Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/16
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Aug 7, kedd - Crazy Rich Asians Los Angeles premier
Aug 9, csüt - The Hollywood Foreign Press Association Party
Aug 9, csüt - The Wife London premier
Aug 9, csüt - Mile 22 Los Angeles premier
Aug 12, vas - Teen Choice Awards
Aug 16, csüt - The Children Act London premier
Aug 17, pén - The Last Witness London premier
Aug 20, hét - MTV Video Music Awards
Aug 20, hét - BlacKkKlansman London premier
Aug 22, szer - The Miseducation of Cameron Post London premier
Aug 22, szer - American Animals London premier
Aug 29-Szept 8, szer-szom - Velencei Filmfesztivál
Aug 31-Szept 9, pén-vas - Deauville-i Amerikai Filmfesztivál
Szept 6-16, csüt-vas - Torontói Filmfesztivál
Szept 17, hét - Emmy Awards
Okt 10, szer - Widows London premier
Okt 18, csüt - The Favourite London premier
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.08.18. 12:50
2018.08.16. 19:24
2018.08.16. 18:26
2018.08.16. 17:11
2018.08.16. 16:28
2018.08.16. 16:11
2018.08.16. 15:04
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Meghan, Duchess of Sussex x Nonie

2018.08.09. 12:20, Fanni

Meghan Markle még július 17-én, kedd délután hivatalos volt a Nelson Mandela kiállítás megnyitójára, amit Londonban rendeztek meg a Southbank Centre-ben.

A 37 éves hercegné egy nagyon egyszerű és elegáns, modern stílusú outfitben érkezett az eseményre, amiben nagyon csinos volt ez alkalommal is. Meghan egy bézs alapszínű, lefelé finoman bővülő Nonie ballonkabátszerű midiruhát viselt a 2018-as tavaszi/nyári kollekcióból, amit nagy fekete gombokkal és nagy gallérral díszítettek fel. A sussexi hercegné az esküvője óta (és előtt is) viszonylag sokszor volt látható ehhez hasonló, púderes árnyalatú kreációkban és tagadhatatlan, hogy jól is állnak neki ezek a világos színek, de azért még mindig várom, hogy mikor láthatjuk újból egy élénk sárga (esetleg piros, zöld, kék, vagy rózsaszín) ruhadarabban, mert a sötétebb bőrszínével mesésen mutatnának azok is, sőt a nyári évszakhoz is remekül passzolnak. Meghan most visszatért a korábbi modern, de mégis kifinomult vonalához, amit az esküvő előtt már sikerült tökéletesen elsajátítania és pontosan ezek a szettek hiányoztak nekem is a mennyegző után, így örülök, hogy lassan, de biztosan visszatér a régi önmagához. (Katalin hercegnéhez pedig teljesen felesleges hasonlítgatni, hiszen annyira eltérű a kettőjük stílusa, illetve Meghan soha nem fog úgy öltözködni, mint ő, hiszen teljesen más kultúrából származik, más a stílusa, ami pontosan így van rendjén). Mondjuk arra azért nem ártana figyelnie, hogy az alakjának megfelelő és a méretének is, hiszen egy is egy kicsit nagyobb volt rá, mint kellett volna, bár ezt az öv segítségével meg tudták menteni, így a hercegné vékony dereka egész jól ki lett hangsúlyozva benne, valamint a lábait is sikerült kacéran megvillantania. Mondjuk azt sajnálom, hogy a szoknyarész nem úgy nézett ki, mint a lookbook-ban, mert abban a sokkal inkább bővülő fazonban sokkal jobban tetszett és izgalmasabb is volt a végeredmény tőle. A színválasztás, ahogy azt már emlegettem rendben volt, szépen mutatott ez a világos bézs árnyalat Meghan sötétebb bőrszínével és a hajával is, viszont a színek nekem akkor is hiányoztak az összhatásból, legalább a kiegészítők lehettek volna egy kicsit izgalmasabbak, hogy a megjelenése ne legyen ennyire egyhangú és természetes. Kiegészítőként egy pár nude színá Christian Dior magassarkút, szintén nude színű Mulberry clutch-ot, valamint Birks, Catbird és Zofia ékszereket választott.

Meghan haját a megszokottak szerint egy középen elválasztott és alacsonyan elhelyezett, kicsit laza kontyba fogták össze. A sminkje szerencsére visszafogottabb lett, mint máskor, ami nagyon tetszett; a szemeit sötétbarna és fekete szemhéjpúderrel, valamint szempillaspirállal emelték ki, az arcát lágyan bronzosították és pirosították, míg az ajkaira barackszínű rúzs került.

Még nincs hozzászólás.