Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

Képre vár: Ninaa

 
Elite cserék

    
    
    

20/16
Képre vár: Barbi
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Máj 8-19, kedd-szom - Cannes-i Filmfesztivál
Máj 19, szom - The Man Who Killed Don Quixote Cannes premier
Máj 20, vas - Billboard Music Awards
Máj 22, kedd - NYLON's Young Hollywood parti
Máj 22, kedd - The Whitney Museum of American Art Gála
Máj 23, szer - Adrift Los Angeles premier
Máj 24, csüt - Cartier British Polo Dinner
Jún 5, kedd - Incredibles 2 Los Angeles premier
Jún 10, vas - Tony Awards
Jún 18, hét - MTV Movie Awards
Júl 16, hét - Mamma Mia!: Here We Go Again
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.05.26. 14:35
2018.05.25. 19:51
2018.05.25. 19:11
2018.05.25. 18:02
2018.05.24. 19:36
2018.05.24. 19:17
2018.05.24. 18:48
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Ruth Negga x Valentino

2017.12.07. 13:29, Fanni

Ruth Negga szintén hivatalos volt december 3-án, vagyis vasárnap este a 2017-es London Evening Standard Theatre Awards-ra, aminek a Theatre Royal adott otthont Londonban.

A 35 éves színésznő egy elég egyszerű, de mégis elegáns, illetve kicsit vintage stílusú kreációban lépett a vörös szőnyegre ez alkalommal. Ruth egy élénk piros, bővebb szabású és apró, bársonyból elkészített pöttyökkel díszített Valentino estélyit viselt a 2018-as tavaszi/nyári kollekcióból. Bár a kifutón is ugyanebben a változatban mutatták be, tehát a színésznő számára semmin nem változtattak, viszont ott a modellen sokkal jobban tudott érvényesülni az az egyszerű, de bő szabású és könnyed ruha, ami mozgás közben sokkal jobban mutatott. Sajnos Ruth számára teljesen alaktalan volt, a teste teljesen elveszett benne, sőt legnagyobb bánatomra még a vékony derekát és a csípőjét is megszélesítette, valamint az egész csak úgy lógott rajta, ami miatt szüksége lett volna egy övre, vagy egyszerűen egy másik ruhára, ami számára is előnyös lehet. A másik gondom pedig az volt, hogy mivel ő sokkal alacsonyabb, mint a modell, aki eredetileg a bemutatón viselte, így még alaktalanabb lett rajta, sőt össze is nyomta a testét. A színválasztásra viszont egyáltalán nem lehet rosszakat mondani, hiszen a színésznőt már elég sokszor láthattuk piros árnyalatokban, így ez a tüzes szín nem áll messze tőle, ráadásul a bőrszínével, valamint a fekete hajával továbbra is csodásan néz ki, remekül kiegészítik egymást, szóval ebbe a részletbe semmiképpen nem lehet belekötni, A bársony díszítés ugyan nem lett alegnagyobb kedvencem, viszont azt kell mondanom, hogy a pöttyökkel sikerült egy kicsit retró hangulatúvá varázsolniuk az összhatást, amitől az egész játékosabb lett, valamint az anyagok keverését is remek ötletnek tartottam, főleg az miatt, hogy a bársonnyal egy kicsit előkelőbb lett a megjelenése. Kiegészítőként egy pár Christian Louboutin magassarkút, piros Edie Parker clutch-ot és Cartier ékszereket választott.

Ruth rövid haja szabadon maradt, amit a megszokottak szerint göndör formában viselt. A sminkje viszont sajnos most egyáltalán nem tetszett, mivel túl élénk és színes lett, sikerült túlzásokba esniük; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát erőteljesen pirosították, végül az ajkaira piros rúzst vittek fel.

Még nincs hozzászólás.