényleg elég visszafogott és kifinomult választás volt, viszont rajta mégsem tetszett igazán a végeredmény, máson jobban el tudnám képzelni, például Diane Kruger-en vagy Nicole Kidman-en. Ennek ellenére a modellen sem volt rossz az összhatás, csak mégsem ez volt az igazi számára. A szabása viszont teljesen rendben volt, a vékony dereka és a csípője is hibátlanul ki lett emelve, és természetesen a dekoltázsára is nagy hangsúlyt fektettek, valamint a szoknya hossza miatt a lábait is meg tudta villantani. A színválasztás elég egyszerű és klasszikus lett, bár valami izgalmasabbat vártam tőle, mert ez színügyileg elég unalmas volt, bár az ezüst részletek kicsit mutatósabbá tették. A megjelenését egy pár fekete Jimmy Choo magassarkúval tette teljessé, ékszereket pedig nem viselt.

Pamela haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva, nagy hullámokba beszárítva viselt. A sminkje pedig drámai és feltűnő lett; a szemeit fekete füstös sminkkel és műszempillával emelték ki, az arcát bronzosították, míg az ajkaira mályvaszínű matt rúzs került.

Viola Davis x Cinq á Sept

2016.12.31. 11:58, Fanni

Viola Davis még december 19-én, hétfő este megjelent a 'Fences' new yorki premierjén, amit a Rose Theatreben rendeztek meg a Lincoln Centerben.

A film 51 éves Golden Globe jelölt színésznője a vetítésre egy egyszerű és elegáns, de mégis modern és nőies ruhában érkezett, amiben fantasztikusan nézett ki. Viola egy fekete, félvállas és enyhén alakkövető, kontrasztot alkotó élénk pink részekkel kiegészített Cinq á Sept estélyit viselt a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból. Eredetileg a rózsaszín részek helyett kivágások voltak, de a színésznő számára ezen alakítottak, így nem mutatott meg semmit sem magából, a végeredmény visszafogott és kifinomult lett. A színválasztás nem mondható túl izgalmasnak, hiszen az alapszín a legtöbbet viselt árnyalat, vagyis a fekete volt, de a pink színű kiegészítések igazán mutatóssá és egy kicsit izgalmasabbá tették az összhatást és Viola bőrszínével is nagyon jól mutattak. A szabásba sem lehet igazából belekötni, mivel Viola formás alakja gyönyörűen ki lett hangsúlyozva, nagy figyelmet fordítottak a vékony derekára és a csípőjére is. A megjelenését egy pár fekete Stuart Weitzman magassarkú szandállal, valamint fekete-arany Tyler Ellis clutch-csal és EF Collcetion ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Viola haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva viselt, nagyobb hullámokba besütve. A sminkje pedig a szokásos formában készült el; a szemeit fekete füstös sminkkel emelték ki, az arcára pirosító került, míg az ajkaira bordó rúzs került.

Zoey Deutch x Balmain

2016.12.30. 21:27, Fanni

Zoey Deutch december 17-én, vagyis szombat este megjelent a 'Why Him?' los angelesi premierjén, amit a Regency Bruin Theatreben rendeztek meg.

A film 22 éves színésznője a vörös szőnyeges eseményre egy dögös, de mégis visszafogott és a korához passzoló ruhában látogatott el, ahol mesésen nézett ki. Zoey egy arany, mélyen dekoltált és enyhén alakkövető Balmain szettet viselt a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból, ami egy laza topból és egy asszimetrikus szabású midiszoknyából állt össze. Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de én szívesebben látnék még ennél is több alkalommal arany szetteket a vörös szőnyegen, mert van bennük valami izgalmasság, ami miatt ez a szín oda való, és sajnos nem sokan merik bevállalni, pedig bármilyen bőrszínnel nagyon jól mutatna. Ezt Zoey-nak is sikerült bebizonyítania, hiszen neki is eléggé világos a bőrtónusa, ez a bronzos arany árnyalat pedig istenien mutatott vele és remek kontrasztot alkottak egymással, valamint a sötét szőke hajához is tökéletesen passzolt, ezeken kívül pedig a barna szemeit is szépen kihangsúlyozta a ruhájának a színe, ami a csillogó mesh anyag miatt még mutatósabb és izgalmasabb lett. A szabásba is lehetetlen lenne számomra belekötni, mivel a fiatal színésznő kecses alakját nagyon szépen kiemelte, annak ellenére is, hogy a felsőrész kicsit nagyobb volt, mint kellett volna, így az lógott rajta, de mivel ez bele lett tűrve a szoknyába, így Zoey alakja tökéletesen ki lett emelve, illetve a lábait is meg tudta villantani, amitől a végeredmény még szexibb és fiatalosabb is lett egyszerre. A megjelenését egy pár arany Christian Louboutin magassarkúval tette teljessé, ékszereket pedig ez alkalommal egyáltalán nem viselt, bár a ruha csillogása miatt erre nem is volt szükség.

Zoey haját egy lazább, fonatokkal kiegészített kontyba készítették el, így minden szem a ruháján maradhatott. A sminkje szintén egyszerű, barnás árnyalatú lett; a szemeit csillogó arany szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították és egy kics highlighter-t is vittek fel rá, míg az ajkaira fakó téglapiros matt rúzs került.

