RED CARPET FASHION

Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű, vörös szőnyeges divattal foglalkozó oldalon. Érdekel a divat és foglalkoztat, hogy milyen ruhákat viseltek a hírességek (színészek, énekesek, modellek) a legnagyobb eseményeken az év során? Ha a kérdésre igen a válasz, akkor nagyon jól helyen jársz. Az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, minden héten szavazhattok a legjobban öltözött sztárokra, figyelemmel követhetitek a díjátadószezont és elrepítelek Titeket hollywoodi elit eseményeire, én pedig kielemzem az outfitjeiket, hiszen ki ne lenne kíváncsi rá, hogy mit viseltek egy-egy adott rendezvény alatt!?

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    
    

20/17
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, zara
Feltételek | Lekerültek

Kérlek Titeket, hogy a chatben jelentkezzetek!

 
Események
Okt 1, hét - Venom Los Angeles premier
Okt 9, kedd - American Music Awards
Okt 10, szer - Widows London premier

Okt 17, szer - Halloween Los Angeles premier
Okt 18, csüt - The Favourite London premier
Okt 23, kedd - Bohemian Rhapsody London premier
Nov 4, vas - Hollywood Film Awards
Nov 11, vas - People's Choice Awards
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.10.19. 20:39
2018.10.19. 18:52
2018.10.19. 11:13
2018.10.19. 10:20
2018.10.19. 09:53
2018.10.18. 19:04
2018.10.18. 17:38
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v4.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő, Linda, NikkiiWorld
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: (x) (x) (x) (x) (x)
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Gina Rodriguez x Georges Chakra Couture

2017.12.20. 17:59, Fanni

Gina Rodriguez még december 10-én, vasárnap délután megjelent a 'Ferdinand' los angelesi premierjén, aminek a Zanuck Theatre adott otthont.

A film 33 éves színésznője egy elég klasszikus, de mégis nagyszerű és elegáns, romantikusabb stílusú kreációban érkezett a vetítésre, amiben gyönyörű volt. Gina egy sötétzöld alapszínű, színes (kék, zöld és lila) gyöngyökből kirakott levelekkel díszített, pánt nélküli és tüllből elkészített Georges Chakra Couture estélyit viselt a 2017-es őszi/téli kollekcióból. A színésznő viszonylag elég gyakran szokott kísérletezgetni a választásaival, hiszen láthattuk már igazán drámai és előkelő daraboktól kezdve, szexi és kacér darabokon át, a nagyon elegáns és romantikus stílusú szettekig mindenben, most az utóbbi mellett döntött és a végeredmény ebben az esetben csodás volt szerencsére. Az egészben egyébként a színvilág volt a legnagyobb kedvencem, ami igazán kellemes és izgalmas volt; a gyönyörű sötétzöld alapszín nagyszerű összhangot alkotott a kreol bőrszínével, míg a lila, zöld és kék gyöngyös díszítésnek köszönhetően az összhatás még izgalmasabb lett, valamint ezek az élénk árnyalatok a ruhával remekül mutattak. A szabásba sem lehet igazából belekötni, mivel Gina vékony dereka nagyszerűen ki lett hangsúlyozva, bár a felsőrész kicsit szűkebb volt, mint kellett volna, így a mellei eléggé le lettek lapítva, ami nem lett túl előnyös számára. Ezen kívül a másik dolog, ami nem igazán tetszett az az volt, hogy a felsőteste elég üres volt, egy nyakláncnak, vagy egy statement fülbevalónak nagyon tudtam volna örülni. Egyébként eredetileg a szoknya kicsit rövidebb verzióban lett bemutatva a kifutón, de mivel a színésznő nem túl magas, így rajta estélyiként működött, amit én igazából nem is bántam, mert jól állt neki az egész a hibái ellenére is és eladhatóvá tudta tenni. Kiegészítőként egy pár Jimmy Choo magassarkút, illetve Hearts on Fire és Swarovski ékszereket választott.

Gina haját egy szoros és magasan elhelyezett kontyba készítették el, ami egyáltalán nem tetszett, jobb lenne, ha leengedve maradt volna és lágy hullámokba sütik be. A sminkje is elég egyszerű lett; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították és pirosították, míg az ajkaira nude színű rúzs került, ami helyett egy piros, vagy élénkebb rózsaszín árnyalatnak jobban örültem volna. 

Még nincs hozzászólás.