RED CARPET FASHION

Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű, vörös szőnyeges divattal foglalkozó oldalon. Érdekel a divat és foglalkoztat, hogy milyen ruhákat viseltek a hírességek (színészek, énekesek, modellek) a legnagyobb eseményeken az év során? Ha a kérdésre igen a válasz, akkor nagyon jól helyen jársz. Az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, minden héten szavazhattok a legjobban öltözött sztárokra, figyelemmel követhetitek a díjátadószezont és elrepítelek Titeket hollywoodi elit eseményeire, én pedig kielemzem az outfitjeiket, hiszen ki ne lenne kíváncsi rá, hogy mit viseltek egy-egy adott rendezvény alatt!?

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    
    

20/17
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, Zaphire
Feltételek | Lekerültek

Kérlek Titeket, hogy a chatben jelentkezzetek!

 
Események

Nov 29, csüt - Mary Poppins Returns Los Angeles premier
Dec 5, szer - The Hollywood Reporter Women in Entertainment Party
Dec 9, vas - Bumblebee Los Angeles premier
Dec 10, hét - British Fashion Awards
Dec 12, szer - Mary Poppins Returns London premier

 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.12.16. 21:41
2018.12.16. 21:01
2018.12.14. 20:35
2018.12.14. 19:55
2018.12.14. 19:12
2018.12.14. 12:27
2018.12.14. 12:03
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v4.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő, Linda, NikkiiWorld
» E-mail: fannismiley96[kukac]gmail.com
» Források: (x) (x) (x) (x) (x)
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Lupita Nyong'o x Atelier Versace & Armani Privé

2018.03.11. 15:28, Fanni

Lupita Nyong'o is a meghívottak között volt az idei Oscar díjátadón, amit március 4-én, még múlt vasárnap este rendeztek meg a Los Angelesben található Dolby Theatre-ben.

A 35 éves Oscar díjas színésznő egy nagyon vagány és drámai, de kellőképpen elegáns ruhában érkezett a vörös szőnyeges eseményre, ahol lélegzetelállítóan nézett ki. Lupita egy arany alapszínű, aszimmetrikus szabású és finoman alakkövető, custom made Atelier Versace estélyit viselt, amit oldalt magasan felslicceltek és uszállyal egészítettek ki, valamint arany gyöngyökkel és fekete csillogó részletekkel díszítettek fel. A ruha tökéletes volt számára, a szabás egyszerűen fantasztikus volt, ami szerintem tagadhatatlan, de kicsit olyan érzésem volt mégis a választásával kapcsolatban, mintha az új filmjének az egyik jelmezét viselte volna a gála alatt. De a sziluetthet visszatérve, ahogy már mondtam remekül nézett ki, Lupita alakját végig gyönyörűen követte, minden apró részlet ki lett emelve, rajta, így a vékony derekára és a formás csípőjére is nagy figyelem kerülhetett, ugyanakkor kacéran a lábát is sikerült megvillantania, valamint a vállára és a dekoltázsára is fektettek egy kis hangsúlyt, amitől a végeredmény még kacérabb és szexibb lett. A színválasztás is telitalálat volt a részéről, mivel ez a gyönyörű arany árnyalat isteni összhangot alkotott a sötét bőrszínével, viszont a fekete részletekkel kiegészítve bele tudtak vinni egy kis kontrasztot is, amitől drámaibb lett az összhatás, míg a gyöngyök segítségével az egész még izgalmasabb lett. Az egyetlen dolog, amibe bele tudok kötni és nem igazán tetszett az az anyagválasztás volt, ami az arany alapszínnel kiegészítve egész kicsit olcsó hatást keltett bennem, aminek egyáltalán nem örültem, de Lupita-nak még ennek ellenére is sikerült a szettet eladhatóvá tennie és csodásan festett benne. A megjelenését egy pár arany Alexandre Birman magassarkúval, arany Versace clutch-csal és Niwaka ékszerekkel egészítette ki. A rövid haja szabadon maradt, amit a természetes göndör formájában viselt, egy arany dísszel kiegészítve. A sminkje is a megszokottak szerint készült el; a szemeit fekete szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították és pirosították, míg az ajkaira barna rúzst vittek fel.

Lupita a gálát követően, még aznap este, vagyis szintén március 4-én megjelent a Vanity Fair magazin 2018-as Oscar partiján is, aminek a beverly hillsi Wallis Annenberg Center for Performing Arts adott otthont.

A kenyai tehetség egy hihetetlenül dögös és szexi, de mégis elegáns darabban lépett a fotósok elé, amiben meseszép volt. Lupita egy fekete alapszínű, mélyen dekoltált és alakkövető, valamint oldalt két kivágással kiegészített Armani Privé estélyit viselt, amit kifejezetten neki terveztek és apró, színes kristályokkal díszítettek fel. Hihetetlen, hogy idén mennyi híresség, köztük Lupita is a szebb ruháját az after partira és nem magára a fő eseményre, vagyis a díjátadóra tartogatta. Sajnálom, hogy nem ezt viselte az első megjelenése alatt, mert hatalmas telitalálat lett volna számára, gyönyörű volt az egész és hihetetlenül kacér, valamint nőies, ami nélkül nehezen lehet szó nélkül elmenni. Nem tudom, hogy a stylistja és ő miért ezt a döntést hozták meg, de nagyon sajnálom, mert ez volt a nagybetűs IGAZI a számára és kár volt "elpazarolniuk" ezt a tökéletes kreációt egy partira. A szabás ennél tökéletesebb már nem is lehetett volna, még a Versace darabnál is sokkal szebben követte Lupita formás alakját, pedig az is rendben volt ezen a területen. A színésznő vékony derekára és a csípőjére is hatalmas figyelem került, bár ez alkalommal a lábát nem villantotta meg, de a dekoltázsára nagy hangsúlyt fektettek, ugyanakkor az oldalt elhelyezett kivágásokkal még sejtelmesebb lett a megjelenésének a végeredménye, anélkül, hogy túlzásokba esett volna. Szerencsére megmaradt az ízlésesség határán, szóval tényleg csak annyit láthattunk belőle, amennyi "szükséges" volt, se többet, se kevesebbet. Sötét, fekete alapszínű kreációkat egyre többször láthatunk a színésznőn, amivel még mindig sikerül meglepnie, de a bőrszínével ez is istenien nézett ki, plusz a csillogó kristályokkal egy kis izgalmat és színt is sikerült belecsempészniük az összhatásba, amitől az még izgalmasabb lett. Tetőtől-talpig maga volt a megtestesült csoda ez a szett, amit tényleg imádtam. Kiegészítőként egy pár Alexandre Birman magassarkút és Forevermark ékszereekt választott. Lupita haján semmit nem változtattak, ami rendben is volt, viszont új sminket kapott, ami színes és feltűnő lett. A szemeit bordó füstös sminkkel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát pirosították, végezetül az ajkaira korallszínű rúzs került.

Még nincs hozzászólás.