Best of 2016 - Best Dressed Teen / Best Dressed Under 25

2016.12.30. 16:54, Fanni

Számomra nem is volt kérdés, hogy a "Legjobban öltözött tinédzser" és a "Legjobban öltözött híresség 25 év alatt" címeket ki fogja idén megszerezni és számotokra sem lehet meglepetés, hogy Hailee Steinfeld-et választottam ki ez alkalommal. A fiatal színésznő az év legnagyobb részében még a 10-es éveinek a végét taposta, 2 hete töltötte be a 20-at, de ennek ellenére még idén megkaphatta a "Legjobban öltözött tini" címet is, remélem, hogy Ti sem bánjátok ezt. Egyébként a fiatal, kétszeres Golden Globe és Oscar jelölt színésznőnek ebben az évben a divatot illetően voltak kisebb és nagyobb hullámvölgyei, sőt idén kétszer is váltott stylist-ot, de szerencsére a harmadik, Rob Zangardi személyében megtalálta a számára legmegfelelőbb szakembert, aki egyébként még Lily Collins-t, Jennifer Lopezt és Rachel McAdames-et is öltözteti, szóval tényleg nagyon tehetséges emberről van szó és szerencsére Hailee-vel is csodákat tett.

De mivel az év elején még nem ő, hanem Karla Welch és Christian Classen öltöztették felváltva a nagyobb eseményekre, így folyton változott a stílusa. Míg egyikük (Karla) a korához megfelelően válogatta össze számára a ruhákat, addig Christian kissé túllőtt minden alkalommal a célon és vagy öregesen, vagy pedig túl kihívóan, esetleg ízléstelenül válogatta össze Hailee-nek a neki szánt darabokat. Példának a CinemaCon-on viselt Rodarte és a Met Gálán látott zöld H&M estélyit tudom felhozni, míg Karla-nak a Vanity Fair partiján viselt Elie Saab szettjét és a Sesac Pop Music Awards-on láthatott Vionnet midiruháját köszönhetjük. A Met Gálán egyébként már 2011 óta folyamatosan megjelenik Hailee, a legelső évben, vagyis 2011-ben egy Stella McCartney ruhát viselt, 2012-ben Miu Miu estélyit választott erre az alkalomra, 2013-ban Donna Karan Couture midiruhát viselt, 2014-ben a Prabal Gurung szolgáltatta számára a ruhát, 2015-ben pedig egy Michael Kors tervezésben láthattuk a vörös szőnyegen.

Aztán ezek után meglepődve tapasztaltam, hogy leváltotta az eddigi stylist-jait, és Robbal kezdett el dolgozni augusztus végétől, de félre ne értsetek, nagyon örülök, a végeredmény miatt pedig madarakat lehetne velem fogatni, hiszen az MTV Video Music Awards-on és a Torontói Filmfesztivál alatt viselt Balmain ruháival teljes mértékben sikerült elvarázsolnia, egyszerre volt nagyon szexi és játékos is, a színek és a szabás miatt pedig a fiatal korához is remekül illettek a 2017-es Resort kollekcióból származó tervezések. Egyébként idén elég sűrű lehetett a fiatal tehetség számára a határidőnaplója, hiszen a legújabb filmje mellett megjelent az első, 'Haiz' címet viselő EP lemeze, ezután Meghan Trainor társaságában turnézni indult Amerikában, ahol a Grammy díjas énekesnő előzenekaraként léphetett a színpadra Hailee, szeptemberben pedig Japánban is sikerült egy miniturnét összehoznia, viszont ezt már egyedül csinálta végig. Az énekesnői karrierje mellett a színészetet sem hanyagolta, hiszen több hamarosan, vagy már megjelent filmjét népszerűsítette Londonban, Los Angelesben és New Yorkban is, ezeken kívül rengeteg díjátadóra és gálára volt hivatalos. 2016-ban olyan nagy sikerű divatházak kreációit viselhette, mint az Elie Saab Couture, Jason Wu, J. Mendel, David Koma, Ralph & Russo Couture, Jonathan Simkhai, Rasario vagy a Dsquared2.

Jelenleg pedig még mindig a 'The Edge of Seventeen' filmjét népszerűsíti, amivel sikerült egy újabb Golden Globe jelölést begyűjtenie, és nagyon esélyes egy újabb Oscar jelölésre is az itt nyújtott fergeteges alakításáért. Ezek mellett természetesen ő maga is él, hal a divatért, ha teheti mindig ellátogat egy-egy show-ra a new yorki és a párizsi divathéten is. Bár idén csak a Valentino 2017-es tavaszi/nyári kollekciójának a bemutatóján tudott ott lenni Párizsban, de akkor is mesésen festett, akárcsak a többi jelenlévő, valamint a Tom Ford bemutatóján volt még ott New York-ban, ahol a 2016-os őszi/téli kollekciót mutatták be. Miután Párizsból innen visszatért az Államokba, már el is kezdődött a fent már emlegetett filmjének a népszerűsítése, valamint hivatalos volt a HFPA és az InStyle magazin Miss Golden Globe partijára és a Governors Awards-ra is. Szerencsére nem csak Hailee szereti a divatot, de az ezzel foglalkozó magazinok és a divatházak is rajonganak érte; ebben az évben ő kerülhetett a Seventeen magazin szeptemberi számának a címlapjára, valamint a kanadai Fashion magazin téli számának a kiadásának a borítójáról is ő nézhetett vissza ránk, ezen kívül az Interview magazin áprilisi számában is helyet kaphatott az egyik divatanyagukban. Ezek mellett pedig az American Eagle 2016-os őszi/téli kollekciójának is lett az egyik reklámarca. Az biztos, hogy a 20 éves tehetségről jövőre is sokat fogunk hallani, a díjátadószezon alatt biztosan elfoglalt lesz, valamint a zenéjével is tovább szeretne foglalkozni, ezek mellett pedig több új filmje is meg fog jelenni, többek között a 'Pitch Perfect' harmadik része.

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |