Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

 

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/17
Képre vár: Szandi*, Szandi
Feltételek | Lekerültek

Kérlek Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Jan 14, vas - Early Man London premier
Jan 15, hét - NAACP Awards
Jan 20, szom - Screen Actors Guild Awards
Jan 20, szom - Producers Guild of America Awards
Jan 21, vas - Grammy Awards
Jan 28, vas - London Critics' Circle Awards
Feb 3, szom - Directors Guild of America Awards
Feb 11, vas - Writers Guild of America Awards
Feb 28, szer - BAFTA Awards
Márc 3, szom - Independent Film Spirit Awards
Márc 4, vas - Academy Awards (Oscar)

 

 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.01.21. 21:05
2018.01.21. 20:25
2018.01.21. 20:06
2018.01.21. 19:51
2018.01.21. 16:39
2018.01.21. 16:15
2018.01.21. 16:01
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events
Archívum - 2018. január

Best Dressed of the Week - Szavazás

2018.01.20. 11:56, Fanni

Rögzített bejegyzés hétfő késő estig! Tekerj lejjebb a friss hírekért, valamint ne felejts el szavazni Te sem!

Itt is lennék a legújabb, eheti "Best Dressed" szavazásunkkal, ami jól láthatóan elég változatosra sikeredett.Nem volt szerencsére túl nehéz feladatom a Top 8-as mezőny összeállításával, mert bár ugyan sok megjelenés volt, de nem mindegyik sikeredett sajnos tökéletesre. Ez alkalommal láthattok nagyon előkelő és drámai, valamint kicsit kacérabb és lazább/hétköznapi outfiteket is a legjobbak között, így remélem, hogy Mindenkinek sikerül megtalálnia a saját kedvencét, akire szavazni is fogtok. A színeket illetően a piros árnyalat most sem hiányzott a felhozatalból, ami azért érdekes, mert lassan már 4 hónapja folyamatosan jelen vannak itt a hasonló színek. Dupláznia senkinek nem sikerült most, de talán majd legközelebb. Nem is húznám az időt, irány szavazni! :)

Szóval a szavazás lényege az lenne, hogy minden héten kiválasztanátok a "Legjobban öltözött hírességet". A szavazás minden héten szombaton (legkésőbb vasárnap délelőtt) tenném fel az oldalra és vasárnap estig (vagy legkésőbb hétfő estig) lehet majd szavazni. A szavazást követően pedig egy külön bejegyzésben számolok be Nektek a döntésetekről, illetve még én is kiválasztanám a saját kedvencemet, aki szerintem megérdemelte volna még a győzelmet. Még egy kis infó: a szavazásban mindig az elmúlt hét szombatjától, a jelenlegi hét péntekéig vannak felsorolva a szavazásra kiválasztott kedvencek! (A szavazás állása új ablakban nyílik majd meg!)

Ki volt a hét legjobban öltözött híressége?
 
 
 
 
 
 
 
 
pollcode.com free polls

 

Haley Bennett x Chloé

2018.01.21. 21:05, Fanni

Haley Bennett is ott volt január 11-én, csütörtök délután a 2018-as Critics' Choice Awards-on, aminek a Baker Hangar adott otthont Santa Monica-ban.

A 30 éves színésznő egy elég egyszerű, de mégis elegáns és bohókás stílusú ruhában lépett a fotósok elé. Haley egy hófehér, lágy fodrokkal és ezüst flitterekkel díszített, valamint mélyen dekoltált és gallérral kiegészített Chloé midiruhát viselt a 2018-as tavaszi/nyári kollekcióból. A színésznőre 2016-ban figyelhettünk fel igazán, amikor nagyszerű ruhákat láthattunk rajta, viszont tavaly elég kevés eseményre látogatott el és ha ott is volt valahol, soha nem tudott elvarázsolni a választásaival. Sajnos ez most is így volt, sőt olyannira előnytelen és rossz ouftiben láthattuk, hogy bár még csak az év elején járunk, de már most biztos vagyok benne, hogy találkozhattok vele az év végi "WDOTY" listámon. Haley-nek annyira szép, formás és nőies alakja van, nem is értem, hogy ezt miért nem használják ki, mert gyönyörűen ki lehetne hangsúlyozni egy finoman alakkövető ruhában, ahogy azt korábban is tette. Erre megint egy olyan tervezés mellett döntöttek a stylistjával, ami bár ugyan a vékony derekát szépen kiemelte, de a vállait, a felsőtestét és a csípőjét is megszélesítette, ez pedig a vállrésznek, illetve a széles kivágásnak volt köszönhető a dekoltázsánál. Maga a ruha sem volt egy csúcsdarab, viszont a kifutón láthatott modellnek sokkal jobban állt a végeredmény és ott még a kiegészítőket is sokkal jobban párosították össze hozzá. A szabás mellett a másik nagy gond a styling-gal volt; a barna, főzős "konyhásnéni" cipő túlságosan is feltűnő volt, olyannyira, hogy a szemem folyton arra szegeződőtt, sőt azt is vettem először észre a képek láttán nem pedig a ruhát, ami hatalmas hiba. Az egyetlen amit meg tudok dícsérni az a színválasztás volt; bár azt elismerem, hogy egy színesebb ruhában szívesebben láttam volna, de a fehér és a krém árnyalatok együtt mesésen néztek ki, valamint Haley bőrszínével is nagyon kellemes összhangot alkottak. Kiegészítőként egy pár barna Chloé magassarkú szandált és szintén Chloé ékszereket választott.

