Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

 

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/16
Feltételek | Lekerültek

Kérlek Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Okt 27, pén - BAFTA Britannia Awards
Nov 2, csüt - Murder on the Orient Express London premier
Nov 5, vas - Hollywood Film Awards
Nov 5, vas - Paddington 2 London premier
Nov 5, vas - Daddy's Home 2 Los Angeles premier

Nov 8, hét - All the Money in the World Los Angeles premier
Nov 9, kedd - Coco Los Angeles premier
Nov 9, kedd - Mudbound Los Angeles premier
Nov 12, vas - MTV Europian Music Awards
Nov 12, vas - Governors Awards
Nov 13, hét - Glamour Women of the Year Awards
Nov 13, hét - Justice League Los Angeles premier
Nov 15, szer - Justice League London premier
Nov 16, csüt - Daddy's Home 2 London premier
Nov 19, vas - American Music Awards
Dec 7, csüt - Just Getting Started Los Angeles premier
Dec 10, vas - Jumanji: Welcome to the Jungle Los Angeles premier
Dec 12, kedd - Pitch Perfect 3 Los Angeles premier
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2017.11.21. 19:04
2017.11.21. 17:55
2017.11.21. 17:19
2017.11.21. 17:06
2017.11.20. 21:11
2017.11.20. 20:48
2017.11.20. 20:33
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Jessica Chastain x Armani Privé

2016.05.12. 19:21, Fanni


Jessica Chastain is ott volt május 11-én, tegnap kora este a 'Cafe Society' vetítésén, amit a Cannes-i Filmfesztivál első napján rendeztek meg a Palais des Festivals-ban.

A 'The Huntsman: Winter's War' 39 éves színésznője egy vidám, elegáns és nőies összeállításban lépett a vörös szőnyegre, ahol csodásan nézett ki. Jessica egy citromsárga, pánt nélküli, szív dekoltázsú Armani Privé estélyit viselt, ami sifonból és selyemből készült. A ruhát egy rövidebb uszállyal egészítették ki. A ruha színét imádtam, feltűnő volt, az évszaknak és a helyszínnek megfelelő és a leglényegesebb, hogy a színésznőn is jól mutatott. A szabása istenien kiemelte Jessica alakját, vékony darázsderekat varázsolt neki. Egyedül bajom a ruhával csak az, hogy túl egyszerű volt, amire nem fogunk emlékezni, de a színésznő természetesen ennek ellenére is gyönyörű volt, bár sokkal jobban is fel tud öltözni, ha akar. A megjelenését egy pár Charlotte Olympia magassarkúval és Piaget ékszerekkel egészítette ki.

Jessica haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva beszárítva viselt. A sminkje kellően drámai lett, így a ruhával kontrasztot tudott alkotni, de az összhang is megmaradt. A szemeit fekete füstös sminkkel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították, míg az ajkaira rózsaszín rúzs került. 

Kirsten Dunst x Gucci

2016.05.12. 19:08, Fanni


Kirsten Dunst a zsűrik fotózása után hivatalos volt még aznap, vagyis május 11-én a 'Cafe Society' premierjére is, a Cannes-i Filmfesztivál első napján.

A 34 éves színésznő egy romantikus és elegáns estélyiben jelent meg a vörös szőnyegen, ahol istenien nézett ki ismét. Kirsten a vetítésre már egy púderrózsaszín, hosszú ujjú, lágy esésű Gucci ruhát viselt a 2016-os tavaszi/nyári kollekcióból, amit hatalmas piros pipacsokkal és flitterekkel, illetve egy vékony, fekete selyem övvel egészítettek ki. A színésznő gyönyörű volt az eseményen, a színek csodásan mutattak ismét a világos bőr- és hajszínével, valamint a vékony, kecses alakja is kellő figyelmet kapott hála a fekete övnek, ami szépen kiemelte a derekát. A megjelenését egy pár Salvatore Ferragamo magassarkúval és Chopard ékszerekkel tette teljessé. 

Kirsten haját egy oldalt elválasztott elől lazább, hátul szorosabb kontyba készítették el szabadon hagyva egy kisebb tincset. A sminkjében visszaköszöntek a ruha színei, így a tökéletes összhang megmaradt. A szemeit fekete és bordó színekkel emelték ki füstös technikával, illetve szempillaspirállal, az arcát bronzosították, míg az ajkaira egy világos rózsaszín rúzs került.

Kristen Stewart x Chanel

2016.05.12. 18:47, Fanni


Kristen Stewart május 11-én, a 'Cafe Society' photocall-ja után megjelent a film premierjén is, amit a Cannes-i Filmfesztivál első napján rendeztek meg a Palais des Festival-ban rendeztek meg.

