RED CARPET FASHION

Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű, vörös szőnyeges divattal foglalkozó oldalon. Érdekel a divat és foglalkoztat, hogy milyen ruhákat viseltek a hírességek (színészek, énekesek, modellek) a legnagyobb eseményeken az év során? Ha a kérdésre igen a válasz, akkor nagyon jól helyen jársz. Az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, minden héten szavazhattok a legjobban öltözött sztárokra, figyelemmel követhetitek a díjátadószezont és elrepítelek Titeket hollywoodi elit eseményeire, én pedig kielemzem az outfitjeiket, hiszen ki ne lenne kíváncsi rá, hogy mit viseltek egy-egy adott rendezvény alatt!?

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    
    

20/19
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, Zaphire, Fruzsi & Kitti, Szandi
Feltételek | Lekerültek

Kérlek Titeket, hogy a chatben jelentkezzetek!

 
Események

Dec 5, szer - The Hollywood Reporter Women in Entertainment Party
Dec 9, vas - Bumblebee Los Angeles premier
Dec 10, hét - British Fashion Awards
Dec 12, szer - Mary Poppins Returns London premier

Jan 6, vas - Golden Globe Awards
Jan 13, vas - Critics' Choice Awards
Jan 14, hét - NAACP Image Awards
Jan 19, szom - Producers Guild Awards
Jan 22, kedd - Oscar Nominations
Jan 27, vas - Screen Actors Guild Awards
Feb 2, szom - Directors Guild Awards
Feb 10, vas - Grammy Awards
Feb 10, vas - BAFTAs
Feb 19, kedd - Costume Designers Guild Awards
Feb 20, szer - Brit Awards
Feb 23, szom - Film Independent Spirit Awards
Feb 25, hét - Oscars

 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2019.01.16. 21:52
2019.01.16. 12:11
2019.01.16. 11:37
2019.01.16. 11:20
2019.01.16. 10:51
2019.01.14. 21:51
2019.01.14. 21:35
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v4.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő, Linda, NikkiiWorld
» E-mail: fannismiley96[kukac]gmail.com
» Források: (x) (x) (x) (x) (x)
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events
Archívum - 2018. március

Millie Bobby Brown x Calvin Klein & Oscar de la Renta

2018.03.31. 16:08, Fanni

Millie Bobby Brown is a meghívottak között volt a 2018-as Kids' Choice Awards-on, amit még március 24-én, szombat délután rendeztek meg a Los Angelesben található The Forumban.

A 14 éves színésznő egy nagyon laza és hétköznapi, de mégis sikkes szettet választott ki a stylistjával erre at alkalomra, amit egyszerűen imádtam tetőtől-talpig és ő is remekül nézett ki benne. Millie egy denimkék, kétrészes Calvin Klein tervezést viselt, amit kifejezetten az ő számára terveztek és egy farmaringből, valamint egy magasított derekú mom jeans-ből állt össze. A tervezés pedig azért volt nagyon különleges, mert a díjátadó napján Amerika szerte tüntettek a diákok a fegyvertartással kapcsolatban a Parkland-i merénylet után, a fiatal színésznő pedig a 17 áldozatnak a nevét viselte az ing hátára írva, míg elől az egyik zseb fölött a "Never Again", vagyis a "Soha Többet" felirat olvasható. Engem sikerült nagyon meghatnia ezzel az apró, figyelmes cselekedetével és ez a tökéletes példa arra, hogy a divatot jó célra is fel lehet használni! Na de térjünk vissza a megjelenéséhez; sokszor olvasom azt Instagram-on és más közösségi oldalon is, hogy Millie választásai elég felnőttesek a korához képest, amivel párszor én is egyet értettem, viszont erőltetettnek egyik szettjét sem mondanám, ez pedig kifejezetten friss és fiatalos volt, de mégis sikerült a 70-es éveket is megidéznie, ami külön tetszett nekem. Talán azt gondolhatjátok, hogy egy díjátadóra ez nem igazán illett, de nekem mégis bejött az egész és egyáltalán nem bántam, hogy ide nem öltözött ki annyira, mint sokan mások, mert teljesen felesleges lett volna, ez így volt tökéletes, ahogy van. A szabás is rendben volt, bár a mom jeans-el első látásra nem értettem egyet, azt gondoltam, hogy egy szűk szárú farmerban jobban nézett volna ki, viszont idővel sikerült megszeretnem és kifejezetten tetszett, hogy az inget beletűrték a nadrágjába, így Millie vékony dereka kifejezetten jól ki lett emleve, bár egy vékonyka övvel feldobtam volna még az egészet a helyükben. A klasszikus színválasztás is rendben volt, ez a kék árnyalat a bőrszínével és a barna hajával is nagyon jól mutatott, míga  fehér részletekkel és kiegészítőkkel sikerült sikkesebbé tenniük a végeredményt. A megjelenését egy pár fehér Calvin Klein magassarkú szandállal egészítette ki, ékszereket viszont nem viselt. A haját egy középen elválasztott, szoros és alacsonyan elhelyezett kontyba készítették el. A sminkje is nagyon egyszerű volt; a szemeit szempillaspirállal emelték ki, az arcát pirosították és highlighter-t is vittek fel rá, míg az ajkaira barackszínű rúzs került.

