Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

   

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    
    

20/20
Képre vár: Gwen&Devin
Feltételek | Lekerültek

Betelt, kérlek Titeket, hogy ne jelentkezzetek!

 
Események
Júl 12, szer - Game of Thrones Los Angeles premier
Júl 13, csüt - Dunkirk London premier
Júl 17, hét - Valerian and the City of a Thousand Planets LA premier
Júl 19-23, szer-vas - San Diego Comic Con
Júl 21, pén - MTV Fandom Awards
Júl 24, hét - Valerian and the City of a Thousand Planets London premier
Szept 17, vas - Emmy Awards
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2017.07.25. 21:39
2017.07.25. 14:20
2017.07.25. 13:08
2017.07.25. 12:44
2017.07.25. 10:43
2017.07.24. 17:48
2017.07.23. 21:02
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Rachel Bloom x Alexander McQueen

2016.01.19. 13:27, Fanni


Rachel Bloom, a friss Globen Globe díjas színésznő is ellátogatott a 21. Critics' Choice Awards-ra, amit a Santa Monica-i Baker Hangárban rendeztek meg január 17-én, vasárnap. Ahol egyépként újból díjazták az alakítását a sorozatában.

A 'Crazy Ex-Girlfriend' című sorozat 28 éves színésznője a díjátadón egy fekete, félvállas Alexander McQueen jumpsuit-ot viselt, fekete kiegészítőkkel. Rachel egy fekete Kurt Geiger magassarkú szandál mellett döntött, kiegészítőként pedig egy fekete Tyler Alexandra kistáskát vitt magával, valamint Sloan Street fülbevalót és egy Aurate, fekete kövekkel díszített fülbevalót viselt.

Ami a sminkjét és a haját illeti, én csak az egyikkel voltam kibékülve, mégpedig a hajával, amit akárcsak a Golden Globe díjátadón, itt is besütve viselt. Viszont a sminkje nem kápráztatott el, ez pedig a füstös, fekete szemei miatt van így. Túl sok a fekete, egy kis színt vihettek volna a sminkjébe, mert túl egyhangú lett így a színésznő megjelenése. A szemeit sminkelhették volna természetesebben, egy vékony tusvonal bőven elég lehetett volna, az ajkaira pedig felvihettek volna egy sokkal élénkebb árnyalatú rúzst. Vagy pedig egy másik smink helyett, kaphatott volna színesebb kiegészítőket a feketék helyett.

Matt Damon x Armani

2016.01.19. 12:23, Fanni


Matt Damont a 'Legjobb színész' kategóriában jelölték a Critics' Choice Awards-on, ezért ő is megjelent az eseményen, a feleségével Luciana Barrosoval.

A 45 éves színész egy fekete Armani öltönyt viselt, amihez egy fehér Armani inget vett fel. Az összeállítást egy fekete Christian Louboutin öltönycipővel egészítette ki, valamint Piaget karórával és azonos márkájú mandzsettagombbal.

A sármos színész felesége is egy fekete ruha mellett döntött, ami egy ezüst mintákkal díszített Naeem Khan darab volt és ős is egy pár Christian Louboutin cipőt viselt. Az ékszerei pedig Neill Lane darabok voltak. Luciana fekete, enyhén füstös szemeket kapott, az ajkaira pedig egy nude árnyalatú rúzs került, a haját kiengedve hagyták ésbesütötték neki.

Niecy Nash x Gauri&Nainika

2016.01.19. 12:01, Fanni


Niecy Nash is tiszteletét tette a január 17-ei Critics' Choice Awards-on, a Santa Monica-i Baker Hangárba.

A színésznő egy rózsakvarc színű, félvállas Gauri&Nainika ruhát viselt. Számomra a díjátadó egyik fénypontja volt a 'Scream Queens' színésznőjének a megjelenése. A ruha színe eszméletlenül jól áll a sötét bőrén, telitalálat. (Egyébként a 2016-os év színe a rózsakvarc, valamint a babakék, hamarosan kapnak egy külön bejegyzést is!)

A ruha már magában is tökéletes, de a megjelenését a kiegészítőkkel és a hibátlan sminkkel tették teljessé. A szettet egy Swarovski clutch táskával egészítették ki, az ékszereit pedig a Barvana-tól és Maxior Joias-tól kapta, cipője pedig egy Giuseppe Zanotti darab volt.

A sminkje is egyszerűre sikeredett, de mégis tarolt vele. A szemei lettek kiemelve tussal, valamint szemceruzával, illetve kapott egy pár műszempillát is, ami cicás szemeket adott a színésznőket, az ajkaira pedig egy a ruha színéhez hasonló árnyalat került. 

Portia Doubleday x Novis

2016.01.18. 20:30, Fanni


A 'Mr. Robot' másik színésznője, Portia Doubleday is ott volt a Berker Hangárban megtartott 21. Critics' Choice Awards-on.

Nem, nem, nem és nem.... A színésznő teljes megjelenésére nemmel szavazok. A ruha nem egy ilyen eseményre való, a haja túl szoros lett és öregíti, a szemzúgba pedig rengeteg highlight-ert használt a sminkes, ezzel pedig elrontotta az amúgy szép, szolid sminket.

Portia egyébként a tavalyi év sláger ruhatípusát, egy átlátszó, hálós ruhát választott a Novis márkától. A ruhát fehér-narancssárga-kék virágmotívumok díszítették. A színésznő a ruhához egy kék Farbod Barsum kistáskát választott, valamint Brian Atwood cipőt.

Bár reménykedtem benne, hogy 2016-ra már mindenki elfelejti ezeket az átlátszó ruhákat, de úgy néz ki még egy darabig fel fognak tűnni a vörös szőnyegeken, ha másokon nem is, de a Kardashian-Jenner család tagjain biztosan látni fogjuk még, hiszen a Balmain legújabb kollekciójában is hasonló ruhák kaptak helyet, újból.

Portia haja kontyba volt fogva, amit több fonat is díszített, a sminkjében pedig feltűntek a ruha színei. Mivel a ruha mintája tetszik, ezért ha ez egy teljesen fekete ruha lett volna, akkor imádnám, de így... Jobb lett volna egy másik, viszont a fazon maradhat.

Carly Chaikin x Chloé

2016.01.18. 20:21, Fanni


A Critics' Choice Awards-on a 'Mr. Robot' színésznője, Carly Chaikin is tiszteletét tette, mivel a sorozatot jelölték a "Legjobb drámai sorozat" kategóriában.

A fiatal színésznő egy barackszínű, Chloé ruhát viselt, aminek a szoknyarésze deréktól lefelé bővült. A szoknyát, illetve a felsőrészt, a mély nyakkivágásnál fodrok, illetve redők díszítették. A ruhához egy halványlila szaténövet viselt még.

Carly a szettet egy Lee Savage táskával, illetve Norman Silverman egészítette ki, és egy pár Brian Atwodd cipőt viselt. A haja pedig egy oldalfonatba volt elkészítve, a ruhájának a színei pedig visszaköszönnek a sminkjében. Nektek hogy tetszik a színésznő bohókás hangulató megjelenése?