Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/17
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, zara
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Szept 6-16, csüt-vas - Torontói Filmfesztivál
Szept 14, pén - Audi Emmy Awards elő-parti
Szept 15, szom - BAFTA TV Tea parti
Szept 15, szom - Women Making History Brunch
Szept 15, szom - Variety and Women in Film parti
Szept 16, vas - Victoria Bekcham x Vogue UK parti

Szept 16, vas- The House with a Clock on Its Wall LA premier
Szept 17, hét - Emmy Awards
Szept 17, hét - Netflix after parti 
Szept 17, hét - HBO after parti
Szept 17, hét - WME parti
Szept 17, hét - LOVE magazin parti
Szept 17, hét - A Simple Favour London premier
Szept 19-21, szer-pén - San Sebastian Filmfesztivál
Szept 22, szom - Smallfoot Los Angeles premier
Szept 22, szom - Bad Times at the El Royale Los Angeles premier
Szept 24, hét - A Star Is Born Los Angeles premier
Szept 24, hét - Night School Los Angeles premier
Szept 27, csüt - A Star Is Born London premier
Szept 28, pén - Nomis Los Angeles premier
Okt 10, szer - Widows London premier
Okt 17, szer - Halloween Los Angeles premier
Okt 18, csüt - The Favourite London premier
Okt 23, kedd - Bohemian Rhapsody London premier
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.09.22. 21:40
2018.09.22. 10:49
2018.09.22. 10:37
2018.09.21. 19:46
2018.09.21. 19:32
2018.09.21. 19:16
2018.09.20. 13:59
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Rachel Brosnahan x Brandon Maxwell

2018.05.27. 16:52, Fanni

Rachel Brosnahan még május 19-én, szombat este hivatalos volt a 2018-as Peabody Awards-ra, amit New Yorkban rendeztek meg a Cipriani Hotelben.

A 27 éves Golden Globe díjas színésznő egy egyszerű, de mégis nagyszerű és nőies kreációban érkezett a díjátadóra, ahol fantasztikusan nézett ki. Rachel egy élénk piros, kétrészes Brandon Maxwell tervezést viselt a 2018-as őszi/téli kollekcióból, ami egy kötött rövid ujjú pólóból, illetve egy magasított derekú és alakkövető, valamint uszállyal kiegészített maxiszoknyából állt össze. A fiatal tehetség megjelenéseit eddig is nagyon szerettem, viszont ez az első, amivel sikerült elvarázsolnia teljes mértékben, még annak ellenére is, hogy igazából semmi újdonságot nem tudott mutatni, de a végeredmény a maga egyszerűségével volt tökéletes. A szabásba lehetetlen akár egyetlen egy aprócska kis hibát is találni, mivel hibátlan volt, ennél tökéletesebb kialakítást mostanában nem láttam, de annak ellenére, hogy nem custom made darabról van szó, mégis sikerült Rachel alakjához igazítaniuk, így a ruha végig nagyszerűen követte az alakját, aminek köszönhetően nagy figyelem került a vékony derekára és a formás csípőjére is, így a megjelenésében megjelentek a kacérabb, kicsit szexibb elemek is, szóval tényleg nem lehet azt mondani rá, hogy unalmas lenne. Az pedig hihetetlen, hogy a szoknyarészen egyetlen egy gyűrődés sem látható, ami szintén példaértékű szerintem. Az egyetlen apróság, ami a jelenlegi évszak miatt nem nyerte el a tetszésemet az a kötött felsőrész volt, viszont azt nem tudom kijelenteni, hogy nem tetszett, hiszen még több textúrát és egy kis izgalmat is bele tudtak ezzel csempészni az összhatásba. A színválasztás volt a szíve és a lelke az összeállításnak, mivel ez a gyönyörű piros árnyalat elképesztő összhangot alkotott Rachel világos bőrszínével és a barna hajával is, ami egyszerűen mesés volt. Viszont egy két ékszert, főleg egy nagyobb fülbevalót el tudtam volna még képzelni az outfit mellé, de ebben a formában is főnyeremény volt. Kiegészítőként egy pár Chloe Gosselin magassarkút, valamint Kat Kim ékszereket választott. 

Rachel haja szabadon maradt, amit oldalt elválasztva és lágy hullámokba besütve viselt a jobb vállára, valamint a hátára omolva. A sminkje nagyon visszafogott és természetes lett; a szemeit vékony, fekete tusvonallal és szempillaspirállal hangsúlyozták ki, az arcát lágyan bronzosították és pirosították, míg az ajkaira barackszínű rúzst vittek fel.

Még nincs hozzászólás.