RED CARPET FASHION

Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű, vörös szőnyeges divattal foglalkozó oldalon. Érdekel a divat és foglalkoztat, hogy milyen ruhákat viseltek a hírességek (színészek, énekesek, modellek) a legnagyobb eseményeken az év során? Ha a kérdésre igen a válasz, akkor nagyon jól helyen jársz. Az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, minden héten szavazhattok a legjobban öltözött sztárokra, figyelemmel követhetitek a díjátadószezont és elrepítelek Titeket hollywoodi elit eseményeire, én pedig kielemzem az outfitjeiket, hiszen ki ne lenne kíváncsi rá, hogy mit viseltek egy-egy adott rendezvény alatt!?

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    
    

20/19
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, Zaphire, Fruzsi & Kitti, Szandi
Feltételek | Lekerültek

Kérlek Titeket, hogy a chatben jelentkezzetek!

 
Események

Dec 5, szer - The Hollywood Reporter Women in Entertainment Party
Dec 9, vas - Bumblebee Los Angeles premier
Dec 10, hét - British Fashion Awards
Dec 12, szer - Mary Poppins Returns London premier

Jan 6, vas - Golden Globe Awards
Jan 13, vas - Critics' Choice Awards
Jan 14, hét - NAACP Image Awards
Jan 19, szom - Producers Guild Awards
Jan 22, kedd - Oscar Nominations
Jan 27, vas - Screen Actors Guild Awards
Feb 2, szom - Directors Guild Awards
Feb 10, vas - Grammy Awards
Feb 10, vas - BAFTAs
Feb 19, kedd - Costume Designers Guild Awards
Feb 20, szer - Brit Awards
Feb 23, szom - Film Independent Spirit Awards
Feb 25, hét - Oscars

 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2019.01.17. 18:10
2019.01.16. 21:52
2019.01.16. 12:11
2019.01.16. 11:37
2019.01.16. 11:20
2019.01.16. 10:51
2019.01.14. 21:51
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v4.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő, Linda, NikkiiWorld
» E-mail: fannismiley96[kukac]gmail.com
» Források: (x) (x) (x) (x) (x)
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Rachel Brosnahan x Brandon Maxwell

2018.05.27. 16:52, Fanni

Rachel Brosnahan még május 19-én, szombat este hivatalos volt a 2018-as Peabody Awards-ra, amit New Yorkban rendeztek meg a Cipriani Hotelben.

A 27 éves Golden Globe díjas színésznő egy egyszerű, de mégis nagyszerű és nőies kreációban érkezett a díjátadóra, ahol fantasztikusan nézett ki. Rachel egy élénk piros, kétrészes Brandon Maxwell tervezést viselt a 2018-as őszi/téli kollekcióból, ami egy kötött rövid ujjú pólóból, illetve egy magasított derekú és alakkövető, valamint uszállyal kiegészített maxiszoknyából állt össze. A fiatal tehetség megjelenéseit eddig is nagyon szerettem, viszont ez az első, amivel sikerült elvarázsolnia teljes mértékben, még annak ellenére is, hogy igazából semmi újdonságot nem tudott mutatni, de a végeredmény a maga egyszerűségével volt tökéletes. A szabásba lehetetlen akár egyetlen egy aprócska kis hibát is találni, mivel hibátlan volt, ennél tökéletesebb kialakítást mostanában nem láttam, de annak ellenére, hogy nem custom made darabról van szó, mégis sikerült Rachel alakjához igazítaniuk, így a ruha végig nagyszerűen követte az alakját, aminek köszönhetően nagy figyelem került a vékony derekára és a formás csípőjére is, így a megjelenésében megjelentek a kacérabb, kicsit szexibb elemek is, szóval tényleg nem lehet azt mondani rá, hogy unalmas lenne. Az pedig hihetetlen, hogy a szoknyarészen egyetlen egy gyűrődés sem látható, ami szintén példaértékű szerintem. Az egyetlen apróság, ami a jelenlegi évszak miatt nem nyerte el a tetszésemet az a kötött felsőrész volt, viszont azt nem tudom kijelenteni, hogy nem tetszett, hiszen még több textúrát és egy kis izgalmat is bele tudtak ezzel csempészni az összhatásba. A színválasztás volt a szíve és a lelke az összeállításnak, mivel ez a gyönyörű piros árnyalat elképesztő összhangot alkotott Rachel világos bőrszínével és a barna hajával is, ami egyszerűen mesés volt. Viszont egy két ékszert, főleg egy nagyobb fülbevalót el tudtam volna még képzelni az outfit mellé, de ebben a formában is főnyeremény volt. Kiegészítőként egy pár Chloe Gosselin magassarkút, valamint Kat Kim ékszereket választott. 

Rachel haja szabadon maradt, amit oldalt elválasztva és lágy hullámokba besütve viselt a jobb vállára, valamint a hátára omolva. A sminkje nagyon visszafogott és természetes lett; a szemeit vékony, fekete tusvonallal és szempillaspirállal hangsúlyozták ki, az arcát lágyan bronzosították és pirosították, míg az ajkaira barackszínű rúzst vittek fel.

Még nincs hozzászólás.