Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/16
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Aug 7, kedd - Crazy Rich Asians Los Angeles premier
Aug 9, csüt - The Hollywood Foreign Press Association Party
Aug 9, csüt - The Wife London premier
Aug 9, csüt - Mile 22 Los Angeles premier
Aug 12, vas - Teen Choice Awards
Aug 16, csüt - The Children Act London premier
Aug 17, pén - The Last Witness London premier
Aug 20, hét - MTV Video Music Awards
Aug 20, hét - BlacKkKlansman London premier
Aug 22, szer - The Miseducation of Cameron Post London premier
Aug 22, szer - American Animals London premier
Aug 29-Szept 8, szer-szom - Velencei Filmfesztivál
Aug 31-Szept 9, pén-vas - Deauville-i Amerikai Filmfesztivál
Szept 6-16, csüt-vas - Torontói Filmfesztivál
Szept 17, hét - Emmy Awards
Okt 10, szer - Widows London premier
Okt 18, csüt - The Favourite London premier
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.08.18. 12:50
2018.08.16. 19:24
2018.08.16. 18:26
2018.08.16. 17:11
2018.08.16. 16:28
2018.08.16. 16:11
2018.08.16. 15:04
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Isabela Moner x Georges Chakra Couture

2018.07.04. 11:31, Fanni

Isabela Moner még június 26-án, múlt kedden ellátogatott a 'Sicario: Day of the Soldado' los angelesi világpremierjére, aminek a Regency Village Theatre adott otthont.

A film 16 éves színésznője egy kifinomult, de mégis drámai kreációban lépett a vörös szőnyegre a fotósok és a rajongók elé, ahol mesésen nézett ki. Isabela egy zöldes-bronz alapszínű, színátmenetes és tüllből elkészített Georges Chakra Couture estélyit viselt a 2017-es őszi/téli kollekcióból, amit piros és krémszínű virágmintákkal díszítettek fel. A fiatal színésznőnek tavaly a 'Transformers: The Last King' promóciós körútja alatt már sikerült lenyűgöznie és szerencsére úgy tűnik, hogy továbbra is a helyes utat járja a divat terén is, mert megint sikerült a stylistjával egy csodás outfitet választania, ami tökéletesen passzolt hozzá. Az egyetlen dolog, amit bánok, hogy a szoknya hosszúságán változtattak, mert koktélruhaként nekem sokkal jobban tetszett a lágy palásttal kiegészítve, ahogy a kifutón is látható volt, így sajnálom, hogy nem az eredeti tervezést viselte Isabela, mert úgy a végeredmény még frissebb lett volna, de a drámaiság ugyanúgy megmaradt volna. A szabás egyébként az apró "hiba" ellenére rendben volt, szerencsére a földig érő szoknyarész előnyös volt számára, nem nyomta össze a testét, ráadásul az övrésznek köszönhetően Isabela vékony dereka és a csípője is nagyon szépen ki lett hangsúlyozva, illetve sikerült a vállait is megvillantania, amitől kacérabb lett a megjelenése, de anélkül, hogy túlzásokba esett volna. A színválasztás elég merész választás volt a részéről, hiszen ezeket a zöldes-bronzos árnyalatokat nem éppen az ő korosztályának találták ki, furcsa volt a rózsaszín és a fehér ruhákon kívül másban is látni, de tagadhatatlan, hogy a világos bőrszínével remek összhangot alkottak ezek a színek, míg a piros mintázattal sikerült az egészet még jobban feldobniuk, illetve a drámaiságot is így tudták belecsempészni a megjelenésébe. Kiegészítőként egy pár Stuart Weitzman magassarkú szandált, valamint EF Collection ékszereket választott.

Isabela haját egy laza, elől kicsit megemelt és alacsonyan elhelyezett kontyba készítették el, elől pedig néhány hullámos tincs is szabadon maradt. A sminkje a megszokottak szerint egyszerű, de mégis mutatós lett; a szemeit barna szemhéjpúderrel és műszempillával emelték ki, az arcát pirosították és bronzosították, míg az ajkaira rózsaszín rúzst vittek fel.

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.