Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

Képre vár: Ninaa

 
Elite cserék

    
    
    

20/20
Képre vár: Szandi*, Szandi, Iza, katie
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy ne jelentkezzetek, mert betelt a helyek száma!

 
Események
Márc 11, vas iHeart Radio Music Awards
Márc 13, kedd - A Wrinkle In Time London premier
Márc 17, szom - Wearable Art Gála
Márc 17, szom - Pandas Los Angeles premier
Márc 18, vas - Empire Awards
Márc 19, hét - Blossom Ball
Márc 19, hét - Ready Player One London premier
Márc 20, kedd - THR & Jimmy Choo Power Stylists Dinner
Márc 21, szer - The Thirst Project Gála
Márc 21, szer - Pacific Rim Uprising Los Angeles premier
Márc 21, szer - Game Over, Man! Los Angeles premier
Márc 21, szer - Flaunt x Fendi Launch parti
Márc 22, csüt - Global Gift Gála Madrid
Márc 24, szom - Monaco Rose Ball
Márc 24, szom - Nickelodeon Kids's Choice Awards
Márc 26, hét - amfAR Gála Hong Kong
Márc 26, hét - Ready Player One Los Angeles premier
Ápr 9, hét - The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society London premier
Ápr 18-29, szer-vas - Tribeca Filmfesztivál
Ápr 19, csüt - The Handmaiden's Tale Los Angeles premier
Ápr 23, hét - The Avengers: Infinity War Los Angeles premier
Máj 8-19, kedd-szom - Cannes Filmfesztivál
Jún 18, hét - MTV Movie Awards
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.03.24. 19:35
2018.03.24. 14:59
2018.03.23. 20:32
2018.03.23. 18:36
2018.03.22. 18:00
2018.03.22. 09:28
2018.03.22. 09:12
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Elizabeth Gillies x Black Halo

2016.07.11. 15:20, Fanni


Elizabeth Gillies még június 28-án, kedd este megjelent a 'Sex&Drogs&Rock&Roll' 2. évadjának a premierjén, amit New Yorkban rendeztek meg.

A 22 éves színésznő egy egyszerű, de mégis elegáns összeállításban pózolt a fotósok előtt a vörös szőnyegen. Elizabeth egy fekete, nyakpántos és enyhén dekoltált Black Halo bő nadrágszárú jumpsuit-ot viselt. A színésznő igazán jól nézett ki, az alakja tökéletesen ki lett emelve, de a nadrág szabása miatt inkább a vékony és kecses dereka kapta a nagyobb hangsúlyt. Bár tetszett minden rajta, számomra mégis túlságosan is egyhangú és unalmas, igazán lehetett volna a színes kiegészítőkkel játszadozni, mivel arany részletek ide, vagy oda túl sokat nem adtak az összhatáshoz, annyira minimálisan használták fel még azt is. A megjelenését egy pár fekete Kurt Geiger magassarkú szandállal, Jennifer Fisher ékszerekkel és egy fekete-arany Kotur clutch-csal tette teljessé.

Elizabeth haja leengedve maradt, amit középen elválasztva lazább, de rendezett hullámokba sütöttek be. Igaz, hogy ez tetszett és neki is nagyon jól állt, nekem mégsem passzolt a jumpsuit-hoz, és egy lazább, nyáras kontynak jobban tudtam volna most örülni. A sminkje egyszerű, de mutatós lett; a szemeit sötétbarna füstös sminkkel emelték ki, az arcát bronzosították, míg az ajkaira egy karamellszínű rúzs került.

Gemma Arteton x Vilshenko

2016.07.11. 15:05, Fanni


Gemma Arterton még június 28-án, kedd este megjelent a 2016-os National Film & Television School's Gálán, amit a Londonban található Old Billmgsgate Market-ben rendeztek meg.

A 30 éves színésznő egy igazán elegáns, kifinomult és nőies szettben tündökölt a vörös szőnyegen, ahol fantasztikusan nézett ki. Gemma egy kétrészes, púderrózsaszín Vilshenko összeállatást viselt a 2016-os tavaszi/nyári kollekcióból, ami egy viktoriánus stílusú, bővebb szabású ingből és egy magas derekú, trapáz szárú nadrágból állt össze. A színésznőn igazán bájosan mutatott ez a színösszeállítás, ami egyébként remekül mutatott a napbarnított bőrszínén, míg a szabásával nem igazán voltam kibékülve. Főleg a felsőrésznek a kialakítása zavart, egy szűkebb fazonú ing mutatósabb lett volna ezzel a nadrággal, viszont a nyakrészét imádtam. A megjelenését egy pár kontrasztot alkotó, piros platformos Charlotte Olympia magassarkúval, statement ékszerekkel és egy halvány rózsaszín clutch-csal tette teljessé.

Gemma haját egy laza és fiatalos, hullámokkal gazdagított copfba fogták össze. A sminkje visszafogott és természetes lett, imádtam, hogy a szeplői nem lettek eltakarva. A szemeit egy fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosító került, míg az ajkaira egy barackszínű rúzst vittek fel.

Best Dressed of the Week - Szavazás

2016.07.10. 12:39, Fanni


Rögzített bejegyzés hétfő kora estig! Tekerj lejjebb a friss hírekért, valamint ne felejts el szavazni Te is!

Sziasztok, kellemes hétvégét Mindenkinek! El is hoztam nektek az eheti "Best Dressed of the Week" szavazást, remélem sikerül megtalálnotok a kedvenceteket és szavaztok is rá. Ezen a héten Alicia Vikandernek sikerült idén már másodszor dupláznia, hiszen most is két gyönyörű outfit-tel került be a Top 8 közé, de természetesen a többi híresség is mesés volt a megjelenéseik alkalmával. Még egy érdekesség, hogy Jourdan Dunn és Margot Robbie a múlt héten is helyet kaptak a szavazásban, sőt akkor a 25 éves brit modellt, Jourdan-t választottátok meg a "Hét Legjobban Öltözött Hírességének". Szerintetek ezen a héten is sikerül a többiek fölé emelkednie? Holnap kiderül, addig is maradjatok velem, mert ma még rengeteg poszt fog kikerülni ezen kívül az oldalra. Újabbak és régebbiek is lesznek vegyesen, szóval érdemes viszanéznetek később! Nem is húzom tovább az időt, irány szavazni! :)

Szóval a szavazás lényege az lenne, hogy minden héten kiválasztanátok a "Legjobban öltözött hírességet". A szavazást mindig szombaton tenném fel (esetleg vasárnap délelőtt) és vasárnap estig lehet majd szavazni, ezután pedig egy bejegyzésben beszámolnék nektek a döntésetekről, valamint még külön én is kiválasztanám, hogy szerintem ki lett a legjobban öltözött. Még egy kis infó: a szavazásban mindig az elmúlt hét szombatjától, a jelenlegi hét péntekéig vannak felsorolva a szavazásra kiválasztott kedvencek. (A szavazás állása új ablakban nyílik majd meg!)

Ki volt a hét legjobban öltözött híressége?
 
 
 
 
 
 
 
 
pollcode.com free polls

 

Aubrey Plaza x Lela Rose

2016.07.09. 16:58, Fanni


Aubrey Plaza még június 25-én, szombat este megjelent a 2016-os NALIP Latino Media Awards-on, amit Los Angelesben rendeztek meg a Dolby Theatre báltermében.

A 31 éves színésznő egy igazán elegáns és nőies szettben pózolt a vörös szőnyegen a fotósok előtt. Aubrey egy olajzöld ás ezüst színű Lela Rose egyenes szabású estélyit viselt a 2016-os őszi/téli kollekcióból, aminek a felső részét átlátszó anyagból készítették el, amit ezüst rojtokkal tettek díszesebbé és érdekesebbé. Nem lett volna semmi bajom a színésznő ruhaválasztásával, ha nem ezt a színt választotta volna, mivel nem a legkedvezőbb a bőr- és a hajszíne mellett az ő számára, illetve az átlátszó felsőrész sem úgy mutatott ahogy kellett volna, így a pánt nélküli megoldást jobban tudtam volna ebben az esetben értékelni. Ennek ellenére a ruha szoknyarészének a szabása tökéletes volt, Aubrey dereka remekül ki lett emelve, a lágy esése pedig mesés volt rajta, elegánsabb és kifinomultabb lett az egésznek az összhatása. A megjelenését egy pár Brian Atwood magassarkúval, Effy ékszerekkel és egy arany színű Lena Erzika clutch-csal egészítette ki. 

Aubrey haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva, beszárítva viselt. A sminkje egyszerű, de mutatósra sikeredett; a szemeit enyhén füstös, sötétszürke színekkel emelték ki, az arcát bronzosították és pirosító is került rá, míg az ajkaira egy barackos árnyalatú szájfényt vittek fel.

Margot Robbie x Gucci

2016.07.09. 16:48, Fanni


Margot Robbie még június 27-én, hétfő kora este megjelent a 'The Legend of Tarzan' los angelesi premierjén, amit a Dolby Theatreben rendeztek meg.

A film 26 éves színésznője egy keleti stílusú, elegáns, de valamennyire mégis kacér szettet választott a vetítésre. Margot egy fekete, kimonó szabású Gucci estélyit viselt a 2016-os őszi/téli, amit színes virágmotívumokkal, combig érő felvágással és rózsaszín szőrrel tettek izgalmasabbá. Bár a színésznő mostani összeállítása egyáltalán nem passzolt az évszakhoz, sőt számomra eléggé jelmezszerű, de mégis megfogott benne valami, főleg a hangulata ennek az egésznek. Nagyon jól mutatott rajta, a rózsaszín szőrmétől sokkal játékosabb és fiatalosabb lett az összhatás, míg a magas felvágásnak köszönhetően kacér és szexi volt. Az alakja éppen elegendően ki lett emelve, a mély dekoltázs hanyagolásának pedig most kifejezetten örültem. A megjelenését egy pár fekete, platformos Gucci magassarkú szandállal tette teljessé.

Margot haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva, egyenesre beszárítva viselt. Engem a hajválasztás most nem igazán győzött meg, mivel célszerűbb lett  volna egy lazább konty a gallér miatt. A sminkje visszafogott és letisztult lett; a szemeit világosabb barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira egy barna színű rúzs került.