Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

 

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/18
Képre vár: Niki, katie
Feltételek | Lekerültek

Kérlek Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Dec 4, hét - The British Fashion Awards
Dec 4, hét - Selena Gomez x Coach party Londonban
Dec 5, kedd - I, Tonya Los Angeles premiere
Dec 6, szer - L'Oreal Women of Worth Awards
Dec 6, szer - The Greatest Showman London premier
Dec 6, szer - Lady Bird London premier
Dec 6, szer - THR Women in Entertainment Breakfast parti
Dec 6, szer - Molly's Game London premier
Dec 7, csüt - Jumanji London premier
Dec 7, csüt GQ Men of the Year parti
Dec 7, csüt - Just Getting Started Los Angeles premier
Dec 8, pén - The Greatest Showman New York premier
Dec 10, vas - Jumanji: Welcome to the Jungle Los Angeles premier

Dec 12, kedd - Pitch Perfect 3 Los Angeles premier
Dec 12, kedd - Star Wars: The Last Jedi London premier
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2017.12.13. 09:13
2017.12.12. 20:59
2017.12.12. 20:37
2017.12.12. 19:07
2017.12.12. 18:29
2017.12.12. 16:41
2017.12.12. 16:20
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events
Archívum - 2017. december

Daisy Ridley x Calvin Klein

2017.12.13. 09:13, Fanni

Daisy Ridley tegnap este, vagyis december 12-én hivatalos volt a 'Star Wars: The Last Jedi' londoni premierjére is, aminek a Royal Albert Hall adott otthont.

A film 25 évess színésznője erre az alkalomra egy klasszikus és elegáns, de mégis nagyon modern ruhát választott a stylistjával, amiben remekül nézett ki. Daisy egy fekete, aszimmetrikus szabású, magasított nyakrésszel kiegészített és nejlonszerű anyagból elkészített Calvin Klein ruhát viselt a 2018-as tavaszi/nyári kollekcióból. Első látásra talán elég fura lehet a végeredmény, főleg az anyaghasználat miatt, ami engem is a szemeteszsákokra emlékeztet egyébként, viszont tetszett a merész lépés és szerintem nagyon jól eladhatóvá tudta tenni az egészet, sőt kifejezetten jól is állt neki. A szabásba egyáltalán nem tudok belekötni, mivel Daisy alakját a megfelelő helyeken tökéletesen kihangsúlyozta a tervezés, így a vékony dereka é a formás csípője is istenien ki lett emelve, illetve sejtelmesen még a vállait is megvillanthatta, aminek segítségével egy kis kacérságot is bele tudtak csempészni az összhatásba. A nejlon anyaghasználat nekem csak egy dolog miatt nem nyerte el igazán a tetszésemet, ami az miatt volt, hogy hihetetlenül össze volt gyűrődve a kreáció, ami egyébként nem is lett volna baj, mert a kifutón is hasonló formában láthattuk, de a kisebb gyűrődések ott voltak mindenhol, ami nagyon zavaró volt. A színválasztás rendben volt, bár most a biztonságosabb megoldást választották, így a fekete árnyalat mellett döntöttek, ami a ruha különleges anyaghasználata és a remek sziluett mellett rendben is volt, nem tudom azt mondani, hogy nem tetszett, a filmet is sikeresen  megidézte egy kicsit, most szó szerint átállt a sötét oldalra, valamint a bőrszínével is igazán szép kontrasztot alkotott. Egy szó, mint száz nekem az outfitje tetszett, bár azt nem tudom kijelenteni, hogy ez lett volna a legjobb, amit valaha láthattunk tőle, viszont merész és feltűnő, kicsit a komfortzónájából is kilépett, amit értékelek és a lényeg, hogy a képek szerint ő is jól érezte magát benne. A megjelenését egy pár nude és barna Christian Louboutin magassarkú szandállal és Tiffany & Co. ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé. A cipő egyébként azért fontos, mivel custom made darabról van szó, a híres tervező készített egy négy darabból álló kollekciót, amit az új film női karakterei inspiráltak, Daisy pedig a saját karaktere, Rey által inspirált darabot viselte. Mondjuk a ruhához nem nagyon illett, de egyáltalán nem bántam, mert kedves tisztelgés volt a szerepe előtt.

Daisy haját egy középen elválasztott, szoros és alacsonyan elhelyezett kontyba készítették el, elől pedig néhány hullámos tincset is szabadon hagytak. A sminkje egyszerű, de látványos volt; a szemeit fekete szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát finoman bronzosították, valamint pirosították is, végezetül az ajkaira rózsaszín rúzs került.

Kelly Marie Tran x Thai Nguyen Atelier

2017.12.12. 20:59, Fanni

Kelly Marie Tran szintén ott volt a 'Star Wars: The Last Jedi' világpremierjén, amit december 9-én, szombat este rendeztek meg a Los Angelesben található Shrine Auditoriumban.

A film 28 éves színésznője egy egyszerű, de annál nagyszerűbb elegáns ruhában lépett a vörös szőnyegre, ahol gyönyörűen festett. Kelly egy élénk piros, pánt nélküli és lágy esésű, valamint hosszú uszállyal kiegészített custom made Thai Nguyen Atelier estélyit viselt. A választása telitalálat volt, a tervező tökéletesen eltalálta az egészet, tényleg lehetetlen lenne bármibe is belekötni ezzel kapcsolatban. A színésznőnek ez volt az első nagy filmes megjelenése, amivel remélhetőleg még nagyobb ismertségre tesz szert, így többet láthatjuk majd a kamerák előtt. A jeles alkalomhoz elengedhetetlen volt egy előkelő és kicsit drámaibb, "hercegnős" megjelenés, amit tökéletesen sikerült kiviteleznie és remekül állt is neki a végeredmény. Kezdjük szerintem először is a színvilággal, mivel ez a gyönyörű piros árnyalat nem csak a közelgő ünnepi időszakhoz passzolt nagyon jól, de a fiatal tehetség világosabb bőrszínével és a fekete hajával is isteni kontrasztot alkotott. Egyáltalán nem hiányoltam a csillogó, vagy még ennél is színesebb emeleket, ez pont a maga egyszerűsége miatt volt hibátlan outfit. A szabás szintén rendben volt, a hosszú uszállyal kellő mennyiségű drámaiságot tudtak belevinni a választásába, valamint Kelly alakja számára is nagyon kedvező volt az estélyi; a vékony dereka és a formás csípője is nagyszerűen ki lett hangsúlyozva, valamint kicsit a vállaira és a dekoltázsára is felhívták a figyelmünket, így kacérabb elemeket is bele tudtak vinni a megjelenésébe. Az egyetlen dolog, amibe bele tudok kötni az az, hogy a színésznő alacsony termete miatt jobb lenne az egész, ha nem használtak volna fel ennyi anyagot, mert egy kicsit elveszett bennük, valamint a szoknya is hosszabb volt a kelletinél, ami még inkább összenyomta, de ha ettől eltekintek (szerencsére sikeresen), akkor egy csodás belépőt láthattunk tőle. A megjelenését egy pár Christian Louboutin magassarkúval és Jason of Beverly Hills ékszerekkel egészítette ki.

Kelly haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva, egyszerű és sikkes formában viselt egyenesre vasalva. A sminkje szintén az egyszerűség elvét követte; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították, végezetül az ajkaira nude színű rúzs került.

Sofia Carson x Giambattista Valli

2017.12.12. 20:37, Fanni

Sofia Carson szintén ellátogatott december 9-én, vagyis szombat este a 'Star Wars: The Last Jedi' los angelesi premierjére, aminek a Shrine Auditorium adott otthont.

