Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/17
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, zara
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Szept 6-16, csüt-vas - Torontói Filmfesztivál
Szept 14, pén - Audi Emmy Awards elő-parti
Szept 15, szom - BAFTA TV Tea parti
Szept 15, szom - Women Making History Brunch
Szept 15, szom - Variety and Women in Film parti
Szept 16, vas - Victoria Bekcham x Vogue UK parti

Szept 16, vas- The House with a Clock on Its Wall LA premier
Szept 17, hét - Emmy Awards
Szept 17, hét - Netflix after parti 
Szept 17, hét - HBO after parti
Szept 17, hét - WME parti
Szept 17, hét - LOVE magazin parti
Szept 17, hét - A Simple Favour London premier
Szept 19-21, szer-pén - San Sebastian Filmfesztivál
Szept 22, szom - Smallfoot Los Angeles premier
Szept 22, szom - Bad Times at the El Royale Los Angeles premier
Szept 24, hét - A Star Is Born Los Angeles premier
Szept 24, hét - Night School Los Angeles premier
Szept 27, csüt - A Star Is Born London premier
Szept 28, pén - Nomis Los Angeles premier
Okt 10, szer - Widows London premier
Okt 17, szer - Halloween Los Angeles premier
Okt 18, csüt - The Favourite London premier
Okt 23, kedd - Bohemian Rhapsody London premier
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.09.23. 18:56
2018.09.23. 18:43
2018.09.22. 21:40
2018.09.22. 10:49
2018.09.22. 10:37
2018.09.21. 19:46
2018.09.21. 19:32
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Catherine Zeta Jones x Zuhair Murad

2017.10.20. 13:11, Fanni

Catherine Zeta Jones október 16-án, hétfő este megjelent a MOPAC 2017-es nyitó partiján, amit a Francia Riviérán, Cannes-ban rendeztek meg.

A 47 éves színésznő egy drámai és nagyon dögös, de az alkalomhoz illően kellőképpen elegáns tervezésben érkezett az eseményre. Catherine egy fekete, mélyen dekoltált, csipkéből és tüllből elkészített, valamint rövid uszállyal és átlátszó részletekkel kiegészített Zuhair Murad estélyit viselt a 2018-as Resort kollekcióból. A lookbook-ban azon a képen, amelyen ezt a darabot is bemutatták láthattunk még egy tervezést, ami sötétkék színben pompázott és egy éjszakai tájat megjelenítő festménnyel, valamint csillagokkal díszítették fel, ami nekem sokkal, de sokkal jobban tetszett, így jobban örültem volna, ha a színésznőn inkább azt láthattuk volna ez helyett. Sajnos ez a kreáció nekem egyáltalán nem tetszett, számomra ódivatú és öreges volt, és bár jól állt a színésznőnek, mégis úgy éreztem, hogy nem illett hozzá, jobban megnéztem volna rajta egy ennél fiatalosabb és kevésbé dögös outfitet. A szabás egyébként rendben volt, mivel végig tökéletesen követte Catherine alakját, szóval a vékony dereka és a csípője is tökéletesen ki lett emelve, viszont a szélyes és egyben mély dekoltázsrész egyáltalán nem nyerte el a tetszésemet, a felsőteste számára egyáltalán nem volt előnyös, mivel teljesen megszélesítette azt. A ruha díszítése, amit a csipkével és az apró flitterekkel értek el feldobta a végeredményt és izgalmasabbá tette, de nekem még így is nagyon unalmas volt az egész, ahogy írtam a másik ruha sokkal szebb volt és az égboltot megidéző mintázata csodásan nézett ki. Az átlátszó részek pedig egyáltalán nem tetszettek ez alkalommal, amit sajnálok, mert ez egyébként a modellen nem nézett ki rosszul és el tudta adni, viszont a színésznőn nem működött. A színválasztás klasszikus és sötét volt, az alkalomhoz és Catherine-hez is illett, valamint a bőrszínével is remekül kiegészítették egymást. A megjelenését egy pár fekete Jimmy Choo magassarkúval és Fred Leighton ékszerekkel tette teljessé.

Catherine haját egy laza, oldalt elválasztott és alacsonyan elhelyezett, viszont rendezett kontyba készítették el. A sminkje sajnos nem igazán sikerült túl jól, kicsit öregítette is; a szemeit fekete szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították és highlighter-t is használtak, végezetül az ajkaira barna rúzst vittek fel.

Még nincs hozzászólás.