Millie március 25-én, vagyis egy nappal később hétfő délután megjelent a 2018-as PaleyFest-en, amit a Dolby Theatre-ben rendeztek meg Los Angelesben és a 'Stranger Things'-et népszerűsítette.

A fiatal brit tehetség erre az alkalomra egy sokkal elegánsabb és előkelőbb, de mégis játékos összeállítás mellett döntött, amiben nagyon vagányan festett. Millie egy fekete alapszínű, finoman átlátszó és tüllből elkészített Oscar de la Renta ruhát viselt a 2018-as elő-őszi kollekcióból, amit rengeteg apró, fehér csillaggal díszítettek fel. Bár erre a választására a finom átlátszósága miatt könnyen azt lehetne mondani, hogy a fiatal korához egyáltalán nem illett, de mivel ez nagyon minimalista volt és egyáltalán nem estek túlzásba semmivel, így a végeredmény az erőltettet és az "öreges" helyett friss és modern lett, valamint finoman romantikus, ami nekem nagyon bejött és a fiatal színésznőnek is nagyon jól állt az egész, remekül eladhatóvá tudta tenni az egészet. A többi jelenlévőt egyébként teljes mértékben túlöltözte, az ő megjelenése volt a legelegánsabb és a legdrámaibb, de kicsit sem bántam ezt a húzását a stylistjával, mert tényleg mesésen festett, bár én szívem szerint meghagytam volna ezt egy premierre, vagy díjátadóra, ahol jobban érvényesült volna és valószínűleg maradandóbb is lenne. A szabás is a legnagyobb rendben volt, mondjuk azt elmondanám, hogy egy kicsit rövidebb verzóban is szívesebben megnéztem volna, amitől még kacérabb és játékosabb lehetett volna az egész, de ebben a formában is hibátlan volt. Millie kecses alakját végig nagyon jól követte, aminek köszönhetően a vékony dereka és a csípője is igazán szépen ki lett hangsúlyozva, valamint kicsit a lábait is "megvillanthatta". A színválasztás elég váratlan volt tőle, mivel eddig még nem túl sokszor láthattuk ehhez hasonlóan sötét és komor árnyalatokban, de azt kell mondanom, hogy összességében a világos bőrszínével isteni összhangot alkotott a fekete színválasztás, míg a fehér csillagokkal egy kis izgalmat és kontrasztot is bele tudtak csempészni a megjelenésébe, ami így tényleg gyönyörű lett. Kiegészítőként egy pár fekete Sophia Webster magassarkú szandált és EF Collection ékszereket választott. Millie haja leengedve maradt, amit középen elválasztva és laza hullámokba besütve viselt, amitől a megjelenése még bájosabb lett. A sminkje szerencsére most is elég visszafogott, de mutatós lett; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát pirosították és bronzosították, végül az ajkaira nude színű rúzst vittek fel.

