Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

Képre vár: Ninaa

 
Elite cserék

    
    
    

20/15
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Ápr 16, hét - Westworld Los Angeles premier
Ápr 17, kedd - I Feel Pretty Los Angeles premier
Ápr 18-29, szer-vas - Tribeca Filmfesztivál
Ápr 18, szer - A Very English Scandal London premier
Ápr 18, szer - Love, Gilda Tribeca Film Fesztivál premier
Ápr 19, csüt - The Handmaiden's Tale Los Angeles premier

Ápr 22, vas - Sherlock Gnomes London premier
Ápr 23, hét - The Avengers: Infinity War Los Angeles premier
Ápr 24, kedd - Time 100 Gála
Ápr 30, hét - Overboard Los Angeles premier
Máj 8-19, kedd-szom - Cannes Filmfesztivál
Máj 13, vas - BAFTA TV Awards
Máj 20, pén - Billboard Music Awards
Jún 10, vas - Tony Awards
Jún 18, hét - MTV Movie Awards
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.04.26. 20:02
2018.04.26. 19:09
2018.04.26. 10:27
2018.04.25. 19:52
2018.04.25. 18:40
2018.04.25. 18:00
2018.04.25. 17:40
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Nicole Kidman x Louis Vuitton

2016.04.20. 17:59, Fanni


Nicole Kidman április 16-án, szombat este megjelent a 'The Family Fung' című film premierjén a Tribeca Filmfesztiválon, amit a new yorki BMCC John Zuccotti Theatreben rendeztek meg.

A 48 éves színésznőnek sajnos ismét nem sikerült a legjobb formáját hoznia, és egy a 70-es/80-as éveket idéző szettben jelent meg a vörös szőnyegen. Nicole egy selyem és szatén anyagból készült Louis Vuitton midiruhát viselt a 2016-os őszi/téli kollekcióból, ami hosszú, harang szabású ujjrésszel és V-alakú nyakrésszel egészítettek ki. A ruhának retrós beütése van, amivel akkora baj nem is lett volna, de egyáltalán nem működik a színésznőn ez a szett. A megjelenését egy pár ezüst Louis Vuitton magassarkú szandállal és Fred Leighton ékszerekkel egészítette ki. Bár a legtöbb esetben tetszeni szokott a minták és az anyagok kombinálásában, viszont most ebben az esetben egyáltalán nem jött össze a várt összhatás. Ezen kívül a ruha szabásvonalával sem voltam kibékülve, ez most sajnos egy nagyon előnytelen és rossz megjelenés a színésznőtől, ismét.

Nicole haja leengedve maradt, amit középen elválasztva begöndörítve viselt, viszont sokkal jobban mutatott volna az egész a fülei mögé tűrve, a vállai mögött viselve. A sminkje egyszerű és visszafogott lett, és itt még megjegyezném azt is, hogy eléggé felismerhetetlenek voltak a színésznő arcvonásai. A szemeit fekete szemceruzával és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira barackszínű rúzs került.

Rachel McAdams x Elie Saab

2016.04.20. 17:37, Fanni


Rachel McAdams a 'Spotlight' tokiói photocallja után április 16-án, szombaton megjelent a film premierjén is, amit szintén Tokióban rendeztek meg.

A 37 éves színésznő most is csodásan nézett ki, egy igazán nőies és bohókás összeállítást láthattunk tőle, amiben ismét megmutathatta a kislányos, bájos oldalát. Rachel egy sötétebb színekből álló, fodrokkal és csipkével kombinált Elie Saab miniruhát viselt a 2016-os tavaszi/nyári kollekcióból. Tökéletes választásnak bizonyult a ruha, amiben a hosszú és vékony lábait is megvillanthatta. A megjelenése visszafogott és elegáns volt, de ugyanakkor meg volt benne a játékosság és a kacérság is, ezek pedig együtt remek összhangot alkottak. A megjelenését egy pár fekete Christian Louboutin magassarkúval egészítette ki.

Rachel haját egy jól textúrált, feltupírozott kontyba készítettek el, amit egy fekete hajpánttal egészítettek ki, az arca mellett pedig szabadon hagytak két hullámos tincset. Nekem a haja most nem igazán jött be, viszont maga a konyt jó választás volt, de nem ebben a formában. A sminkje viszont a hajával ellentétben nagyon jól sikerült, fiatalos és üde lett, a szemeit vékony fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosító került, míg az ajkaira egy rózsaszín szájfényt vittek fel.

Viola Davis x Halston

2016.04.20. 17:19, Fanni


Viola Davis április 17-én, vasárnap este megjelent az új filmjének, a 'Custody' premierjén, amit a 2016-os Tribeca Filmfesztivál keretein belül rendeztek meg a new yorki BMCC John Zuccotti Theatreben.

A 'How to Get Away with Murder' 50 éves színésznője lehengerlően nézett ki a vörös szőnyegen, ahol egy igazán elegáns és bájos megjelenést láthattunk tőle. Viola egy A-vonalú Halston koktélruhát viselt, amit a derékrésznél kivágásokkal tettek érdekesebbé és kacérabbá. A színésznő szokásához híven ismét fantasztikusan nézett ki, a ruha pedig csodásan kiemelte az alakját is. Bár az igaz, hogy a ruha egy nagyon egyszerű és letisztult darab, viszont Violán tökéletesen mutat egyáltalán nem túl hivalkodó, sőt erőltetettnek sem tűnik rajta ez a fiatalosabb darab, kiválóan illik a korához is. A megjelenését egy pár ezüst Jimmy Choo magassarkú szandállal egészítette ki.

Viola haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva elegáns hullámokba szárítottak be neki. A sminkje erőteljes és játékos lett, bátran bántak a színekkel, aminek nagyon örültem, hiszen kellett egy kis móka a fekete ruha mellett. A szemeit egy csillogó lila szeméjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira téglavörös rúzs került.

Ginnifer Goodwin x Pea In The Pot

2016.04.19. 21:45, Fanni


Ginnifer Goodwin április 18-án, hétfő délután megjelent a 13. alkalommal megrendezett Stuart House Benefit gálán, ahol adományokat gyűjtöttek. A rendezvény a los angeles John Varvatosban került megrendezésre.

A 'Once Upon A Time' 37 éves várandós színésznője egy letisztult, kicsit bohókás és nőies összeállítást viselt, amiben nagyon bájosan nézett ki. Ginnifer egy fehér, enyhén fodros egyenes szabású Pea In The Pot csipkés maxiruhát viselt, amihez egy egyszerű fehér Rebecca Minkoff blézert párosított. A ruha jól kiemelte a színésznőnek az egyre jobban kerekedő pocakját, ami nagyon aranyos volt és az egész megjelenése igazán szép és tavaszias volt. A megjelenését egy méregzöld Jimmy Choo clutch-csal, Sylvia & Cie ékszerekkel és egy pár szintén Jimmy Choo magassarkúval egészítette ki. Az utóbbi megjelenése hatalmas csalódás volt, viszont ezzel a romantikus és fiatalos összeállítással teljesen sikerült lenyűgöznie, az előző rossz ruhaválasztását már el is felejtettem. 

Ginnifer rövid haját nem igazán lehet formázgatni, ezért jelenen esetben középen elválasztva, kicsit lelapítva készítették el neki, ami egy még letisztultabb és sikkes összhatást adott még a megjelenése mellé. A sminkje nagyon tetszett vidám és élettel teli volt. A szemeit egy fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira egy vadító vérnarancs színű rúzs került.

Zoe Kravitz x Alexander Wang

2016.04.19. 21:33, Fanni


Zoe Kravitz is ott volt tegnap este, vagyis április 18-án a 'Vincet-N-Roxxy' premierjén, amit a 2016-os Tribeca Filmfesztivál keretein belül rendeztek meg New Yorkban a Chelsea Bow Tie Cinemasban.

A 27 éves színésznő egy egyszerű, de mégis elegáns és merész ruhában jelent meg a premieren, ahol a korábbi bal lövéseivel ellentétben, most minden a legnagyobb rendben volt, hibátlan megjelenést láthattunk tőle. Zoe egy fekete, egyenes szabású, mélyen dekoltált Alexander Wang estélyit viselt a 2016-os elő-őszi kollekcióból, amiben kacéran elegáns volt, engem most sikerült teljesen lenyűgöznie az egyszerűségével. A színésznő kiegészítőként Alexander Wang ékszereket, egy pár fekete Christian Louboutin magassarkút és egy fekete Alexander Wang vödörtáskát választott a 2016-os őszi/téli kollekcióból. 

Zoe haja még mindig apró fonatokban van elkészítve, ami kiengedve és copfba összefogva is nagyon jól áll neki. Jelen esetbe egy laza, középen elválasztott lófarokba fogták össze az egészet, ami egy letisztult és modern hatással egészítette kia megjelenését. A sminkje is nagyon csinos lett, a klasszikus vonalat követte. A szemeit fekete, kicsit cicás tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, az ajkaira pedig rózsaszín rúzs került.