RED CARPET FASHION

Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű, vörös szőnyeges divattal foglalkozó oldalon. Érdekel a divat és foglalkoztat, hogy milyen ruhákat viseltek a hírességek (színészek, énekesek, modellek) a legnagyobb eseményeken az év során? Ha a kérdésre igen a válasz, akkor nagyon jól helyen jársz. Az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, minden héten szavazhattok a legjobban öltözött sztárokra, figyelemmel követhetitek a díjátadószezont és elrepítelek Titeket hollywoodi elit eseményeire, én pedig kielemzem az outfitjeiket, hiszen ki ne lenne kíváncsi rá, hogy mit viseltek egy-egy adott rendezvény alatt!?

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    
    

20/17
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, zara
Feltételek | Lekerültek

Kérlek Titeket, hogy a chatben jelentkezzetek!

 
Események
Okt 1, hét - Venom Los Angeles premier
Okt 9, kedd - American Music Awards
Okt 10, szer - Widows London premier

Okt 17, szer - Halloween Los Angeles premier
Okt 18, csüt - The Favourite London premier
Okt 23, kedd - Bohemian Rhapsody London premier
Nov 4, vas - Hollywood Film Awards
Nov 11, vas - People's Choice Awards
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.10.19. 20:39
2018.10.19. 18:52
2018.10.19. 11:13
2018.10.19. 10:20
2018.10.19. 09:53
2018.10.18. 19:04
2018.10.18. 17:38
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v4.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő, Linda, NikkiiWorld
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: (x) (x) (x) (x) (x)
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Nina Dobrev x Valentino

2018.08.09. 11:06, Fanni

Nina Dobrev is jelen volt augusztus 5-én, vasárnap délután a 'Dog Days' los angelesi premierjén, aminek a Westfield Century Theatre adott otthont.

A film 29 éves színésznője egy minimalista stílusú, de mégis játékos és kacér, fiatalos összeállításban lépett a zöld szőnyegre a vetítés előtt, ahol nagyszerűen festett. Nina egy fehér alapszínű, egyenes szabású és hosszú ujjakkal kiegészített Valentino estélyit viselt a 2018-as elő-őszi kollekcióból, amit fekete kör alakú mintázattal és fodros nyakrésszel díszítettek fel. A pop art stílusú végeredmény teljes mértékben izgalmassá és különlegessé varázsolta a monokróm hangulatú kreációt, viszont úgy éreztem, hogy a kutyás témájú filmhez túl komolyan vette ezt a tematikát, amit láthattunk az összeállításában, hiszen a dalmata kutyákra hajazott az egész. Viszont ezen kívül nem igazán lehet másba belekötni, a mostani megjelenésén azért jól látszik, hogy április-május óta új stylisttal, Kate Young-al dolgozik együtt, akárcsak Selena Gomez és Natalie Portman, így egyre több izgalmas kreációt láthatunk rajta, sokkal bátrabban és változatosabban öltözködik, aminek örülök, viszont a korábbi stylistja munkái sokkal jobban tetszettek mégis. Az összhatás nagyon kifinomult és elegáns lett, az egyszerű sziluett szépen kiemelte Nina alakját a megfelelő helyeken, így nagy figyelem került a vékony derekára és a csípője is ki lett hangsúlyozva benne, azt pedig egyáltalán nem bántam, hogy nem emelték ki a lábait, vagy a dekoltázsát, mert ez a visszafogottabb befejezés tökéletesen passzolt hozzá, eladhatóvá tudta tenni szerencsére. A színvilág klasszikus stílusú és elég biztonságos volt, de a fehér alapszín megfelelő összhangot alkotott a színésznő kreolos/napbarnított bőrszínével, míg a fekete mintázattal egy kis izgalmat és kontrasztot is bele tudtak csempészni az egészbe. Bár azért azt meg kell jegyeznem, hogy nekem hiányoztak az élénk színek a szettjéből, legalább a kiegészítők lehettek volna színesebbek, mondjuk szívesen láttam volna rajta egy élénk piros cipőt a fekete helyett. A megjelenését egy pár fekete Christian Louboutin magassarkú szandállal, illetve EF Collection ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Nina haja leengedve maradt, amit középen elválasztva és egyenesre vasalva viselt a hátára omolva. A sminkje egyszerű, de mutatós lett; a szemeit sötétbarna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal hangsúlyozták ki, az arcát bronzosították és pirosították, végezetül az ajkaira barna rúzst vittek fel.

Még nincs hozzászólás.