Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/20
Képre vár: Szandi*, Szandi, Iza, katie
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy ne jelentkezzetek, mert betelt a helyek száma!

 
Események
Feb 3, szom - Directors Guild of America Awards
Feb 5, hét - Academy Awards Nominees Luncheon
Feb 6, kedd - The Mercy London premier
Feb 6, kedd - InStyle EE Rising Star Party
Feb 7, szer - amfAR New York Gála
Feb 8, csüt - Black Panther London premier
Feb 8, csüt - Evening Standard British Film Awards
Feb 11, vas - Festival of the Heart Gála
Feb 11, vas - Writers Guild of America Awards
Feb 15, csüt - I, Tonya London premier
Feb 19, hét - Red Sparrow London premier
Feb 28, szer - BAFTA Awards
Márc 3, szom - Independent Film Spirit Awards
Márc 4, vas - Academy Awards (Oscar)
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.02.20. 12:14
2018.02.20. 11:16
2018.02.19. 20:02
2018.02.19. 19:48
2018.02.19. 19:10
2018.02.19. 17:55
2018.02.19. 16:43
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Haley Bennett x Chloé

2018.01.21. 21:05, Fanni

Haley Bennett is ott volt január 11-én, csütörtök délután a 2018-as Critics' Choice Awards-on, aminek a Baker Hangar adott otthont Santa Monica-ban.

A 30 éves színésznő egy elég egyszerű, de mégis elegáns és bohókás stílusú ruhában lépett a fotósok elé. Haley egy hófehér, lágy fodrokkal és ezüst flitterekkel díszített, valamint mélyen dekoltált és gallérral kiegészített Chloé midiruhát viselt a 2018-as tavaszi/nyári kollekcióból. A színésznőre 2016-ban figyelhettünk fel igazán, amikor nagyszerű ruhákat láthattunk rajta, viszont tavaly elég kevés eseményre látogatott el és ha ott is volt valahol, soha nem tudott elvarázsolni a választásaival. Sajnos ez most is így volt, sőt olyannira előnytelen és rossz ouftiben láthattuk, hogy bár még csak az év elején járunk, de már most biztos vagyok benne, hogy találkozhattok vele az év végi "WDOTY" listámon. Haley-nek annyira szép, formás és nőies alakja van, nem is értem, hogy ezt miért nem használják ki, mert gyönyörűen ki lehetne hangsúlyozni egy finoman alakkövető ruhában, ahogy azt korábban is tette. Erre megint egy olyan tervezés mellett döntöttek a stylistjával, ami bár ugyan a vékony derekát szépen kiemelte, de a vállait, a felsőtestét és a csípőjét is megszélesítette, ez pedig a vállrésznek, illetve a széles kivágásnak volt köszönhető a dekoltázsánál. Maga a ruha sem volt egy csúcsdarab, viszont a kifutón láthatott modellnek sokkal jobban állt a végeredmény és ott még a kiegészítőket is sokkal jobban párosították össze hozzá. A szabás mellett a másik nagy gond a styling-gal volt; a barna, főzős "konyhásnéni" cipő túlságosan is feltűnő volt, olyannyira, hogy a szemem folyton arra szegeződőtt, sőt azt is vettem először észre a képek láttán nem pedig a ruhát, ami hatalmas hiba. Az egyetlen amit meg tudok dícsérni az a színválasztás volt; bár azt elismerem, hogy egy színesebb ruhában szívesebben láttam volna, de a fehér és a krém árnyalatok együtt mesésen néztek ki, valamint Haley bőrszínével is nagyon kellemes összhangot alkottak. Kiegészítőként egy pár barna Chloé magassarkú szandált és szintén Chloé ékszereket választott.

Haley rövid haja szabadon maradt, amit beszárítva, kicsit kócos formában és megemelve viselt. A sminkje az egyetlen, amire tényleg nem tudok panaszkodni; a szemeit fekete, enyhén füstös sminkkel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát pirosították, míg az ajkaira rózsaszín rúzs került.

Még nincs hozzászólás.