Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/20
Képre vár: Szandi*, Szandi, Iza, katie
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy ne jelentkezzetek, mert betelt a helyek száma!

 
Események
Feb 3, szom - Directors Guild of America Awards
Feb 5, hét - Academy Awards Nominees Luncheon
Feb 6, kedd - The Mercy London premier
Feb 6, kedd - InStyle EE Rising Star Party
Feb 7, szer - amfAR New York Gála
Feb 8, csüt - Black Panther London premier
Feb 8, csüt - Evening Standard British Film Awards
Feb 11, vas - Festival of the Heart Gála
Feb 11, vas - Writers Guild of America Awards
Feb 15, csüt - I, Tonya London premier
Feb 19, hét - Red Sparrow London premier
Feb 28, szer - BAFTA Awards
Márc 3, szom - Independent Film Spirit Awards
Márc 4, vas - Academy Awards (Oscar)
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.02.20. 12:25
2018.02.20. 12:14
2018.02.20. 11:16
2018.02.19. 20:02
2018.02.19. 19:48
2018.02.19. 19:10
2018.02.19. 17:55
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Gwendoline Christie x Marc Jacobs

2017.07.14. 18:05, Fanni

Gwendoline Christie is megjelent a 'Game of Thrones' 7. évadjának a los angelesi premierjén, aminek a Walt Disney Concert Hall adott otthont július 12-én, szerda este..

A sorozat 38 éves színésznője a kék szőnyegre egy nagyon szexi, de egyben elegáns ruhában lépett, amiben elképesztően nézett ki. Gwendoline egy világosszürke, világoskék hálós mintázattal, valamint kék virágokkal díszített, lágy esésű és mélyen dekoltált Marc Jacobs estélyit viselt a 2015-ös őszi/téli kollekcióból. A választásával teljes mértékben sikerült meglepnie ez alkalommal, mivel nem az ennyire nőies és sejtelmes ruhákat szokhattuk meg tőle, mivel valami vadságot és vagányságot mindig bele szoktak vinni a stylistjával a végeredménybe, de ez alkalommal ez hiányzott az egész szettből, aminek köszönhetően egy új oldalát láthattuk és ez kifejezetten tetszett. Végre kilépett a komfortzónájából, ami tényleg jót tett neki, mert sokkal jobban áll neki ez a nőiesebb, szexisebb stílus, szóval remélem, hogy a jövőben többször láthatjuk hasonló outfitekben majd. A színvilág az ő részéről elég merész volt a világos árnyalatok miatt, ami könnyen rosszul is elsülhetett volna, hiszen a színésznőnek a bőr- és a hajszíne is nagyon világos, egybe is olvadhattak volna, vagy tovább is sápíthatta volna a bőrét, de ezt szerencsésen sikerült megúsznia, amit a sötétebb színekben pompázó virágoknak köszönhetett, amelyek egyébként izgalmasabbá is tették a végeredményt, szóval minden szempontból jó ötlet volt elhelyezniük a tervezésen. A szabás szintén rendben volt, Gwendoline alakját remekül kihangsúlyozta, végig szépen követte azt, így a vékony derekára és a csípőjére is nagy hangsúly került, de a dekoltázsát is elég szépen kiemelték, amitől sejtelmesebb lett az összhatás. Kiegészítőként egy pár ezüst Jimmy Choo magassarkút és Ara Vartanian ékszereket választott.

Gwendoline haja leengedve maradt, amit középen elválasztva, nagyobb hullámokba besütve viselt. A sminkje egyszerű, de nagyszerű lett; a szemeit ezüst szemhéjpúderrel, fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát lágyan pirosították, míg az ajkaira barackszínű rúzst került.

Még nincs hozzászólás.