Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

Képre vár: Ninaa

 
Elite cserék

    
    
    

20/16
Képre vár: Barbi
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Máj 8-19, kedd-szom - Cannes-i Filmfesztivál
Máj 19, szom - The Man Who Killed Don Quixote Cannes premier
Máj 20, vas - Billboard Music Awards
Máj 22, kedd - NYLON's Young Hollywood parti
Máj 22, kedd - The Whitney Museum of American Art Gála
Máj 23, szer - Adrift Los Angeles premier
Máj 24, csüt - Cartier British Polo Dinner
Jún 5, kedd - Incredibles 2 Los Angeles premier
Jún 10, vas - Tony Awards
Jún 18, hét - MTV Movie Awards
Júl 16, hét - Mamma Mia!: Here We Go Again
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.05.26. 14:35
2018.05.25. 19:51
2018.05.25. 19:11
2018.05.25. 18:02
2018.05.24. 19:36
2018.05.24. 19:17
2018.05.24. 18:48
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Kerry Washington x Giambattista Valli

2016.06.21. 14:04, Fanni


Kerry Washinton még június 13-án, hétfő délután megjelent a 2016-os LA Golf Classic adománygyűjtő rendezvényén, amit Burbankban rendeztek meg.

A 'Scandal' 39 éves várandós színésznője igazán bájosan nézett ki az eseményen, ahol egy nagyon nőies és egyben laza összeállítást viselt. Kerry egy fekete, lágy esésű, fodrokkal és fehér-sárga virágmintákkal díszített Giambattista Valli miniruhát választott a 2016-os tavaszi/nyári kollekcióból. Régen szerettem már ennyire a színésznő megjelenését, úgyhogy most nagyon örültem neki, hogy a stylist-ja végre megint rendes és nagyon csinos és nőies ruhát választott neki, amiben fantasztikusan nézett ki. Egyedül a nyakrésszel vagyok úgy, hogy nem szeretem, de nem rossz, az ejtett vállú megoldásnak most jobban tudtam volna örülni. A ruha szabása miatt az alakja nem igazán lett kiemelve, viszont a kerekedő pocakját és a vékony lábait így is meg tudta benne villantani. A megjelenését egy pár fehér SJP Collection magassarkúval és Anita Ko ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Kerry haját egy magasan elhelyezett, hatalmas kontyba tűzték fel, elől pedig szabadon hagyták az oldalfrufruját. A sminkje egyszerű lett és nem túl hivalkodó, a szemeit fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira egy élénkebb piros rúzs került.

Cate Blanchett x Givenchy

2016.06.21. 13:51, Fanni


Cate Blanchett is hivatalos volt mé június 15-én, szerda este a Max Mara által szponzorált 2016-os Lucy Awards-ra, amit a Beverly Hilton Hotelben rendeztek meg Beverly Hillsben.

A 47 éves Oscar díjas színésznő egy visszafogott és elegáns szettet választott a díjátadóra. Cate egy fekete, fehér pöttyökkel és apró rojtokkal díszített Givenchy szettet viselt a 2017-es Resort kollekcióból, ami egy fekete, egyenes szabású midiruhából és egy blézerből állt össze. A ruhát a derék- és a szoknyarésznél apró fodrokkal és kicsi rojtokkal díszítették fel, illetve a szoknyán egy peplum rész is helyet kapott, míg a blézert pöttyökkel tették izgalmasabbá. Tetszett volna a színésznő összeállítása, ha ez helyett a ruha helyett egy egyszerű, díszítetlen darabot viselt volna és úgy fantasztikusan mutatott volna a pöttyös blézerrel, amin igazából gyöngyök kaptak helyet. A megjelenését egy pár fekete Christian Louboutin magassarkúval és Harry Kotlar ékszerekkel tette teljessé.

Cate haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva, egyik oldalt a füle mögé tűrve, szögegyenesre vasalva viselt. A sminkje eléggé egyszerű, friss és fiatalos lett; a szemeit bronzos árnyalatokkal és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira egy rózsaszín rúzs került.

Emily Ratajkowski x Roberto Cavalli

2016.06.21. 13:19, Fanni


Emily Ratajkowski is ellátogatott még június 14-én, kedd este a Max Mara rendezvényére, amit Natalie Dormer tiszteletére rendeztek meg a los angelesi Chateau Marmontban.

A 24 éves színésznő egy igazán feltűnő és egyben szexi szettet választott a koktélpartira, ahol minden szem rá szegeződött valószínűleg. Emily egy kanárisárga-arany, kétrészes Roberto Cavalli bársony nadrágkosztümöt viselt a 2016-os őszi/téli kollekcióból, ami egy mélyen dekoltált, rövid blézerből és egy bő szárú nadrágból állt össze. A fiatal színésznő és modell mostani megjelenése nem igazán nyerte el a tetszésemet ami a színnek és az anyaghasználatnak köszönhető. Egyszerűen túl sok ez így nekem, pedig akár jó is lehetett, de engem inkább egy cirkuszos jelmezre emlékeztet az egész sajnos. De az anyag mellett mégis el tudok nézni, mivel a legnagyobb baj tényleg a színnel van most, ami túlságosan is feltűnő és lehangoló egyben. Valamint a nadrág hosszán is igazítani kellett volna egy picit mivel túlságosan is hosszú. Egyébként egy kacér és játékos összeállítást láthattunk Emily-től, az alakja megfelelően ki lett emelve, bár túl sok fantáziát nem hagyott az emberek számára most sem ezzel az outfit-tel. A megjelenését egy pár Giuseppe Zanotti magassarkúval és Shay ékszerekkel egészítette ki.

Emily haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva, lazább hullámokba besütve viselt. A sminkje most nagyon egyszerű és letisztult lett; a szemeit arany szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát kontúrozták és pirosítót is vittek fel rá, míg az ajkaira egy barackszínű rúzs került.

Julianne Hough x J. Mendel

2016.06.21. 12:22, Fanni


Julianne Hough is ott volt még múlthéten, június 15-én a For Your Consideration Emmy rendezvényen, ahol a 'Grease Live!' musical-t népszerűsítette. Az eseményt a los angelesi Paramount Studios-ban rendezték meg.

A 27 éves színésznő egy elegáns ás nőies szett mellett tette le a voksát, amiben nagyon jól nézett ki. Julianne egy piros, pánt nélküli, asszimetrikus szabású J. Mendel midiruhát viselt a 2016-os őszi/téli kollekcióból. Bár a ruha nagyon tetszett, de egy kicsit túl egyszerű és már-már unalmas volt, nekem kifejezetten hiányzott belőle valami plusz. És ahogy már a chat-ben is említettem, kicsit bánom, hogy a színésznő helyett nem Vanessa Hudgens-t tettem be a szavazásba, de már késő a bánat. Maga a ruha az nagyon jól mutatott Julianne-en, szépen kiemelte a derekát és a lábát is megvillanthatta benne, de ezektől mégsem lett izgalmasabb az összeállítása. A megjelenését egy pár piros Kurt Geiger magassarkúval és Borgioni ékszerekkel tette teljessé.

Második ránézésre, már sem a sminkje sem a haja nem tetszett Julianne-nek. A smink túlságosan is erőteljes és vad lett a kifinomult és elegáns ruhája mellé, és ugyanez igaz a hajára is. A szemeit arany és fekete füstös sminkkel emelték ki, az a arára pirosítót vittek fel és bronzosították is, míg az ajkaira egy barackszínű rúzs került. A haját egy laza, elől kicsit megemelt kontyba fogták össze, néhány tincs pedig szabadon maradt.

Khloe Kardashian x House of CB

2016.06.20. 00:04, Fanni


Khloe Kardashian még június 14-én, kedd este ellátogatott a House of CB Launch partijára, amit a Nyugat Hollywoodban rendeztek meg.

A 31 éves reality sztár a szokásához híven egy nagyon dögös és feltűnő összeállításban pózolt a fotósok előtt, ahol fantasztikusan nézett ki. Khloe egy neon narancssárga, alakkövető, oldalt apró kivágásokkal díszített House of CB midiruhát viselt. Úristen! A színe az valami elképesztően gyönyörű volt, bár én magam nem venném fel, főleg nem a hófehér bőrszínemre, de a valóságshow sztáron valami istenien nézett ki, a szabásáról nem is beszélve, ami eszméletlenül jól követte és kiemelte a formás, homokóra alakját. Bár a legtöbb esetben nem szoktam rajongani Khloe megjelenéseiért, ez most mégis tetszett; dögös, fiatalos és játékos volt egyben az egész. A megjelenését egy pár testszínű, hegyesorrú Christian Louboutin magassarkúval, Cartier ékszerekkel és narancssárga Givenchy clutch-csal (nincs a képen) tette teljessé.

Khloe haját egy magasan elhelyezett, szoros copfba fogták össze, amit laza hullámokba besütve viselt. A sminkje a szokásos természetes árnyalatokból állt össze, csillogó és üde volt az egész. A szemeit barna szemhéjpúderrel és műszempillával emelték ki, az arcát kontúrozták és pirosítót valamint highlighter-t is vittek fel rá, míg az akaira egy világosbarna rúzs került.