Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/20
Képre vár: Szandi*, Szandi, Iza, katie
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy ne jelentkezzetek, mert betelt a helyek száma!

 
Események
Feb 3, szom - Directors Guild of America Awards
Feb 5, hét - Academy Awards Nominees Luncheon
Feb 6, kedd - The Mercy London premier
Feb 6, kedd - InStyle EE Rising Star Party
Feb 7, szer - amfAR New York Gála
Feb 8, csüt - Black Panther London premier
Feb 8, csüt - Evening Standard British Film Awards
Feb 11, vas - Festival of the Heart Gála
Feb 11, vas - Writers Guild of America Awards
Feb 15, csüt - I, Tonya London premier
Feb 19, hét - Red Sparrow London premier
Feb 28, szer - BAFTA Awards
Márc 3, szom - Independent Film Spirit Awards
Márc 4, vas - Academy Awards (Oscar)
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.02.20. 12:14
2018.02.20. 11:16
2018.02.19. 20:02
2018.02.19. 19:48
2018.02.19. 19:10
2018.02.19. 17:55
2018.02.19. 16:43
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Margot Robbie x Givenchy Couture

2018.02.19. 17:55, Fanni

Margot Robbie is ott volt tegnap este, vagyis február 18-án a 2018-as BAFTA Awards-on, amit a Royal Albert Hall-ban rendeztek meg Londonban.

A 27 éves ausztrál színésznő egy igazán elegáns és nőies, romantikus stílusú darabban lépett a vörös szőnyegre, ahol remekül nézett ki. Margot egy fekete alapszínű, csipkéből és tüllből elkészített, valamint magasított nyakrésszel kiegészített és lágy esésű Givenchy Couture estélyit viselt a 2018-as tavaszi/nyári kollekcióból, amit arany flitterekkel díszítettek fel és oldalt egy kisebb kivágással tettek teljessé. Bevallom, teljesen meglepett, hogy ez egy couture kreációt, mert egyáltalán nem úgy nézett ki, viszont ettől függetlenül a végeredmény nagyon csinos és előkelő volt, a színésznőnek pedig kifejezetten jól állt az estélyi, ami előnyös volt számára. A szabás ez alkalommal nem hangsúlyozta ki a formás alakját, mint máskor, a vékony dereka lett egyedül megfelelően kiemelve, a csípője ez alkalommal háttérbe szorult, de ezt egyáltalán nem bántam, mert legalább a vállait megvillanthatta. Az átlátszó részletek, valamint az oldalt elhelyezett kivágás kicsit kacérabbá tette az összhatást, ami sokat segített a megjelenésén és az egész fiatalosabb lett. A szoknyarész nagyon könnyed és légies volt, ami szerencsére így, álló helyzetben is nagyon látványos volt, ahogy az uszály is, amit megálmodtak hozzá. A "Time's Up!" mozgalom támogatása jeléül Margot is fekete színben volt látható, ami nem az első alkalom számára, de továbbra is nagyon szép összhangot alkot a világos bőrszínével és a szőke hajával is, míg a csipke részleteknek és az arany flittereknek köszönhetően sikerült az egészet sokkal izgalmasabbá varázsolniuk és egy kis csillogást is bele tudtak vinni. A megjelenését egy pár fekete Givenchy magassarkúval, fekete Roger Vivier clutch-csal és Harry Winston ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Margot haja leengedve maradt, amit középen elválasztva és laza hullámokba besütve viselt. A sminkje is elég visszafogott és egyszerű lett; a szemeit rózsaszín szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát pirosították és highlighter-t is használtak, végül az ajkaira rózsaszín szájfény került.

Natalie Dormer x Alberta Ferretti

2018.02.19. 16:43, Fanni

Natalie Dormer is hivatalos volt az idei BAFTA Awards-ra, amit február 18-án, vagyis tegnap este rendeztek meg a londoni Royal Albert Hall-ban.

A 36 éves színésznő egy elég egyszerű, de mégis elegáns és finoman drámai darabban lejtett végig a vörös szőnyegen, ahol bámulatosan nézett ki. Natalie egy fekete, finoman alakkövető és hosszú uszállyal, valamint átlátszó ujjakkal és palásttal, valamint ejtett vállrésszel kiegészített Alberta Ferretti estélyit viselt, amit kifejezetten az ő számára terveztek. A színésznőtől megszokottak az ehhez hasonlóan visszafogott választások, viszont az egyszerűsége ellenére is nagyon tetszett a végeredmény és az egyik kedvencem volt az eseményről, aminek már csak azért is örülök, mert az egy nappal korábban látott outfitje egyáltalán nem nyerte el a tetszésemet. Bár azt elismerem, hogy ahhoz képest, hogy egy custom made darabról volt szó a végeredmény elég "unalmas" lett, de ezen szerencsére a hosszú uszállyal és az átlátszó sifon részekel segíteni tudtak, mert egy kis drámaiságot ezzel bele tudtak csempészni a megjelenésébe. A szabás egyébként tökéletes volt, az alakkövető sziluettnek köszönhetően Natalie vékony dereka és a formás csípője is remekül ki lett hangsúlyozva, valamint a vállait is kacéran megvillanthatta, amitől finoman szexi lett az összhatás. A színésznő is egy fekete árnyalat mellett döntött, ahogy szinte mindenki más és azt kell mondanom, hogy a világos bőrszínével és a szőke hajával is remek kontrasztot alkotott, amibe lehetetlen lenne belekötni. Összességében egy letisztult, de kellőképpen előkelő darabban láthattuk, amit sikeresen eladott számomra a megjelenése pedig klasszikus és időtálló lett. Kiegészítőként egy pár fekete Jimmy Choo magassarkút, illetve Sachin & Babi, valamint Alinka ékszereket választott. És ha már az ékszereket felhoztam, akkor muszáj megemlítenem a fülbevalót, ami nem igazán nyerte el a tetszésemet. A leengedett haja, valamint a magasított nyakrész mellett nem működött, túl sok volt számomra. 

Natalie haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva és nagyobb hullámokba besütve viselt a hátára omolva, ami gyönyörű volt, de a ruhával talán egy sikkesebb fazon jobban nézett volna ki. A sminkje drámai és mutatós lett; a szemeit sötétzöld és fekete szemhéjpúderrel, valamint szempillaspirállal emelték ki, az arcát lágyan bronzosították és pirosították is, míg az ajkaira barackszínű rúzs került.

Jennifer Lawrence x Christian Dior Couture

2018.02.19. 16:27, Fanni

Jennifer Lawrence tegnap este, vagyis február 18-án tiszteletét tette a 2018-as BAFTA Awards-on, amit a Royal Albert Hall-ban rendeztek meg, Londonban.

A 27 éves színésznő egy igazán előkelő és kifinomult, nőies ruhában érkezett a vörös szőnyeges díjátadóra, ahol fantasztikusan nézett ki. Jennifer egy fekete alapszínű, pánt nélküli, éles szabású és fehér, stólaszerű ejtett vállrésszel kiegészített Christian Dior Couture estélyit viselt a 2018-as tavaszi/nyári kollekcióból. A színésznőt mostanában nem láthattuk nagyobb eseményen, így kifejezetten örültem a jelenlétének, bár a képek láttán nem vagyok benne biztos, hogy ő maga örült volna a megjelenésének, amit sajnálok, mert ez a tény sokat rotnott számomra a végeredményen. A ruha sem lett a kedvencem, első látásra kifejezetten "utáltam", mivel úgy gondolom, hogy elég egyszerű és unalmas volt, valamint öregítette is, de minnél többször néztem végig a képeket róla, annál inkább megszerettem és rájöttem, hogy igazából nem is a ruha, hanem Jennifer unott és szomorkás arca zavart. A szabásba lehetetlen lenne belekötni, mert a kreáció végig tökéletesen követte a színésznő kecses alakját, aminek köszönhetően a vékony derekára és a formás csípőjére is felhívták a figyelmünket, plusz a vállait is megvillanthatta, amitől egy kicsit kacérabb lett a végeredmény, bár ezzel nem estek túlzásokba. A felsőrész kialakítása elég komor és éles volt, a modernebb összhatásnak viszont eléggé örültem, bár összességében még így is olyan érzésem volt, mintha egy gótikus stílusú jelmezt viselt volna a késő középkorból, mondjuk azt el kell ismernem, hogy ez a klasszikus outfit elég jól működött rajta. Ahogy a Golden Globe-on, úgy itt is szinte mindenki feketében volt, a "Times' Up!" mozgalom támogatása jeléül. A sötét színválasztás egyébként sem áll távol Jennifer-től, elég sokszor láthattuk már feketében, de a világos bőrszínével és a szőke hajával még mindig nagyszerű kontrasztot alkot, a fehér részletekkel pedig egy kis kontrasztot is bele tudtak csempészni a megjelenésébe, amivel feltették a pontot az i-re. Annak ellenére, hogy első látásra nem igazán tetszett, mára megszerettem és azt kell mondanom, hogy ez a választása a jobb Dior-os megjelenései közé tartozik. Kiegészítőként egy pár fekete Charlotte Olympia magassarkú szandált, fekete Roger Vivier clutch-ot (nincs a képen) és Chopard ékszereket választott, zöld kövekkel kiegészítve, amivel egy kis színt is bele tudtak vinni a szettjébe.

Jennifer haja leengedve maradt, amit középen elválasztva és egyenesre vasalva viselt, a hátára omolva és felül kicsit lelapítva, ami nem lett a kedvencem, de szörnyen rossznak sem mondanám. A sminkjét viszont imádtam; a szemeit barna, enyhén füstös sminkkel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát kontúrozták és pirosították is, végezetül az ajkaira élénk piros rúzst vittek fel.

Salma Hayek x Gucci

2018.02.18. 13:56, Fanni

Salma Hayek is ott volt a 2018-as BAFTA Awards jelöltjeinek a partiján, amit tegnap este, vagyis február 17-én rendeztek meg a londoni Kensington Palace-ban.

Az 51 éves színésznő egy nagyon nőies és egyben retró stílusú, elegáns szettben lépett a vörös szőnyegre, ahol remekül nézett ki. Salma egy fekete, merevített és pufi vállrésszel kiegészített, alakkövető és fehér szatén gallérral, valamint arany részletekkel díszített Gucci midiruhát viselt a 2018-as elő-őszi kollekcióból. A színésznőnek a megjelenéseit mostanában sikerült megkedvelnem, bár még mindig becsúszik egy-egy rosszabb választás, de összességében jobb ruhákban láthattuk az elmúlt 2-3 hónapban, aminek nagyon örülök. A szabás szinte teljesen tökéletes volt, Salma formás alakját végig nagyszerűen követte a tervezés, aminek köszönhetően a vékony dereka és a csípője is nagyszerűen ki lett hangsúlyozva és sejtelmesen a lábait is megvillanthatta, amitől kacérabb lett a végeredmény. Viszont a vállrész kialakítása nem igazán nyerte el a tetszésemet; bár izgalmas volt, de sajnos a színésznő számára nem volt túl előnyös és úgy nézett ki, mintha a felsőteste kétszer akkora lett volna, mint amilyen valójában, így ezen nem ártott volna egy kicsit alakítaniuk. A fekete színválasztás viszont rendben volt, a kreol bőrszínével és az új, szőke hajával is megfelelően nézett ki, az arany részletekkel pedig egy kis csillogást is bele tudtak csempészni a megjelenésébe, a fehér gallérral pedig szép kontrasztot alkotott. Kiegészítőként egy pár fekete Gucci magassarkút, fekete-arany szintén Gucci clutch-ot és Cartier ékszereket választott.

Salma haja leengedve maradt, amit középen elválasztva és egyenesre beszárítva viselt. A sminkje a megszokottak szerint készült el; a szemeit arany szemhéjpúderrel és műszempillával emelték ki, az arcát bronzosították és pirosították is, végezetül az ajkaira nude színű matt rúzst vittek fel.

Kate Mara x Valentino

2018.02.18. 13:27, Fanni

Kate Mara is megjelent a 2018-as BAFTA jelöltek számára megrendezett partin, aminek a londoni Kensington Palace adott otthont február 17-én, vagyis tegnap este.

A 34 éves színésznő egy elég kacér, fiatalos és egyben játékos darabban érkezett az eseményre, amiben nagyon bájosan festett. Kate egy pasztell rózsaszín, pánt nélküli és hagymaszabású Valentino miniruhát viselt a 2018-as tavaszi/nyári kollekcióból, amit hátul egy nagyobb masnival díszítettek fel. Szerettem volna szeretni ezt a ruhát, tényleg, de olyan erősen megidézte bennem Anna Chlumsky 2016-as Emmy Awards-os Christian Siriano ruháját - amit utáltam - hogy erről sem tudok jókat mondani. Sajnos ez a szabás egyébként sem előnyös, szinte senki számára és ahogy látható Kate-nek sem ez volt a legmegfelelőbb darab, ami a kialakítását illeti. A kecses teste teljesen elveszett benne, sőt a dereka és a csípője is sokkal szélesebbnek tűnik benne, mint amilyen valójában és ezen az sem tudott segíteni, hogy a hosszú lábait és a vállait is megvillantotta, plusz a hátára és a dekoltázsára is felhívták a figyelmünket. Elég olcsó és ódivatú volt a végeredmény, ami egyáltalán nem tetszett. A másik dolog a színválasztás, ami egyébként kellemes és frissítő volt, viszont a színésznő világos bőrszínével nem nézett ki túlságosan jól, sőt még jobban sápította. Mostanában Kate nincs a csúcson, ha a divatról van szó, remélem, hogy a jövőben ezen tudnak változtatni a stylistjával. A megjelenését egy pár szürke Jimmy Choo magassarkúval, pink Tyler Ellis clutch-csal és Jennifer Fisher ékszerekkel tette teljessé.

Kate haját egy elől megemelt, de szoros kontyba készítették el. A sminkje klasszikus formában, sötét és egyszerű volt; a szemeit fekete szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát kontúrozták és pirosították is, míg az ajkaira rózsaszín rúzst vittek fel.