A 24 éves színésznő ahogy az tőle várható volt egy nagyon kifinomult és elegáns ruhában érkezett a vörös szőnyeges vetítésre, ahol ismét csodásan nézett ki. Sofia egy fekete, lágy esésű, kristályokkal díszített nyakrésszel és uszállyal kiegészített, valamint a hasánál egy apró kivágással feldobott Giambattista Valli estélyit viselt a 2017-es őszi/téli kollekcióból. A színésznőtől mostanában megszokhattuk a drámai és a tényleg nagyon nőies választásokat, szóval számítani lehetett arra, hogy a következő megjelenéseit is ezek a jelzők fogják jellemezni és láss csodás, nem is tévedtem olyan nagyot. Bár a korábbiaknál ez egy kicsit visszafogott volt, viszont jobban örültem volna ha ez alkalommal inkább a korának jobban megfelelő, színes és játékos, valamint ennél kacérabb ruha mellett tette volna le a voksát. Ennek főleg az miatt örültem, mert a film szereplői is inkább a fiatalos és modern ruhák mellett döntöttek, így ruha volt látni csak egy meghívott vendéget ennyire tündökölni, igen tényleg gyönyörű volt, de sok volt az egész ahhoz képest, hogy nem szerepelt a filmben. Másra viszont nem tudok panaszkodni, hiszen a ruha szabása és a kialakítása is tökéletes volt, a klasszikus stíluselemeket remekül sikerült megjeleníteniük; a vékony derekára és a csípőjére is megfelelő mennyiségű figyelem került, de valami mégis hiányzott a végeredményből nekem, mondjuk egy visszafogottabb dekoltázsrész, vagy egy laza felsliccelés a szoknyarészen. A színválasztás biztonságos volt, elég gyakran láthattuk az elmúlt időszakban Sofia-t sötét árnyalatokban, de szerencsére a bőrszínével a fekete árnyalat remekül mutat és a kristályos nyakrésszel egy kis csillogást is bele tudtak csempészni az összhatásba. Az egyetlen dolog, amibe bele tudok kötni az a statement fülbevaló volt, ami tényleg gyönyörű darab, de a nyakrész szintén ezüst díszítése mellett már túlzásnak tartottam. Kiegészítőként egy pár Christian Louboutin magassarkút, valamint Butani és Le Vian ékszereket választott.

Sofia haját egy oldalt elválasztott, szoros és sikkes, alacsonyan elhelyezett copfba készítették el. A sminkje feltűnő és drámai lett; a szemeit bordó és fekete füstös sminkkel, illetve szempillaspirállal emelték ki, az arcát kontúrozták és pirosították is, valamint highligheter-t is használtak, míg az ajkaira nude színű rúzst vittek fel.

Cobie Smulders x Emilia Wickstead

2017.12.12. 19:07, Fanni

Cobie Smulders szintén ellátogatott a 'Star Wars: The Last Jedi' los angelesi premierjére, amit december 9-én, szombat este rendeztek meg a Shrine Auditoriumban.

A 35 éves kanadai színésznő egy elég egyszerű, de annál kacérabb kreációban érkezett a vetítésre. Cobie egy monokróm stílusú, fekete-fehér, apró absztrakt mintázattal és alig látható ezüst részletekkel díszített, kétrészes Emilia Wickstead szettet viselt a 2017-es őszi/téli kollekcióból, ami egy hosszú ujjú és magasított nyakú crop topból, valamint egy hozzá passzoló magasított derekú és lágyabb esésű midiszoknyából állt össze. A premieren a legtöbb női jelenlévő megpróbálta megidézni a film témáját, viszont voltak olyanok is, akik ezzel inkább nem foglalkoztak és valami egyszerű mellett tették le a voksukat, ehhez a csoporthoz tartozott a színésznő is. A brit divatház tervezéseivel eddig nem igazán volt problémám, sőt a kifutón ez a darab sem nézett ki rosszzl, viszont a színésznőnek valamilyen oknál fogva mégsem állt jól és úgy nézett ki sajnos benne, mint egy "jól lakott napközis", ennél szebben nem tudom kifejezni az érzést, amit kiváltott belőlem. A legnagyobb gond egyébként a felsőrésszel volt, aminek a sziluettje elég furán nézett ki, túlságosan is rövid volt, a hasvillantás ez alkalommal egyáltalán nem tetszett, de nem is ez zavart a legjobban igazából, hanem a kicsit lazább, bővebb kialakítású vállrész, ami a felsőtestét eléggé megszélesítette Cobie-nak, ami egyáltalán nem nevezhető kedvezőnek a számára.  Az az igazság, hogy már láthattuk sokkal izgalmasabb és számára is kedvezőbb outfitben, így most kisebb csalódást okozozz, pedig maga az alapöltlet az egyszerűségével nem volt rossz, csak éppen a kivitelezés nem sikerült túl jól. Egyébként a vékony dereka és a csípője is elég szépen ki lett hangsúlyozva, viszont az sajnálom, hogy a szoknya nem volt egy kicsit rövidebb, mert érdemesebb lett volna a hasa helyett a lábait megvillantani. A színvilág klasszikus és biztonságos volt, egymással és a bőrszínével is remek összhangba kerültek, a mondjuk túl izgalmasnak nem mondhatjuk, de a mintázattal egy kicsit fel tudták dobni az összhatást, valamint az ezüst részletekkel egy kis csillogást is bele tudtak az egészbe vinni. Talán jobb lehetett volna az egész, ha a kiegészítőkk segítségével egy kis színt is használtak volna a megjelenésében, mondjuk egy piros vagy zöld cipőnek és/vagy clutch-nak jobban örültem volna. A végeredményt egy pár fekete Gianvito Rossi magassarkú szandállal, ezüst Edie Parker clutch-csal és Irene Neuwirth ékszerekkel tette teljessé.