Daisy Ridley x Teresa Helbig & Sara Battaglia

2018.03.31. 15:44, Fanni

Daisy Ridley még március 11-én, vasárnap délután szintén megjelent a 'Peter Rabbit' londoni premierjén, aminek a Vue West End adott otthont. 

A film 25 éves színésznője egy nagyon elegáns és nőies, de mégis fiatalos összeállításban lépett a zöld szőnyegre, amiben mesésen nézett ki. Daisy egy fehér alapszínű, kontrasztot alkotó fekete részletekkel és apró margaréta virágokkal díszített, finoman alakkövető Teresa Helbig blézerszabású miniruhát viselt a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból. Első látásra egyébként erős deja vu érzésem volt, ami miatt egyébként azt hittem, hogy ez biztosan egy Chanel darab, mert azokra hasonlít, de nagyon, viszont meg kellett lepődnöm, mert erről szó sem volt, ez egyszerűen csak a koppintása volt a francia márka ikonikus tweed ruháinak. Ezt egyálán nem bántam annyira, mert a végeredmény jól nézett ki és tényleg csinos volt, a napközben megrendezett eseményhez és annak a hangulatához tökéletesen illett, így sok mindenbe nem igazán tudok belekötni. A szabás hibátlan volt, jól láthatóan végig tökéletesen követte Daisy kecses alakját, így a vékony derekára és a formás csípőjére is nagy hangsúlyt fektettek, de a legnagyobb figyelem a hosszú lábaira került, amit nagyszerűen meg tudott villantani a szoknya hossza miatt és kicsit a dekoltázsát is kiemelték, bár ezzel nem estek túlzásokba, így a végeredmény visszafogott, de mégis kacér lett. A ruhán elhelyezett, apólékosan kidolgozott margaréta virágok nagyon bájosan néztek ki, mintha egy kertből lépett volna ki a színésznő, kár, hogy ez a távoli képeken nem látszik annyira, mert tényleg nagyon aranyos és játékos volt az egész. A színvilág visszafogott és egyszerű, a fehér alapszín volt többségben, ami szerencsére a színésznő viágosabb bőrszínével is kifejezetten jól nézett ki, a virágokkal izgalmasabbá tették az egészet, míg a fekete részletekkel egy kis kontrasztot és vagányságot is bele tudtak csempészni az összhatásba, amit egyáltalán nem bántam. A megjelenését egy pár fekete Christian Louboutin magassarkúval és Annina Vogel ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé. Ha egy valamibe bele kell kötnöm a szettel kapcsolatban az a cipő lenne. Igen, tudom, hogy a ruhán is voltak fekete részek, de a sötét cipő szerintem már erős túlzás volt, még úgy is, hogy tudom azt, hogy ezzel csak valamiféle összhangot akartak alkotni, de nem sikerült. Választhattak volna egy színes, mindjuk citromsárga darabot, ami fiatalosabb lett volna. Daisy haja leengedve maradt, amit beszárítva viselt, elől kicsit megemelve és a hátára omolva, ami nem nyerte el a tetszésemet, mert sajnos iszonyatosan öregítette az egész. A sminkje viszont rendben volt a maga egyszerűségével; a szemeit fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították és pirosították is, végül az ajkaira barna matt rúzs került.

Daisy március 18-án, vasárnap este pedig hivatalos volt a 2018-as Empire Awards-ra, mait Londonban rendeztek meg a Roundhouse-ban.

