Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

   

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    
    

20/20
Feltételek | Lekerültek

Betelt, kérlek Titeket, hogy ne jelentkezzetek!

 
Események
Aug 13, vas - Teen Choice Awards
Aug 16, szer - Detroit London premier
Aug 18, pén - Logan Lucky Amszterdam premier
Aug 19, szom - Leap! Los Angeles premier
Aug 21, hét - Logan Lucky London premier
Aug 22, kedd - Harper's Bazaar vacsoraparti
Aug 23, szer - The Layover Los Angeles premier
Aug 27, vas - MTV Video Music Awards
Aug 30 - Szept 9, szer-szom - Velencei Filmfesztivál
Szept 7-17, csüt-vas - Torontói Filmfesztivál
Szept 17, vas - Emmy Awards
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2017.08.20. 21:23
2017.08.20. 21:10
2017.08.19. 20:26
2017.08.18. 20:27
2017.08.18. 20:07
2017.08.18. 16:20
2017.08.18. 14:02
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events
Archívum - 2017. augusztus

Best Dressed of the Week - Szavazás

2017.08.19. 20:26, Fanni

Rögzített bejegyzés hétfő késő estig! Tekerj lejjebb a friss hírekért, valamint ne felejts el szavazni Te se!

Ismét itt a hétvége, ami azt jelenti, hogy eljött az idő az eheti "Best Dressed of the Week" szavazáshoz. Most a Top 8-as mezőny ismét elég izgalmas és változatos lett, ahogy azt Ti is láthatjátok vannak kifejezetten elegáns és drámai szettek is, ugyanakkor találhattok lazább és hétköznapibb outfiteket is, így nagyon remélem, hogy Mindenkinek sikerül megtalálnia a saját kedvencét. Szerencsére a múlt héttel ellentétben most vannak színesebb ruhák is, aminek én személy szerint nagyon örülök, mert már kezdtem egy kicsit besokallni a sok fekete választástól, de több személynek is sikerült meglepnie az élénk és nyárias összeállításával, amelyeket egyszerűen lehetetlen nem imádni. Most senkin nem került be két megjelenéssel, bár igazából szinte senkinek nem is lett volna erre esélye, egyedül Zendaya-nak. De nem is húznám tovább az időt, irány szavazni! :)

Szóval a szavazás lényege az lenne, hogy minden héten kiválasztanátok a "Legjobban öltözött hírességet". A szavazás minden héten szombaton (legkésőbb vasárnap délelőtt) tenném fel az oldalra és vasárnap estig (vagy legkésőbb hétfő estig) lehet majd szavazni. A szavazást követően pedig egy külön bejegyzésben számolok be Nektek a döntésetekről, illetve még én is kiválasztanám a saját kedvencemet, aki szerintem megérdemelte volna még a győzelmet. Még egy kis infó: a szavazásban mindig az elmúlt hét szombatjától, a jelenlegi hét péntekéig vannak felsorolva a szavazásra kiválasztott kedvencek! (A szavazás állása új ablakban nyílik majd meg!)

Ki volt a hét legjobban öltözött híressége?
 
 
 
 
 
 
 
 
pollcode.com free polls

 

Aisha Dee x Vladimiro Gioia

2017.08.20. 21:23, Fanni

Aisha Dee is ellátogatott az idei Teen Choice Awards-ra, amit még augusztus 13-án, vasárnap délután rendeztek meg a Los Angelesben található USC's Galen Centerben.

A 'The Bold Type' 23 éves színésznője a díjátadóra egy nyárias és bájos, de mégis szexi ruhában érkezett, amiben nagyon csinos volt. Aisha egy púderrózsaszín, lágy fodrokkal és apró virágmintákkal díszített, valamint mélyen dekoltált Vladimiro Gioia midiruhát viselt a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból. Nos első látásra kifejezetten tetszett a választása a színésznőnek, aztán minél közelebbről és minél alaposan vettem szemügyre az egészet, úgy bújtak elő a hibák is, amiket nagyon sajnálok, mert tényleg nem lett volna rossz, ha egy két részleten alakítottak volna. Az első és legnagyobb problémám az volt, hogy nem tudták eldönteni, hogy milyen legyen a végeredmény, szexi és dögös, vagy visszafogott, de kacér, így ezek keveredtek; a felsőrész bevállalós és nem túl sokat takaró, addig a szoknya bájos, már-már szinte kislányos, amelyek ugyan elég jól működtek együtt, de kissé zavaró volt. Az övnek a használatát egyáltakál nem értem, bár Aisha dereka ennek köszönhetően jól ki lett emelve, de a vagányabb stílusa nem passzolt a tervezés romantikus elemeihez, az pedig egyáltalán nem tetszett, hogy a fentmaradó rész lelógott... A színvilágba viszont semmi hibát nem találtam, az alapszín nagyon kellemes és tavaszias volt, tetszett ez a nőies pasztell árnyalat, ami szerencsére a sötét bőrszínével is csodás összhangot alkotott, míg az apró virágminták belevittek az egészbe egy kis izgalmasságot is. Kiegészítőként egy pár fehér Stuart Weitzman magassarkú szandált választott.

Aisha haja leengedve maradt, amit középen elválasztva és a természetes göndör formájában viselt, a feje tetején pedig az egészet lelapították. A sminkje feltűnő és drámai lett; a szemeit arany és fekete füstös sminkkel emelték ki, az arcát bronzosították és pirosítót is használtak, míg az ajkaira piros rúzst vittek fel.

Katie Stevens x Styland

2017.08.20. 21:10, Fanni

Katie Stevens is megjelent augusztus 13-án, vagyis múlt vasárnap délután a 2017-es Teen Choice Awards-on, aminek a los angelesi USC's Galen Center adott otthont.

A 'The Bold Type' 24 éves színésznője egy férfiasabb stílusú, de hihetetlenül kacér és dögös szettben lépett a kék szőnyegre, ahol fantasztikusan nézett ki. Katie egy kétrészes, fekete és méregzöld színekből összeálló Styland nadrágkosztümöt viselt a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból. Mindig szeretem, ha egy kitűnő nadrágos összeállítást láthatunk, hiszen legalább annyira dögös, ha nem még dögösebb, mint egy miniruhás tervezés. Szerencsére ez alkalommal is csodásan festett a végeredmény, a színésznő tökéletesen választott a stylistja segítségével erre az alkalomra, amit lehetetlen nem egyből imádni. Először a színvilággal kezdjük, ami nagyon friss és izgalmas volt, ez a mesés zöld árnyalat maga volt a megtestesült álom, remek összhangba került a bőrszínével, valamint a fekete hajával is, a blézeren elhelyezett fekete részletek is nagyszerű kontrasztot alkottak az egésszel. Az egyetlen problémem az egésszel a méretezés volt, hiszen sem a nadrág, sem a blézer nem volt teljesen hibátlan, így egy-két helyen jó láthatóvá vált, hogy Katie számára nagyobb volt, mint kellett volna, de főleg a térde környékén volt ez nagyon szembetűnő, amit nagyon sajnálok. Egyébként az alakja elég jól ki lett hangsúlyozva, a derekára és a csípőjére is került egy kis figyelem, de leginkább a dekoltázsa lett kihangsúlyozva. Annak pedig nagyon örültem, hogy semmit nem viselt a blézer alatt, így az összhatás még sejtelmesebb lett. A megjelenését egy pár fekete Schutz magassarkúval és L'Dezen by Payal Shah ékszerekkel egészítette ki.

Katie haja leengedve maradt, amit középen elválasztva és egyenesre vasalva viselt a hátára omolva, ami modern és sikkes volt. A sminkje elég letisztult és visszafogott lett, de a végeredménnyel jól működött; a szemeit fekete szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, végül az ajkaira barackszínű rúzs került.

Janel Parrish x Hamel

2017.08.18. 20:27, Fanni

Janel Parrish is ellátogatott az idei Teen Choice Awards-ra, amit augusztus 13-án, vasárnap délután rendeztek meg a los angelesi USC's Galen Centerben.

