Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/17
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, zara
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Szept 6-16, csüt-vas - Torontói Filmfesztivál
Szept 14, pén - Audi Emmy Awards elő-parti
Szept 15, szom - BAFTA TV Tea parti
Szept 15, szom - Women Making History Brunch
Szept 15, szom - Variety and Women in Film parti
Szept 16, vas - Victoria Bekcham x Vogue UK parti

Szept 16, vas- The House with a Clock on Its Wall LA premier
Szept 17, hét - Emmy Awards
Szept 17, hét - Netflix after parti 
Szept 17, hét - HBO after parti
Szept 17, hét - WME parti
Szept 17, hét - LOVE magazin parti
Szept 17, hét - A Simple Favour London premier
Szept 19-21, szer-pén - San Sebastian Filmfesztivál
Szept 22, szom - Smallfoot Los Angeles premier
Szept 22, szom - Bad Times at the El Royale Los Angeles premier
Szept 24, hét - A Star Is Born Los Angeles premier
Szept 24, hét - Night School Los Angeles premier
Szept 27, csüt - A Star Is Born London premier
Szept 28, pén - Nomis Los Angeles premier
Okt 10, szer - Widows London premier
Okt 17, szer - Halloween Los Angeles premier
Okt 18, csüt - The Favourite London premier
Okt 23, kedd - Bohemian Rhapsody London premier
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.09.23. 18:56
2018.09.23. 18:43
2018.09.22. 21:40
2018.09.22. 10:49
2018.09.22. 10:37
2018.09.21. 19:46
2018.09.21. 19:32
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Anya Taylor Joy x Gucci & Dolce & Gabbana

2017.10.20. 11:51, Fanni

Anya Taylor Joy még október 9-én, hétfő este megjelent a 'Thoroughbreds' premierjén, amit a 2017-es Londoni Filmfesztivál alatt rendeztek meg az Odeon Leicester Square-en.

A film 21 éves színésznője egy nagyon izgalmas és kacér, valamint modern ruhát választott a vörös szőnyeges bevonuláshoz, ami remekül állt neki. Anya egy kék alapszínű, metálos végeredményű, zöld mintázattal díszített, valamint hosszú ujjakkal, peplum résszel és magasított nyakkal kiegészített Gucci miniruhát viselt a 2018-as Resort kollekcióból. Már emlegettem, hogy nem nagyon szeretem, ha nagyobb filmfesztiválokra ehhez hasonló ruhákat választanak, a szoknyarész hosszúsága miatt, viszont a színésznőnél ebbe az apróságba mégsem tudok belekötni, mivel el tudta sikeresen adni számomra, nem volt ízléstelen, vagy erőltetett és a kellő elegancia is megjelent a végeredménybe, valamint a kora miatt ez sokkal jobban illett hozzá, mint egy nagy, drámai estélyi. Szóval összességében én nagyon örültem a fiatalos és friss választásának, mert tökéletes volt. A színvilág kifejezetten izgalmas és feltűnő volt, nem gyakran láthatjuk ezeket az árnyalatokat a nagyobb eseményeken, az pedig még ritkább, hogy együtt mutatkoznak egy ruhán. Viszont tényleg gyönyörű összhangba kerültek, egyetlen rossz szót sem lehet mondani rá, tüzes és vagány volt, a metálos mintázat fantasztikusan feldobta a végeredményt, valamint a színésznő bőrszínével is csodásan néztek ki. A szabás is tökéletesnek mondható, mivel elég szépen követte végig Anya alakját, a vékony derekára és a csípőjére is elegendő figyelmet szenteltek, viszont a legnagyobb hangsúly a hosszú és formás lábaira került, amitől az összhatás kellőképpen kacér és sejtelmes lett. A kifutón egyébként sokkal feltűnőbb kiegészítőket párosítottak a tervezéshez, de örültem a színésznő minimalista és letisztult stylingjának, így a ruháról semmi sem tudta elterelni a figyelmünket. A megjelenését egy pár fekete, platformos Gucci magassarkú szandállal egészítette ki, ékszereket ez alkalommal nem viselt. Anya haját egy szoros és magasan elhelyezett copfba készítették el. A sminkje a megszokottak alapján egyszerű, de mutatós volt; a szemeit vékony, fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát kontúrozták és pirosították, illetve highlighter-t is használtak, végezetül az ajkaira piros rúzst vittek fel.

Anya október 14-én, szombat este hivatalos volt a 2017-es BFI London Film Festival Awards-ra, amit a fesztivál utolsó előtti napján rendeztek meg az Banqueting House-ban.

A fiatal tehetség egy igazán nőies és elegáns, valamint drámai összeállításban lépett a kamerák elé, ahol lélegzetelállítóan nézett ki. Anya sötét színekből összeálló, finoman dekoltált és alakkövető, valamint flitterekkel gazdagon díszített custom made Dolce & Gabbana estélyit viselt. A megjelenése tetőtől-talpig maga volt a megtestesült tökéletesség, lehetetlen lenne bármibe is belekötni. A színésznőre én is tavaly figyeltem fel jobban, mint sokan mások és egyszerűen képtelen rossz összeállításokban megjelenni, bár ez a csodás stylistjának is köszönhető, aki tökéletesen választ számára tényleg nagyszerű tervezéseket, amelyek a korához, a stílusához, valamint az eseményekhez is remekül passzol. Vele kapcsolatban még nem volt olyan gondom, hogy erőltetett, vagy ízléstelen outfitet láthattunk volna tőle, mindegyik nagyszerűen megállta a helyét. Bár most tőle szokatlanul sokkal felnőttesebb és nőiesebb tervezésben volt látható, ami nem illett tökéletesen a fiatal korához, viszont így is képes volt eladni számomra és kellő magabiztossággal viselte, szóval lehetetlen lenne bármibe is belekötni. A sziluett elég klasszikus és egyszerű volt, viszont jól láthatóan tökéletesen követte végig Anya alakját, szóval a vékony derekára és a formás csípőjére is nagy figyelmet szenteltek, plusz a a dekoltázsára és a vállaira is visszafogottan felhívták a figyelmünket. A ruhában mégis a legjobban az uszály tetszett, bár ezen a képen nem látszik, de itt megnézhetitek, hogy mozgás közben milyen fantasztikusan nézett ki. Ahogy írtam a szabás egyszerű, de nagyszerű volt, valamint nem is ezen, hanem a csillogó, holografikus díszítésen volt a hangsúly, ami drámaivá és előkelővé tette a végeredményt és biztosított minket arról, hogy semmi ne vonja el a szettjéről a figyelmünket. A színvilág sötét volt ugyan, de a világos bőrszínével mesés kontrasztot alkotott, míg a gazdag flitteres díszítés előkelővé és csillogóvá varázsolta az összhatást, ami kellőképpen izgalmassá tette a megjelenését. Összességében egy hibátlan és tökéletesen stylingolt összeállítást láthattunk, amivel sikerült a színésznőnek levennie a lábamról, bár újdonságot nem tudott mutatni, de ez nem is zavart, hiszen minden egyes apró részlet a helyén volt, semmin nem változtatnék. Kiegészítőként egy pár Jimmy Choo magasarkút és Dolce & Gabbana, valamint EF Collection ékszereket választott. Anya haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva, nagyobb, laza hullámokba beszárítva viselt, amivel a régi Hollywoodot idézte meg. A sminkje klasszikus és egyszerű lett; a szemeit fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát finoman kontúrozták, valamint highlighter-t is vittek fel rá, míg az ajkaira korallszínű rúzs került.

Még nincs hozzászólás.