RED CARPET FASHION

 

Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű, vörös szőnyeges divattal foglalkozó oldalon. Érdekel a divat és foglalkoztat, hogy milyen ruhákat viseltek a hírességek (színészek, énekesek, modellek) a legnagyobb eseményeken az év során? Ha a kérdésre igen a válasz, akkor nagyon jól helyen jársz. Az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, minden héten szavazhattok a legjobban öltözött sztárokra, figyelemmel követhetitek a díjátadószezont és elrepítelek Titeket hollywoodi elit eseményeire, én pedig kielemzem az outfitjeiket, hiszen ki ne lenne kíváncsi rá, hogy mit viseltek egy-egy adott rendezvény alatt!?

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    
    

20/17
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, zara
Feltételek | Lekerültek

Kérlek Titeket, hogy a chatben jelentkezzetek!

 
Események
Okt 1, hét - Venom Los Angeles premier
Okt 9, kedd - American Music Awards
Okt 10, szer - Widows London premier

Okt 17, szer - Halloween Los Angeles premier
Okt 18, csüt - The Favourite London premier
Okt 23, kedd - Bohemian Rhapsody London premier
Nov 4, vas - Hollywood Film Awards
Nov 11, vas - People's Choice Awards
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.10.19. 20:39
2018.10.19. 18:52
2018.10.19. 11:13
2018.10.19. 10:20
2018.10.19. 09:53
2018.10.18. 19:04
2018.10.18. 17:38
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v4.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő, Linda, NikkiiWorld
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: (x) (x) (x) (x) (x)
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Jessica Biel x Christian Dior Couture

2018.01.12. 19:27, Fanni

Jessica Biel is hivatalos volt az idei Golden Globe Awards-ra, amit január 7-én, vasárnap rendeztek meg a Beverly Hillsben található Beverly Hilton Hotelben.

A 'The Sinner' 35 éves színésznője egy hihetetlenül nőies és kifinomult, valamint finoman drámai ruhában érkezett a vörös szőnyegre, ahol fantasztikusan nézett ki. Jessica egy fekete alapszínű, nude alsórésszel és középen egy vastagabb bársony mintázattal kiegészített, pánt nélküli és tüllből elkészített Christian Dior Couture estélyit viselt a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból. Igazából arra számítottam még a tavalyi év közepén, hogy ezt majd Jennifer Lawrence-n láthatjuk a 'mother!' promóciója során, amit tényleg nagyon vártam, de sajnos mégsem jöttek be a számításaim, így azóta is nagyon vártam, hogy egy hírességen viszont láthassam, mert azon kevés Dior kreációk közé tartozik (a mostanában elég erőltetett kollekciókból), amit tényleg gyönyörű és nem rontották el semmi felesleges részlettel. A másik pluszpont az volt számomra, hogy eredetileg sem átlátszó darabként mutatták be, illetve a francia divatház logójával díszített pántok sem kaptak helyet rajta. Bár az jól látható, hogy a fekete árnyalat mellé nude részeket párosítottak, annak érdekében, hogy az átlátszó tüll ruha sokkal elegánsabb és visszafogottabb legyen. Ez az árnyalat egyébként elég jól mutatott a színésznő bőrszíne mellett, sőt majdnem egybe is olvadtak, így ebbe nehéz lenne hibát találni. Az alapszín pedig ahogy már emlegettem a fekete volt, ahogy minden jelenlévőnél a "Time's Up!" mozgalom támogatása jeléül és szerencsére a világosabb bőrszínével is szép kontrasztot alkotott. A szabás nagyon klasszikus és már-már elég egyszerű volt, viszont Jessica nem ehhez hasonló kreációkat szokott viselni, főleg alakkövető ruhákban láthatjuk, így tőle meglepetés volt ez a "hercegnő" stílusú tervezés, ami egyébként remekül állt neki és jól eladhatóvá tudta tenni. Az alakja számára is nagyon előnyös volt, a vékony dereka és a csípője is nagyon szépen ki lett emelve, de a legnagyobb figyelem mégis a felsőtestére, vagyis a vállaira és a dekoltázsára került, amitől a végeredmény kacérabb lett. A szoknya lágy és könnyed esése is mesésen mutatott, ami főleg mozgás közben tudott érvényesülni, valamint a a színésznő is kellő önbizalommal tudta viselni, amitől még csodásabb lett a megjelenése. Kiegészítőként egy pár fekete Jimmy Choo magassarkút, valamint Bulgari ékszereket választott.

Jessica haját egy oldalt elválasztott és alacsonyan elhelyezett, vintage stílusú kontyba fogták össze. A sminkje egyszerű, de nagyszerű lett; a szemeit sötétbarna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát lágyan kontúrozták és pirosították, végezetül az ajkaira rózsaszín rúzst vittek fel.

Még nincs hozzászólás.