A 'Pretty Little Liars' 28 éves színésznője egy modern és szexi, monokróm stílusú tervezésben lépett a kék szőnyegre, ahol nagyszerűen festett. Janel egy hófehér, kivágásokkal díszített, alakkövető és hosszú ujjú Hamel midiruhát viselt a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból. Bár túl sok újat ezzel a választásával nem tudott mutatni, hiszen korábban már láthattunk ehhez hasonló outfiteket, de a kivágásoknak hála mégis friss és izgalmas lett az egész, valamint az egyszerű végeredmény mellé bele tudott csempészni egy kis sejtelmességet is ezeknek hála, így nincs okom panaszkodni. Bár ezeknek a kivágásoknak az elhelyezése elég meredek volt, szerencsére nem villantott meg a színésznő semmit, amit nem szeretett volna, így az erőltetett jelzőt sem aggathatjuk rá. A szabás tehát tökéletesnek mondható, a tervezés végig hibátlanul követte az alakját, így a vékony derekára és a formás csípőjére is hatalmas figyelem került, valamint a dekoltázsára és a lábaira is nagy hangsúlyt feketettelk, plusz a dekoltázsát is kiemelték. A színválasztás minimalista és letisztult volt, Janel kreol bőrszínével a fehér alapszín fantasztikus kontrasztot alkotott, szóval egy igazán nyárias és kellemes szettet láthattunk tőle, ami remekül állt neki. A megjelenését egy pár fehér Stuart Weitzman magassarkú szandállal és Effy ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Janel haja leengedve maradt, amit középen elválasztva, laza hullámokban viselt, viszont egyáltalán nem tetszett és kissé ódivatúnak éreztem az egészet. A sminkje szintén nem bűvölt el, mivel túl sötét és drámai volt; a szemeit fekete füstös sminkkel és műszempillával emelték ki, az arcát kontúrozták és pirosították is, végül az ajkaira nude színű rúzs került.

Lucy Hale x Fausto Puglisi

2017.08.18. 20:07, Fanni

Lucy Hale is megjelent a 2017-es Teen Choice Awards-on, amit augusztus 13-án, vasárnap rendeztek meg a Los Angelesben található USC's Galen Centerben.

A 'Pretty Little Liars' 28 éves színésznője a díjátadóra egy igazán kacér és izgalmas szettben érkezett, amiben remekül nézett ki. Lucy bordó és arany színekből összeálló, bársonyból elkészített és kivágásokkal, valamint ezüst mintákkal díszített Fausto Puglisi miniruhát viselt a 2017-es őszi/téli kollekcióból. Nos a választása nagyon tetszett, a ruhát imádtam, de sajnos nem volt megfelelő a színésznő számára a színvilága miatt. Egyszerűen úgy éreztem, hogy ezek az őszies árnyalatok nem passzoltak a világos bőrszínéhez, plusz ráadásul még jobban sápított is, amin a sminkje sem tudott segíteni, sőt inkább rátett még egy lapáttal. Az mellett pedig most elnézek, hogy a színárnyalatok egyáltalán nem passzoltak az évszakhoz, mert egyébként nem néztek ki rosszul, mutatósak és feltűnőek voltak, ami kifejezetten tetszett, de nem itt és most, főleg nem a színésznőn. A szabás sem tudott elbűvölni, mivel a felsőrész elég "merev" volt, ami miatt a vállrésze sokkal szélesebbnek tűnt, mint amilyen valójában, valamint a kivágások elhelyezése sem a legelőnyösebb volt, így a dereka sem kapott akkora figyelmet mint kellett volna, de legalább a hosszú és formás lábaira nagy hangsúly került. Ami azt illeti a színésznőtől ennél más sokkal jobb outfitet is láthattunk, így sajnálom, hogy most nem sikerült annyira jól választania a stylistjával. A megjelenését egy pár ezüst Stuart Weitzman magassarkú szandált, valamint Beladora, Shay és Ileana Makri ékszereket választott.

Lucy rövid haja leengedve maradt, amit hátrafésülve és egyenesre vasalva viselt. A sminkje, ahogy írtam elég drámai és sötét lett, viszont a bőrszínéhez egyáltalán nem passzolt, így az még világosabbnak tűnt; a szemeit bordó füstös sminkkel emelték ki, az arcát kontúrozták és highlighter-t is vittek fel rá, míg az ajkaira nude színű rúzs került.

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |