Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

 

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/16
Feltételek | Lekerültek

Kérlek Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Okt 27, pén - BAFTA Britannia Awards
Nov 2, csüt - Murder on the Orient Express London premier
Nov 5, vas - Hollywood Film Awards
Nov 5, vas - Paddington 2 London premier
Nov 5, vas - Daddy's Home 2 Los Angeles premier

Nov 8, hét - All the Money in the World Los Angeles premier
Nov 9, kedd - Coco Los Angeles premier
Nov 9, kedd - Mudbound Los Angeles premier
Nov 12, vas - MTV Europian Music Awards
Nov 12, vas - Governors Awards
Nov 13, hét - Glamour Women of the Year Awards
Nov 13, hét - Justice League Los Angeles premier
Nov 15, szer - Justice League London premier
Nov 16, csüt - Daddy's Home 2 London premier
Nov 19, vas - American Music Awards
Dec 7, csüt - Just Getting Started Los Angeles premier
Dec 10, vas - Jumanji: Welcome to the Jungle Los Angeles premier
Dec 12, kedd - Pitch Perfect 3 Los Angeles premier
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2017.11.21. 19:04
2017.11.21. 17:55
2017.11.21. 17:19
2017.11.21. 17:06
2017.11.20. 21:11
2017.11.20. 20:48
2017.11.20. 20:33
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Lea Michele x J. Mendel

2017.11.20. 20:48, Fanni

Lea Michele november 19-én, vagyis tegnap este szintén ellátogatott az idei American Music Awards-ra, amit a Microsoft Theatre-ben rendeztek meg Los Angelesben.

A 31 éves színésznő egy nagyon visszafogott és elegáns, hihetetlenül romantikus outfitben érkezett a vörös szőnyegre, ahol álomszép volt. Lea egy púderrózaszín, bandeau felsőrésszel és nyakpánttal kiegészített, lágy esésű és apró gyöngyökkel díszített J. Mendel estélyit viselt a 2018-as tavaszi/nyári kollekcióból. A lookbook-ban nem egészen így mutatták be ezt a kreációt, hiszen a nyakpánt mellett rövid ujjakkal egészítettek ki, viszont én kifejezetten örültem, hogy ettől megszabadultak, így sokkal visszafogottabb és kifinomultabb lett a végeredmény, valamint a felsőtestét sem szélesítette meg ez a merev részlet. Az elmúlt hónapokban elég sok mindent kipróbált a színésznő, ha a megjelenéseit vesszük figyelembe, aminek hatására teljesen kiszámíthatatlanok lettek a választásai, aminek egyébként nagyon örülök. Bevallom egyáltalán nem ilyen ruhára számítottam tőle ez alkalommal, azt hittem, hogy egy dögös és tőle megszokott, alakkövető miniruhában láthatjuk majd, de kellemes meglepetést tudott okozni ezzel a finom és nőies darabbal, ami elképesztően előkelő és angyali volt. A színválasztás nagyon kellemes és visszafogott volt, de a napbarnított bőrszínével gyönyörű kontrasztot alkotott és szerintem az évszakhoz is illett ez alkalommal a választás (bár inkább a közelgő téli hónapokhoz, mint a jelenlegő őszihez, de most előretekintek). A szabás egyszerű volt, egyáltalán nem estek túlzásokba; láthatóan a szoknyarész nagyon könnyed és légies volt, mozgás közben gyönyörűen tudott érvényesülni; Lea vékony dereka lett a legjobban kiemelve, de finoman a csípőjére is felhívták a figyelmünket, illetve kacéran a vállait is megvillanthatta. Összességében azt kell mondanom, hogy a színésznőnek a 2017-es évből ez volt a legjobb megjelenése (eddig). A megjelenését egy pár nude színű Stuart Weitzman magassarkú szandállal, illetve Anita Ko és Irene Neuwirth ékszerekkel tette teljessé.

