Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

Képre vár: Ninaa

 
Elite cserék

    
    
    

20/15
Képre vár: Barbi, Viki
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Jún 10, vas - Tony Awards
Jún 18, hét - MTV Movie Awards
Jún 25, hét - Antman and the Wasp Los Angeles premier
Júl 16, hét - Mamma Mia!: Here We Go Again
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.06.18. 17:01
2018.06.18. 16:23
2018.06.18. 15:39
2018.06.18. 15:20
2018.06.18. 11:32
2018.06.18. 11:00
2018.06.18. 10:49
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Get the Look - Olivia Culpo at the 2016 Emmy Awards

2016.09.27. 13:31, Fanni

Mivel már elég régen (pontosabban két hete) hoztam el nektek az előző, ami egyben a legelső "Get the Look" bejegyzést, így úgy gondoltam, hogy most már éppen itt lenne az ideje egy újabbal előállni. Még csak tegnap fejeztem be az Emmy-s posztok feltöltését, így úgy gonoltam, hogy még egy utolsó belefér, így Olivia Culpo Emmy Awards-os sminkjét választottam ki ehhez a bejegyzéshez. Szerintem fantasztikus volt az egésze, nagyon mutatos és visszafogottan drámai, a színválasztásokét pedig odáig voltam és vissza. Egyébként lépésről lépésre leírom, hogy én miképpen készíteném el, plusz kerestem viszonylag barátságos áron megvásárolható termékeket is, amelyekkel Ti is újraalkothatjátok ezt a szépséget. Viszont, ha van igény arra, hogy "high end" termékeket is belinkeljek, akkor csak szóljatok és a következő ilyen posztnál már azok is ott lesznek. Nem is húzom tovább a szót, kezdjünk is neki!

1, Mivel ez egy erőteljesebb és nehezebb sminknek ígérkezik, ezért azt ajánlanám nektek, hogy az alapozó és minden felvitele előtt hidratáljuk a bőrünket egy olyan termékkel, ami a kipirosodástól is megvédi az arcunkat. Ehhez egy Yves Rocher nappali arckrémet választottam, amit apró pöttyökben vigyünk fel az arcunkra, valamint a nyakunkra is és ezt finom mozdulatokkal dolgozzuk bele a bőrünkbe, amíg az egészet be nem szívja az. Ezután áttérhetünk a primerre, ami most szintén ajánlatos lehet, ha egy tartós és szép sminket szeretnénk elérni. A sminkalapnak egy Nivea terméket választottam, ami nagyon könnyű és alig érezhető, finom befejezést biztosít számunkra. Miután ezzel is megvagyunk kezdhetjük is az alapozást. Az egyik legfontosabb dolog, hogy a bőrünk természetes színével megegyezzen az arcunkra felvitt termékünk, amihez vásárláskor azt ajánlom Nektek, hogy ne a kézfejeteken, vagy az arcotokon próbáljátok ki, hanem a nyakatokon vagy az állatok vonalában, mivel ott láthatjátok, hogy mennyire passzol a természetes színetekhez. Én egy E-vitaminnal és SPF20-szal (napvédőkrém) gazdagított és egységes bőrfelszínt nyújtó Bourjois alapozót választottam ki, amit egy alapozó ecset, vagy egy beautyblender segítségével, finom ütögetőmozdulatokkal dolgozzuk el az arcunk teljes felületén, illetve egy kicsit a nyakunkra is levihetünk belőle. Ezután áttérhetünk a szemeink alatt találhatók karikák és egyéb foltok, pattanások eltüntetésére, amit korrektorral fogunk megoldani. Fontos, hogy próbálunk egy az alapozonkkal színben viszonylag megegyző terméket találni, ha a korrektort a hegek és színfoltok eltüntetésére szeretnénk használni, viszont ha a kiemelést egy krémes termékkel szeretnénk megoldani, vagy a szemünk alatti karikákat eltüntetni, akkor nyugodtan használhattok egy-két árnyalattal világosabbat is. Én most egy Maybelline terméket választottam (ismételten, viszont ezt már Magyarországon is be lehet szerezni). Ha felvittük a terméket az arcunkra (a szemünk alatt mindig fordított háromszög alakban történjen meg), akkor apró ütögető mozdulatokkal akár a gyűrűsujjunkkal is eldolgozhatjuk, de használhatjátok a beautyblendert is. Ezután fixálhatjuk az arcunkat púderrel is; a szemünk alatti részt és a T-zónánkat egy színtelen, matt termékkel és egy pufi ecset segítségével mattítjuk, amihez egy Essence terméket választottam, az arcunk többi részét pedig egy színezett, szintén matt hatást biztosító Rimmel púderrel fixáljuk.

