Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

 

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/18
Képre vár: Niki, katie
Feltételek | Lekerültek

Kérlek Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Dec 4, hét - The British Fashion Awards
Dec 4, hét - Selena Gomez x Coach party Londonban
Dec 5, kedd - I, Tonya Los Angeles premiere
Dec 6, szer - L'Oreal Women of Worth Awards
Dec 6, szer - The Greatest Showman London premier
Dec 6, szer - Lady Bird London premier
Dec 6, szer - THR Women in Entertainment Breakfast parti
Dec 6, szer - Molly's Game London premier
Dec 7, csüt - Jumanji London premier
Dec 7, csüt GQ Men of the Year parti
Dec 7, csüt - Just Getting Started Los Angeles premier
Dec 8, pén - The Greatest Showman New York premier
Dec 10, vas - Jumanji: Welcome to the Jungle Los Angeles premier

Dec 12, kedd - Pitch Perfect 3 Los Angeles premier
Dec 12, kedd - Star Wars: The Last Jedi London premier
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2017.12.13. 09:13
2017.12.12. 20:59
2017.12.12. 20:37
2017.12.12. 19:07
2017.12.12. 18:29
2017.12.12. 16:41
2017.12.12. 16:20
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Ariana Grande x Michael Costello

2016.04.12. 19:45, Fanni


Végül pedig jöjjön Ariana Grande, aki szintén ott volt az MTV Movie Awards-on április 9-én a Warner Bros. Studiosban, Burbankban, viszont a vörös szőnyeges bevonulást kihagyta és csak a színfalak mögött és a színpadon készültek róla képek, ahol előadta a  'Dangerous Woman' című számát a közönségnek.

A 22 éves énekesnő a fellépése alatt Marilyn Monroe korábbi megjelenését alkotta újra egy kifejezetten neki tervezett rózsaszín Michale Costello szatén, sellő fazonú, uszályos estélyiben. Ariana, mint mindig most is elképesztően nézett ki ebben a nagyon elegáns összeállításban, ami az alakját is csodásan kiemelte a szabásának köszönhetően. A szettet egy pár Giuseppe Zanotti magassarkúval, Lorrine Schwartz gyémánt ékszerekkel és egy fehér, Maggie Berry műszőrmével egészítette ki.

Ariana haját természetesen most is az elmaradhatatlan copfba fogták össze, amit oldalt választottak el, és a megszokott helye helyett most lejjebb, a tarkója felett rögzítették. A sminkje is hibátlan lett, a szemeit barna szemhéjpúderrel és fekete tusvonallal, valamint műszempillával emelték ki, az arcát kontúrozták, míg az ajkaira egy tejeskávé színű matt rúzs került.

Brittany Snow x Haney

2016.04.12. 19:33, Fanni


Brittany Snow is megjelent április 9-én az MTV Movie Awards-on, amit Burbankban rendeztek meg a Warner Bros. Studiosban. Brittany díjat is nyert az est alatt a 'Pitch Perfect 2' című film többi szereplőjével együtt.

A  29 éves színésznő egy vidám, csajos és visszafogottan szexis összeállítást választott a díjátadóra, ahol egy feltünő piros Haney mélyen dekoltált denevérujjú miniruhát viselt a 2016-os Resort kollekcióból. Sajnos Brittany-t ritkán láthatjuk vörös szőnyeges megjelenéseken, de amikor mégis elmegy egyre, akkor mindig fantasztikusan néz ki, akárcsak most. A szettet egy pár piros Stuart Weitzman szandállal, EF Collection ékszerekkel egy egy arany Ethan K clutch-csal tette teljessé. Nekem nagyon tetszett a színésznő ruhája, mesésen állt rajta, szépen kiemelte az alakját is. Számomra ő volt a legnagyobb kedvenc a díjátadóról, ez nem vitás.

Brittany haja leengedve maradt, amit középen elválasztva egyenesen viselt a fülei mögé tűrve, aminek az egyszerűsége és a visszafogottsága jól mutatott a ruha stílusával is. A sminkje világosbarna és bronz színű enyhén füstös szemekből és műszempillákból állt, az arcát kontúrozták, az ajkaira pedig egy visszafogott, testszínű rúzs került.

Cara Delevingne x Balmain

2016.04.12. 19:06, Fanni


Cara Delevingne is ellátogatott még április 9-én, szombaton az idei MTV Movie Awards-ra, amit a burbanki Warner Bros. Studiosban rendeztek meg, ahol az új filmjét, a 'Suicide Squad'-ot népszerűsítette.

A 23 éves modell egy modern és dögös összeállítást viselt a díjátadó alatt, ahol egy fekete bársony Balmain kreációban tette a tiszteletét a 2016-os őszi/téli kollekcióból, aminek a felső részét kivágásokkal tettek különlegesebbé. A ruha szabása, és a kivágások elhelyezése is nagyon tetszik, Cara pedig fantasztikusan néz ki benne.Viszont a kivágásokat átlátszó anyaggal fedték be, ami teljesen elütött a bőrszínétől és túlságosan csillogó is volt, valamint nem hiszem, hogy ebben a kaliforniai meleg időjárásban jó döntés lenne egy nehéz, bársony jumpsuit. A szettet egy pár fekete Jimmy Choo magassarkúval és Hoorsenbuhs ékszerekkel tette teljessé, amelyek nagyon jó választások voltak a ruhához. 

Cara hajáért teljesen odáig vagyok, leengedve maradt az egész, amit oldalt választottak el neki és természetes, laza hullámokba viselte azt, amit nagyon vékony fonatokkal dobtak fel az elválasztásnál. A sminkje feltűnő, modern és fiatalos lett, az ajkira egy szürkés-barna matt rúzs került, az arcát bronzosították, míg a szemeit fekete szemceruzával emelték ki alul és felül is, valamint szempillaspirállal.

Charlize Theron x Alexander McQueen

2016.04.12. 18:45, Fanni


Charlize Theron is megjelent az MTV Movie Awards-on április 9-én, szombaton a Warner Bros. Studisoban, ahol egy díjat is begyűjtött az est alatt a 'Mad Max: Fury Road'-ban nyújtott alakításáért.

A 40 éves Oscar díjas színésznő egy nagyon drámai, szexi és feltűnő szettben jelent meg a díjátadón, ahol egy fekete, csipkés átlátszó Alexander McQueen hosszú ujjú, mélye dekoltált miniruhát viselt a 2016-os őszi/téli kollekcióból. Sajnos nem tudom azt mondani, hogy meggyőzött volna a színésznő szettje, viszont a csipkének az ötelete tetszik, a kivitelezés már kevésbé, hiszen teljesen átlátszik. Nem hiszem, hogy ez jó választás lenne Charlize számára, előnytelenül mutat rajta, nem emeli ki az alakját. Számomra túl sok ez az egész, a pillangóknak a felhasználása akár jó is lehetett volna, de vagy a dekoltázs vagy a derék mentén, nem pedig mindkét helyen. A szettet egy pár fekete Jimmy Choo magassarkú szandállal, egy fekete clutch-csal és Solange Azagury-Patridge ékszerekkel egészítette ki.

Charlize haját egy szoros kontyba készítették el a feje tetején, ami nem igazán tetszett rajta, viszont a ruhához jól passzolt. A sminkje visszafogottabb és hétköznapibb let a ruhaválasztásánál. A szemeit egy világosbarna színnel árnyékolták, ezután pedig fekete szemceruzával és szempillaspirállal emelték ki, az arcát kontúrozták, az ajkaira pedig egy rózsaszín rúzs került.

Chloe Bridges x Ludmila Corlateanu

2016.04.12. 18:24, Fanni


Chloe Bridges is ott volt az idei MTV Movie Awards-on, amit idén április 9-én, szombaton rendeztek meg a kaliforniai Warner Bros. Studiosban, Burbankban.

A 'Faking It' 24 éves színésznője egy nagyon vidám és csinos ruhát választott a megjelenésre, ahol egy román divattervezőnek, Ludmila Corlateanu-nak a mélyen dekoltált miniruháját viselte a 2015-ös őszi/téli kollekciójából. A ruha egy élénk lila színben pompázott, amit pipacsokkal díszítettek fel. Egy igazán játékos, fiatalos és színes szettet láthattunk Chloetól, amiben fantasztikusan nézett ki, szépen kiemelte a derekát és a dekoltázsa, valamint a lábai is kellő figyelmet kaptak. Az összeállításhoz a kiegészítőket is ügyesen párosították; egy fehér Loriblu magassarkú szandállal és Neil Lane ékszerekkel tette teljessé a szettjét. A színésznő szettje is jól illett a díjátadó hangulatához, amiben nagyon csinos és szexi volt. Bár a ruha tetszett, viszont lehetett volna egy kicsit visszafogottabb is a dekoltázsrész, hiszen a szoknya már alapból rövid volt, vissza kellett volna venni valamiből, mert így egy kicsit sok.

Chloe haját egy laza kontyba fogták össze, de néhány tincset szabadon hagytak, hogy még lazábbnak és rendezetlenebbnek tűnjön, ami jól mutatott a ruhával és a megjelenésén sem rontott semmit. A sminkje egy kicsit erőteljesebb lett, a szemeit fekete szemceruzával és tussal emelték ki, valamint szempillaspirállal, az arcát kontúrozták, míg az ajkaira egy világos rózsaszín rúzst vittek fel, aminek külön örültem, hiszen egy piros, vagy egy vibráló pink rúzs már túl sok lett volna a ruhához, nem lett volna egyensúly közöttük.