RED CARPET FASHION

Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű, vörös szőnyeges divattal foglalkozó oldalon. Érdekel a divat és foglalkoztat, hogy milyen ruhákat viseltek a hírességek (színészek, énekesek, modellek) a legnagyobb eseményeken az év során? Ha a kérdésre igen a válasz, akkor nagyon jól helyen jársz. Az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, minden héten szavazhattok a legjobban öltözött sztárokra, figyelemmel követhetitek a díjátadószezont és elrepítelek Titeket hollywoodi elit eseményeire, én pedig kielemzem az outfitjeiket, hiszen ki ne lenne kíváncsi rá, hogy mit viseltek egy-egy adott rendezvény alatt!?

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    
    

20/19
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, Zaphire, Fruzsi & Kitti, Szandi
Feltételek | Lekerültek

Kérlek Titeket, hogy a chatben jelentkezzetek!

 
Események

Dec 5, szer - The Hollywood Reporter Women in Entertainment Party
Dec 9, vas - Bumblebee Los Angeles premier
Dec 10, hét - British Fashion Awards
Dec 12, szer - Mary Poppins Returns London premier

Jan 6, vas - Golden Globe Awards
Jan 13, vas - Critics' Choice Awards
Jan 14, hét - NAACP Image Awards
Jan 19, szom - Producers Guild Awards
Jan 22, kedd - Oscar Nominations
Jan 27, vas - Screen Actors Guild Awards
Feb 2, szom - Directors Guild Awards
Feb 10, vas - Grammy Awards
Feb 10, vas - BAFTAs
Feb 19, kedd - Costume Designers Guild Awards
Feb 20, szer - Brit Awards
Feb 23, szom - Film Independent Spirit Awards
Feb 25, hét - Oscars

 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2019.01.17. 18:10
2019.01.16. 21:52
2019.01.16. 12:11
2019.01.16. 11:37
2019.01.16. 11:20
2019.01.16. 10:51
2019.01.14. 21:51
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v4.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő, Linda, NikkiiWorld
» E-mail: fannismiley96[kukac]gmail.com
» Források: (x) (x) (x) (x) (x)
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Best Dressed of the Week

2018.08.16. 16:11, Fanni

Itt is lennék gyorsan a két héttel ezelőtti "Best Dressed" szavazásunknak a végeredményével, ami "virágos hangulatú" lett. A Ti szavazataitok alapján Alycia Debnam Carey lett a legjobban öltözött híresség, aki egy fehér alapszínű, színes rózsamintákkal díszített Dolce & Gabbana összeállítást viselt egy press junket során Los Angelesben. A fiatal ausztrál színésznőre az elmúlt egy évben figyeltem fel és bár eddig még nem született túl sok bejegyzés az oldalon, de ez biztosan meg fog változni, mert nem csak gyönyörű, de visszanézve azt kell mondanom, hogy remek stílusérzéke is van. A szavazataitoknak a 40%-át tudta megszerezni és végig ő vezette a szavazást.

Az én választásom pedig Gemma Chan-ra esett, aki a 'Crazy Rich Asians' bostoni press junket-jén viselte ezt a színes, apró virágokkal díszített Kenzo midiruhát, amit fodrokkal tettek teljessé. A brit színésznőt már egy jó ideje figyelem és, amikor csak tudok írok is róla, mert a megjelenései megérdemlik az említést olyan csinos szokott lenni minden alkalommal, ami most sem volt másképpen. Az élénk árnyalatok egymással és Gemma bőrszínével kiegészítve is csodásan mutattak, de a pontot az i-re a lágy fodrokkal és a mintázattal tették fel, így igazán sikerült elvarázsolnia.

Még egyszer köszönöm Mindenkinek a szavazatokat, ahogy emlegettem a héten is lesz "Best Dressed" szavazás és bár a Comic Con-os különszavazás idén elmaradt (nem volt értelme megcsinálni, mert nem volt annyi jó outfit), de a Teen Choice Awards-ról mindenképpen lesz egy "Special Edition" összeállítás, ami még a mai nap folyamán ki fog kerülni (remélhetőleg).

Még nincs hozzászólás.