Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

   

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    
    

20/20
Képre vár: Gwen&Devin
Feltételek | Lekerültek

Betelt, kérlek Titeket, hogy ne jelentkezzetek!

 
Események
Júl 12, szer - Game of Thrones Los Angeles premier
Júl 13, csüt - Dunkirk London premier
Júl 17, hét - Valerian and the City of a Thousand Planets LA premier
Júl 19-23, szer-vas - San Diego Comic Con
Júl 21, pén - MTV Fandom Awards
Júl 24, hét - Valerian and the City of a Thousand Planets London premier
Szept 17, vas - Emmy Awards
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2017.07.25. 21:39
2017.07.25. 14:20
2017.07.25. 13:08
2017.07.25. 12:44
2017.07.25. 10:43
2017.07.24. 17:48
2017.07.23. 21:02
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Mindy Kaling x Christian Siriano

2017.07.24. 17:48, Fanni

Mindy Kaling még július 15-én, szombat délután hivatalos volt a 2017-es Disney23 Expo esemény második napjára, amit a kaliforniai Anaheim-ben rendeztek meg.

A 'The Mindy Project' 38 éves színésznője a rendezvény alatt a stílusához passzoló, egyszerű, de elegáns szettben lépett a vörös szőnyegre, amiben nagyon csinos volt ez alkalommal is. Mindy egy monokróm stílusú, fekete-fehér, absztrakt mintákkal díszített, finoman alakkövető Christian Siriano midiruhát viselt a 2017-es elő-őszi kollekcióból. A színésznőt már egy jó ideje nem láthattuk nagyobb eseményen, így örültem, hogy újból visszatért a nyilvánosság elé, bár bevallom a színvilággal sikerült meglepnie. A legtöbb esetben színes és élénk árnyalatú tervezésekben láthatjuk, amelyek a sötét bőrszínével fantasztikusan néznek ki minden egyes alkalommal és a feltűnő, statement mintáktól sem riad vissza, de ezzel szemben most egy elég letisztult és klasszikus színösszeállítást láthattunk tőle, így egy kicsit a komfortzónájából sikerült kilépnie. Egyébként a fekete-fehér színek is jó álltak neki, a bőrével ezek is gyönyörű kontrasztot alkottak, valamint egymással is remekül néztek ki. A szabásba nem tudok belekötni, szerencsére ő és a stylistja is tudja, hogy mi áll jól neki, így a formás alakja mindig tökéletesen ki van hangsúlyozva. Mindy vékony dereka és a csípője is hibátlanul ki lett emelve, valamint visszafogottan a lábait is megvillanthatta, amivel egy kis kacérságot is bele tudtak vinni a végeredménybe. A megjelenését egy pár fekete Schutz magassarkú szandállal, valamint Neil Lane ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Mindy haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva, egyenesre beszárítva viselt a vállaira és a hátára omolva. A sminkje elég sötét és drámai lett, de kifejezetten jól állt neki; a szemeit fekete-szürke füstös sminkkel emelték ki, az arcát kontúrozták, végül az ajkaira sötétbarna rúzst vittek fel.

Sarah Silverman x Ted Baker

2017.07.23. 21:02, Fanni

Sarah Silverman is ellátogatott július 14-én, péntek délután a 2017-es Disney23 Expo eseményre, amit a kaliforniai Anaheim-ben rendeztek meg.

A 46 éves színésznő egy bohókás stílusú, játékos és egyben nőies darabban lépett a vörös szőnyegre a fotósok elé, amiben remekül nézett ki. Sarah egy fekete-fehér alapszínű, magasított nyakrésszel kiegészített, valamint színes virágmintákkal díszített Ted Baker hosszú ujjú miniruhát viselt a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból. A színésznő megjelenéseiről még nem olvashattatok az oldalon, ez az első bejegyzés róla, de azt már most elmondhatom, hogy ezzel a szettjével sikerült elég hamar belopnia magát a szívembe, hiszen nagyon tetszett. A szabás teljesen rendben volt, annak ellenére is tetszett az egész, hogy a szoknya elég rövid volt, de az egész kiegyenlítődött, hiszen a felsőrész magasított nyakú volt, így legalább a lábvillantásával sikerült egy kis kacérságot és sejtelmességet is belevinnie a végeredménybe, amire szüksége is volt ahhoz, hogy az egész fiatalos és friss legyen. Szerencsére jól vette az akadályt és tökéletes volt az egész úgy, ahogy van. Sarah alakja is elég jól ki lett hangsúlyozva, a lábai mellett még a vékony derekát emelték ki, amitől nőiesebb lett a összhatás. A színvilágra sem lehet panaszkodni, friss és üde volt, nem csak egymással mutattak remekül, hanem a színésznő bőrszínével is kiegészítették egymást, a fekete alapszínű szoknya pedig különösen tetszett az izgalmas kontraszt miatt, míg ezen a virágmintáknak sikerült lágyítania. A megjelenését egy pár pasztell pink, bársonnyal borított Giuseppe Zanotti magassarkúval és EF Collection ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Sarah haját egy kicsit kócos és rendezetlen, de mutatós kontyba készítették el, amit magasan helyeztek el. A sminkje pedig a megszokottak alapján készült el; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, végül az ajkaira mályvaszínű rúzs került.

Lily Collins x Rachel Zoe & Carolina Herrera

2017.07.23. 13:12, Fanni

Lily Collins július 14-én, péntek este megjelent a 2017-es Ischia-i Global Filmfesztiválon, azon belül is az ő tiszteletére megrendezett AMBI Media Group vacsorapartira volt hivatalos.

A 'To The Bone' 28 éves színésznője egy eléggé egyszerű, bohém hangulatú, de kellemesen elegáns ruhát választott az eseményre, amiben csodásan festett. Lily egy barackszínű, fekete mintákkal és fodrokkal díszített, ejtett vállú Rachel Zoe maxiruhát viselt a 2018-as Resort kollekcióból. A végeredmény nagyon visszafogott és természetes lett, de ezzel a hétköznapiasabb összeállításával is sikerült teljes mértékben levennie a lábamról, hiszen gyönyörű volt benne és szerencsére jól is állt neki, de ami a legfonosabb (ez mellett), hogy az eseményhez és az évszakhoz, valamint a tengerparti helyszínhez is csodásan illett az egész, szóval lehetetlen lenne bármibe is belekötnöm. A színvilág letisztult és minimalista volt, bár az igaz, hogy az alapszín eléggé közel állt a színésznő bőrszínéhez, amivel elég könnyen összeolvadhattak volna, de ezt ellensúlyozták a kontrasztot alkotó fekete minták, amelyek egyébként izgalmasabbá is tették a végeredményt. Lily alakja ez alkalommal nem lett túlságosan kihangsúlyozva, sőt szinte teljes takarásban maradt, ami egyáltalán nem zavart, mert nem szélesítette meg az alakját, jól állt neki, illetve a vállait így is sikerült egy kicsi kacéran megvillantania. A megjelenését egy pár fekete, lapos talpú Rachel Zoe szandállal és EF Collection ékszerekkel egészítette ki. Lily haja leengedve maradt, amit középen elválasztva laza és egy kicsit rendezetlen hullámokba besütve viselt. A sminkje szintén természetes és alig látható lett; a szemeit szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót és highlighter-t vittek fel, míg az ajkaira nude színű matt rúzs került.

Lily másnap, vagyis július 15-én este még mindig a filmfesztiválon tartózkodott az olasz Ischai-ba, ahol megjelent egy díjátadón is, ahol ő nyerte meg a "Legjobb színésznő"-nek járó díjat.

A fiatal Golden Globe jelölt tehetség egy eléggé drámai és elegáns, valamint feltűnő darabban lépett a kamerák elé, amiben bámulatosan nézett ki. Lily egy fekete alapszínű, mélyen dekoltált és lágy esésű, valamint ezüst mintákkal díszített Carolina Herrera midiruhát viselt a 2017-es őszi/téli kollekcióból. Az előző természetes és bohókás választása után ez a szett egy eléggé éles váltás volt számára, de egyáltalán nem bántam a döntését, hiszen így sikerült valami teljesen mást és újat mutatnia, amit mostanában nem is láthattunk tőle. Így nekem a végeredmény kifejezetten tetszett és örültem, hogy egy kicsit kilépett a komfortzónájából, aminek köszönhetően a vadabb és vagányabb oldalát is megmutathatta a színésznő, ami nem is áll annyira távol túle, plusz kifejezetten jól állt neki ez a "vámpíros"/gótos stílus az elegáns elemekkel megfűszerezve. A színvilág most is klasszikus és egyszerű volt, de mivel nem túl gyakran láthatjuk sötét ruhákban, főleg nem fekete árnyalatokban, így nem bántam, hogy ezt most bevállalta, mivel egyébként a bőrszínével is tökéletes kontrasztot alkotott, egyedül a mintázatból vettem volna vissza egy kicsit, mert a tervezés felsőrészén elhelyezett ezüst részleteket már egy kicsit soknak tartottam, jobban tetszett volna, ha olyan ritkán helyezik el őket, ahogy azt a szoknyán is tették, de ezen kívül semmi más problémám nem volt a végeredménnyel. A ruha szabása most sokkal bevállalósabb és sejtelmesebb volt; Lily kecses dereka tökéletesen ki lett hangsúlyozva, valamint a dekoltázsára is hatalmas figyelem került, aminek köszönhetően az összhatás sokkal szexisebb és sejtelmesebb lett. Kiegészítőként egy pár nude színű Christian Louboutin magassarkú szandált választott, ékszereket viszont ez alkalommal nem viselt. A haja most is leengedve maradt, amit középen elválasztva, kicsit kócos formában viselt, lágy hllámokba besütve. A sminkje, akárcsak a ruhája sötét és feltűnő lett; a szemeit fekete, enyhén füstös sminkkel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát kontúrozták és highlighter-t is használtak, végül az ajkaira fekete matt rúzst vittek fel.

Mandy Moore x Carolina Herrera

2017.07.23. 12:43, Fanni

Mandy Moore még július 14-én, péntek délután ellátogatott a 2017-es Disney23 Expo első napjára, azon belül is az Ultimate Disney Fan Event-re volt hivatalos a kalifornaiai Anaheim-ben.

A 'This is Us' 33 éves színésznője egy nagyon bájos és elegáns, kifinomult ruhában lépett a vörös szőnyegre a fotósok elé, ahol mesésen nézett ki. Mandy egy pasztell rózsaszín, átlátszó részletekkel és fehér csipkével díszített, A-vonalú Carolina Herrera midiruhát viselt a 2017-es Resort kollekcióból. Az igazat megvallva tetszett is, meg nem is a színésznő megjelenése. A legnagyobb gondom az volt, hogy annak ellenére, hogy ennek az outfitnek egy frissnek és fiatalosnak kellett volna lennie, mégis úgy éreztem, hogy ez rajta nem működött, nem tudott megfelelően érvényesülni és több ponton is elvérzett az egész, főleg az miatt, mert valamilyen oknál fogva öregítette őt és kicsit ódivatúnak is tartottam. Illetve a többiekhez képest eléggé túlötözött volt ezen az eseményen, ami sok esetben rosszul sülhet el, ahogy az itt is történt, amit tényleg sajnálok. Bár azt érzékeltem, hogy próbáltak javítani az összhatáson, főleg a modernebb stílusú kiegészítőkkel, illetve a sminkkel is, de nem teljesen sikerült elvonniuk a figyelmemet arról, hogy egyszerre volt a ruha Mandy számára gyerekes és öreges is. A színválasztással egyébként semmi gondom nem volt, igaz én szívesen megszabadultam volna ez alkalommal a fehér csipke részletektől és az átlátszó részletekről is. Jobban tetszett volna az egész, ha pántnélküli midiruhaként viselte volna ezt a kreációt, de azt sem bántam volna, ha rövidebb lett volna a szoknyarésze. De visszakanyarodva a színvilághoz a pasztell rózsaszín alapszínnel semmi gondom nem volt, a színésznő napbarnított bőrszínével és a sötétebb barna hajával is gyönyörű kontrasztot alkotott. A szabás rendben volt, annak ellenére is, hogy feljebb azt írtam, hogy egy-két részleten biztpsan alakítottam volna, de szerencsére Mandy vékony dereka és a csípője is nagyszerűen ki lett hangsúlyozva, az átlátszó részeknek köszönhetően pedig egy kis sejtelmességet is sikerült belecsempészniük a végeredménybe. A megjelenését egy pár fehér Stella Luna magassarkú szandállal és Irene Neuwirth ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Mandy haját egy oldalt elválasztott, laza és alacsonyan elhelyezett kontyba készítették el, elől pedig néhány hullámos tincset szabadon hagytak. A sminkje friss és élénk lett amit imádtam, a ruhájával pedig remek kontrasztot alkotott; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították, de highlighter-t és pirosítót is használtak, míg az ajkaira élénk pink rúzst vittek fel.

