Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

Képre vár: Ninaa

 
Elite cserék

    
    
    

20/15
Képre vár: Barbi, Viki
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Jún 10, vas - Tony Awards
Jún 18, hét - MTV Movie Awards
Jún 25, hét - Antman and the Wasp Los Angeles premier
Júl 16, hét - Mamma Mia!: Here We Go Again
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.06.18. 17:01
2018.06.18. 16:23
2018.06.18. 15:39
2018.06.18. 15:20
2018.06.18. 11:32
2018.06.18. 11:00
2018.06.18. 10:49
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Best of 2016 - Best Dressed over 50

2016.12.30. 15:07, Fanni

Újabb "Best of 2016" poszttal kedveskednék nektek, és örömmel láttam, hogy Nektek is tetszik, ezért először is szeretnélek megnyugtatni Titeket, hogy még pár ehhez hasonlóval jelentkezni fogok még ma és holnap is. Ebben a bejegyzésben a "Legjobban öltözött 50 fölötti hírességről" olvashattok, aki ebben az évben számomra nem más, mint Julianne Moore volt. Az 56 éves Oscar és Golden Globe díjas színésznőnek ez az év nem volt túl forgalmas, de mégis volt jó néhány remek megjelenése a vörös szőnyegen. Annak ellenére, hogy Julianne közelebb van már a 60-hoz, mint az 50-hez, még mindig nagyon fiatalosan és stílusosan öltözködik, a mai trendeknek megfelelően és a kellő kacérság és dögösség is megvan bennük, amit egyszerűen imádok. Szerencsére még kísérletezgetni is nagyon szeret a színésznő, legyen szó a színekről, vagy éppen a szabásokról, bár a mintás darabokat a legtöbb alkalommal hanyagolni szokta, viszont a flitteres és a kristályos díszítésekért nagyon rajong. De azért az mellett sem mehetünk el, hogy bizony neki is vannak rosszabb napjai, amikor nem éppen a legjobb vagy legelőnyösebb ruhákat viseli a megjelenései alkalmával.

Az idei évben januárban és februárban is sűrű volt a naptárja, hiszen a 2015-ös Oscar-on díjat nyert, ami azt jelenti, hogy a következő évben, vagyis 2016-ban ő adhatta át a "Legjobb férfi főszereplőnek" járó díjat, de az Oscar mellett hivatalos volt a Golden Globe és a Screen Actors Guild Awards-on. Ezeken a díjátadókon Tom Ford, Givenchy és Chanel Couture estélyiket viselt, viszont sajnos a SAG Awards-os Givenchy ruhaválasztása egyáltalán nem tartozott a legjobbak közé, de szerencsére azóta sikerült ezért a kis hibájáért kárpótolnia. Ezek mellett február közepén a Berlini Filmfesztiválon is a jelenlévők között volt, ahol bemutatták a 'The Maggie's Plan' című filmjét; a photocall-on egy Gucci csipkeruhát viselt, míg a premierre egy fekete, flitterekkel díszített Sonia Rykiel jumpsuit-ot választott. Ez után egy hosszabb szünetet tartott a nyilvánosságtól, így a Met Gálán sem tudott megjelenni ez alkalommal forgatások miatt, de május második hetében a Cannes-i Filmfesztiválra viszont hivatalos volt, ahol Givenchy Couture, Alexander McQueen és Louis Vuitton tervezésekben láthattuk a vörös szőnyegen.

Cannes után újból visszavonultan folytatta az életét, viszont nyáron készültek róla New York utcáin, amikor a legújabb gyerekeknek szóló könyvét népszerűsítette a 'Good Morning America' és a 'The View' reggeli beszélgetős műsorokban, ahol Giambattista Valli és Sonia Rykiel szetteket viselt, amelyek egyszerre voltak fiatalosak és vagányak, valamint visszafogottan és a korához illően elegánsak is, de ez a hanyag lazaság a hétköznapokon egyébként nagyon jól áll Julianne-nek. Az őszi hónapok lettek újból egy kicsit mozgalmasabbak számára, hiszen hivatalos volt a Chanel által megrendezett gálavacsorára, illetve ott volt az InStyle Awards-on és a Hollywood Film Awards-on is, az utóbbiakon Tom Ford kreációkat viselt, míg a vacsorára természetesen egy Chanel darabot választott.

Annak ellenére, hogy a színésznő idei éve inkább a pihenésről és a forgatásokról szólt, a híres magazinok most sem feledkeztek meg róla és több címlapról is ő nézhetett vissza ránk; többek között őt láthattuk a brit Marie Claire márciusi számának a borítóján, egy hónappal később pedig a holland Marie Claire magazin címlaplánya volt ő, illetve ugyanebben a hónapban még az olasz Grazia magazin címlapján is Julianne-t láthattuk, májusban pedig a The Edit tette az első oldalára a színésznőt, ugyanebben a hónapban pedig a brazil Marie Claire címlapjára is ő kerülhetett, illetve a nemrég bemutatott 2017-es Pirelli naptárban is helyet kapott számos színésznő és modell mellett, bár ezek a képek még nem jelentek meg hivatalosan, valamint a 2017-es januári amerikai Vogue számában is láthatunk majd egy divatanyagot a színésznővel, viszont ezeket a képeket sem hozták még nyilvánosságra. Jövőre többet fogunk hallani a vörös szépségről, hiszen előreláthatólag 3 filmje fog megjelenni, valamint a David O. Russel által kreált sorozat is 2017-ben fog megjelenni, amiben Robert De Niro mellett játszik majd főszerepet. 

Még nincs hozzászólás.