Lea haja leengedve maradt, amit középen elválasztva és egyenesre vasalva viselt, a hátára omolva és felül egy kicsit lelapítva. A sminkje egyszerű, de mutatós és friss lett; a szemeit arany szemhéjpúderrel és műszempillával emelték ki, az arcát kontúrozták és highlighter-t is használtak, végül az ajkaira nude színű rúzs került.

Demi Lovato x Ester Abner

2017.11.20. 20:33, Fanni

Demi Lovato november 19-én, vagyis tegnap este szintén hivatalos volt az idei American Music Awards-ra, aminek a Microsoft Theatre adott otthont Los Angelesben.

A 25 éves énekesnő egy nagyon kifinomult és elegáns, romantikusabb stílusú kreációban érkezett a díjátadóra, ahol mesésen nézett ki. Demi egy fekete-nude színekből összeálló, pánt nélküli és alakkövető, valamint uszállyal kiegészített Ester Abner estélyit viselt a 2018-as tavaszi/nyári kollekcióból. Az énekesnő megjelenéseit az utóbbi években kifejezetten utáltam, alig voltak olyan választásai, amelyeket nem találtam volna erőltetettnek, esetleg ízléstelennek, vagy éppen előnytelennek rajta, az utóbbi időben pedig annyira próbál Kim Kardashian-ra hasonlítani, mint még soha. Viszont (és itt jön a pozitívum) most sikerült meglepnie és végre sikerült egy olyan ruhát választania, amit egyáltalán nem vártam tőle. A végeredmény igazán nőies és finoman drámai volt, a sötét romantikus elemek pedig tökéletesen illettek Demi kicsit vagányabb, de dögös stílusához, amelyek ebben az outfitben remekül meg is jelentek és jól is működtek végül. Bár az kétségtelen, hogy ez a ruha erre az eseményre egy kicsit sok volt, de egyáltalán nem tudott érdekelni, mert hosszú hónapok óta tényleg most nézett ki a legjobban és végre előnyös darabban láthattuk, ami a formás alakja számára igazán kedvező volt. Az estélyi az énekesnő testét végig gyönyörűen követte, a vékony derekát és a csípőjét is fantasztikusan kihangsúlyozta, valamint a vállaira is elég nagy figyelmet szenteltek, de ami a legnagyobb örömöt váltotta ki belőlem, az az volt, hogy a dekoltázsát nem nyomták össze és polcolták fel, hanem csak visszafogottan emelték ki, szóval nem estek semmiféle túlzásokba. A színvilág ugyan nem lett a legnagyobb kedvencem, tudjátok, hogy hadilábon állok a fekete és a nude árnyalatok párosításával, és bár az alsó rész nem egyezett meg Demi bőrszínével, most nem is ez volt a lényeg, hanem pont az, hogy elüssön és kontrasztot alkosson vele, ami hibátalnul sikerült is, sőt most még a fekete alapszínnel is sikerült megtalálnia a legjobb összhangot, szóval nincs mibe belekötni. A megjelenését egy pár fekete Stuart Weitzman magassarkú szandállal és Gismondi ékszerekkel egészítette ki.

Demi haja leengedve maradt és továbbra is póthajat visel, amit a legszívesebben letépteptem volna, mert ebben a formában egyáltalán nem nézett ki jól és hihetetlenül ódivatú volt, így ez az egyetlen dolog, ami egyáltalán nem tetszett és tényleg bele tudok kötni. Egyébként középen elválasztva és természetes hullámokba besütve viselte, a vállára és a hátára omolva. A sminkje a megszokottak alapján elég feltűnő és drámai lett; a szemeit barna füstös sminkkel és műszempillával hangsúlyozták ki, az arcát kontúrozták, végül az ajkaira barna matt rúzst vittek fel.

Kathryn Hahn x Greta Constantine

2017.11.20. 20:10, Fanni

Kathryn Hahn is jelen volt a 2017-es American Music Awards-on, amit november 19-én, vagyis vasárnap este rendeztek meg a Los Angelesben található Microsoft Theatre-ben.