A fiatal brit tehetség ez alkalommal a kicsit vagányabb, férfiasabb oldalát mutatta meg, ami kifejezetten éles és elegáns volt. Daisy egy fekete-fehér, háromrészes Sara Battaglia nadrágkosztümöt viselt a 2018-as elő-őszi kollekcióból, ami egy rövid, szűkített fazonú blézerből, fehér ingből, illetve egy magasított derekú és egyenes szabású nadrágból állt össze. Kicsit emlékezetetett a végeremdény Keira Knightley Chanel megjelenésére az idei Sundance Filmfesztiválról, bár ez egy fokkal visszafogottabb volt és kevésbé nézett ki úgy, mint egy jelmez, ami miatt tetszett az egész, de mégis úgy gondolom, hogy Kiera megjelenése sokkal jobban sikerült több okból kifolyólag is. Összességében azt érzem, hogy nem igazán passzolt a fiatal korához ez a komor összeállítás, bár az tagadhatatlan, hogy a szabás jó volt és előnyös számára, eladhatóvá tudta tenni, de öregebbnek látszott benne. Az alakja számára viszont tökéletes volt, mivel Daisy vékony dereka és a formás csípője is tökéletesen ki lett hangsúlyozva, ami szerintem vitathatatlan. Talán egy színes inggel jobban tetszett volna az egész, de arra sem mondtam volna nemet, ha a színésznő inkább fehér árnyalatban viselte volna a kosztümöt, hozzá pedig sárga, világoskék, vagy világos rózsaszín inget párosítottak volna, ami egy igazi tavaszi outfit lehetett volna. De igazából a fekete alapszínre sem lehet sokat panaszkodni, mert a világos bőrszínével jól mutatott, a fehér inggel pedig megfelelő kontrasztot alkottak, mondjuk a styling lehetett volna izgalmasabb és színesebb is. Kiegészítőként egy pár sötétbordó Christian Louboutin magassarkút, valamint Tiffany & Co. ékszereket választott. Daisy haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva és göndör formába besütve iselt. A sminkje is sokkal izgalmasabb és feltűnőbb lett; a szemeit fekete füstös sminkkel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították, végül az ajkaira nude színű rúzst vittek fel, ami helyett egy élénk piros árnyalatnak jobban örültem volna. 

Elizabeth Debicki x Bottega Veneta & Erdem

2018.03.31. 13:01, Fanni

Elizabeth Debicki még március 11-én, vasárnap délután megjelent a 'Peter Rabbit' londoni premierjén, amit a Vue West End-en rendeztek meg.

A film 27 éves színésznője egy retró stílusú, nőies és klasszikus ruhában érkezett a vetítésre, ahol remekül nézett ki. Elizabeth egy kétrészes, fehér alapszínű, kék, fekete, szürke és barna mintázattal díszített Bottega Veneta tervezést viselt a 2018-as elő-őszi kollekcióból, ami egy finoman alakkövető midiruhából, illetve egy hozzá passzoló kabátkából állt össze. A színésznő már elég sokszor lenyűgözött a megjelenéseivel, amelyek mindig nagyon kifinomultak és elegánsak, ami most sem volt másképpen, bár egy fokkal lazább volt a megszokottól, aminek kifejezetten örültem. Elméletben a kreáció nem igazán nyerte el a tetszésemet, mert öregesnek ítéltem meg az egészet és még mindig azt tudom csak mondani, hogy a kabáttól jó lett volna megszabadulnia, hogy a megjelenése jobban passzoljon a korához, de összességében a jelenlétével és a magabiztosságával mégis sikerült meggyőznie arról, hogy jól áll neki és csinos is volt benne. Az egész nagyon vagány és kicsit kacár volt, szóval nem igazán tudok semmibe sem belekötni, mert működött és eladhatóvá tudta tenni, még akkor is, ha sok minden nem tetszett a ruhával kapcsolatban. A szabás ugan rendben volt, bár a kabát eltakarta az egészet, pedig Elizabeth alakját a midiruha végig szépen követte, de legalább sikerült a hosszú és formás lábait megvillantania, ami így számomra elegendő is volt ez alkalommal. A fehér alapszíntől először megijedtem, mert a színésznőnek nagyon világos, szinte hófehér a bőrszíne, így könnyen rosszul is állhatott volna neki, még jobban sápíhatta volna a bőrét, de hála a sötétebb mintázatnak sikerült egy kis kontrasztot és színt is belevinniük az egészbe, ami így sokkal jobb és egyben izgalmasabb is lett. A megjelenését egy pár világosszürke Stuart Weitzman magassarkúval és EF Collection ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé. Elizabeth haját egy elől kicsit megemelt, de alacsonyan elhelyezett kontyba készítették el. A sminkje viszont sokkal sötétebb lett, ami nekem személy szerint nagyon tetszett; a szemeit kék, szürke és fekete füstös sminkkel, valamint szempillaspirállal emelték ki, az arcát pirosították, míg az ajkaira rózsaszín rúzst vittek fel. 

Elizabeth pár nappal később, pontosabban március 17-én, szombat délután ellátogatott a 'Peter Rabbit' ausztrál premierjére is, amit Sydney-ben rendeztek meg.

Az ausztrál színésznő erre az alkalomra egy sokkal nőiesebb és játékosabb, nyárias ruhát választott, amiben mesésen festett. Elizabeth egy világosabb citromsárga, finoman alakkövető és sötétebb virágmintázattal díszített, illetve gallérral kiegészített Erdem midiruhát viselt a 2018-as tavaszi/nyári kollekcióból. Ha ezt az előző megjelenéséhez kellene hasonlítanom, akkor 200%, hogy ezt hoznám ki a győztesnek, mert az egész tökéletes volt úgy, ahogy van. Bár egy dolgon változtattam volna, mert nem igazán tetszett, hogy a ruha alsó része nem egyezett meg a felsőrész hosszával, így a térde alatt finoman átlátszó volt az egész, amin a helyükben változtattam volna, hogy a végeredmény még kifinomultabb legyen, de szerencsére ennél nagyobb probléma nem volt vele. A szabás egyszerű, de nagyszerű volt, jól láthatóan végig tökéletesen követte Elizabeth kecses alakját, de a pasztell lila övnek köszönhetően a derekára még nagyobb hangsúly került, de a formás csípőjéről sem feledkeztek meg, ami szintén remekül ki lett emelve, plusz még a lábait is sikerült sejtelmesen megvillantania. A sárga árnyalatot elég nehéz viselni, így meglepődve láttam, hogy pont ő, egy ennyire világos bőr- és hajszínű személy döntött mellette, mert könnyen sápíthatta volna ez is, de a legnagyobb meglepetésemre istenien állt neki az egész, a virágmintákkal egy kis kontrasztot, valamint izgalmat és még több színt sikerült belevinniük az összhatásba, a lila övvel pedig feltették a pontot az i-re, tökéletes befejezése volt a megjelenésének. A cipőválasztás viszont elég randomnak tűnt számomra, hiszen sötét, fekete színben pompázott és bár a ruhán is találhatunk sok hasonló árnyalatot a mintázat miatt, így megértem, hogy miért ezt választották, de én személy szerint a helyükben egy az öv színéhez hasonló, pasztell lila magassarkú szandált adtam volna Elizabeth-re, ami sokkal jobban nézett volna ki. Kiegészítőként egy pár fekete Christian Louboutin magassarkút választott, ékszereket viszont nem viselt. A haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva és kicsit lelapítva viselt, egyenes formában. A sminkje is elég visszafogott lett; a szemeit fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát pirosították, végül az ajkaira rózsaszín rúzs került.

Kat Graham x Cinq á Sept

2018.03.31. 12:43, Fanni

Kat Graham is a meghívottak között volt a 2018-as Kids' Choice Awards-on, amit Los Angelesben rendeztek meg március 24-én, még szombat délután a The Forumban.

A 28 éves színésznő egy nagyon játékos és vagány, kicsit kacér összeállításban lépett a narancssárga szőnyegre. Kat egy kétrészes Cinq á Sept tervezést viselt a 2018-as tavaszi/nyári kollekcióból, ami egy fehér, feliratos rövid ujjú felsőből, illetve egy szaténból és tüllből elkészített, magasított derekú midiszoknyából állt, amelyek mellé egy világoskék, oversized farmerdzsekit párosítottak. Bár azt nem mondanám, hogy teljes mértékben elégedett lettem volna a végeredménnyel, mert azért valljuk be, hogy lett volna még rajta mit alakítani, de az alapötlet rendben volt és a hibái ellenére is megállta a helyét ezen a fiatalos, laza eseményen. Kifejezetten örültem, hogy több felnőtt jelenlévővel ellenkezőleg ő egy tényleg friss és izgalmas, laza összeállítás mellett döntött, amivel nem esett túlzásokba. A szoknya az egyetlen igazából, amibe bele tudok kötni, főleg a szatén magasított derékrész miatt, ami nem igazán nyerte el a tetszésemet és a hasából egy kicsit többet emelt ki, mint kellett volna, de legalább a derekára és a csípőjére elegendő figyelem került. A színvilág is a megszokott, biztonságos választásnak számít, hiszen a klasszikus fekete-fehér kombináció mellett döntött, amivel nem is volt semmi baj, mert a styling és a sminkje elég izgalmas, valamint színes lett, a viselt árnyalatok pedig Kat sötétebb bőr- és hajszínével is nagyszerűen mutattak. Bár a magassarkú csizmája tetszett, csillogott és nőies volt, viszont a szoknya hosszúsága miatt nem nézett ki túl jól, szóval ez esetben egy piros, vagy fekete magassarkú szandálnak jobban örültem volna. A megjelenését egy pár fekete, kristályokkal díszített Saint Laurent magassarkú bokacsizmával, valamint Maria Black ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Kat haját egy oldalt elválasztott, kicsit lazább, de mégis rendezett, alacsonyan elhelyezett kontyba készítették el. A sminkje viszont igazán izgalmas és élénk lett; a szemeit barna, cicás füstös sminkkel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát kontúrozták és pirosították is, végezetül az ajkaira élénk piros rúzst vittek fel.

Yara Shahidi x Rasario

2018.03.31. 12:05, Fanni

Yara Shahidi is jelen volt a 2018-as Kids' Choice Awards-on, amit március 24-én, szombat délután rendeztek meg a Los Angelesben található The Forumban.

A 18 éves színésznő egy nagyon fiatalos és játékos, kacér összeállítást választott a narancssárga szőnyeges megjelenéséhez, amiben remekül nézett ki. Yara egy fehér alapszínű, fekete pöttyökkel díszített, kétrészes Rasario tervezést viselt a 2018-as tavaszi/nyári kollekcióból, ami egy babydoll felsőrészből, illetve egy magasított derekú rövidnadrágból állt össze. Ennél jobb összeállítást el sem tudtam volna képzelni erre a díjátadóra, szóval már most ki kell jelentenem, hogy az egész szett nagyon tetszett és tetőtől-talpig tökéletes volt, szerencsére a fiatal tehetségnek is nagyon jól állt a végeredmény. Annak ellenére, hogy főleg a felsőrész szabása elég bő és könnyed volt Yara alakja mégsem veszett el benne és a megfelelő helyeken minden remekül ki lett emelve rajta. Visszafogottan felhívták a figyelmünket a dekoltázsára, illetve a vállaira is, de a derkára is került egy minimális hangsúly, viszont a leginkább mégis a hosszú és formás lábai lettek kiemelve, amelyeket nagyszerűen sikerült megvillantania, így az összhatás igazán kacér és sejtelmes lett, de anélkül, hogy túlzásokba esett volna. A babydoll-rövidnadrág kombináció nagyon fiatalos volt és az eseményen is remekül megállta a helyét, egyszerű, de nagyszerű lett, amit könnyen tudott viselni, bármiféle gond nélkül. Mondjuk a színvilág lehetett volna egy kicsit izgalmasabb is, de a fehér alapszín mégis jól nézett ki a színésznő sötétebb bőrszínével, a fekete pöttyökkel pedig egy kis izgalmat és játékosságot is bele tudtak vinni a megjelenésébe. Kiegészítőként egy pár sötétzöld Jimmy Choo magassarkú szandált, valamint Sydney Evan és Marla Aaron ékszereket választott.

Yara haját egy oldalt elválasztott, szoros és alacsonyabban elhelyezett fonatba készítették el. A sminkje egyszerű és természetes lett; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal, valamint bronzosították és pirosították is, végül az ajkaira szájfény került.

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |