Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

   

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    
    

20/20
Képre vár: Gwen&Devin
Feltételek | Lekerültek

Betelt, kérlek Titeket, hogy ne jelentkezzetek!

 
Események
Júl 12, szer - Game of Thrones Los Angeles premier
Júl 13, csüt - Dunkirk London premier
Júl 17, hét - Valerian and the City of a Thousand Planets LA premier
Júl 19-23, szer-vas - San Diego Comic Con
Júl 21, pén - MTV Fandom Awards
Júl 24, hét - Valerian and the City of a Thousand Planets London premier
Szept 17, vas - Emmy Awards
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2017.07.25. 21:39
2017.07.25. 14:20
2017.07.25. 13:08
2017.07.25. 12:44
2017.07.25. 10:43
2017.07.24. 17:48
2017.07.23. 21:02
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events
Archívum - 2017. július

Dania Ramirez x Polite & Sandro

2017.07.25. 21:39, Fanni

Dania Ramirez még július 22-én, szombat délután megjelent a 2017-es San Diego-i Comic Con-on, azon belül is a 'Once Upon A Time' paneljához volt hivatalos (bár ez a kép nem ott készült, de ugyanezt a szettet viselte akkor is).

A sorozat 37 éves színésznője egy nagyon egyszerű, kicsit retró stílusú és játékos tervezésben érkezett az eseményre, amibe nagyon bájosan nézett ki. Dania egy fehér alapszínű kék pöttyökkel és zöld árnyalatú absztrakt mintákkal díszített Polite pánt nélküli és mélyen dekoltált midiruhát viselt a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból. A színésznő mindig tudja, hogy mitől döglik a légy és ez alkalommal is egy csodás, az évszakhoz, a saját stílusához és az eseményhez is tökéletesen illő összeállításban láthattuk, amiben remekül festett. Kifejezetten tetszett ennek a kreációnak a kicsit vintage, az 50-es és a 60-as éveket megidéző stílusa, amitől friss és kacér lett a végeredmény, szóval nem tudok rá panaszkodni, valamint a nőies elemek is megvoltak benne, unalmasnak pedig egyáltalán nem mondanám. A színvilág elég egyszerű volt ugyan, de a fehér alapszín a kreol bőrszínével csodásan mutatott és gyönyörűen kiegészítették egymást, míg a színes minták valamint a pöttyök belevittek a végeredménybe egy kis játékosságot és izgalmat is, valamint a fehér részekkel is kellemes összhangot alkottak. A szabás is rendben volt, tényleg nincs semmi okom panaszkodni, mivel Dania kecses alakja hibátlanul ki lett emelve, hiszen ahogy láthatjátok a vékony dereka és a csípője is nagyszerűen ki lett hangsúlyozva, ezek mellett pedig sejtelmesen a vállait és a lábait is megvillanthatta, de a dekoltázsára is elég nagy figyelem került. Eredetileg ezt a darabot egyébként ejtett vállakkal és hosszú ujjakkal mutatták be a lookbook-ban, de a színésznő számára ezen változtattak és megszabadultak tőle, aminek még örültem is, mert így sokkal kacérabb és fiatalosabb lett a végeredmény, valamint az eseményhez is jobban illett ez a visszafogottab változat. A megjelenését egy pár arany Loriblu magassarkú szandállal egészítette ki és tette teljessé. Dania haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva, laza hullámokba besütve viselt. A sminkje kicsit feltűnőbb lett, mint szerettem volna, de jól állt neki, csa a ruhához valamivel természetesebbet tudtam volna elképzelni; a szemeit fekete szemceruzával és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították, de pirosítót és highlighter-t is használtak, míg az ajkaira barackszínű matt rúzst vittek fel.

Dania még aznap este, vagyis szombaton szintén az idei Comic Con alatt megjelent az Entertainment Weekly magazin által megrendezett partin, aminek a Hard Rock Hotel adott otthont San Diegoban.

A dominikai színésznő most inkább a dögösebb és tüzesebb oldalát mutatta meg, így egy szexi és egyben sejtelmes darabban láthattuk a fekete szőnyegen. Dania egy fekete, átlátszó csipkerészletekkel díszített, valamint mélyen dekoltált Sandro miniruhát viselt a 2017-es őszi/téli kollekcióból. Bevallom nekem személy szerint ez a választása most nem igazán tetszett, nem tudta belopni magát a szívembe, de ennek ellenére annyira rossznak sem mondanám, egyszerűen csak többet és jobbat vártam tőle, mert ennél tud sokkal izgalmasabbat is mutatni, ahogy azt már sokszor be is bizonyította. Igazából a ruhával különösebb problémám nem is volt, mivel Dania alakját szépen kihangsúlyozta, ami azt jelenti, hogy a vékony derekára és a formás csípőjére is nagy figyelem került, valamint a hosszú lábait és a dekoltázsát is megvillanthatta, amitől sejtelmesebb lett a megjelenése, amire az átlátszó részletek rátettek még egy lapáttal, szóval erre nem lehet panaszkodni. A szín is rendben volt, bár ugyan az évszakhoz nem illett, de mivel egy esti partiról volt szó, így itt jól megállta a helyét és a színésznő bőrszínével is jól mutatott, a csipke részek pedig egy kis izgalmat is belevittek az egészbe. Viszont a kiegészítőkkel, de főleg a cipővel nem voltam elégedett, és ennél egy sokkal letisztultabb és visszafogottabb darabot kellett volna választaniuk, szóval számomra ez rontotta most el az összhatást, ráadásul nagyon. Kiegészítőként egy pár fekete, fűzős Racine Carrée magassarkú szandált, élénk piros Dissona  táskát és Jennifer Fisher ékszereket választott. A haját most egy alacsonyabban elhelyezett, laza copfba készítették el. A sminkje pedig most is drámai és sötét lett; a szemeit fekete füstös sminkkel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát kontúrozták és highlighter-t is vittek fel rá, végül az ajkaira barna rúzs került.

Aubrey Plaza x Topshop & 3.1 Phillip Lim

2017.07.25. 14:20, Fanni

Aubrey Plaza július 20-án, csütörtök délután érkezett meg a 2017-es San Diego-i Comic Con-ra, ahol először az Entertainment Weekly és az FX 'After Dark' eseményére volt hivatalos.

A 33 éves színésznő egy nagyon egyszerű, de egyben mutatós és kacér szettben érkezett a rendezvényre, ahol nagyon jól nézett ki. Aubrey egy fekete alapszínű, kicsit bővebb szabású és mélyen dekoltált, színes virágmintákkal díszített Topshop playsuit-ot viselt. A színésznő most azok közé a hírességek közé tartozott, akik nem egy designer, hanem egy fast-fashion márka mellett tették le a voksukat, de ez is legalább annyira jól nézett ki, így egyáltalán nem bántam a hétköznapibb választását, mert itt ez is tökéletesen megállta a helyét. Bár a színválasztás kicsit sötétebb és komorabb volt, mint kellett volna, de összességében a fekete alapszínnel sem volt nagyobb gondom, hiszen a színésznő bőrszínével jól mutatott, valamint a színes virágminták is feldobták az egészet, illetve szép kontrasztot is alkottak egymással, így szinte semmibe nem lehet belekötni. Megvolt ennek a tervezésnek a maga bája és szerencsére a nőiesebb elemek is helyet kaptak rajta. A szabás is teljesen egyszerűnek, valamint megszokottnak mondható; Aubrey alakja egyébként elég szépen ki lett hangsúlyozva benne, főleg a vékony derekára és a formás lábaira került a hangsúly, illetve a dekoltázsára is felhívták a figyelmünket, amitől a végeredmény visszafogottan szexi lett. Kiegészítőként egy pár fehér Tod's magassarkút és Jennifer Fisher ékszereket választott, bár a cipőtől inkább megszabadultam volna, ez volt az egész outfitjének az egyetlen negatív pontja. A  haja leengedve maradt, amit középen elválasztva, a fülei mögé tűrve viselt nagyobb hullámokba besütve. A sminkje pedig friss és mutatós lett; a szemeit fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát pirosították, valamint highlighter-t is használtak, míg az ajkaira mályvaszínű szájfényt vittek fel.

Aubrey másnap, vagyis július 21-én, péntek délután még mindig San Diego-ban tartózkodott a Comic Con-on, azon belül is a 'Legion' paneljához volt hivatalos.

A sorozat színésznőjét ez alkalommal is egy laza, de játékos és egyben fiatalos összeállításban volt látható a fotósok és az újságírók előtt. Aubrey egy bordó, fekete és királykék színekből összeálló, kétrészes 3.1 Phillip Lim szettet viselt a 2017-es őszi/téli kollekcióból, ami egy finoman magasított topból, illetve egy magasított derekú és leopárdmintákkal díszített rövidnadrágból állt össze. A színösszeállítást imádtam, annak ellenére is, hogy ez szinte egyáltalán nem passzolt a jelenlegi évszakhoz, de egymással valami hihetetlenül szép kontrasztot alkottak és a bőrszínével is szépen kiegészítették egymást, míg a nadrágon elhelyezett minták hozzáadtak a végeredményhez egy kis izgalmasságot és pluszt is, amivel feltették az i-re a pontot. A szabásra áttérve, először is a nadrággal kezdeném, mivel ez tetszett jobban és Aubrey-nak is ez állt jobban, szerencsére a hosszú és formás lábaira ez alkalommal is nagy hangsúly került, aminek köszönhetően kacérabb lett a végeredmény, illetve a csípőjét is szépen kihangsúlyozta. Viszont a felsőrész nem igazán nyerte el a tetszésemet, bár ahogy feljebb írtam színekben jól passzolt az alsórészhez, viszont kicsit nagyobb volt rá a top, ami a dereka környékén jól is látszódott, pluszba még meg is szélesítette azt, illetve a fodros résztől is meg kellett volna szabadulniuk, mert a nadrágba betűrve jobban mutatott volna és az alakja is jobban ki lett volna emelve. De ez volt az egyetlen hibája az egésznek, az összhatást pedig nem igazán rontotta. Kiegészítőként egy pár narancssárga Tod's magassarkút választott, ami színben ugyan passzolt a szetthez, csak a stílusa nem tetszett sajnos, egy egyszerűbb szandálnak jobban örültem volna. A haja ez alkalommal is leengedve maradt, amit oldalt elválasztva, laza hullámokban viselt. A sminkje ismét egyszerű, de feltűnő lett; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították, végül az ajkaira barna rúzs került.

Cate Blanchett x Monse

2017.07.25. 13:08, Fanni

Cate Blanchett is hivatalos volt a 2017-es San Diego-i Comic Con negyedik napjára, július 22-én, szombat délután és a 'The Thor: Ragnarok' paneljánál jelent meg.

A film 48 éves színésznője egy férfiasabb stílusú, elegáns szettet választott a megjelenéséhez, amiben nagyon vagányan festett. Cate egy szürke, apró fekete-fehér-piros kockákkal díszített, kétrészes Monse nadrágkosztümöt viselt a 2018-as Resort kollekcióból, ami egy oversized blézerből és egy hozzá passzoló, bő szárú, valamint oldalt piros csíkkal díszített nadrágból állt össze, ezek mellé pedig egy teljesen egyszerű, hófehér topot párosított. A színésznőnek teljesen sikerült meglepnie, hiszen tőle nem éppen az ehhez hasonló, laza és kicsit hanyag, de ugyanakkor szintén sikkes outfiteket szokhattuk meg, hanem az elegáns és nőies darabokat, amelyekben felségesen néz ki. Viszont most teljesen kilépett a komfortzónájából és egy teljesen más oldalát mutatta meg az eseményen, ami kifejezetten tetszett, illett hozzá, jól el tudta adni és az eseményen is hibátlanul megállta a helyét. Bár túl izgalmasnak a végeredményt nem mondanám, de a mintázat azért sokat segített azon, hogy ne legyen túl unalmas a végeredmény. A szabás rendben volt, ugyan Cate alakja nem lett túlságosan kihangsúlyozva, inkább csak a vékony derekára és a dekoltázsra hívták fel a figyelmünket, de ennyi pont elég is volt számomra, így is volt benne egy kis kacérság. A színvilág az ő esetében is klasszikus és egyszerű volt, de a csíkos és az apró kockás mintázat nagyon tetszett, akárcsak a piros részletek, amelyek az egész összhatást feldobták, illetve a színésznő bőrszínével is tökéletesen kiegészítették egymást. A megjelenését egy pár Tod's magassarkúval és Repossi ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Cate rövid haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva és egyenesre vasalva viselt. A sminkje viszont ezzel szemben elég drámai és feltűnő lett; a szemeit fekete füstös sminkkel emelték ki, az arcát erőteljesen bronzosították, végül az ajkaira nude színű matt rúzs került.

Millie Bobby Brown x Victoria Beckham & Kate Spade

2017.07.25. 12:44, Fanni

Millie Bobby Brown is megjelent a 2017-es San Diego-i Comic Con-on, azon belül is a 'Stranger Things' paneljához volt hivatalos az esemény negyedik napján.

A soozat 13 éves színésznője tőle megszokottan egy nagyon bájos és stílusos, valamint kacér összeállításban lépett a fotósok és az újságírók elé, amiben remekül festett. Millie egy fehér alapszínű, fekete-piros epermintákkal díszített és mélyen dekoltált Victoria Beckham midiruhát viselt a 2016-os elő-őszi kollekcióból, ami mellé egy ujj nélküli, hófehér Kate Spade inget párosított a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból. A fiatal tehetség egyszerűen képtelen mellélőni a választásaival, minden megjelenése alkalmával a korához tökéletesen passzoló, fiatalos és laza, de mégis sikkes szettben láthatjuk, amelyek fantasztikusak, akárcsak ez. A ruhának a "kislányos" sziluettje kifejezetten tetszett, egészen szépen követte végig Millie kecses alakját, így a vékony dereka nagyon szépen ki lett emelve, valamint a lábait is visszafogottan megvillanthatta, amitől sejtelmesebb lett az összhatás, nekem pedig nagyon tetszett az egész, de a legfontosabb, hogy könnyed és egyszerű volt az egész, így nem estek túlzásokba. A színvilág klasszikusnak mondható, hiszen a fehér és a fekete árnyalatok vannak többségbe, amelyek egymással és a színésznő enyhén napbarnított bőrszínével is remekül működtek együtt, míg a piros részletek belevittek egy kis pluszt és izgalmat is, ahogy az eperminták is, amitől kacérabb és játékosabb lett a végeredmény. A megjelenését egy pár színes Kate Spade lapos talpú szandállal, illetve Jennifer Fisher ékszerekkel egészítette ki.

Millie rövid haját középen elválasztva, két szoros fonatba készítették el. A sminkje pedig a megszokottak alapján visszafogott és természetes volt; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították és highlighter-t is használtak, végül az ajkaira barackszínű matt rúzs került.

Lupita Nyong'o x Elie Saab

2017.07.25. 10:43, Fanni

Lupita Nyong'o július 22-én, szombat délután megjelent a 2017-es San Diego-i Comic Con-on, azon belül is a negyedik napon a 'Black Panther' paneljánál.

A film 34 éves színésznője egy eléggé feltűnő és izgalmas, trópusi hangulatú szettben lépett a színpadra a rajongók elé, amiben fantasztikusan nézett ki. Lupita egy fekete alapszínű, zöld és kék pálmalevelekkel díszített, bővebb szabású és mélyen dekoltált Elie Saab jumpsuit-ot viselt a 2018-as Resort kollekcióból. A színésznőt a májusi Met gála óta nem láthattuk nagyobb, vörös szőnyeges eseményen, így örültem a visszatérésének, hiszen erre a csodás outfitre megérte várni, annyira remekül állt neki az összhatás. Tudhatjuk róla, hogy az élénk és feltűnő színektől egyáltalán nem riad vissza, de igazából miért is tenné, amikor csodásan mutatnak a sötét bőrszínével, mesésen kiegészítik egymást és az együtt alkotott kontraszt sem utolsó szempont. A zöld árnyalatok elé frissek és nyáriasak voltak, így az évszakhoz is tökéletesen passzolt, a mintázat pedig hozzáadott még egy kis pluszt, ami feltette a pontot az i-re. A Comic Con nem teljesen az az eseménysorozat, ahol a legújabb és legfeltűnőb, vagy legelegánsabb kreációkban jelennek meg a hírességek, de az Oscar díjas színésznő igazán kitett magáért, egyszerre volt a végeredmény elegáns, nőies és laza is. A szabással nem estek túlzásokba, Lupita alakja nem lett benne tökéletesen kiemelte, inkább légies és könnyed volt az egész, de ettől függetlenül sem szélesítette meg az alakját, a vékony dereka elég jól ki lett hangsúlyozva, de a legnagyobb figyelem a dekoltázsára került, amivel egy kis kacérságot is sikerült belevinniük a megjelenésébe. Kiegészítőként egy pár Jimmy Choo magassarkú szandált, illetve Vita Fede ékszereket választott.

Lupita haja apró fonatokba volt elkészítve, amelyeket egy magasan elhelyezett kontyba fogtak össze. A sminkje elég visszafogott és egyszerű lett ez alkalommal; a szemeit szürke és fekete színekkel, valamint szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosító került, míg az ajkaira barna rúzst vittek fel.

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |