Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/17
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, zara
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Szept 6-16, csüt-vas - Torontói Filmfesztivál
Szept 14, pén - Audi Emmy Awards elő-parti
Szept 15, szom - BAFTA TV Tea parti
Szept 15, szom - Women Making History Brunch
Szept 15, szom - Variety and Women in Film parti
Szept 16, vas - Victoria Bekcham x Vogue UK parti

Szept 16, vas- The House with a Clock on Its Wall LA premier
Szept 17, hét - Emmy Awards
Szept 17, hét - Netflix after parti 
Szept 17, hét - HBO after parti
Szept 17, hét - WME parti
Szept 17, hét - LOVE magazin parti
Szept 17, hét - A Simple Favour London premier
Szept 19-21, szer-pén - San Sebastian Filmfesztivál
Szept 22, szom - Smallfoot Los Angeles premier
Szept 22, szom - Bad Times at the El Royale Los Angeles premier
Szept 24, hét - A Star Is Born Los Angeles premier
Szept 24, hét - Night School Los Angeles premier
Szept 27, csüt - A Star Is Born London premier
Szept 28, pén - Nomis Los Angeles premier
Okt 10, szer - Widows London premier
Okt 17, szer - Halloween Los Angeles premier
Okt 18, csüt - The Favourite London premier
Okt 23, kedd - Bohemian Rhapsody London premier
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.09.22. 21:40
2018.09.22. 10:49
2018.09.22. 10:37
2018.09.21. 19:46
2018.09.21. 19:32
2018.09.21. 19:16
2018.09.20. 13:59
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

2017 Gotham Independent Film Awards - Menswear Wrap Up

2017.11.30. 14:18, Fanni

Természetesen a férfiakról sem feledkeztem meg, hiszen ők is szép számmal megjelentek a 2017-es Gotham Independent Film Awards-on, amit november 27-én, hétfő este rendeztek meg a new yorki Cipriani Hotelben.

James Franco is a jelenlévők között volt, aki tőle megszokottan nagyon elegáns volt és igazán sármosan festett. A 39 éves színész egy egyszerű, de nagyszerű, szürke Dolce & Gabbana öltönyt viselt, ami egy zakóból, hozzá passzoló nadrágból és mellényből, valamint egy fehér ingből állt össze. A díjátadó alatt szerintem ő volt a legelegánsabb, viszont azt sajnálom, hogy nem egy izgalmasabb darabot választott, mert túl egyszerű volt és egy kis színt is bele lehetett volna vinni a megjelenésébe. A szabás egyébként rendben volt, nem igazán lehet belekötni, a zakó az izmos felsőtestét is nagyon jól kiemelte. A megjelenését egy pár fekete Christian Louboutin cipővel egészítette ki és tette teljessé.

Armie Hammer is hivatalos volt az eseményre, akit szintén egy egyszerű, de azért egy kicsit mégis izgalmasabb összeállításban láthattuk a vörös szőnyegen. A 31 éves színész egy sötétkék, vékony fehér csíkokkal díszített, háromrészes Ralph Lauren öltönyt viselt, ami a megszokottak szerint egy zakóból és egy hozzá passzoló nadrágból, illetve egy világoskék ingből állt össze. A színválasztásnak kifejezetten örültem, bár ez is lehetett volna izgalmasabb, de legalább nem fekete, vagy szürke árnyalatokat viselt, a csíkokkal pedig sikerült a végeredményt egy kicsit megbolondítaniuk. A végeredményt egy pár barna Christian Louboutin cipővel egészítette ki.

Kumail Nanjiani is megjelent a díjátadón, ahol egy elég előkelő és elegáns, valamint szerencsére kellőképpen izgalmas outfitben láthattuk. A 39 éves színész egy kétrészes Tom Ford öltönyt viselt, ami egy bordó, bársonyból elkészített zakóból, valamint egy fekete nadrágból állt össze, amelyek mellé fehér inget és egy fekete nyakkendőt párosított. A színes felsőrésznek nagyon örültem, hiszen így az egyébként klasszikus és megszokott megjelenését sikerült sokkal izgalmasabbá varázsolniuk, valamint a bársonynak köszönhetően az egész még kifinomultabb lett és nem utolsósorban a bőrszínével is remek összhangot alkotott. Kiegészítőként egy pár fekete Tod's cipőt választott.

Timothée Chalamet is ellátogatott az idei gálára, ahol ő viselte az egyik, ha nem a legizgalmasabb szettet a férfi jelenlévők közül. A 21 éves színész egy bordó, bársonyból elkészített Berluti öltönyt viselt a 2017-es őszi/téli kollekcióból, ami mellé egyébként csak egy nagyon egyszerű és hétköznapi, fekete All Saints rövid ujjú pólót párosított. Nem ez az első alkalom, hogy a fiatal színészt ebben a márkában láthatjuk és remélem, hogy nem is az utolsó, mivel minden egyes alkalommal remek és nagyon játékos outfiteket mutatnak be, az pedig külön plusz pont, hogy nem fél a színek használatától. A bordó és a fekete egymással is remekül mutatott, de Timothée világosabb bőrszínével is igazán jól érvényesültek, a bársonynak köszönhetően pedig sokkal előkelőbb lett az egész, a lazább végeredmény ellenére is. A megjelenését egy pár fekete szintén Berluti csizmával tette teljessé.

Garret Hedlund egy elég egyszerű, de mégis nagyszerű outfitben érkezett az idei díjátadóra. A 33 éves színész egy szürke, fehér kockás mintázattal díszített Dolce & Gabbana öltönyt viselt, ami egy zakóból és egy hozzá passzoló nadrágból állt össze, ezek mellé pedig egy fehér inget és világosszürke nyakkendőt párosított. A ruházatával igazából semmi gondom nem volt, viszont a rendezetlen, inkább már kócos haja teljesen elterelte mindenről a figyelmemet, ami hihetetlenül zavaró volt. Kiegészítőként egy pár fekete Christian Louboutin cipőt választott.

Robert Pattinson is jelen volt a díjátadón, ahol tőle megszokottan egy nagyon elegáns szettet láthattuk, bár sajnos elég unalmas volt ez alkalommal. A 31 éves brit színész egy fekete Dior Homme öltönyt viselt, ami egy hétköznapi zakóból és egy hozzá passzoló nadrágból állt össze, ezek mellé pedig egy fehér inget és fekete nyakkendőt párosított. Igazából túl sok mindent erről a megjelenéséről nem lehet elmondani, mert egy biztonságos tervezés mellett tette le a voksát, ami szerencsére jól állt neki. A végeredményt egy pár fekete Christian Louboutin cipővel egészítette ki.

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.