Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/20
Képre vár: Szandi*, Szandi, Iza, katie
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy ne jelentkezzetek, mert betelt a helyek száma!

 
Események
Feb 3, szom - Directors Guild of America Awards
Feb 5, hét - Academy Awards Nominees Luncheon
Feb 6, kedd - The Mercy London premier
Feb 6, kedd - InStyle EE Rising Star Party
Feb 7, szer - amfAR New York Gála
Feb 8, csüt - Black Panther London premier
Feb 8, csüt - Evening Standard British Film Awards
Feb 11, vas - Festival of the Heart Gála
Feb 11, vas - Writers Guild of America Awards
Feb 15, csüt - I, Tonya London premier
Feb 19, hét - Red Sparrow London premier
Feb 28, szer - BAFTA Awards
Márc 3, szom - Independent Film Spirit Awards
Márc 4, vas - Academy Awards (Oscar)
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.02.20. 12:14
2018.02.20. 11:16
2018.02.19. 20:02
2018.02.19. 19:48
2018.02.19. 19:10
2018.02.19. 17:55
2018.02.19. 16:43
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Kate Winslet x ALAIA

2016.01.19. 23:34, Fanni


Kate Winslet is megjelent a vasárnap este megrendezett London Critics' Circle Film Awards-on, amit a The Mayfaire Hotelben rendeztek meg.

A 'Steves Jobs' színésznője sajnos ismét csalódást okozott azzal, hogy nem mer kockáztatni, és megint egy unalmas ruhát választott, akárcsak a Golden Globe-ra. Kate ezen a díjátadón egy fekete ALAIA miniruhát viselt, aminek az alját csipkeszerű kivágásokkal próbáltak feldobni, de még ez sem tette érdekesebbé a megjelenését. A színésznő a ruháját egy szintén fekete, Rupert Sanderson magassarkúval egészítette ki.

A 40 éves híresség sminkje nagyon üdére sikeredett szerencsére. Szemét barna szemhéjpúderrel árnyékolták, az ajkaira pedig egy vibráló piros rúzst vittek fel. A haját kiengedte és begöndörítve viselte.

Maisie Williams x Markus Lupfer

2016.01.19. 22:59, Fanni


Maisie Williams január 17-én, vasárnap megjelent a London Critics' Circle Film Awards-on, amit a The MayFair Hotelben rendeztek meg, Londonban.

A fiatal színésznő az eseményre egy ujjatlan, átlátszó  Markus Lupfer miniruhát választott a 2016-os tavaszi kollekcióból, aminek a részletes design-ját mindenki megnézte. Mivel a ruha alapból egy teljesen átlátszó alkotás, ezért Maisie alá felvett egy fekete miniruhát. Igen, jól látjátok, hogy a felső ruháját sok-sok mexikói birkózó díszíti. Természetesen, amikor valaki egy ilyen részletesen díszített ruhát visel, akkor nem szabad túlzásba esni a kiegészítőkkel. Maisie ezt a szabályt sajnos nem tartotta be. A ruhához kiegészítőként felvett egy virágokkal díszített, szűk nyakláncot, ami már egy kicsit így is sok lett volna, de ehhez párosított még egy élénk piros, rojtokkal díszített kistáskát is.

A táska és a nyaklánc nélkül tökéletes lett volna a 'Trónok harca' 18 éves színésznőjének a megjelenése. A sminkje egyébként nagyon természetes lett, az elképesztő szemöldöke volt a középpontba, míg a haját egy laza kontyba fogták össze, az arcánál pedig hagytak pár lehulló tincset, ami keretezte az arcát.

Jó dolog a rosszban, hogy Maisie legalább a korának megfelelően öltözik fel a vörös szőnyeges megjelenéseken, és a hétköznapokon is. Csak legközelebb ne essen ennyire túlzásba a kiegészítőkkel.

Gigi Hadid x Sally LaPointe

2016.01.19. 22:18, Fanni


A berlini Mercedes-Benz Divathét már javában elkezdődött, és a Maybelline New York sminkmárka itt mutatta be a kifutókra szánt sminkjeit. A Maybelline egyik szépségnagykövete, Gigi Hadid is megjelent a bemutatón, amit Berlinben rendeztek meg január 18-án.

A 20 éves amerikai modell egy fekete, Sally LaPointe ruhát viselt, amit a derekánál, valamint a lábánál átlátszó anyaggal dobtak fel. A ruhának nyakpántot álmodott meg a tervező, ami nagyon jól állt Gigi hosszú nyakán, viszont a ruha alján lévő rojtok egyáltalán nem tetszenek, sőt a ruhán sem mutat jól. Ha csak az átlátszó betétek lennének a ruhán, akkor sokkal jobb lenne az összhatás.

A modell a ruhához egyébként egy pár fekete, hegyesorrú Kurt Geiger magassarkút húzott. A sminkét pedig a Maybelline sminkesei készítették el neki, ami teljesen elegánsra sikeredett, a szemét barnás árnyalatú szemhéjpúderrel emelték ki, míg az ajkaira egy csábító, vörös rúzs került. A bemutatón most kivételesen Gigi is a nézők között volt, nem pedig a kifutón.

Rosie Huntington-Whiteley x Saint Laurent

2016.01.19. 19:17, Fanni


Rosie Huntington-Whiteley is ott volt tegnapelőtt a kritikusok díjátadóján Santa Monicaban, ahova a vőlegénye Jason Statham kísérte el.

A gyönyörű brit modell-színésznő egy fekete, vállnélküli Saint Laurent estélyit viselt, amit az asszimetrikus mellrész tett különlegessé. Rosie az estélyihez egy fekete, Saint Laurent táskát választott. Kiegészítőként egy Anita Ko gyémánt fülbevalót viselt. Szerencsére a modell nem tud hibázni ami a vörös szőnyeges megjelenéseit illeti.

A 28 éves híresség sminkje nagyon egyszerűre sikeredett, a szemét tusvonallal emelték ki, a szájára pedig egy rózsaszín árnyalatú rúzs került. A haját egy egyszerű konytba fogták össze a tarkójánál.

Liv Tyler x Cushnie et Ochs

2016.01.19. 18:32, Fanni


Liv Tyler, a 'Leftovers' színésznője is megjelent a 2016-os Critics' Choice Awardson, amit a kaliforniai Santa Monicaban rendeztek meg 21. alkalommal.

A várandós színésznő egy sötétkék, denevérujjú Cushine et Ochs estélyit választott a gálára, ami szépen kiemelte a kerekedő pocakját. Liv ruhája bár elől zárt volt, hátul egy mély dekoltázst kapott, valamint oldalt combközépig felsliccelték.

A 38 éves sztár a ruhához egy ezüst Jimmy Choo kistáskát vitt magával, valamint egy pezsgő színű Nicholas Kirkwood cipőt viselt. A színésznő minimális sminket viselt, aminek a középpontjában az ajkai voltak, amire egy matt, piros rúzs került. Egy biztos, Liv harmadszorra is stílusos kismama maradt.