Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/16
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Aug 7, kedd - Crazy Rich Asians Los Angeles premier
Aug 9, csüt - The Hollywood Foreign Press Association Party
Aug 9, csüt - The Wife London premier
Aug 9, csüt - Mile 22 Los Angeles premier
Aug 12, vas - Teen Choice Awards
Aug 16, csüt - The Children Act London premier
Aug 17, pén - The Last Witness London premier
Aug 20, hét - MTV Video Music Awards
Aug 20, hét - BlacKkKlansman London premier
Aug 22, szer - The Miseducation of Cameron Post London premier
Aug 22, szer - American Animals London premier
Aug 29-Szept 8, szer-szom - Velencei Filmfesztivál
Aug 31-Szept 9, pén-vas - Deauville-i Amerikai Filmfesztivál
Szept 6-16, csüt-vas - Torontói Filmfesztivál
Szept 17, hét - Emmy Awards
Okt 10, szer - Widows London premier
Okt 18, csüt - The Favourite London premier
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.08.18. 12:50
2018.08.16. 19:24
2018.08.16. 18:26
2018.08.16. 17:11
2018.08.16. 16:28
2018.08.16. 16:11
2018.08.16. 15:04
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Nina Dobrev x Giorgio Armani

2017.04.30. 20:18, Fanni

Nina Dobrev április 25-én, kedd délután megjelent a 2017-es Natural Resources Defense Council's Stand Up! Benefit eseményen, ami egy adománygyűjtő rendezvény és Beverly Hillsben rendezték meg a Wallis Annaberg Center for Performing Arts-ban.

A 28 éves színésznő egy elég egyszerű és minimalista stílusú, de mégis hihetetlenül dögös összeállításban lépett a sötétzöld szőnyegre, ahol mesésen nézett ki. Nina egy pasztell rózsaszín és nude színű, kétrészes Giorgio Armani nadrégkosztümöt viselt az állandó kollekciójukból, ami egy szűkített fazonú blézerből és egy hozzá passzoló egyenes szárú nadrágból állt össze. Még az év elején nem minden megjelenésével voltam megelégedve, sőt tavaly is voltak olyanok, amelyek egyáltalán nem tetszettek, de ezzel és az előző néhány megjelenésével teljesen sikerült lenyűgöznie. Nagyon örültem neki, hogy egy kicsit férfiasabb darabban láthattuk ez alkalommal, hiszen többször láthatjuk átlátszó, vagy éppen eléggé rövid ruhákban, így ez kellemes felüdülés volt azok után. De azzal, hogy nem viselt semmit a blézer alatt sokkal sejtelmesebb lett az egész megjelenésének a végeredménye, sőt ezzel a férfiasabb, élesebb vonalon egy kicsit finomítania is sikerült. A színválasztás eléggé semleges és letisztult volt, viszont a színésznő napbarnított bőrszínével tényleg fantasztikusan nézett ki, nem tudom a szememet sem levenni róla annyira csodás volt a kontraszt a ruha és a bőrének az árnyalata között. Bár azt bevallom, hogy csak második látásra jöttem rá, hogy a nadrág és a blézer nem egy árnyalatú, hiszen a felsőrész pasztell, rózsaszínes árnyalat volt, míg a nadrág nude színű, ami kicsit zavart mután leesett, de igazából nem zavart, sőt különlegesebb lett az összhatás is. A szabásba viszont nem tudok belekötni egy kicsit sem; Nina vékony dereka és a csípője is nagyon szépen ki lett hangsúlyozva, valamint a dekoltázsára is nagy figyelem irányult. A megjelenését egy pár arany Sobedar magassarkúval, pasztell rózsaszín Tyler Ellis clutch-csal és Meira T ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Nina haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva és laza hullámokba besütve viselt. A sminkje remekül nézett ki, kicsit bronzos volt, ami a ruha árnyalataival tökéletesen nézett ki; a szemeit arany, barna és bronz színű füstös sminkkel emelték ki, az arcát bronzosították és highlighter-t is vittek fel rá, míg az ajkaira rózsaszín rúzs került.

Még nincs hozzászólás.