Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

Képre vár: Ninaa

 
Elite cserék

    
    
    

20/16
Képre vár: Barbi, Viki, Monic
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Júl 4, szer - Swimming with Men London premier
Júl 5, szer - Terminal London premier
Júl 8, vas - The Incredibles 2 London premier
Júl 11, szerda - Don't Worry He Won't Get Far on Foot Los Angeles premier
Júl 12, csüt - Sports Illustrated: The Fashionable 50 Party
Júl 13, pén - Mission Impossible: Fallout London premier
Júl 16, hét - Mamma Mia!: Here We Go Again
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.07.15. 20:29
2018.07.14. 18:17
2018.07.14. 17:55
2018.07.14. 15:26
2018.07.14. 15:00
2018.07.11. 20:55
2018.07.11. 20:35
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Lucy Hale x Christiano Burani

2016.04.09. 08:40, Fanni


Lucy Hale is megjelent az ABC Freeform Upfront rendezvényen, amit a Spring Stuadiosban rendeztek meg New Yorkban.

A 'Pretty Little Liars' 26 éves színésznője egy elegáns és sikkes összeállítást viselt a megjelenése alkalmával. Lucy egy fekete Christiano Burani nadrágkosztümöt viselt, ami egy fekete, mélyen dekoltált ujjatlan blézerből és egy egyenes szabású fekete nadrágból állt össze. A blézer alatt a színésznő nem viselt topot és melltartót sem, ami az ő korában már teljesen elfogadható, és így sokkal szexisebb lett az összeállítása is. Top helyett inkább egy testékszerrel dobta fel az outfitjét, amit a blézer alatt viselt, de a mély kivágásnak köszönhetően mi is szemügyre vehettük azt a bizonyos Plukka darabot. Kiegészítőként még egy fekete Paul Andrew magassarkút és Graziela Gems valamint Rachel Katz ékszereket választott.  Csak a cipőválasztásba tudok belekötni, ami bár illik ehhez a szetthez, de egy kicsit unalmas, ezért egy színes szandált szívesebben láttam volna rajta.

Lucy haja leengedve maradt és újból színt váltott, ismét gesztenyebarna, ami valószínűleg a forgatások kezdete miatt volt szükséges. Egyébként leengedve maradt a rövid, bubi haja, amit középen elválasztva, felül lelapítva viselt a fülei mögé tűrve. A sminkje is nagyszerű lett, jó kontrasztot alkotott a ruhájával. A szemeit barna és arany árnyalatokkal, valamint szempillaspirállal emelték ki, az arcát kontúrozták, míg az ajkaira egy piros rúzst vittek fel.

Troian Bellisario x Solace London

2016.04.09. 08:25, Fanni


Troian Bellisario is megjelent április 7-én az ABC Freeform Upfront eseményen, amit a new yorki Spring Studiosban rendeztek meg.

A 'Pretty Little Liars' 30 éves színésznője egy modern és visszafogottabb összeállításban jelent meg az eseményen, ahogy azt már megszokhattuk tőle most is nagyon csinos volt. Troian egy fekete, bő szárú Solace London jumpsuit mellett döntött, amit egy asszimetrikus kivágással és félpántos vállrésszel egészítettek ki. A megjelenését egy sötétlila Kurt Geiger hegyesorrú magassarkúval egészítette ki. A színésznő ruhája a csipőrészig nagyon tetszik, viszont lefelé haladva, ahogy bővül az egész, már nem igazán tetszik rajta. Bár nagyon divatosak újból a bő szárú ruhák, mégis úgy érzem, hogy ez a jumpsuit sokkal jobb lett volna szűkebb nadrágszárral.

Troian a haját a természetes, göndör formájában viselte, amit középen elválasztva egy copfba fogták össze a tarkója fölött. A sminkje is szép és természetes lett, barna és bronz árnyalatú füstös szemeket kapott, amit még szempillaspirállal emeltek ki, az arcát kontúrozták, míg az ajkaira egy barackszínű rúzs került.

Sasha Pieterse x Elizabeth and James

2016.04.08. 22:26, Fanni


Sasha Pieters is ott volt az április 7-én megrendezett Freeform Upfront-on, amit Spring Studiosban rendeztek meg New Yorkban.

A 'Pretty Little Liars' 19 éves színésznője egy monokróm és igazán csajos összeállítást viselt a rendezvényen. Sasha egy fekete, kötött Maiyet felsőt válsztott, amihez egy lenge, fehér Elizabeth and James szoknyát párosított, valamint egy azonos márkájú vastag fekete övet. A szettet egy pár fekete-testszínű Kurt Geiger magassarkúval és Colette ékszerekkel egészítette ki. Sajnos Sasha mostani megjelenése egyáltalán nem tetszett és nem is igazán állt jól neki, amit nagyon sajnálok. A vaku villanása közben a melltartóját is megvillantotta a fiatal tehetség, ami még jobban rontott az összhatáson. Én szívesebben láttam volna egy testhezálló, kicsit hosszabb ruhában, mert abban sokkal jobban nézhetett volna ki. De amit a legjobban sajnálok, hogy a sorozat stylistja és a saját, személyes stylistja sem tudja az alakjának megfelelően öltöztetni. Állandóan eltakarják az alakját, pedig ki kellene emelni, hiszen nagyon szép és formás Sasha. És a legtöbbször öregítik a ruhaválasztások, ami szintén előnytelen egy ilyen fiatal nő számára.

Sasha haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva, begöndörítve viselt. A sminkje egyszerűre sikeredett, de nagyon jól állt a színésznőnek. A szemeire enyhén füstös fekete sminket és szempillaspirált vittek fel, az arcát bronzosították, míg az ajkaira egy rózsaszín rúzs került.

Shay Mitchell x Ganni

2016.04.08. 22:03, Fanni


Shay Mitchell április 7-én megjelent a Freeform Upfront eseményen, amit a new yorki Spring Studiosban rendeztek meg. A rendezvényen jelentette be a csatorna az új sorozatait, illetve a meglévőknek a visszatérését.

A 'Pretty Little Liars' 28 éves színésznője fantasztikusan nézett ki az eseményen, ahova egy nagyon letisztult és modern szettben tette tiszteletét. Shay egy háromrészes, fehér Ganni összeállítást viselt, ami egy blézerből, egy elől felsliccelt, magas derekú szoknyából és egy bralette topból állt össze. A megjelenését egy fekete Stuart Weitzman magassarkú szandállal és egy Jennifer Fisher choker nyaklánccal egészítette ki. A színésznő lehengerlően nézett ki ismét, nagyon szexi és nőies volt az összeállításában, amiben megmutathatta a lapos hasát és a kecses, hosszú lábait is. A fekete cipő nagyon biztonságos választás volt, viszont ez az egyszerűbb darab sokkal jobban mutatott a ruha stílusával. Általában jobban kedvelem Shay hétköznapi/utcai stílusát, mert néha erőltetettnek érzem a vörös szőnyeges megjelenései, viszont a mostani egyáltalán nem mondható annak, aminek nagyon örülök.

Shay haja leengedve maradt, mint általában most is középen elválasztott laza hullámokban viselte és az egészet a bal oldalára fésülték neki. A sminkje is kiváló lett, most is a bronzos, füstös szemek mellett tette le a voksát, amit műszempillával emeltek ki, az arcát kontúrozták, míg az ajkaira egy bőrszínű matt rúzs került.

Carrie Underwood x Yanina

2016.04.08. 21:06, Fanni


Carrie Underwood is ott volt április 7-én, vagyis tegnap este az 'American Idol' fináléján a Dolby Theatreben Hollywoodban.

A 33 éves énekesnő egy nagyon drámai és szexi ruhában tette tiszteletét az eseményen, ahol egy fekete és nude színű átlátszó szoknyarészes Yanina Couture estélyit viselt a 2015-ös tavaszi/nyári kollekcióból. A ruha mély kivágást kapott, illetve rojtokkal díszítették az egészet. A szettet egy pár René Caovilla magassarkúval és Nigaam ékszerekkel egészítette ki. Kicsit fura volt pont Carrie-n látni ezt a nagyon szexi és feltűnő ruhát, Jennifer Lopezen előbb el tudtam volna képzelni. De értékelem a próbálkozást és örülök, hogy nem valami jól megszokott összeállításban láthatjuk, sikerült tényleg újat mutatnia. Dögös szett ide vagy oda, Carrie inkább bájos és aranyos volt benne, mintsem tüzesen szexi. Ennek ellenére csodásan nézett ki a show alatt.

Az énekesnő haja leengedve maradt, amit egyenesen oldalt elválasztva viselt. A sminkje fekete füstös szemekből, kontúrozott arcból és barackszínű ajkakból állt össze.