Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

   

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    
    

20/20
Feltételek | Lekerültek

Betelt, kérlek Titeket, hogy ne jelentkezzetek!

 
Események
Aug 13, vas - Teen Choice Awards
Aug 16, szer - Detroit London premier
Aug 18, pén - Logan Lucky Amszterdam premier
Aug 19, szom - Leap! Los Angeles premier
Aug 21, hét - Logan Lucky London premier
Aug 22, kedd - Harper's Bazaar vacsoraparti
Aug 23, szer - The Layover Los Angeles premier
Aug 27, vas - MTV Video Music Awards
Aug 30 - Szept 9, szer-szom - Velencei Filmfesztivál
Szept 7-17, csüt-vas - Torontói Filmfesztivál
Szept 17, vas - Emmy Awards
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2017.08.20. 21:23
2017.08.20. 21:10
2017.08.19. 20:26
2017.08.18. 20:27
2017.08.18. 20:07
2017.08.18. 16:20
2017.08.18. 14:02
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Penelope Cruz x Emanuel Ungaro

2016.01.20. 13:23, Fanni


Penelope Cruz tegnap este, vagyis január 19-én megjelent a 2016-os Feroz Cinema Awards-on, amit a madridi Gran Teatro Principe Pio-ban rendeztek meg.

A gyönyörű spanyol színésznő a díjátadón egy vintage Emanuel Ungaro miniruhát viselt, amit csipke betétekkel, illetve egy rövid uszályal egészítettek ki. A ruhához fekete Christian Louboutin magassarkút választott. A szettet Roger Vivier táskával és Chopard ékszerekkel tette teljessé.

A 41 éves Penelope ruhája sajnos nem kápráztatott el, ami főleg az uszálynak köszönhető, illetve a hasnál látatható csipke díszítésnek. A smink és a haj viszont remek lett, nem túl hivalkodó, hanem elegáns hatást keltett. A szemeit fekete szemceruzával emelték ki, míg az ajkaira egy barnás árnyalatú rúzs került. A színésznőnek egyébként remekül állt a ruha, megvillanthatta a hosszú, kecses lábait, de az uszály nélkül lett volna csak tökéletes minden.

Kate Hudson x Atelier Versace

2016.01.20. 12:32, Fanni


Kate Hudson január 18-án, hétfőn megjelent a 'Kung Fu Panda' 3. részének a kínai premierjén, amit a Shanhgaiban található New Wordben rendeztek meg.

Kate az egyik kedvencem, ha vörös szőnyeges eseményekről van szó, (vegyük például az idei Golden Globe-ot, mesésen festett az arany Michael Kors estélyiben, amiben a lapos hasát is megmutatta) és szerencsére most sem okozott csalódást. A színésznő egy világoskék, enyhén dekoltált Atelier Versace jumpsuit-ot viselt, amit kifejezetten neki terveztek, tehát sajnos csak ez az egy darab van belőle. A ruha egyébként nagyon trükkös, először én is estélyinek néztem, ami a szélesedő lábszárnak, illetve az egyik szár combközépig való felsliccelésnek köszönhető. 

A 36 éves színésznő a kiegészítőket minimalizálta, hogy a ruháján maradhasson a hangsúly. A cipője egy testszínű Jimmy Choo darab volt, illetve egy azonos márkájú, ezüst clutch-ot vitt még magával. Az i-re a pontot a sminkje tette fel, amivel szintén nem estek túlzásba, halvány rózsaszín rúzs került a szájára, míg a szemeit világosbarna szemhéjpúderrel emelték ki.

Kate Winslet x ALAIA

2016.01.19. 23:34, Fanni


Kate Winslet is megjelent a vasárnap este megrendezett London Critics' Circle Film Awards-on, amit a The Mayfaire Hotelben rendeztek meg.

A 'Steves Jobs' színésznője sajnos ismét csalódást okozott azzal, hogy nem mer kockáztatni, és megint egy unalmas ruhát választott, akárcsak a Golden Globe-ra. Kate ezen a díjátadón egy fekete ALAIA miniruhát viselt, aminek az alját csipkeszerű kivágásokkal próbáltak feldobni, de még ez sem tette érdekesebbé a megjelenését. A színésznő a ruháját egy szintén fekete, Rupert Sanderson magassarkúval egészítette ki.

A 40 éves híresség sminkje nagyon üdére sikeredett szerencsére. Szemét barna szemhéjpúderrel árnyékolták, az ajkaira pedig egy vibráló piros rúzst vittek fel. A haját kiengedte és begöndörítve viselte.

Maisie Williams x Markus Lupfer

2016.01.19. 22:59, Fanni


Maisie Williams január 17-én, vasárnap megjelent a London Critics' Circle Film Awards-on, amit a The MayFair Hotelben rendeztek meg, Londonban.

A fiatal színésznő az eseményre egy ujjatlan, átlátszó  Markus Lupfer miniruhát választott a 2016-os tavaszi kollekcióból, aminek a részletes design-ját mindenki megnézte. Mivel a ruha alapból egy teljesen átlátszó alkotás, ezért Maisie alá felvett egy fekete miniruhát. Igen, jól látjátok, hogy a felső ruháját sok-sok mexikói birkózó díszíti. Természetesen, amikor valaki egy ilyen részletesen díszített ruhát visel, akkor nem szabad túlzásba esni a kiegészítőkkel. Maisie ezt a szabályt sajnos nem tartotta be. A ruhához kiegészítőként felvett egy virágokkal díszített, szűk nyakláncot, ami már egy kicsit így is sok lett volna, de ehhez párosított még egy élénk piros, rojtokkal díszített kistáskát is.

A táska és a nyaklánc nélkül tökéletes lett volna a 'Trónok harca' 18 éves színésznőjének a megjelenése. A sminkje egyébként nagyon természetes lett, az elképesztő szemöldöke volt a középpontba, míg a haját egy laza kontyba fogták össze, az arcánál pedig hagytak pár lehulló tincset, ami keretezte az arcát.

Jó dolog a rosszban, hogy Maisie legalább a korának megfelelően öltözik fel a vörös szőnyeges megjelenéseken, és a hétköznapokon is. Csak legközelebb ne essen ennyire túlzásba a kiegészítőkkel.

Gigi Hadid x Sally LaPointe

2016.01.19. 22:18, Fanni


A berlini Mercedes-Benz Divathét már javában elkezdődött, és a Maybelline New York sminkmárka itt mutatta be a kifutókra szánt sminkjeit. A Maybelline egyik szépségnagykövete, Gigi Hadid is megjelent a bemutatón, amit Berlinben rendeztek meg január 18-án.

A 20 éves amerikai modell egy fekete, Sally LaPointe ruhát viselt, amit a derekánál, valamint a lábánál átlátszó anyaggal dobtak fel. A ruhának nyakpántot álmodott meg a tervező, ami nagyon jól állt Gigi hosszú nyakán, viszont a ruha alján lévő rojtok egyáltalán nem tetszenek, sőt a ruhán sem mutat jól. Ha csak az átlátszó betétek lennének a ruhán, akkor sokkal jobb lenne az összhatás.

A modell a ruhához egyébként egy pár fekete, hegyesorrú Kurt Geiger magassarkút húzott. A sminkét pedig a Maybelline sminkesei készítették el neki, ami teljesen elegánsra sikeredett, a szemét barnás árnyalatú szemhéjpúderrel emelték ki, míg az ajkaira egy csábító, vörös rúzs került. A bemutatón most kivételesen Gigi is a nézők között volt, nem pedig a kifutón.