Cobie haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva, laza hullámokba besütve viselt. A sminkje egyszerű és természetes lett; a szemeit fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították és pirosították is, végül az ajkaira barna matt rúzst vittek fel.

Tessa Thompson x Solance London

2017.12.12. 18:29, Fanni

Tessa Thompson is hivatalos volt a 'Star Wars: The Last Jedi' premierjére, amit Los Angelesben rendeztek meg december 9-én, szombat este és a Shrine Auditorium adott neki otthont.

A 34 éves színésznő egy hihetetlenül izgalmas és sikkes, a 60-as éveket megidéző outfitet választott, amiben remekül nézett ki. Tessa egy háromrészes Solance London kreációt viselt a 2018-as tavaszi/nyári kollekcióból, ami egy lila, magasított nyakrésszel kiegészített topból, krémszínű oversized blézerből és egy hozzá passzoló, szintén krém színű bő szárú és magasított derekú nadrágból állt össze, amit PVC anyagból készítettek el. Első látásra elég furcsa lehet szerintem sok mindenkinek ez a szett, tényleg nem egy megszokott darabról van szó, elég különleges lett a végeredmény. Bevallom engem lepett meg a legjobban, hogy az összhatás mennyire tetszett nekem, bár azt nem tudom kijelenteni, hogy a premierre illett volna ez a tervezés, de mégis azt kell mondanom, hogy az miatt, hogy ez nem a saját filmje volt egyáltalán nem bántam a választását, mivel működött rajta és eladhatóvá tudta tenni, amihez magabiztosságra volt szüksége, nem is kicsire, de letarolt mindenkit. A színvilág is nagyon kellemes volt, különösen a lila felsőrész tetszett, ami már alapjából véve igazán feltűnő és remek volt, valamint a színésznő sötétebb bőrszínével és a hajával is gyönyörű összhangot alkotott, valamint a krémszínű kosztüm mellett is megállta a helyét. Az egyetlen dolog, amibe egy kicsit bele tudok kötni a ruhákkal kapcsolatban az az, hogy a nadrág az anyaga miatt elég csillogó volt és kicsit olcsó is volt a végeredménye, valamint több helyen is összegyűrődőtt, amire jó lett volna figyelniük. A szabás rendben volt, különösen tetszett, hogy a blézert csak a vállaira terítve viselte, így még lazább összhatást tudott elérni, de Tessa alakja is elég jól ki lett emelve, hiszen a topot beletűrték a nadrágba, valamint övet is használtak, így a vékony derekára és a csípőjére is elegendő figyelem kerülhetett, szóval a tervezés tényleg előnyös volt számára. A kiegészítők is rendben voltak, a cipő külön kiemelést érdemel, hiszen elég feltűnő és egyedi volt, igazából nekem az orra kialakítása miatt nem tetszett, de értékeltem a játékos befejezést. A megjelenését egy pár fehér-pink Solance London magassarkúval, fehér Solande London clutch-csal és Mateo ékszerekkel egészítette ki.

Tessa haja leengedve maradt, amit középen elválasztva és egyenesre vasalva viselt a hátára omolva. A sminkje szintén egyszerű lett; a szemeit fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát kontúrozták, míg az ajkaira rózsaszín rúzs került.

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |