Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

Képre vár: Ninaa

 
Elite cserék

    
    
    

20/15
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Ápr 16, hét - Westworld Los Angeles premier
Ápr 17, kedd - I Feel Pretty Los Angeles premier
Ápr 18-29, szer-vas - Tribeca Filmfesztivál
Ápr 18, szer - A Very English Scandal London premier
Ápr 18, szer - Love, Gilda Tribeca Film Fesztivál premier
Ápr 19, csüt - The Handmaiden's Tale Los Angeles premier

Ápr 22, vas - Sherlock Gnomes London premier
Ápr 23, hét - The Avengers: Infinity War Los Angeles premier
Ápr 24, kedd - Time 100 Gála
Ápr 30, hét - Overboard Los Angeles premier
Máj 8-19, kedd-szom - Cannes Filmfesztivál
Máj 13, vas - BAFTA TV Awards
Máj 20, pén - Billboard Music Awards
Jún 10, vas - Tony Awards
Jún 18, hét - MTV Movie Awards
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.04.25. 19:52
2018.04.25. 18:40
2018.04.25. 18:00
2018.04.25. 17:40
2018.04.24. 20:11
2018.04.24. 19:44
2018.04.24. 19:23
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Gwendoline Christie x Marc Jacobs

2017.07.14. 18:05, Fanni

Gwendoline Christie is megjelent a 'Game of Thrones' 7. évadjának a los angelesi premierjén, aminek a Walt Disney Concert Hall adott otthont július 12-én, szerda este..

A sorozat 38 éves színésznője a kék szőnyegre egy nagyon szexi, de egyben elegáns ruhában lépett, amiben elképesztően nézett ki. Gwendoline egy világosszürke, világoskék hálós mintázattal, valamint kék virágokkal díszített, lágy esésű és mélyen dekoltált Marc Jacobs estélyit viselt a 2015-ös őszi/téli kollekcióból. A választásával teljes mértékben sikerült meglepnie ez alkalommal, mivel nem az ennyire nőies és sejtelmes ruhákat szokhattuk meg tőle, mivel valami vadságot és vagányságot mindig bele szoktak vinni a stylistjával a végeredménybe, de ez alkalommal ez hiányzott az egész szettből, aminek köszönhetően egy új oldalát láthattuk és ez kifejezetten tetszett. Végre kilépett a komfortzónájából, ami tényleg jót tett neki, mert sokkal jobban áll neki ez a nőiesebb, szexisebb stílus, szóval remélem, hogy a jövőben többször láthatjuk hasonló outfitekben majd. A színvilág az ő részéről elég merész volt a világos árnyalatok miatt, ami könnyen rosszul is elsülhetett volna, hiszen a színésznőnek a bőr- és a hajszíne is nagyon világos, egybe is olvadhattak volna, vagy tovább is sápíthatta volna a bőrét, de ezt szerencsésen sikerült megúsznia, amit a sötétebb színekben pompázó virágoknak köszönhetett, amelyek egyébként izgalmasabbá is tették a végeredményt, szóval minden szempontból jó ötlet volt elhelyezniük a tervezésen. A szabás szintén rendben volt, Gwendoline alakját remekül kihangsúlyozta, végig szépen követte azt, így a vékony derekára és a csípőjére is nagy hangsúly került, de a dekoltázsát is elég szépen kiemelték, amitől sejtelmesebb lett az összhatás. Kiegészítőként egy pár ezüst Jimmy Choo magassarkút és Ara Vartanian ékszereket választott.

Gwendoline haja leengedve maradt, amit középen elválasztva, nagyobb hullámokba besütve viselt. A sminkje egyszerű, de nagyszerű lett; a szemeit ezüst szemhéjpúderrel, fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát lágyan pirosították, míg az ajkaira barackszínű rúzst került.

Még nincs hozzászólás.