Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

Képre vár: Ninaa

 
Elite cserék

    
    
    

20/15
Képre vár: Barbi, Viki
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Jún 10, vas - Tony Awards
Jún 18, hét - MTV Movie Awards
Jún 25, hét - Antman and the Wasp Los Angeles premier
Júl 16, hét - Mamma Mia!: Here We Go Again
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.06.18. 17:01
2018.06.18. 16:23
2018.06.18. 15:39
2018.06.18. 15:20
2018.06.18. 11:32
2018.06.18. 11:00
2018.06.18. 10:49
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Get the Look - Gal Gadot at the Keeping Up with the Joneses LA premiere

2016.10.18. 16:36, Fanni

Ismét elég régen volt már "Get the Look"-os bejegyzésem, így már idejét láttam, hogy írjak Nektek egy újabbat! A mai kivételesen egyáltalán nem mondható különlegesnek, vagy vadnak, mivel most úgy gondoltam, hogy egy ősziesebb, de mégis feltűnő a hétköznapokon is nyugodtan viselhető (egy két alakítással) sminkről írnék, ami ráadásul még az előző posztomban bemutatott "Under 10.000"-es szetthez is jól illik. Ma Gal Gadot egyik legutóbbi megjelenése alkalmával viselt sminkjét szeretném bemutatni, ami tényleg egyszerű, és lehet, hogy már minden szükséges termék meg is található az otthonotokban. Egyébként, ahogy azt már megszokhattátok lépésről lépésre leírom, hogy én miképpen készíteném el, plusz kerestem viszonylag barátságos áron megvásárolható termékeket is, amelyekkel Ti is újraalkothatjátok ezt a szépséget. Viszont, ha van igény arra, hogy "high end" termékeket is belinkeljek, akkor csak szóljatok és a következő ilyen posztnál már azok is ott lesznek. Nem is húzom tovább a szót, kezdjünk is neki!

1, Mivel itt az ősz, csípősebb az időjárás, így azt ajánlom Nektek, hogy minden smink előtt figyeljetek a bőrápolásra, és azt se felejtsétek el, hogy nem csak nyáron kell védekezni a káros napsugarak ellen, ezért azt ajánlom, hogy az alapozó és minden felvitele előtt hidratáljuk a bőrünket egy olyan termékkel, ami a kipirosodástól és a leégéstől is megvédi az arcunkat. Ehhez egy Garnier nappali arckrémet választottam, amit apró pöttyökben vigyünk fel az arcunkra, valamint a nyakunkra is és ezt finom mozdulatokkal dolgozzuk bele a bőrünkbe, amíg az egészet be nem szívja az. Miután ezzel megvagyunk kezdhetjük is az alapozást. Az egyik legfontosabb dolog, hogy a bőrünk természetes színével megegyezzen az arcunkra felvitt termékünk, amihez vásárláskor azt ajánlom Nektek, hogy ne a kézfejeteken, vagy az arcotokon próbáljátok ki, hanem a nyakatokon vagy az állatok vonalában, mivel ott láthatjátok, hogy mennyire passzol a természetes színetekhez. Én egy 24 órás fedést ígérő (sajnos nem ad), primerrel kiegészített és SPF20-szal (napvédőkrém) gazdagított Astor alapozót választottam ki, amit egy alapozó ecset, vagy egy beautyblender segítségével, finom ütögetőmozdulatokkal (vagy ecset esetében körkörös mozdulatokkal) dolgozzuk el az arcunk teljes felületén, illetve egy kicsit a nyakunkra is levihetünk belőle. Ezután áttérhetünk a szemeink alatt találhatók karikák és egyéb foltok, pattanások eltüntetésére, amit korrektorral fogunk megoldani. Fontos, hogy próbálunk egy az alapozonkkal színben viszonylag megegyező terméket találni, ha a korrektort a hegek és színfoltok eltüntetésére szeretnénk használni, viszont ha a kiemelést egy krémes termékkel szeretnénk megoldani, vagy a szemünk alatti karikákat eltüntetni, akkor nyugodtan használhattok egy-két árnyalattal világosabbat is. Én most egy Maybelline terméket választottam (szokás szerint, mivel számomra ez vált eddig be a legjobban). Ha felvittük a terméket az arcunkra (a szemünk alatt mindig fordított háromszög alakban történjen meg), akkor apró ütögető mozdulatokkal akár a gyűrűsujjunkkal is eldolgozhatjuk, de használhatjátok a beautyblendert is. Ezután fixálhatjuk az arcunkat púderrel is; a szemünk alatti részt és a T-zónánkat egy színtelen, matt termékkel és egy pufi ecset segítségével mattítjuk, amihez egy Essence terméket választottam,és ezzel akár az arcunk többi területét is fixálhatjuk, de figyeljünk arra, hogy ne maradjon a végeredmény sehol sem foltos.

2, Miután már megvagyunk az alapokkal áttérhetünk a bronzosításra, amihez egy nagyobb pufi ecsetet, ajánlok, jelen esetben, mivel azzal nem csak gyorsabb a munkánk, de az összhatás jobban fog hasonlítani Gal-éhoz is, hiszen az övé sem precíz. Ehhez most egy egy NYC bronzosítót választottam. A terméket az arcunkra, a halántékunkra és az állunk vonalába vigyük fel, majd jól dolgozzuk el, hogy nem maradjanak sehol észrevehető, sötét vonalak. Az orrnyergeteket is formázhatjátok ezzel, viszont figyeljetek arra, hogy kevés terméket vigyetek fel az ecsetre és mindig jól satírozzátok el. A színésznő nem viselt túl sok pirosítót, és nem is annyira észrevehető, ezért egy barackos árnyalatú, enyhén csillámos terméket ajánlok Nektek a Rimmel-től, amit óvatosan vigyetek fel az arcotok almácskáira és a fületek felé dolgozzátok össze a bronzosítótokkal. Nagy bánatomra Gal nem viselt az arccsontján highlighter-t, viszont az orrnyergére így is került egy kevés, amihez egy arany tónusú, Lovely terméket szeretnék számotokra bemutatni.

3, Az arcunkkal már végeztünk is, így áttérhetünk szemünkre. Gal szemeit aranys színekkel emelték ki, amelyek remekül passzoltak a kreol bőrszínéhez és az ajkaira felvitt sötét rúzshoz is, de a sötét szemeit is szépen kiemelte ez a gyönyörű, csillogó szín. Az szemünket is alapozzuk és készítsük elő a termék felviteléhez, amihez a korábban már használt korrektort vegyük újból elő, de ne essetek túlzásba, csak egy apró kis pöttyöt helyezzetek el a szemhéjatokon és ezt dolgozzátok el. A szemünkhöz egy Yves Rocher szemhéjpúder duót választottam, hiszen ebbenegy sötétebb és egy világosabb szín is megtalálható, amelyek segítségével létrehozhatjuk a képen is látható meleg árnyalatot, amit fel kell használnunk a smink elkészítéséhez. Kezdjük is el; egy ecset segítségével vegyünk fel mind a két színből egy keveset és ezt vigyük fel a teljes szemhéjunkra, egészen a mélyítő vonalunkig, ha ezzel megvolnánk akkor kör körös mozdulatokkal, finoman dolgozzuk el az egészet, hogy sehol se maradjon erőteljes vonal. Ezután pedig ugyanúgy a színek keverésével vigyünk fel az alsó szempillánk tövébe is egy ceruzaecsettel, de figyeljetek arra, hogy itt ne nagyon dolgozzátok el a felvitt terméket, hiszen a színésznő esetében is alul sokkal élesebb és erőteljesebb maradt az összhatás. Végül pedig jöhet egy remek szempillaspirál, amihez egy másik személyes kedvencemet ajánlanám a Rimmel-től, ami tényleg nagyon szép és hosszú pillákat varázsol, sőt nem is ragasztja össze őket!

4, Utolsó lépésekként a szemöldökünkre és az ajkakra fogunk koncentrálni. A színésznőnek nagyon szép és formás szemöldöke van, ami viszonylag egységes is és sehol sem hiányos, így neki csak egy átlátszó szemöldögzselével rögzítették és egy picit még formázták is a végeredményt, amihez ismételten a már bemutatott Essence terméket választottam ki, ami tényleg remekül végzi a munkáját, viszont ha Nektek egy kicsit hiányos, akkor egy színezett zselét ajánlanék a Maybelline-től. Utolsó  lépésként pedig felvihetünk egy gyönyörű, igazán őszies és figyelemfelkeltő sötétbordó rúzst az ajkainkra, amihez egy krémes állagú és enyhén csillogó Alvedre rúzst választottam, aminek a felvitele előtt ajánlott az ajakkontúr ceruza használata is, amihez egy Essence terméket ajánlok, ami szinte minden létező színben, így pirosban vagy bordóban is megtalálható a drogériák polcain.

Remélem tetszett az újabb kis "tuturial"-om, bár most sem lett profi, hiszen nem vagyok egy nagy sminkmester, de ismételtem próbáltam a legtöbbet kihozni magamból. Ha van kedvenc sminketek és szeretnétek arról is olvasni, akkor nyugodtan írjátok meg és megpróbálom összehozni pár napon belül! Egyébként, nagyon jól estek és örültem, is hogy tetszett és azt is, hogy van igény ilyenre is az oldalon!

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.