Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

  

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/16
Feltételek | Lekerültek

Kérlek Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Szept 28 - Okt 15, csüt-vas - New York Filmfesztivál
Szept 30, szom - CR Fashion Book parti
Okt 1, vas - The Meyerowitz Stories NYF
F premier
Okt 4-15, szer-vas - London Filmfesztivál
Okt 14, szom - BFI London Film Festival Awards
Okt 15, vas - UK Theatre Awards
Okt 16, hét - Elle Women in Hollywood
Okt 16, hét - Golden Heart Awards Dinner
Okt 19, szer - American Music Awards
Okt 23, hét - InStyle Awards
Nov 13, hét - Glamour Women of the Year Awards
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2017.10.20. 16:39
2017.10.20. 16:05
2017.10.20. 15:29
2017.10.20. 13:38
2017.10.20. 13:11
2017.10.20. 12:46
2017.10.20. 11:51
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Lea Michele x Jill Stuart

2016.03.18. 14:20, Fanni


Lea Michele is ellátogatott a PaleyFest-re, amit a Dolby Színházban rendeztek meg Hollywoodban. Lea a 'Scream Queens' miatt volt jelen az eseményen, hiszen a sorozat új évadot kapott.

A 29 éves színésznő most is lélegzetelállítóan jól nézett ki a megjelenése során, tényleg képtelen hibázni, ami hihetetlen. Lea egy fekete Jill Stuart miniruhát viselt a 2016-os őszi kollekcióból, aminek a felső részét egy szaténból készült fodorral díszítettek, aminek köszönhetően igazán játékos és még fiatalosabb lett megjelenése. A ruhához egy pár Casadei magassarkú szandált, illetve EF Collection ékszereket párosított a színésznő. A cipő választását nem igazán kedvelem, egy kis színt belevittek volna még, de ennek a hiánya sem ront az összhatáson.

Lea haja leengedve maradt, középen elválasztva, amit kivasaltak neki és az egészet a füle mögött rögzítették. A sminkje egy kicsit erősebb lett, a szemeit fekete füstös sminkkel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát kontúrozták, az ajkaira pedig egy karamellszínű rúzs került.

Bella Thorne x Marc Jacobs

2016.03.18. 14:04, Fanni


Bella Thorne március 14-én megjelent a 2016-os SXSW Fesztiválon, amit Austinban rendeznek meg minden évben. Bella az új filmjének, a 'Shovel Buddies'-nak a premierje miatt jelent meg az eseményen, ami a Topfer Theatreben kapott helyet.

A 18 éves színésznő bomba formában van és fantasztikusan nézett ki a premieren, ahol egy krémszínű Marc Jacobs feszülős midiruhát viselt, amit piros rácsokkal tettek még különlegesebbé. Bella nagyon eltalálta a megjelenését, egyetlen egy hibát sem találtam benne, tökéletes volt, mint ahogy azt már megszokhattuk tőle. A szettet egy pár Casadei magassarkú szandállal és EF Collection ékszerekkel tette teljessé. Végre valakinek sikerült kifognia egy hibátlan Marc Jacobs ruhát a közelmúltban történt ballépések után (Lady Gaga, Rihanna, Gigi Hadid). Belle csak úgy ragyogott a fotósok előtt, a ruha csodásan emelte ki a kecses alakját.

Bella haja természetesen leengedve maradt, ami a vállára hullott. Oldalt választották el neki és nagyon laza hullámokban viselte azt. A sminkje is szemet gyönyörködtető lett, klasszikus, de mégis fiatalos. A szemeit sötétebb barna színekkel és szempillaspirállal emelték ki, míg az ajkaira egy csodás piros rúzs került, ami jól passzolt a ruhához.

Kaley Cuoco x Jonathan Simkhai

2016.03.18. 13:41, Fanni


Kaley Cuoco március 16-án, szerdán megjelent a PaleyFest-en, ahol a sorozata a 'The Big Bang Theory' is kapott egy panelt, ahol az újságírók és a rajongók kérdéseire válaszoltak a szereplők a Dolby Theatreben, Hollywoodban.

A 30 éves színésznő egy fiatalos és játékos fekete-fehér összeállítás mellett döntött, ami remek választásnak bizonyult, hiszen csodásan nézett ki. Kaley egy fekete Jonathan Simkhai denevérujjú ruhát viselt a 2016-os tavaszi kollekcióból, amit fehér, apró kivágásokkal díszített elemekkel tettek még érdekesebbé. A szetthez egy pár fekete Kurt Geiger London magassarkút választott, illetve egy fekete kis táskát.

Kaley haját egy kicsit lazább kontyba fogták össze a feje tetején. A sminkje vidám és tavaszias lett, ami fantasztikusan állt a színésznőnek és a ruhával is jó kontrasztot alkottak. A szemeit a szokásos halványbarna színekkel és szempillaspirállal emelték ki, az arcára egy rózsaszín pirosító került, míg az ajkaira egy vadítóan vibráló fuksziaszínű rúzst vittek fel.

Maggie Q x Reem Acra

2016.03.18. 13:21, Fanni


Maggie Q is ellátogatott március 14-én az 'Allegiant' premierjére, amit New Yorkban rendeztek meg az AMC Loews Lincoln Square 13 Theatreben.

A 36 éves színésznő is egy fekete ruha mellett döntött, akárcsak a film többi színésznője. Maggie egy magas nyakú, csipkével és rojtokkal kombinált, magasan felsilccelt Reem Acra estélyit viselt a 2016-os őszi kollekcióból. Szóval, hogy is mondjam... Számomra rettenetesen erőltetett volt a színésznő összeállítása és ebben az is megerősített, hogy a premieren készült képeknek a nagy részét végignéztem és az összesen arra koncentrált, hogy a lába kivillanjon a ruhája alól, ahelyett, hogy természetesen viselkedett volna a fotósok előtt. A szetten a magassarkúja sem segített, ami egy fekete, kivágásokkal díszített, nyitott orrú Jimmy Choo darab volt.

Nyaktól felfelé viszont imádtam Maggie megjelenését, hiszen a sminkje és a haja is hibátlanra sikeredett, ami szörnyű ruhaválasztás után felemelő érzés volt. A haja leengedve maradt, amit oldalt választottak el neki és hibátlanul szárították be neki, anélkül, hogy túl műnek tűnt volna. A sminkjében inkább a természetes árnyalatok kaptak helyet, így a ruhán maradt a hangsúly. A szemeire sötétbarna füstös smink és szempillaspirál került, az arcát kontúrozták, míg az ajkaira egy barnás-rózsaszínes rúzs került.

Naomi Watts x Derek Lam

2016.03.18. 13:08, Fanni


Naomi Watts is ott volt a 'The Divergent' filmsorozat legújabb részének, az 'Allegiant'-nak a világpremierjén március 14-én, hétfő este, amit New Yorkban rendeztek meg.

A 47 éves színésznő még mindig rajong a csillogó, kövekkel díszített metálos ruhákért, ezért a fekete szőnyegen is egy ilyen kreációt viselt, ami egy kétrészes Derek Lam darab volt a 2016-os őszi kollekcióból. A szett egy ezüst, magas nyakú peplumos hosszú ujjú felsőből és egy fekete, szintén kövekkel díszített midiszoknyából állt össze, amihez egy pár fekete Giuseppe Zanotti magassarkú szandált és egy Lee Savage ezüst-fekete clutch-ot párosított. A színésznő egyáltalán nem nézett ki rosszul az összeállításában, de egy-két dolgon változtattam volna. Rövidebb szoknyával és ujjatlan felsővel sokkal jobban is sikerülhetett volna a megjelenése. Viszont tetszik ruha modernsége és feltűnősége, de számomra mégis inkább öregesre sikeredett Naomi outfitje.

Naomi haja leengedve maradt, amit oldalt választottak el és laza hullámokba sütötték be neki, ami fantasztikusan mutatott rajta. A sminkje szerencsére élénk és fiatalos lett, az ajkaira egy csodás fuksziaszínű rúzs került, míg a szemeit arany és fekete színekkel, valamint szempillaspirállal emelték ki.