Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

 

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/16
Feltételek | Lekerültek

Kérlek Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Okt 27, pén - BAFTA Britannia Awards
Nov 2, csüt - Murder on the Orient Express London premier
Nov 5, vas - Hollywood Film Awards
Nov 5, vas - Paddington 2 London premier
Nov 5, vas - Daddy's Home 2 Los Angeles premier

Nov 8, hét - All the Money in the World Los Angeles premier
Nov 9, kedd - Coco Los Angeles premier
Nov 9, kedd - Mudbound Los Angeles premier
Nov 12, vas - MTV Europian Music Awards
Nov 12, vas - Governors Awards
Nov 13, hét - Glamour Women of the Year Awards
Nov 13, hét - Justice League Los Angeles premier
Nov 15, szer - Justice League London premier
Nov 16, csüt - Daddy's Home 2 London premier
Nov 19, vas - American Music Awards
Dec 7, csüt - Just Getting Started Los Angeles premier
Dec 10, vas - Jumanji: Welcome to the Jungle Los Angeles premier
Dec 12, kedd - Pitch Perfect 3 Los Angeles premier
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2017.11.21. 19:04
2017.11.21. 17:55
2017.11.21. 17:19
2017.11.21. 17:06
2017.11.20. 21:11
2017.11.20. 20:48
2017.11.20. 20:33
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Gwendoline Christie x Marc Jacobs

2017.07.14. 18:05, Fanni

Gwendoline Christie is megjelent a 'Game of Thrones' 7. évadjának a los angelesi premierjén, aminek a Walt Disney Concert Hall adott otthont július 12-én, szerda este..

A sorozat 38 éves színésznője a kék szőnyegre egy nagyon szexi, de egyben elegáns ruhában lépett, amiben elképesztően nézett ki. Gwendoline egy világosszürke, világoskék hálós mintázattal, valamint kék virágokkal díszített, lágy esésű és mélyen dekoltált Marc Jacobs estélyit viselt a 2015-ös őszi/téli kollekcióból. A választásával teljes mértékben sikerült meglepnie ez alkalommal, mivel nem az ennyire nőies és sejtelmes ruhákat szokhattuk meg tőle, mivel valami vadságot és vagányságot mindig bele szoktak vinni a stylistjával a végeredménybe, de ez alkalommal ez hiányzott az egész szettből, aminek köszönhetően egy új oldalát láthattuk és ez kifejezetten tetszett. Végre kilépett a komfortzónájából, ami tényleg jót tett neki, mert sokkal jobban áll neki ez a nőiesebb, szexisebb stílus, szóval remélem, hogy a jövőben többször láthatjuk hasonló outfitekben majd. A színvilág az ő részéről elég merész volt a világos árnyalatok miatt, ami könnyen rosszul is elsülhetett volna, hiszen a színésznőnek a bőr- és a hajszíne is nagyon világos, egybe is olvadhattak volna, vagy tovább is sápíthatta volna a bőrét, de ezt szerencsésen sikerült megúsznia, amit a sötétebb színekben pompázó virágoknak köszönhetett, amelyek egyébként izgalmasabbá is tették a végeredményt, szóval minden szempontból jó ötlet volt elhelyezniük a tervezésen. A szabás szintén rendben volt, Gwendoline alakját remekül kihangsúlyozta, végig szépen követte azt, így a vékony derekára és a csípőjére is nagy hangsúly került, de a dekoltázsát is elég szépen kiemelték, amitől sejtelmesebb lett az összhatás. Kiegészítőként egy pár ezüst Jimmy Choo magassarkút és Ara Vartanian ékszereket választott.

Gwendoline haja leengedve maradt, amit középen elválasztva, nagyobb hullámokba besütve viselt. A sminkje egyszerű, de nagyszerű lett; a szemeit ezüst szemhéjpúderrel, fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát lágyan pirosították, míg az ajkaira barackszínű rúzst került.

Még nincs hozzászólás.