A film 26 éves színásznője egy vagány, drámai, de mégis elegáns szettben jelent meg a vetítésen, ahol tőle szokatlanul egyszerre volt nőies és szexi. Kristen egy fekete-szürke Chanel kreációt viselt a 2017-es Resort kollekcióból, ami egy fekete, átlátszó ingből és egy magas derekú  szürke, fekete absztrakt mintákkal díszített A-vonalú midiszoknyából állt össze. Bár meglepődtem rajta én magam is, de nekem kifejezetten tetszett a színésznő összeállítása, jól állt rajta és most végre egyáltalán nem tűnt esetlennek a vörös szőnyegen, önbizalommal viselte ezt a dögös ruhát. A megjelenését egy pár hegyes orrú, fekete bokapántos Christian Louboutin magassarkúval egészítette ki, ékszereket most egyáltalán nem viselt.

Egyedül Kristen haja az, amibe bele tudok most kötni, mivel ez sokat rontott az összhatáson. Egyébként leengedve viselte ismét a haját, a természetes, kicsit hullámos formájában, amit oldalt választottak el neki. A sminkje feltűnő és mutatós volt, jól passzolt a ruhaválasztáshoz is, amivel szép kontrasztot alkotott. A szemeit sötétbarna szemhéjpúderrel és fekete tusvonallal, valamint szempillaspirállal emelték ki, az arcát lágyan kontúrozták, míg az ajkaira vadító piros rúzs került.

Naomi Watts x Armani Privé

2016.05.12. 17:44, Fanni


Naomi Watts is megjelent május 11-én, tegnap kora este a 'Cafe Society' premierjén, a Cannes-i Filmfesztivál alatt, amit a Palais des Festivalsban rendeztek meg.

A 47 éves színésznő hihetetlenül csinos és elegáns volt a vörös szőnyegen, ahol egy egyszerű, de mégis gyönyörű szettet viselt. Naomi egy pasztell lila, pánt nélküli Armani Privé estélyit viselt, amit apró gyöngyökkel és nagyobb, ezüst flitterekkel díszítettek fel. A színválasztást imádtam, fantasztikusan mutatott a színésznő világos bőr- és haszínével, valamint a szabása is telitalálat volt. Igazán jól kiemelte a ruha az alakját, és szerencsére sehol sem volt nagyobb rá a ruha. Az egyedüli gondom Naomi megjelenésével az az, hogy mindig hasonló ruhákat visel, csak más színekben és kezd egy kicsit egyhangú lenni a vörös szőnyeges megjelenése. A fesztivál nyitó estjén szívesebben láttam volna rajta egy izgalmasabb és drámaibb összeállítást, amire jövőre is emlékeznénk. A kiegészítők összeválogatása fantasztikus volt, mint mindig, most is egy színes kövekből álló, statement Bulgari nyaklánccal és további ékszerekkel egészítette ki a megjelenését, valamint egy pár ezüst Giuseppe Zanotti magassarkú szandállal.

Naomi haja ismét leengedve maradt, amit egyáltalán nem bántam és oldalt elválasztva, laza hullámokba sütötték be neki az egészet. A sminkje is nagyon tetszett ismét, bár ezzel sem lépett ki a komfortzónájából. A szemeit füstös fekete sminkkel és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira egy málna színű rúzs került.

Vanessa Paradis x Chanel

2016.05.12. 17:32, Fanni


Vanessa Paradis is ott volt a Cannes-i Filmfesztivál nyitó estéjén, amit május 11-én rendeztek meg a Palias des Festivals-ban, amit egybe kötöttek a 'Cafe Society' premierjével is.

A 43 éves színésznő és a fesztivál egyik zsűritagja egy elegáns, tavaszias és nőies szettben jelent meg a vörös szőnyegen, ahol elbűvölően nézett ki. Vanessa, mint a Chanel divatház egykori arca, ezúttal is egy Chanel kreáció mellett döntött, ami egy hátul kivágott, pasztell színekből álló estélyi volt a 2017-es Resort kollekcióból. A ruha színeit imádom, vidámak és fiatalosak, viszont magával a ruhával már vannak gondjaim. Bár oldalról és hátulról imádom az egészet, előlről sajnos nem mutatott a legjobban a színésznőn, ami a ruha felső- és vállrészének a kialakítása miatt van így. A megjelenését egyébként Chanel Fine ékszerekkel és egy pár Jimmy Choo magassarkúval egészítette ki.

Vanessa haja leengedve maradt, amit középen elválasztva laza hullámokban viselt, ami bár jól állt neki, de én ehhez a ruhához mégis egy lazább kontyot tudok jobban elképzelni. A sminkje színes és élettel teli lett. A szemeit lilás-szürke szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira piros rúzs került.