Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

Képre vár: Ninaa

 
Elite cserék

    
    
    

20/16
Képre vár: Barbi, Viki, Monic
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Júl 13, pén - Mission Impossible: Fallout London premier
Júl 16, hét - Mamma Mia!: Here We Go Again
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.07.17. 10:28
2018.07.17. 10:02
2018.07.15. 20:29
2018.07.14. 18:17
2018.07.14. 17:55
2018.07.14. 15:26
2018.07.14. 15:00
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Dania Ramirez x Peggy Hartanto

2016.06.19. 16:28, Fanni


Dania Ramirez június 13-án, hétfő este megjelent az E3 Kick Off partin, amit Los Angelesben rendeztek meg a Cecconi's étteremben.

A 'Devious Maids' 36 éves színésznője egy dögös, nőies és fiatalos szettet viselt az eseményen, ahol fantasztikusan nézett ki. Dania egy piros, hosszú ujjú, kivágásokkal díszített Peggy Hartanto playsuit-ot viselt. A szín mesésen állt a színésznőnek, ami remek összhangban volt a kreol bőrszínével és a barna hajával, igazán jól kiegészítették egymást, illetve kacér is volt az egész. A dereka is szépen ki lett emelve, hála a bőr övrésznek köszönhetően, viszont a ruhadarab felső része már csalódás volt számomra, mivel túl bő volt, ezáltal pedig az egész lógott rajta. A megjelenését egy pár élénkebb piros, bokapántos Marskinryyppy magassarkú szandállal és Ricardo Basta ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Dania haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva, teljesen göndörre beszárítva viselt. A sminkje egyszerű, de jól látható és mutatós lett. A szemeit enyhén füstös, szürke sminkkel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították és pirosítót is vittek fel rá, míg az ajkaira egy barackszínű, matt rúzs került.

Selma Blair x Christian Siriano

2016.06.19. 16:05, Fanni


Selma Blair még június 11-én, szombat késő délután megjelent a 15. alkalommal megrendezett Chrysalis Butterfly Bálon, amit Brentwoodban rendeztek meg.

A 43 éves színésznő most egy letisztult, de mégis izgalmas összeállítást viselt, amiben remekül nézett ki. Selma ismét egy fekete színű, nyakpántos, rövid uszállyal kiegészített Christian Siriano estélyit viselt a 2016-os őszi/téli kollekcióból, amit hátul arany, sötétkék és fekete csíkos selyem anyaggal és lágy fodrokkal tettek érdekesebbé. A ruha szabása kifejezetten jól állt a színésznőnek szépen kiemelte az alakját, a minta és az egyszerű fekete anyag kombinációja pedig nagyon tetszett, jól kiegészítette az estélyit, ami nélkül unalmas lenne az egész. A megjelenését egy pár Christian Louboutin magassarkúval és egy Neil Lane gyűrűvel egészítette ki és tette teljessé. Örültem neki, hogy a kiegészítőket egyáltalán nem vitték túlzásba.

Selma haja most leengedve maradt, amit nagyobb hullámokba besütve és egy kicsit beszárítva viselt, míg a frufruja egyenesen maradt. Ez most egyáltalán nem nyerte el a tetszésemet, túlságosan is befejezetlennek és keszekuszának tűnik, egy konty most jobban illett volna ehhez a szetthez. A sminkje egyszerű, de mutatós lett; a szemeit fekete szemceruzával és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira egy barackszínű rúzs került.

Kristen Stewart x Preen

2016.06.19. 15:50, Fanni


Kristen Stewart még június 13-án, hétfő este megjelent a 2016-os Thrist Gálán, amit Los Angelesben rendeztek meg a The Beverly Hilton Hotelben.

A 26 éves színésznő Cannes óta egy kicsit mellőzte a hivatalos megjelenéseket, de most újult erővel tért vissza és tőle szokatlanul egy nagyon nőies és romantikus ruhát választott. Kristen egy hosszú ujjú, zárt nyakú Preen csipke midiruhát viselt a 2016-os tavaszi/nyári kollekcióból. A ruha kifejezetten tetszett, bár nem mondható a legizgalmasabbnak, sőt kifejezetten unalmas volt az egész, viszont a színésznőn remekül működött mégis, a derekát nagyon jól kiemelte a vékony övrésznek köszönhetően, az enyhén áttetsző szoknyarésztől pedig egy kicsit kacérabb és játékosabb lett az egész. Egyedül a szoknya hosszába tudok belekötni, ami igazán lehetett volna rövidebb is, mondjuk térd fölött végződő. A megjelenését egy pár vajszínű, fűzős Christian Louboutin magassarkúval tette teljessé.

A filmfesztiválon nem igazán rajongtam Kristen hajáért, de most ez is sokkal jobb lett. Szokás szerint leengedve, oldalt elválasztva és laza hullámokba besütve viselte a haját. A sminkje feltűnő és vad lett, ami remek kontrasztot alkotott a finom és nőies ruhájával. A szemeit sötétbarna és fekete füstös sminkkel emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira rózsaszín rúzs került.

Maisie Williams x Self-Portrait

2016.06.19. 15:33, Fanni


Maisie Williams még június 4-én, szombat délután megjelent az NSPCC Summer Masquerad Ball-on, amit Bath-ban rendeztek meg.

A 'Game of Thrones' 19 éves színésznője egy bohókás és romantikus stílusú szettet választott az eseményre, ahol fantasztikusan nézett k. Maisie egy fehér, zárt nyakú Self-Portrait csipke estélyit viselt, amit apró kivágásokkal és enyhén átlátszó szoknyarésszel, valamint lágy fodrokkal egészítettek ki. A fiatal színésznőn remekül mutatott a ruha, ami az enyhén átlátszó részek miatt kacér lett, viszont megmaradtak a visszafogott és kifinomult oldalon. Az alakja is szépen ki lett emelve hála a kontrasztot alkotó, vékony fekete övrésszel. Maisie a megjelenését egy pár fehér Kurt Geiger magassarkú szandállal, arany ékszerekkel és egy hálós fejdísszel egészítette ki és tette teljessé.

Maisie haját egy laza és játékos kontyba fogták össze, amit a már fent emlegetett fejdísszel tett érdekesebbé. A sminkje elég egyszerű és letisztult lett; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosító került, míg az ajkaira egy téglaszínű matt rúzst vittek fel.

Jessica Alba x Three Floor

2016.06.19. 14:57, Fanni


Jessica Alba még a múlt hét végén, június 12-én, vasárnap délután megjelent a 8. alkalommal megrendezett Empathy Rocks eseményen, amit Beverly Hillsben rendeztek meg.

A 35 éves színésznő erre az alkalomra egy kacér, de egyben elegáns és nőies szettet választott, amiben igazán csinos volt. Jessica egy fekete, átlátszó elemekkel tarkított, nyakpántos Three Floor midiruhát viselt a 2016-os elő-őszi kollekcióból, aminek a szoknyarésze szaténból készült, míg az alját lézerkivágásos mintával tették különlegesebbé. A kis fekete ruha minden alkalomra remek választás és ez most is így volt, bár nem a nyár színe, de ennek ellenére is tetszett a szett, mivel játékos és fiatalos volt az egész. Jessica alakját is nagyon jól kiemelte, főleg a vékony derekát, illetve a lábait is megvillanthatta benne. A megjelenését egy fekete Chanel táskával, EF Collection fülbevalóval, illetve egy pár fekete és vajszínű Paula Cademortori magassarkú szandállal tette teljessé, ami nekem sajnos nem igazán tetszett és a ruhával sem működött a legjobban.

Jessica haja leengedve maradt, amit középen elválasztva, természetes hullámokban viselt, az egyik oldalt a fülei mögé tűrve az egészet. A sminkje természetes és visszafogott lett; a szemeit bronz színű, csillogó szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították, míg az ajkaira egy halvány rózsaszín rúzs került.