Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

  

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    
    

20/20
Feltételek | Lekerültek

Betelt, kérlek Titeket, hogy ne jelentkezzetek!

 
Események
Aug 27, vas - MTV Video Music Awards
Aug 30 - Szept 9, szer-szom - Velencei Filmfesztivál
Szept 7-17, csüt-vas - Torontói Filmfesztivál
Szept 13, szer - mother! New York premier
Szept 16, szom - Lego Ninjago Movie Los Angeles premier
Szept 17, vas - Emmy Awards
Szept 18, hét - Kingsman: The Golden Circle London premier
Nov 13, hét - Galmour Women of the Year Awards
 
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2017.09.24. 18:36
2017.09.24. 16:53
2017.09.24. 16:26
2017.09.24. 16:12
2017.09.24. 15:54
2017.09.24. 13:00
2017.09.23. 20:42
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Elizabeth Banks x Elie Saab

2016.02.28. 13:44, Fanni


Elizabeth Banks február 26-án, péntek délután megjelent a Vanity Fair és Stuart Weitzman által rendezett ebéden, a los angelesi A.O.C-ben, amit Elizabeth tiszteletére rendeztek, ahol a munkásságát ünnepelték meg.

A 42 éves színésznő erre a különleges alkalomra a kedvenc divatházától, Elie Saab-tól választott egy fantasztikus babakék csipke csodát, ami különleges kialakítású jumpsuit volt, aminek a felső részét meghosszabbították, ezzel olyan hatát értek el, mintha két külön ruhadarabból állna. A szetthez egy Elie Saab bőrövet, Tyler Alexandra clutch-ot és Stuart Weitzman magassarkút választott. Elizabeth csodásan nézett ki a partin, ez a kék szín pedig fantasztikusan állt neki.

Elizabeth haját egy kontyba fogták össze, de elől szabadon hagytak két tincset, ezzel keretezve az arcát. A sminkjében a kék és a barack színeket használták fel, amelyek jól mutattak a megjelenésével. A színésznő szemét kék szemceruzával és szempillaspirállal emelték ki, míg az ajkaira egy barackszínű rúzst vittek fel.

Joey King x Alexander McQueen

2016.02.28. 11:36, Fanni


Joey King is ott volt február 25-én az I Love Coco Beauty Lounge partin, amit a los angelesi Bar Marmountban rendeztek meg.

A 16 éves színésznőnek ismét sikerült elvarázsolnia a megjelenésével, rendkívül csinos volt. Egy kakhi színű Alexander McQueen miniruhát viselt, amihez egy pár fekete Aldo magassarkú szandált és egy fekete Chanel clutch-ot párosított. Nagyon örülök, hogy most tényleg a korának megfelelő, fiatalos ruhát adtak rá, nem úgy, mint az előző megjelenésén. A színe remekül áll rajta, jól passzol hozzá.

Joey haját laza hullámokba sütötték be, és félig leengedve, félig feltűzve készítették el, ami még fiatalosabb és játékosabb megjelenést biztosított neki. Szerencsére a sminkkel sem este túlzásba, barnás bronzos színeket használtak, a szemeit is ilyen színekkel emelték ki, valamint fekete szemceruzával és szempillaspirállal, az ajkaira pedig egy karamellszínű rúzs került.

Ashley Benson x Chanel

2016.02.28. 11:02, Fanni


Ashley Benson még február 25-én, csütörtök este hivatalos volt az I Love Coco Beauty partira, amit a los angelesi Bar Marmountban rendeztek meg.

A 'Pretty Little Liars' 26 éves színésznője az eseményre tetőtől-talpig Chanelben érkezett, hiszen a partit a francia divatház szervezte. Ashley egy szürke, két gombsoros tweed Chanel zakót viselt, amihez egy fekete szűk szárú nadrágot és egy pár fekete magassarkú szandált párosított. A szettet arany Lola James ékszerekkel tette teljessé. Ashley fantasztikusan nézett ki a partin, csak úgy tündökölt. Egyetlen egy hiba sincs a megjelenésében, amit már megszokhattunk. Most is sikkes, nőies volt, de természetesen a saját, lazább, rockosabb stílusa is felfedezhető az öltözékében.

Ashley haja leengedve maradt, amit laza, tengerparti stílusú hullámokba sütöttek be neki. A sminkjében egy apró "hibát" fedeztem csak fel, mégpedig azt, hogy a szemöldöke túl erőteljes lett, de ez csak a közeli képeken szembetűnő. Ashley szemeit egy halványbarna színnel emelték ki, valamint szempillaspirállal, míg az ajkaira egy vadító tűzpiros rúzs került, ami tökéletes egyensúlyban van Ashley megjelenésével.

Best Dressed of the Week - Szavazás

2016.02.28. 10:22, Fanni


Rögzített bejegyzés vasárnap estig! Tekerj lejjebb a friss hírekért, valamint ne felejts el szavazni Te is!

Ismét eljött az idő, hogy szavazzatok a héten bemutatott kedvenceitekre és, hogy kihirdessük a "Hét legjobban öltözött hírességét"! Nem kell ismét mást tennetek, csak a lent szavazni, holnap délelőtt pedig megtudjátok, hogy Ti kit választottatok és azt is, hogy én kit választottam. Egy kicsi érdekességként elmondanám, hogy ma este lesz az Oscar díjátadó, és holnap igyekezni fogok mindenkiről posztolni, és ha végeztem, akkor az Oscar-os megjelenésekről is lesz egy külön szavazás, hogy ki volt a "Legjobban öltözött" a díjátadó alatt, de ettől függetlenül jövő héten is lesz "Best Dressed of the Week" poszt.

Szóval a szavazás lényege az lenne, hogy minden héten kiválasztanátok a "Legjobban öltözött hírességet". A szavazást mindig szombaton tenném fel (esetleg péntek este) és vasárnap estig lehet majd szavazni, ezután pedig egy bejegyzésben beszámolnék nektek a döntésetekről, valamint még külön én is kiválasztanám, hogy szerintem ki lett a legjobban öltözött. Még egy kis infó: a szavazásban mindig az elmúlt hét szombatjától, a jelenlegi hét péntekéig vannak felsorolva a szavazásra kiválasztott kedvencek. (A szavazás állása új ablakban nyílik majd meg!)

Ki volt a hét legjobban öltözött híressége?
 
 
 
 
 
 
 
 
pollcode.com free polls

Jennifer Lawrence x Naeem Khan

2016.02.27. 14:59, Fanni


Jennifer Lawrence február 25-én megjelent a Dinner for Equality (Vacsora az egyenlőségért) partin, amit Beverly Hillsben rendeztek meg.

A 25 éves Oscar díjas színésznő egy kétrészes Naeem Khan outfitet választott az eseményre, ami egy átlátszó, ezüst strasszokkal díszített felsőből, valamint egy magas derekú, bő szárú bársonynadrágból állt, amihez egy pár fekete Sophia Webster magassarkú szandált párosított. Fáj ezt kimondanom, de Jen mostani megjelenése borzalmas lett, pedig én tényleg még a "legrosszabb" megjelenéseitől is "el szoktam ájulni", na ez most kivétel. A felső résszel még nem is lett volna baj, ha inkább egy miniruha lenne, mert hasonlót tavaly már láthattunk rajta a Vanity Fair Oscar partiján és fantasztikusan nézett ki. Itt a nadrággal van a baj, ami egyáltalán nem illik hozzá.

Jennifer haját egy lazább kontyba fogták össze, elől pedig szabadon hagytak egy tincset. Most a haja sem tetszett, inkább leengedve, laza hullámokba kellett volna viselnie. A sminkje nagyon szép lett, bájos és fiatalos, hála a világosabb árnyalatok használatának. Az ajkaira egy narancssárga rúzs került, míg a szemeit fekete szemceruzával emelték ki és szempillaspirállal.