A 44 éves színésznő egy igazán feltűnő és nőies, vidám ruhában érkezett a díjátadóra, ahol fantasztikusan festett. Kathryn egy élénk narancssárga, pánt nélküli és lágy esésű Greta Constantine estélyit viselt a 2018-as tavaszi/nyári kollekcióból. Annak ellenére, hogy ennél jobb szettet is láthattunk már tőle, nekem mégis kifejezetten tetszett a végeredmény, bár lehetett volna egy kicsit letisztultabb az egész. A színválasztás szerintem telitalálat volt, nem túl gyakran láthatjuk a sárgának ezt, a narancsosabb árnyalatát a nagyobb eseményeken, ami nagy hiba, hiszen mesésen néz ki és szerencsére a színésznő bőrszínével is megtalálta a közös hangot, de nekem mégis a barna hajával alkotott összhang tetszett a legjobban, ami nagyon megfogott. Bár azt elismerem, hogy ez az élénk árnyalat a jelenlegi évszakhoz nem igazán illett, mondjuk egy kicsit sötétebb formában akár a lehulló levelekre is emlékeztetett volna, de erről inkább az égető nap sugarai jutottak eszembe és a gyönyörű nyári napok, szóval ebbe egy kicsit bele tudok kötni, de kifejezetten örültem a kockáztatásnak, mert kifizetődött és a végeredményt sikeresen el tudta számomra adni. A szabás elég egyszerű és megszokott lett, egy teljesen hétköznapi ruháról beszélünk, ezzel semmi újat nem tudott mutatni; viszont Kathryn alakja ettől függetlenül is nagyon jól ki lett emelve, a vékony derekára és a csípőjére is elegendő hangsúly került, valamint a vállaira és a dekoltzsára is visszafogottan felhívták a figyelmünket, aminek hála az összhatásba egy kis kacérságot is bele tudtak csempészni. De a legfontosabb, hogy látszik a képekről az, hogy a színésznő jól érezte magát az outfitben, ami a legfontosabb. Kiegészítőként egy pár Jimmy Choo magassarkút és Jennifer Meyer ékszereket választott.

Kathryn haja leengedve maradt, amit laza hullámokba besütve viselt, viszont ezen kicsit változtattam volna, valami rendezettebb kontynak, vagy copfnak jobban örültem volna. A sminkje a megszokottak szerint friss és üde lett; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították és pirosították, míg az ajkaira szájfényt vittek fel.

Laura Marano x Stella McCartney

2017.11.20. 18:47, Fanni

Laura Marano is hivatalos volt a 2017-es American Music Awards-ra, amit november 19-én, vagyis tegnap este rendeztek meg a los angelesi Microsoft Theatre-ben.

