Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

Képre vár: Ninaa

 
Elite cserék

    
    
    

20/16
Képre vár: Barbi, Viki, Monic
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Júl 4, szer - Swimming with Men London premier
Júl 5, szer - Terminal London premier
Júl 8, vas - The Incredibles 2 London premier
Júl 11, szerda - Don't Worry He Won't Get Far on Foot Los Angeles premier
Júl 12, csüt - Sports Illustrated: The Fashionable 50 Party
Júl 13, pén - Mission Impossible: Fallout London premier
Júl 16, hét - Mamma Mia!: Here We Go Again
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.07.15. 20:29
2018.07.14. 18:17
2018.07.14. 17:55
2018.07.14. 15:26
2018.07.14. 15:00
2018.07.11. 20:55
2018.07.11. 20:35
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Naomie Harris x Gucci

2018.04.15. 17:26, Fanni

Naomie Harris április 11-én, szerda kora este ellátogatott a 'Rampage' londoni premierjére, aminek a Cineworld Leicester Square adott otthont.

A film 41 éves brit színésznője egy nagyon előkelő és feltűnő, illetve drámai kreációban érkezett a vörös szőnyeges vetítésre, amiben a 80-as éveket idézte meg. Naomie egy kétrészes Gucci kreációt viselt a 2018-as tavaszi/nyári kollekcióból, ami egy fekete, mélyen dekoltált, kristályokkal és egy hatalmas pink masnival díszített blézerből, illetve egy acélkék egyenes szabású nadrágból állt össze. A színésznőtől az utóbbi időszakban elég merész és vagány összeállításokat láthattunk, ez is azok közé tartozott, amit én egyszerűen imádtam tetőtől-talpig. Az ehhez hasonló drámai megjelenéseket egyébként is imádom és amikor a kedvenceim viselnek ilyeneket, akkor még izgatottab leszek, mint ahogy az most is történt. Nem sok mindnekinek állt volna jól ez a nagyon élénk és erőteljes kreáció. Kicsit Emma Stone Louis Vuitton jumpsuit-ját idézte meg bennem a nagy masni miatt, amit az idei Oscar díjátadón láthattunk rajta, de ez a kivitelezés sokkal jobbra sikeredett szerencsére. A szabásra túl sok figyelmet nem szenteltek, az egész nagyon klasszikus és éles vonalú volt, egyedül a merevített vállrész tűnt ki az egészből, ami erősen retró stílusú volt. Naomie alakja csak minimálisan lett kiemelve, került egy kis figyelem a derekára és a csípőjére is, de egyikkel sem estek túlzásokba, inkább a dekoltázsára helyezték a hangsúlyt, amitől a végeredmény elég szexi és még merészebb lett. Az biztos, hogy a színvilágról nem egyhamar fogok megfeledkezni, mivel hatalmas magabiztosság kell ahhoz, hogy ezt valaki viselni tudja, anélkül, hogy az összhatás "benyelné" őt és átvenné a hatalmat a viselője felett. Nem szokványos kombinációról ban szó, de az élénk kék nadrág a fekete blézerrel és a fukszaszínű, szatén masnival fantasztukus összhangot alkotott és nem utolsó sorban a színésznő sötétebb bőrszínével is gyönyörűen néztek ki, amibe lehetetlen lenne hibát találni. Ez adta a megjelenésének a szívét és a lelkét, amit a csillogó kristályokkal és a drámai masnival dobtak fel, amivel felkerült a pont az i-re. Kiegészítőként egy pár fekete Jimmy Choo magassarkú szandált és Cartier ékszereket választott.

Naomie szerencsére megszabadult a szőkés hosszú hajától, ismét csokibarna színben tündökölt. A haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva és szögegyenesre vasalva viselt, ami igazán sikkes lett és az outfitről sem terelte el a figyelmünket. A sminkje szintén egyszerű lett; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították és pirosították, végezetül az ajkaira barna rúzst vittek fel.

Még nincs hozzászólás.