Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

 

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/16
Feltételek | Lekerültek

Kérlek Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Okt 27, pén - BAFTA Britannia Awards
Nov 2, csüt - Murder on the Orient Express London premier
Nov 5, vas - Hollywood Film Awards
Nov 5, vas - Paddington 2 London premier
Nov 5, vas - Daddy's Home 2 Los Angeles premier

Nov 8, hét - All the Money in the World Los Angeles premier
Nov 9, kedd - Coco Los Angeles premier
Nov 9, kedd - Mudbound Los Angeles premier
Nov 12, vas - MTV Europian Music Awards
Nov 12, vas - Governors Awards
Nov 13, hét - Glamour Women of the Year Awards
Nov 13, hét - Justice League Los Angeles premier
Nov 15, szer - Justice League London premier
Nov 16, csüt - Daddy's Home 2 London premier
Nov 19, vas - American Music Awards
Dec 7, csüt - Just Getting Started Los Angeles premier
Dec 10, vas - Jumanji: Welcome to the Jungle Los Angeles premier
Dec 12, kedd - Pitch Perfect 3 Los Angeles premier
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2017.11.21. 19:04
2017.11.21. 17:55
2017.11.21. 17:19
2017.11.21. 17:06
2017.11.20. 21:11
2017.11.20. 20:48
2017.11.20. 20:33
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Catherine Zeta Jones x Zuhair Murad

2017.10.20. 13:11, Fanni

Catherine Zeta Jones október 16-án, hétfő este megjelent a MOPAC 2017-es nyitó partiján, amit a Francia Riviérán, Cannes-ban rendeztek meg.

A 47 éves színésznő egy drámai és nagyon dögös, de az alkalomhoz illően kellőképpen elegáns tervezésben érkezett az eseményre. Catherine egy fekete, mélyen dekoltált, csipkéből és tüllből elkészített, valamint rövid uszállyal és átlátszó részletekkel kiegészített Zuhair Murad estélyit viselt a 2018-as Resort kollekcióból. A lookbook-ban azon a képen, amelyen ezt a darabot is bemutatták láthattunk még egy tervezést, ami sötétkék színben pompázott és egy éjszakai tájat megjelenítő festménnyel, valamint csillagokkal díszítették fel, ami nekem sokkal, de sokkal jobban tetszett, így jobban örültem volna, ha a színésznőn inkább azt láthattuk volna ez helyett. Sajnos ez a kreáció nekem egyáltalán nem tetszett, számomra ódivatú és öreges volt, és bár jól állt a színésznőnek, mégis úgy éreztem, hogy nem illett hozzá, jobban megnéztem volna rajta egy ennél fiatalosabb és kevésbé dögös outfitet. A szabás egyébként rendben volt, mivel végig tökéletesen követte Catherine alakját, szóval a vékony dereka és a csípője is tökéletesen ki lett emelve, viszont a szélyes és egyben mély dekoltázsrész egyáltalán nem nyerte el a tetszésemet, a felsőteste számára egyáltalán nem volt előnyös, mivel teljesen megszélesítette azt. A ruha díszítése, amit a csipkével és az apró flitterekkel értek el feldobta a végeredményt és izgalmasabbá tette, de nekem még így is nagyon unalmas volt az egész, ahogy írtam a másik ruha sokkal szebb volt és az égboltot megidéző mintázata csodásan nézett ki. Az átlátszó részek pedig egyáltalán nem tetszettek ez alkalommal, amit sajnálok, mert ez egyébként a modellen nem nézett ki rosszul és el tudta adni, viszont a színésznőn nem működött. A színválasztás klasszikus és sötét volt, az alkalomhoz és Catherine-hez is illett, valamint a bőrszínével is remekül kiegészítették egymást. A megjelenését egy pár fekete Jimmy Choo magassarkúval és Fred Leighton ékszerekkel tette teljessé.

Catherine haját egy laza, oldalt elválasztott és alacsonyan elhelyezett, viszont rendezett kontyba készítették el. A sminkje sajnos nem igazán sikerült túl jól, kicsit öregítette is; a szemeit fekete szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították és highlighter-t is használtak, végezetül az ajkaira barna rúzst vittek fel.

Még nincs hozzászólás.