Haley rövid haja szabadon maradt, amit beszárítva, kicsit kócos formában és megemelve viselt. A sminkje az egyetlen, amire tényleg nem tudok panaszkodni; a szemeit fekete, enyhén füstös sminkkel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát pirosították, míg az ajkaira rózsaszín rúzs került.

Jessica Biel x Oscar de la Renta

2018.01.21. 20:25, Fanni

Jessica Biel is jelen volt az idei Critics' Choice díjátadón, amit január 11-én, csütörtök este rendeztek meg a santa monicai Baker Hangar-ban.

A 'The Sinner' 35 éves színésznője egy elegáns és nőies, de mégis nagyon kacér összeállításban lépett a fotósok elé, ahol ismét remekül nézett ki. Jessica egy fekete alapszínű, finoman átlátszó és tüllből elkészített Oscar de la Renta midiruhát viselt a 2018-as tavaszi/nyári kollekcióból, amit piros, pink és fekete, bőrből készült mintázattal díszítettek fel. Szerintem nem árulok el hatalmas titkot azzal, hogy a színésznő volt a legnagyobb kedvencem az idei eseményről, hiszen a múlt heti szavazás alkalmával ő volt a személyes kedvencem is. Már emlegettem a Golden Globe-os megjelenése során, hogy korábban nem igazán szerettem a választásait, mert hajlamos volt nagyon unalmas és egyhangú darabokba bújni, arról pedig nem is beszélve, hogy a hajával semmit nem kezdtek korábban, csak úgy volt. Ebben az évben viszont nem tudom mi történt vele, de elkezdett kísérletezgetni - pedig ugyanazzal a csapattal dolgozik együtt -, aminek ennél jobban már nem is örülhetnék. Bár maga a ruha elég egyszerűnek tűnik, de szerintem azért megegyezhetünk abban, hogy a viseléséhez mindenképpen bátorság kell, mert az igaz, hogy nem használatk fel túl sok tüll anyagot, mint más ruhához, viszont elég sejtelmes volt az átlátszósága miatt, a sötét alapszín mellé pedig élénk, lézerkivágott bőrmintákat párosítottak, amitől az összhatás sokkal különlegesebb lett, nem csak izgalmas. A fekete alap egyébként Jessica világosabb bőrszínével is remek kontrasztrot alkotott, de a színes mintázat elengedhetetlen volt a feltűnő végeredmény érdekében, ráadásul egymással is remekül mutattak, a pink és a piros párosítását egyébként is szeretem az egyedi hangulata miatt, ami itt is szemmelláthatóan jelen volt. Az átlátszóságra visszatérve; így kell ezt csinálni, nem muszáj mindent megvillantania magából az embernek, a színésznő pedig nagyon ízlésesen tette az egészet. A szabásba is lehetetlen lenne hibát találni, mivel a vékony dereka és a csípője is megfelelően ki lett emelve, plusz a lábait is megvillanthatta. A megjelenését egy pár fekete Stuart Weitzman magassarkú szandállal, piros Tyler Ellis clutch-csal és Niwaka ékszerekkel tette teljessé.

Jessica haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva és kicsit megemelve viselt, lágy hullámokba besütve. A sminkje most is elég egyszerű, de mutatós lett, bár nekem egy cicás tusvonal hiányzott az összhatásból; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal hangsúlyozták ki, az arcát kontúrozták és pirosították is, végezetül az ajkaira piros rúzs került.

Mary Elizabeth Winstead x Delpozo

2018.01.21. 20:06, Fanni

Mary Elizabeth Winstead is ott volt az idei Critics' Choice Awards-on, amit január 11-én, csütörtök délután rendeztek meg és a Santa Monica-ban található Baker Hangar adott otthont.

A 33 éves színésznő egy igazán drámai, modern és romantikus stílusú kreációban érkezett a díjátadóra, ahol mesésen festett. Mary egy tüllből elkészített, neon sárga, nude és világos szürke színekből összeálló és lágy esésű Delpozo estélyit viselt a 2018-as tavaszi/nyári kollekcióból. A spanyol divatház a kedvenceim közé tartozik, éppen ezért sajnálom, hogy ennyire elhanyagolják a stylistok és a hírességek is, pedig rengeteg csodás darabot tartalmaznak a kollekcióik. Ez alkalommal szerencsére a színésznő és a csapata egy remek darab mellett döntött, amibe minden megvolt ahhoz, hogy felhívja magára a figyelmet, de mégsem esett semmivel sem túlzásokba. Összességében azt mondhatjuk el a végeredményről, hogy Mary úgy nézett ki, mint egy modern tündérmese főszereplője, nagyon bájos és imádni való volt, a ruha pedig egy csoda. Bár semmi újdonságot nem mutattak be, viszont a felsőrész kialakítása mégis nagyon izgalmas és különleges lett az aszimmetrikus kialakításának, az ejtett vállrésznek és a hatalmas, szintén tüllből elkészítet virágnak köszönhetően. Sőt, ahozz képest, hogy tényleg elég sok réteg tüll anyagot használat fel, a fiatal tehetség kecses alakja egyáltalán nem veszett el benne, sőt a vékony derekára és a csípőjére is megfelelő mennyiségű figyelem került, plusz visszafogottan még a vállára is felhívták a figyelmünket, amitől az egész kicsit kacérabb lett. Az egyetlen dolog, amibe egy kicsit bele tudok kötni az az lenne, hogy nem pont erre az eseményre kellett volna felvennie, mert bár elegáns volt, de egy kicsit túlzás. Egy nagyobb kaliberű díjátadón sokkal jobban megállta volna a helyét, hiszen itt tényleg voltak olyan jelenlévők, akik nagyon lazára vették az egészet, de ettől függetlenül is az egyik nagy kedvencem volt. A kellemes, tavaszias színkombináció pedig meglepően jól működött Mary világos bőrszínével, még a nude szín is, pedig ez az árnyalat elég trükkös, hiszen közel áll a bőrtónusához. Ezen természetesen az élénk sárga árnyalat is sokat tudott segíteni, a kombinált színek pedig nem csak egymással, de a színésznő hajával és a bőrével is nagyszerű összhangot alkottak. A megjelenését egy pár Charlotte Olympia magassarkúval, fehér Anya Hindermarch clutch-csal és Irene Neuwirth ékszerekkel egészítette ki.

Mary haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva és elég rendezetlen hullámokba besütve viselt, ami helyett egy sikkesebb verzió jobban mutatott volna. A sminkje viszont a maga egyszerűségével rendben volt; a szemeit fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát kontúrozták, végül az ajkaira bordó rúzst vittek fel.

Alison Sudol x Miu Miu

2018.01.21. 19:51, Fanni

Alison Sudol is a meghívottak között volt a január 11-én, csütörtök délután megrendezett 2018-as Critics' Choice Awards-on, aminek a santa monicai Baker Hangar adott otthont.

A 33 éves színésznőt ismét egy nagyon nőies és elegáns, de kicsit vintage stílusú kreációban láthattuk a díjátadón, ahol remekül nézett ki. Alison egy fekete, elől és hátul is mélyen kivágott, lágy esésű, valamint ezüst részletekkel díszített cutsom made Miu Miu estélyit viselt. A színésznő megjelenéseire még 2016 végén figyeltem fel, amikor a filmjét népszerűsítette és az akkori választásaival sikerült elbűvölnie és a körülötte kialakult szeretetem azóta sem múlt el, egyszerűen csak kevesebb eseményen láthattuk az elmúlt egy évben. De most visszatért (nagy örömömre) és azóta is nagyszerű szettekben láthatjuk, amit nem csak neki, de a stylistjának is köszönhetünk. Talán még emlékeztek a 'Fantastic Beasts and Where to Find Them' new yorki premierjén viselt, szintén custom made Miu Miu ruhájára, mivel még a "BTOTY" listánkra is felkerült a 2016-os év végén. Most újból az olasz divatház tervezett számára egy klasszikus, de mégis friss és fiatalos ruhát, ami nem csak a színésznőhöz passzolt, de az eseményhez is. A szabásba egyáltalán nem lehet hibákat találni, hiszen Alison kecses alakját végig nagyon szépen követte, ami lehetővé tette, hogy a vékony dereka és a csípője is ki legyen emelve, míg a mély kivágásokkal kacérabbá tudták tenni a végeredmény, a dekoltázsára is elég nagy figyelem került. Bár most nem volt "kötelező" fekete árnyalatot viselnie, de a színésznő mégis ezt tette, amit egyáltalán nem bántam, mert az esetek legnagyobb részében színes, vagy nagyon visszafogott, fehér kreációkban láthattuk eddig, szóval egy kicsi tudott ismét a sötét árnyalatokkal kísérletezgetni, amelyek egyébként a világos bőrszínével és a szőke hajával is remek kontrasztot alkotnak, a felsőrészen elhelyezett ezüst díszítéssel pedig egy kis izgalmat és csillogást is belecsempésztek az összhatásba. Kiegészítőként egy pár Miu Miu magassarkút és Neil Lane ékszereket választott.

Alison haja leengedve maradt, amit laza hullámokba besütve viselt. A sminkje szintén egyszerű és természetes lett; a szemeit vékony, fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát lágyan bronzosították és pirosították is, míg az ajkaira nude színű matt rúzs került.

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |