Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/20
Képre vár: Szandi*, Szandi, Iza, katie
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy ne jelentkezzetek, mert betelt a helyek száma!

 
Események
Feb 3, szom - Directors Guild of America Awards
Feb 5, hét - Academy Awards Nominees Luncheon
Feb 6, kedd - The Mercy London premier
Feb 6, kedd - InStyle EE Rising Star Party
Feb 7, szer - amfAR New York Gála
Feb 8, csüt - Black Panther London premier
Feb 8, csüt - Evening Standard British Film Awards
Feb 11, vas - Festival of the Heart Gála
Feb 11, vas - Writers Guild of America Awards
Feb 15, csüt - I, Tonya London premier
Feb 19, hét - Red Sparrow London premier
Feb 28, szer - BAFTA Awards
Márc 3, szom - Independent Film Spirit Awards
Márc 4, vas - Academy Awards (Oscar)
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.02.19. 16:27
2018.02.18. 13:56
2018.02.18. 13:27
2018.02.18. 13:13
2018.02.18. 12:59
2018.02.18. 12:45
2018.02.18. 12:25
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Alicia Keys x Just Cavalli

2016.08.29. 13:33, Fanni


Alicia Keys is ellátogatott természetesen az idei MTV Video Music Awards-ra, amit tegnap este, vagyis augusztus 28-án, vasárnap rendeztek meg a Madison Square Garden-ben, New Yorkban.

A 35 éves énekesnő egy elég feltűnő és bohókás stílusú ruhát választott a díjátadóra, amiben minden szem rá szegeződött. Alicia egy piros alapon, fekete pálmalevelekkel és virágokkal díszített, magasított nyakú és hosszú ujjú Just Cavalli bő szabású maxiruhát viselt a 2016-os elő-őszi kollekcióból. A ruha nem lett volna rossz, mivel a színválasztás és a mintázat is izgalmas és nagyon mutatós volt, viszont a szabása és a rojtos díszítés a mellrész körül sajnos egyáltalán nem tetszett. A ruha túl hosszú volt, illetve valamennyivel nagyobb is volt rá, mint kellett volna, így az alakja egyáltalán nem volt kiemelve, és az egész lógot rajta. A legnagyobb bajom a hossza mellett még a derékrésznek az elhelyezkedése volt, ami inkább már a csípőjét súrolta, így nem sikerült vékonyítani az alakján, inkább szélesítette az énekesnőt. A színeket imádtam, de ezt már említettem is, a bőr- és a hajszínével is remek összhangban voltak. A megjelenését egy pár Jimmy Choo magassarkúval és Jennifer Fisher ékszerekkel egészítette ki.

Alicia már egy ideje egyáltalán nem visel sminket sem a vörös szőnyegen, sem pedig a hétköznapokban, így ezt a szokását most is megtartotta, és egy teljesen természetes és letisztult megjelenést láthattunk tőle. A hajában néhány tincset apró fonatokba készítették el és az egészet egymagasan elhelyezett, kócos és laza kontyba tűzték fel.

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.