A 21 éves színésznő egy elég egyszerű, de annál dögösebb és feltűnő, elegáns darabban érkezett a díjátadóra, ahol egyszerűen fantasztikusan nézett ki. Laura egy élénk piros, elől és hátul is mélyen dekoltált, spagettipántokkal kiegészített, finoman alakkövető és flitterekkel gazdagon díszített Stella McCartney estélyit viselt a 2017-es őszi/téli kollekcióból. A fiatal színésznő megjelenései soha nem tartozott a kedvenceim közé, mivel folyton azoktól a divatházaktól választott ruhákat a stylistjával, amelyeket én személy szerint nem szeretek, de a legnagyobb gond nem is ez szokott lenni, hanem az, hogy ezekből a kollekciókból rendszerint a legrondább és legelőnytelenebb tervezésekben láthattuk, amelyekkel egyáltalán nem tudott meggyőzni. Most viszont egy nagy fordulatot vett, a megszokott játékos, de mégis kacér oldalát maga mögött hagyta és igazi, magabiztos nőként lépett a vörös szőnyegre, amit imádtam. Tele volt önbizalommal és végre sikerült olyan ruhát viselnie, amit imádtam. Bár igen, elég egyszerű volt és láthattunk már másokon ehhez hasonló outfiteket, de rajta még nem és láthatóan nagyon jót tett neki ez a váltás, aminek köszönhetően az est egyik legjobban öltözött híressége lett. Az élénk színválasztások soha nem álltak messze tőle, de nem emlékszek ehhez hasonló piros árnyalatú ruhára tőle, pedig a bőrszínével és a barna hajával is mesésen működött együtt, míg a flittereknek köszönhetően a végeredmény tényleg elég izgalmas lett és egy kis csillogást is sikerült belevinniük az egészbe, aminek hála az eseményhez is jól passzolt. A szabásba sem tudok belekötni, mivel Laura alakját végig tökéletesen követte, a vékony dereka és a formás csípője is hibátlanul ki lett emleve, plusz a vállaira és  dekoltázsára is nagy figyelmet szenteltek, amitől az összhatás elég szexi lett, amire a kivágott hátsó rész is rátett egy lapáttal. A megjelenését egy pár Stuart Weitzman magassarkúval és EF Collection ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Laura haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva, nagyobb hullámokba besütve viselt. A sminkje egyszerű, de mutatós lett; a szemeit barna szemhéjpúderrel és műszempillával emelték ki, az arcát lágyan bronzosították, végezetül az ajkaira nude színű szájfény került.

Lili Reinhart x Cushine et Ochs

2017.11.20. 17:47, Fanni

Lili Reinhart is megjelent a 2017-es American Music Awards-on, amit november 19-én, vasárnap este rendeztek meg a Microsoft Theatre-ben, Los Angelesben.

A 'Riverdale' 21 éves színésznője egy nagyon elegáns és kifinomult outfitben érkezett a vörös szőnyeges eseményre, ahol remekül nézett ki. Lili egy fekete, aszimmetrikus szabású és finoman alakkövető, valamint oldalt magasan felsliccelt Cushine et Ochs estélyit viselt a 2018-as Resort kollekcióból, aminek a felsőrészét átlátszó anyaggal és színes mintákkal díszítették fel. A fiatal tehetség tényleg nagyon csinos volt, viszont a korának egyáltalán nem megfelelően volt felöltözve és a többi jelenlévő közül kilógott a sorból. Ezt a ruhát jobban el tudtam volna képzelni egy premieren, mint ezen a tényleg laza díjátadón, ahol ez túl sok volt, bár az tagadhatatlan, hogy gyönyörűen festett. A szabás egyébként tökéletes volt, Lili kecses alakját végig tökéletesen követte, a vékony derekára és a csípőjére is nagy figyelmet szenteltek, viszont leginkább a hosszú lábára került a hangsúly. Egyébként ez a tervezés is jól passzolt volna ide, ha nem estélyiként, hanem miniruhaként viselte volna Lili, ami fiatalosabb és kacérabb is lenne számára. A fekete színvilág nagyon klasszikus és biztonságos volt, jobb lett volna valami színesebb árnyalatban látni, viszont azt el kell ismernünk, hogy a világos bőrszínével és a szőke hajával is nagyszerű kontrasztot alkotott, a felsőrészen elhelyezett mintákkal pedig egy kis színt is bele tudtak vinni a végeredménybe, bár túlzásokba azért ezen a területeken nem estek. Kiegészítőként egy pár fekete Stuart Weitzman magassarkú szandált és Le Vian ékszereket választott.

Lili haját egy alacsonyabban elhelyezett, szoros copfba készítették el, elől pedig egy nagyobb tincset is szabadon hagytak, ami sajnos nem igazán tetszett. A sminkje viszont rendben volt, egyszerű, de mutatós; a szemeit fekete és sötétkék színekkel, valamint szempillaspirállal emelték ki, az arcát finoman bronzosították és pirosították is, végezetül az ajkaira barackszínű rúzst vittek fel.