2, Miután már megvagyunk az alapokkal áttérhetünk a bronzosításra, amihez egy nagyobb pufi ecsetet, vagy egy ferde ecsetet ajánlok, attól függően, hogy mennyire szeretnétek precíz végeredményt. Mivel Olivia arca erősen kontúrozva volt, így inkább ez alkalommal egy ferde, kontúrozó ecsetet ajánlanék. Ehhez egy Makeup Revolution kontúrozó palettát választottam, amiben három árnyalat is megtalálható, így biztosan megtalálhatjátok a Nektek legjobban kedvező színt. A terméket az arcunkra, a halátékunkra és az állunk vonalába vigyül fel, majd jól dolgozzuk el, hogy nem maradjanak sehol észrevehető, sötét vonalak. Az orrnyergeteket is formázhatjátok ezzel, viszont figyeljetek arra, hogy kevés terméket vigyetek fel az ecsetre és mindig jól satírozzátok el. Mivel a modell pirosítót egyáltalán nem viselt, így ezt a lépést ki is hagyhatjuk és áttérhetünk az egyek kedvenc részemhez, a highlighter-ezéshez, amihez egy Essence terméket választottam (a jelenlegi személyes kedvencemet), ami egyébként szemhéjpúder, viszont egyszerűen gyönyörűen működik highlighter-ként is, gyönyörűen pigmentált és szépen csillog is. Ezt az orrnyergünkre, az orrunk hegyére, illetve az arccsontunkra és a szemöldögcsontunkra vigyük fel, majd jól dolgozzuk el.

3, Az arcunkkal már végeztünk is, így áttérhetünk a legfeltűnőbb és legizgalmasabb részletre, a szemünkre. Olivia szemeit arany, fekete és lila színekkel emelték ki, amelyek gyönyörű összhangban állnak egymással és a színésznő bőr- és hajszínével is, de a gesztenyebarna szemeit is szépen kiemelték ezek a színek. Az arcunkat is alapozzuk, amihez a korábban már használt korrektort vegyük újból elő, de ne essetek túlzásba, csak egy apró kis pöttyöt helyezzetek el a szemhéjatokon és ezt dolgozzátok el. A szemünkhöz egy I Heart Makeup palettát választottam, hiszen ebben minden egyes szín megtalálható, amit fel kell használnunk a smink elkészítéséhez. Kezdjük is el; legelőször a legvilágosabb, matt árnyalatot vigyük fel az egész szemhéjunkra, majd pedig jól satírozzuk el, ezután jöhet a matt barna színünk, amit a szemzúgba vigyünk fel és lágy, körkörös mozdulatokkal egy satírozóecset segítségével dolgozzuk el, hogy szép végeredményt kapjunk. Miután ezzel is megvolnánk, akkor kiválaszthatjuk a  csillogó arany színek közül a számunkra jobban tetszőt és ezt a mozgószemhéjunkra vigyük fel egy laposecset segítségével, ütögető mozdulatokkal, a pigmentáltabb hatás eléréséért. Végül pedig jöhet a lila színűnk, amit az alsó szempillavonalunkba vigyünk fel egy ceruzaecsettel, ezután pedig egy kicsit satírozzuk el a füstösebb hatás elérése végett. Bár Olivia műszempillát is viselt, de mivel azokban egyáltalán nem vagyok jártas, így ezt én most kihagyom és csak egy dúsító szempillaspirált választottam ki a L'Oréal-tól, amit az alsó és a felső szempilláinkra is vigyünk fel egy, vagy két rétegben.

4, Utolsó lépésekként a szemöldökünkre és az ajkakra fogunk koncentrálni. A modellnek nagyon szép és formás szemöldöke van, ami viszonylag egységes is és sehol sem hiányos, így neki csak egy átlátszó szemöldögzselével rögzítették és egy picit még formázták is a végeredményt, amihez ismételten a már bemutatótt Essence terméket választottam ki, ami tényleg remekül végzi a munkáját. Utolsó előtti lépésként pedig felvihetünk egy gyönyörű, rózsaszínes árnyalatú matt rúzst az ajkainkra, amihez most egy Rimmel darabot választottam. Végül pedig a még ragyogóbb és tartósabb smink érdekében egy két fújás sminkfixáló spray-t is vigyünk fel az arcunkra, amihez egy Make Up Factory terméket választottam ki.

Remélem tetszett az újabb kis "tuturial"-om, bár nem tudom, hogy mennyire lett profi (semennyire), nem vagyok egy nagy sminkmester, de próbáltam a legtöbbet kihozni magamból, hogy ezt is megírjam. Ha van kedvenc sminketek és szeretnétek arról is olvasni, akkor nyugodtan írjátok meg és megpróbálom összehozni pár napon belül! Egyébként, nagyon jól estek és örültem is hogy tetszett és azt is, hogy van igény ilyenre is az oldalon!

Még nincs hozzászólás.