RED CARPET FASHION

Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű, vörös szőnyeges divattal foglalkozó oldalon. Érdekel a divat és foglalkoztat, hogy milyen ruhákat viseltek a hírességek (színészek, énekesek, modellek) a legnagyobb eseményeken az év során? Ha a kérdésre igen a válasz, akkor nagyon jól helyen jársz. Az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, minden héten szavazhattok a legjobban öltözött sztárokra, figyelemmel követhetitek a díjátadószezont és elrepítelek Titeket hollywoodi elit eseményeire, én pedig kielemzem az outfitjeiket, hiszen ki ne lenne kíváncsi rá, hogy mit viseltek egy-egy adott rendezvény alatt!?

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    
    

20/17
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, zara
Feltételek | Lekerültek

Kérlek Titeket, hogy a chatben jelentkezzetek!

 
Események
Okt 1, hét - Venom Los Angeles premier
Okt 9, kedd - American Music Awards
Okt 10, szer - Widows London premier

Okt 17, szer - Halloween Los Angeles premier
Okt 18, csüt - The Favourite London premier
Okt 23, kedd - Bohemian Rhapsody London premier
Nov 4, vas - Hollywood Film Awards
Nov 11, vas - People's Choice Awards
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.10.19. 20:39
2018.10.19. 18:52
2018.10.19. 11:13
2018.10.19. 10:20
2018.10.19. 09:53
2018.10.18. 19:04
2018.10.18. 17:38
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v4.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő, Linda, NikkiiWorld
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: (x) (x) (x) (x) (x)
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Allison Janney x Georges Chakra Couture

2018.02.10. 18:14, Fanni

Allison Janney is ott volt a 2018-as Oscar jelöltek hivatalos ebédjén, amit a Beverly Hilton Hotelben rendeztek meg február 5-én, hétfő este Beverly Hillsben.

Az 'I, Tonya' 58 éves színésznője egy nagyon elegáns és finoman szexi összeállításban lépett a vörös szőnyegre, ahol remekül nézett ki. Allison egy fekete, bársonyból elkészített, finoman alakkövető és hosszú ujjakkal, valamint átlátszó részekkel kiegészített custom made Geroges Chakra Couture midiruhát viselt. A színésznő mostanában eseményről-eseményre fantasztikus szettekel kápráztat el minket, ami ismét így volt, aminek nagyon örülök és alig várom már a következő választását is, hiszen remekül dolgoznak együtt a stylistjával. A szabás tökéletes volt, a klasszikus vonalat követte, viszont az éles kialakításának köszönhetően mégis modernebb lett a végeredmény. Allison alakját végig hibátlanul követte, a vékony dereka egy öv segítségével lett kihangsúlyozva, de a csípőjére is felhívták a figyelmünket, plusz sejtelmesen még a lábait is megvillanthatta. Ez esetben még a "felesleges" átlátszó részek sem zavartak, hiszen a kifejezetten jól nézett ki, akárcsak az oldalt elhelyezett kivágások, amitől még modernebb lett az összhatás. A fekete alapszín nagyon egyszerű volt, de a bőrszínével és a hajával is remek összhangot alkotott, viszont a bársonynak köszönhetően sokkal előkelőbb és izgalmasabb lett az egész. A megjelenését egy pár fekete LK Bennett magassarkúval, fekete Jimmy Choo cluch-csal és Butani ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Allison haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva és lágy hullámokba besütve viselt a vállaira omolva. A sminkje is a megszokottak szerint készült el; a szemeit fekete szemhéjpúderrel és műszempillával emelték ki, az arcát pirosították és highlighter-t is vittek fel rá, míg az ajkaira mályvaszínű szájfény került.

Még nincs hozzászólás.