Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

Képre vár: Ninaa

 
Elite cserék

    
    
    

20/16
Képre vár: Barbi
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Máj 8-19, kedd-szom - Cannes-i Filmfesztivál
Máj 19, szom - The Man Who Killed Don Quixote Cannes premier
Máj 20, vas - Billboard Music Awards
Máj 22, kedd - NYLON's Young Hollywood parti
Máj 22, kedd - The Whitney Museum of American Art Gála
Máj 23, szer - Adrift Los Angeles premier
Máj 24, csüt - Cartier British Polo Dinner
Jún 5, kedd - Incredibles 2 Los Angeles premier
Jún 10, vas - Tony Awards
Jún 18, hét - MTV Movie Awards
Júl 16, hét - Mamma Mia!: Here We Go Again
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.05.26. 14:35
2018.05.25. 19:51
2018.05.25. 19:11
2018.05.25. 18:02
2018.05.24. 19:36
2018.05.24. 19:17
2018.05.24. 18:48
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Pretty Little Liars Season 7 Premiere

2016.06.21. 14:16, Fanni


Troian Bellisario még június 15-én, szerda délután megjelent a Pretty Little Liars 7. évadjának a premierjén, amit a los angelesi Hollywood Forever Temetőben rendeztek meg.

A sorozat 30 éves színésznője egy laza, mix 'n' match összeállítást választott a vetítésre. Troian egy egyszerű, teljesen hétköznapi fehér, piros mintával és szöveggel díszített pólót viselt, ami mellé egy fekete, leopárdmintás ujjakkal kigészített Laer bőrdzsekit és eg sötétkék, fehér és piros kockás, magas derekú, alul rojtokkal díszített MSGM midiszoknyát párosított. Mindig is tetszett a színésznő különlegesebb és egyedibb stílusa, amivel sikerül kitűnnie e tömegből, viszont most mégsem sikerült úgy lenyűgöznie, mint máskor, amit nagyon sajnáltam. Igazából csak egyetlen dolgon változtattam volna, mégpedig a dzsekinek az ujján, ami ha rajtam múlt volna, akkor nem lett volna mintás. És bár tetszett, de nem ezzel az összeállítással, hanem egy farmer-fehér poló szettel. Ennek ellenére Troian jól nézett ki, de kár, hogy nem valami elegánsabb ruhában jelent meg a premieren. A megjelenését egy rózsaszín-bordó, bokapántos Aldo magassarkú szandállal tette teljessé.

Troian haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva, tengerparti stílusú  hullámokba besütve viselt. A sminkje, mint az esetek 90%-ában, természetes és letisztult volt; a szemeit krémszínű szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira egy barackszínű, matt rúzs került.

Természetesen Lucy Hale is ellátogatott a vetítésre, ahol egy nagyon laza, hétköznapi és egyben csajos összeállítást viselt. A 27 éves színésznő egy fehér, fekete elemekkel kiegészített, nyakpántos és egyben ejtett vállú, hosszú ujjú Elisabetta Franchi blúzt viselt, ami mellé egy világosabb kék Mother of Denim szűkszárú farmernadrágot és egy fekete Kate Spade bőrdzsekit (nincs a képen) párosított. Lucy megjelenése most (is) nagyon tetszett, hiába volt az ő összeállítása sokkal hétköznapibb, mint Troian-é, mégis sokkal jobban mutatott az egész, jobban lett összerakva. A nadrág nagyon jól követte a lábainak és a csípőjének a vonalát, és a felső is nagyon bájosan mutatott rajta. Egyszerű, de mégis nagyszerű volt ez a szett a színésznőtől, bár egy kicsit nála is bánom, hogy nem valami elegánsabb ruhában jelent meg. A megjelenését egy pár fekete René Caovilla bokacsizmával és Zoe Chicco ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Lucy haja leengedve maradt, amit középen elválasztva, kisebb hullámokba besütve, rendezetten viselt, ami tökéletesen passzolt a játékossága miatt a bohókás felsőrészhez. A sminkje természetes, barnás színekből állt össze; a szemeit barna szemhéjpúderrel, fekete szemceruzával és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították, míg az ajkaira egy világosbarna, matt rúzs került.

Még nincs hozzászólás.