Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/17
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, zara
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Szept 6-16, csüt-vas - Torontói Filmfesztivál
Szept 14, pén - Audi Emmy Awards elő-parti
Szept 15, szom - BAFTA TV Tea parti
Szept 15, szom - Women Making History Brunch
Szept 15, szom - Variety and Women in Film parti
Szept 16, vas - Victoria Bekcham x Vogue UK parti

Szept 16, vas- The House with a Clock on Its Wall LA premier
Szept 17, hét - Emmy Awards
Szept 17, hét - Netflix after parti 
Szept 17, hét - HBO after parti
Szept 17, hét - WME parti
Szept 17, hét - LOVE magazin parti
Szept 17, hét - A Simple Favour London premier
Szept 19-21, szer-pén - San Sebastian Filmfesztivál
Szept 22, szom - Smallfoot Los Angeles premier
Szept 22, szom - Bad Times at the El Royale Los Angeles premier
Szept 24, hét - A Star Is Born Los Angeles premier
Szept 24, hét - Night School Los Angeles premier
Szept 27, csüt - A Star Is Born London premier
Szept 28, pén - Nomis Los Angeles premier
Okt 10, szer - Widows London premier
Okt 17, szer - Halloween Los Angeles premier
Okt 18, csüt - The Favourite London premier
Okt 23, kedd - Bohemian Rhapsody London premier
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.09.22. 21:40
2018.09.22. 10:49
2018.09.22. 10:37
2018.09.21. 19:46
2018.09.21. 19:32
2018.09.21. 19:16
2018.09.20. 13:59
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Haley Bennett x Christian Dior Couture

2018.03.11. 13:02, Fanni

Haley Bennett is megjelent a 2018-as Oscar díjátadón, amit még március 4-én, vasárnap este rendeztek meg a Dolby Theatre-ben, Los Angelesben.

A 30 éves színésznő egy igazán drámai és elegáns, egyedi darabban érkezett a gálára, ahol sikerült emlékezeteset alkotnia. Haley egy fekete alapszínű, zöld, fűre emlékeztető díszítéssel kiegészített, valamint magasított nyakrésszel ellátott Christian Dior Couture estélyit viselt a 2018-as tavaszi/nyári kollekcióból, amit tüllből készítettek el. Nos, igazából azt sem tudom, hogy hol kezdjem el, de azt kell szerintem legelőször kijelentenem, hogy remélem ezek után végre kirúgja a stylistját (én jelentkeznék a helyére!). Nem fogom tagadni, maga a ruha a kifutón nekem kifejezetten tetszett, hiszen nagyon egyedi és különleges darabról beszélünk, ami ott a modellen fantasztikusan nézett ki, de sajnos ez nem a vörös szőnyegre való, hanem a magazinok divatrészlegébe, ahol fotókon sokkal jobban tudott volna érvényesülni. Itt egyszerűen túl sok volt és jelmeznek nézett ki az egész, ami miatt nem tudtam komolyan venni. A másik nagy probléma pedig az volt, hogy sajnos Haley-nek nem is állt jól, kicsit sem mondanám előnyösnek számára. Pedig a színésznőnek olyan szép, nőies alakja van, nem tudom miért kellett ennyire eltakarni, semmi nem lett a vállain kívül kiemelve rajta, ami hatalmas hiba volt sajnos, sőt sokkal szélesebbnek tűnt benne, mint amilyen valójában. Eredetileg egy vékony, fekete övvel mutatták be, amit valamilyen oknál fogva nem tartottak a színésznő számára fontosnak, így megszabadultak tőle, pedig már ez az apró részlet is sokat segíthetett volna rajta. Illetve az alacsony termete miatt sem volt megfelelő választás számára, mert még jobban összenyomta. Az átlátszó nyakrésznek pedig semmi keresnivalója nem lett volna itt, sőt haszna sem volt az elhelyezésének. Az tetszett, hogy mert kockáztatni, ráadásul hatalmasat, de ez alkalommal a merészsége nem fizetődött ki számára. A színvilágba viszont nem tudok belekötni, mert a fekete és a zöld árnyalatok egymással kiegészítve is remekül néztek ki, de Haley világos bőrszínével és a szőke hajával is megtalálták a közös hangot, szép kontrasztot alkottak. A megjelenését egy pár fekete Jimmy Choo magassarkú szandállal és Fred Leighton ékszerekkel egészítette ki. A rövid haja szabadon maradt, amit lágy hullámokba besütve viselt. A sminkje friss és természetes lett; a szemeit világosbarna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát pirosították, végül az ajkaira barackszínű rúzst vittek fel.

Haley a díjátadót követően, még aznap este, vagyis március 4-én ellátogatott a Vanity Fair magazin 2018-as Oscar partijára is, aminek a beverly hillsi Wallis Annenberg Center for Performing Arts adott otthont.

A fiatal tehetség erre az alkalomra egy sokkal egyszerűbb, klasszikusabb kialakítású és elegáns darabot választott, amiben gyönyörűen festett. Haley egy élénk piros, kétrészes Christian Dior Couture kosztümöt viselt a 2017-es őszi/téli kollekcióból, ami egy blézerből és egy hozzá passzoló, magasított derekú maxiszoknyából állt össze. Bár ezzel a szettel kapcsolatban is voltak kisebb, nagyobb hibák, mégis azt kell mondanom, hogy összességében ez mégis sokkal jobban tetszett és számára is előnyösebb volt. A legnagyobb gond ezzel az outfittel az volt, hogy a korához egyáltalán nem illett, túl felnőttes volt, és egy a 40-es évei végén járó női hírességen sokkal szívesebben láttam volna, mint rajta, de az elmúlt hónapokból mégis ez volt a legjobb választása eddig. A szabás szerencsére tökéletes volt, a fekete övtől most nem szabadultak meg, így ennek segítségével Haley vékony dereka és a formás csípője is nagyszerűen ki lett emelve, illetve visszafogottan a dekoltázsára is felhívták a figyelmünket, bár ezen a területen nem estek túlzásokba. A színválasztás viszont tökéletesen illett hozzá, ez tette egy kicsit fiatalosabbá és tüzesebbé; a piros árnyalat hihetetlenül izgalmas és feltűnő volt, ami önmagában is remekül megállta a helyét, de a színésznő világos bőr- és hajszínével is mesésen mutatott, míg az arany és a fekete kiegészítőkkel sikerült az összhatást még előkelőbbé varázsolniuk. Kiegészítőként egy pár Jimmy Choo magassarkút, valamint arany Christian Dior clutch-ot választott, ékszereket most nem viselt. A sminkjén nem változtattak, viszont a haját póthajjal egészítették ki, amit egy laza fonatba fogtak össze.

Még nincs hozzászólás.