Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

Képre vár: Ninaa

 
Elite cserék

    
    
    

20/16
Képre vár: Barbi
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Máj 8-19, kedd-szom - Cannes-i Filmfesztivál
Máj 19, szom - The Man Who Killed Don Quixote Cannes premier
Máj 20, vas - Billboard Music Awards
Máj 22, kedd - NYLON's Young Hollywood parti
Máj 22, kedd - The Whitney Museum of American Art Gála
Máj 23, szer - Adrift Los Angeles premier
Máj 24, csüt - Cartier British Polo Dinner
Jún 5, kedd - Incredibles 2 Los Angeles premier
Jún 10, vas - Tony Awards
Jún 18, hét - MTV Movie Awards
Júl 16, hét - Mamma Mia!: Here We Go Again
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.05.26. 19:32
2018.05.26. 14:35
2018.05.25. 19:51
2018.05.25. 19:11
2018.05.25. 18:02
2018.05.24. 19:36
2018.05.24. 19:17
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Naomi Watts x Burberry

2016.01.31. 14:34, Fanni


Naomi Watts a férjét, Liev Schreibert kísérte el a Screen Actors Guild Awards-ra tegnap este, ahol az új filmjét, a 'Spotlight'-ot több kategóriában is jelölték.

Naomi a díjátadóra egy kék, virágmotívumokkal díszített, egyenes szabású Burberry ruhát viselt, amihez egy fekete bársonyövet párosítottak. A színésznő a ruhához Jimmy Choo cipőt, Judith Leiber táskát, illetve Bulgari ékszereket párosított. Az összhatás szerintem fantasztikus lett, még úgy is, hogy maga a ruha egy asztalterítőre emlékeztet engem.

A színésznő a rövid haját, "kócos" hullámokban hordta, a sminkje pedig meseszép lett. A szemeit feketével emelték ki, míg az ajkaira bordú rúzs került és ez tette fel a pontot az i-re.

Lily Rabe x Lela Rose

2016.01.31. 14:15, Fanni


Lily Rabe is ellátogatott január 30-án, szombaton a Screen Actors Guild Awards-ra, amit a Shrine Auditoriumban rendeztek meg Los Angelesben.

A csinos színésznő egy kanárisárga-szürke, A-vonalú, mélyen dekoltált Lela Rose estélyit viselt, amit pálmalevél motívumok díszítették. A szetthez Stuart Weitzman magassarkút, Lee Savage clutch-ot, illetve Lorrine Schwartz ékszereket párosított.

Sajnos Lily ruhája nem lopta be magát a szívembe, ami a színének köszönhető. Amivel egyébként semmi baj nem lenne, de sajnos egyáltalán nem illik a színésznő világos bőrszínéhez, sokkal jobban sápasztja ez a szín.

Viszont az 'American Horror Story' színésznőjének a haja és a sminkje telitalálat volt, a régi Hollywoodot idézte meg, igazán sikkes.

Julie Bowen x KaufmanFranco

2016.01.31. 12:13, Fanni


Julie Bowen is ott volt a tegnapi Screen Actors Guild Awardson, ahol a 'Modern Family' stábja is kapott néhány jelölést.

A színésznő egy ezüst-fekete, egyenesvonalú KaufmanFranco ruhát viselt, amit Lorraine Schwartz ékszerekkel, Rauwolf kis táskával, illetve Christian Louboutin magassarkúval egészített ki. Na hát akkor... Nekem valami nem stimmel a teljes megjelenéssel, és pontosan nem is tudom megmondani, hogy mi zavar. Hiszen a ruha rendben van, remekül áll rajta, a kiegészítők is tökéletesek (kivéve a piros táska, de azt el tudom még nézni, hiszen a fülbevaló és a körmök is pirosak). 

Azt hiszem, hogy azért nem tetszik úgy összességében ez a megjelenés, mert Julie az összes képen úgy néz ki, mintha a díjátadó előtt beugrott volna egy gyors botoxra, nem tud rendesen mosolyogni, és ez számomra rettenetesen zavaró. 

A sminkkel minden rendben van, fiatalos és üde lett, nem estek túlzásba a füstös szemekkel sem, az ajkaira pedig egy testszínű rúzs került. Viszont a haja egy kicsit túl egyszerű lett nekem, kiengedve, laza hullámokkal jobban tetszett volna.

Alexis Bledel x Bibhu Mohapatra

2016.01.31. 11:57, Fanni


Tegnap este került megrendezésre a 2016-os Screen Actors Guild Awards, amit a los angelesi Shrine Auditoriumban rendeztek meg. A díjátadón megjelent Alexis Bledel is, aki a férjét, Vincent Kartheisert kísérte el.

A 34 éves színésznő egy egyenes szabású, babakék Bibhu Mohapatra estélyit viselt, aminek az oldalát fémes betéttel díszítették, valamint a ruha kapott egy rövid uszályt is. A szettet ezüst Via Spiga magassarkúval, illetve azonos színű Kwait clutch-csal és ékszerekkel egészítette ki. Alexisen remekül mutatott ez a ruha, a színe és a fazonja is illett a színésznő kifinomult és nőies stílusához.

Alexis a haját kiengedve hagyta az estére, amit enyhén behullámosítottak. A sminkkel sem estek túlzásba, nagyon természetes lett, illett a ruhához.

Best Dressed of the Week - Szavazás

2016.01.30. 12:49, Fanni


Rögzített poszt vasárnap estig! Tekerj lejjebb a friss hírekért! Jó szórakozást, és ne felejts el szavazni!

Ahogy azt már említettem, a héten is lesz "Best Dressed of the Week" szavazás. Bár nehéz volt kiválasztani az eheti döntősöket, mivel szinte egyik sem került ki az oldalra (még), és egyik sem volt annyira jó, mint a múlthetiek. De ettől függetlenül sikerült összeállítanom a "Top 8"-as listát, Ti pedig kezdhetitek a szavazást, amit holnap este zárok majd le! (Aki nem szavazott a múlt héten, az olvassa el a következő bekezdést a szavazás menetéről!)

Még egy pár szót írnék róla, aztán szavazhattok is. Szóval a szavazás lényege az lenne, hogy minden héten kiválasztanátok a "Legjobban öltözött hírességet". A szavazást mindig szombaton tenném fel (esetleg péntek este) és vasárnap estig lehet majd szavazni, ezután pedig egy bejegyzésben beszámolnék nektek a döntésetekről, valamint még külön én is kiválasztanám, hogy szerintem ki lett a legjobban öltözött. Még egy kis infó: a szavazásban mindig az elmúlt hét szombatjától, a jelenlegi hét péntekéig vannak felsorolva a szavazásra kiválasztott kedvencek. (A szavazás állása új ablakban nyílik majd meg!)

Ki volt a hét legjobban öltözött híressége?
 
 
 
 
 
 
 
 
pollcode.com free polls