Emily Blunt x Marc Bouwer & Dolce & Gabbana

2017.07.23. 11:01, Fanni

Emily Blunt még június 26-án, hétfő este megjelent a 11. alkalommal megrendezett American Institute For Stuttering 'Freeing Voices Changing Lives' gálán, aminek a new yorki Gaustavino's adott otthont.

A 34 éves brit színésznő egy elég egyszerű, de annál elegánsabb szettben érkezett a vörös szőnyegre, ahol igazán csinos volt. Emily egy piros, finoman alakkövető és bő, fodrokkal díszített ujjakkal díszített Marc Bouwer midiruhát viselt a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból. A ruha a maga egyszerűségével is sikeresen megjelenítette a drámaiságot, amit a fodroknak köszönhettünk, amelyekkel legnagyobb örömömre nem estek túlzásokba, visszafogott és letisztult volt az egész, de a végeredményhez sikerült hozzáadniuk egy kis játékosságot és izgalmat is, amitől nem lett unalmas az összhatás. A tervezés többi része is teljes mértékben rendben volt, egyáltalán nem tudok belekötni, bár azt el kell ismernem, hogy a magasított nyakrész nem lett a kedvenc részletem, jobban tetszett volna, ha visszafogottan dekoltálták volna, de így sem volt rossz igazából, de úgy kacérabb és kicsit fiatalosabb lehetett volna a megjelenése. Emily kecses alakja remekül ki lett hangsúlyozva, a vékony derekát és a formás csípőjét is tökéletesen kiemelte számára, valamint ha sak nagyon minimálisan is, de a lábát is megvillanthatta, igaz ezzel nem estek túlzásokba, amit nem is bántam. A színválasztás volt egyébként a kedvencem az egész outfitből (a fodrok mellett), hiszen sikerült egy igazán izgalmas és feltűnő árnyalatot választaniuk a stylistjával, ami a színésznő porcelánszínű bőrszínével és a szöke hajával is tökéletesen kiegészítették egymást, ráadásul még az évszakhoz is nagyszerűen passzolt. A megjelenését egy pár arany Sophia Webster magassarkú szandállal, illetve Dana Rebecca, Graziela Gems és EF Collection ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé. Emily haját egy laza, de elegáns, alacsonyabban elhelyezett copfba készítették el. A sminkje üde és élénk lett; a szemeit bronzos árnyalatokkal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították, valamint highlighter-t és pirosítót is vittek fel rá, míg az ajkaira piros rúzs került.

Emily július 15-én, szombat délután hivatalos volt a 2017-es Disney23 Expo-ra, ahol a 'Mary Poppins Returns'-t népszerűsítette a kaliforniai Anaheim-ben.

A film színésznője erre az alkalomra ismét egy nőies, de sokkal romantikusabb stílusú és izgalmasabb darabban lépett a vörös szőnyegre, amiben bámulatosan nézett ki. Emily egy fekete alapszínű, színes virágmintákkal díszített, valamint lágy fodrokkal kiegészített Dolce & Gabbana midiruhát viselt a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból. Fantasztikus választás volt a színésznő számára ez a friss és nőies tervezés, ami szerencsére remekül is állt neki, így nem tudok belekötni semmibe. A színes virágminták, amelyeket belehímeztek a ruhába gyönyörűen ki lettek dolgozva és tökéletesen fel is dobták a végeredményt, így egyáltalán nem lett az unalmas, valamint ezzel egy kis drámaiságot és romantikus stíluselemeket is belevittek az egészbe, amelyek remekül működtek együtt. A színvilág klasszikus volt ugyan, de a bőrszínével tökéletes összhangot alkottak az árnyalatok, akárcsak a szőke hajszínével. A szabás ez alkalommal sokkal jobban tetszett, hiszen kicsit többet mutatott meg Emily magából, így az összhatás is frissebb és fiatalosabb lett; a vékony dereka és a csípője ez alkalommal is elég nagy hangsúlyt kapott, de ezek meleltt a vállait és a dekoltázsát is visszafogottan kiemelték, de a lábát is sejtelmesen megvillanthatta, így megvolt az egészbe a kellő mennyiségű kacérság is. Kiegészítőként egy pár bordó Gianvito Rossi magassarkú szandált, illetve Jamie Wolf, Sarah Weinstock és Savannah Stranger ékszereket választott. Emily haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva, laza hullámokba besütve viselt. A sminkje egyszerű lett, a klasszikus vonalat követte; a szemeit fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították, de pirosítót is használtak, végül az ajkaira piros matt rúzst vittek fel.