RED CARPET FASHION

Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű, vörös szőnyeges divattal foglalkozó oldalon. Érdekel a divat és foglalkoztat, hogy milyen ruhákat viseltek a hírességek (színészek, énekesek, modellek) a legnagyobb eseményeken az év során? Ha a kérdésre igen a válasz, akkor nagyon jól helyen jársz. Az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, minden héten szavazhattok a legjobban öltözött sztárokra, figyelemmel követhetitek a díjátadószezont és elrepítelek Titeket hollywoodi elit eseményeire, én pedig kielemzem az outfitjeiket, hiszen ki ne lenne kíváncsi rá, hogy mit viseltek egy-egy adott rendezvény alatt!?

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    
    

20/19
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, Zaphire, Fruzsi & Kitti, Szandi
Feltételek | Lekerültek

Kérlek Titeket, hogy a chatben jelentkezzetek!

 
Események

Dec 5, szer - The Hollywood Reporter Women in Entertainment Party
Dec 9, vas - Bumblebee Los Angeles premier
Dec 10, hét - British Fashion Awards
Dec 12, szer - Mary Poppins Returns London premier

Jan 6, vas - Golden Globe Awards
Jan 13, vas - Critics' Choice Awards
Jan 14, hét - NAACP Image Awards
Jan 19, szom - Producers Guild Awards
Jan 22, kedd - Oscar Nominations
Jan 27, vas - Screen Actors Guild Awards
Feb 2, szom - Directors Guild Awards
Feb 10, vas - Grammy Awards
Feb 10, vas - BAFTAs
Feb 19, kedd - Costume Designers Guild Awards
Feb 20, szer - Brit Awards
Feb 23, szom - Film Independent Spirit Awards
Feb 25, hét - Oscars

 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2019.01.16. 21:52
2019.01.16. 12:11
2019.01.16. 11:37
2019.01.16. 11:20
2019.01.16. 10:51
2019.01.14. 21:51
2019.01.14. 21:35
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v4.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő, Linda, NikkiiWorld
» E-mail: fannismiley96[kukac]gmail.com
» Források: (x) (x) (x) (x) (x)
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Best Dressed of the Week

2018.08.16. 16:28, Fanni

És végül itt lennék a legutóbbi "Best Dressed" szavazás végeredményével is, amivel sikerült igazán meglepnetek. A szavazataitok alapján Rita Ora-t választottátok az elmúlt hét legjobban öltözött hírességének, aki egy igazán izgalmas és szexi, élénk színekből összeállú Ralph & Russo Couture estélyit viselt, ami tökéletesen passzolt a stílusához. Nem mondanám azt, hogy az énekesnő a legnagyobb kedvenceim közé tartozna, ha a divatról és a vörös szőnyeges megjelenésekről van szó, hiszen vannak hullámvölgyei, de ez a darab még nekem is tetszett és eladhatóvá tudta tenni, bár még most is úgy éreztem, hogy egy kicsit Rihanna-ra akart hasonlítani, de ettől eltekintve imádtam az egészet. A szavazataitoknak a 22%-át sikerült megszereznie.

Az én választásom pedig Constance Wu-ra esett, akiről már olvashattatok korábban is az oldalon, de most futott még csak be igazán Hollywoodban a legújabb filmjével. A 'Crazy Rich Asians' los angelesi premierjén egy fehér, ezüst kristályokkal és flitterekkel díszített Ralph & Russo Couture estélyit viselt, amiben istennőként tündökölt. A végeredmény egyszerre volt szexi és kifinomult, sőt inkább fejedelminek mondanám, mert tetőtől talpig megtestesült álom volt ez az outfit!

Még egyszer köszönöm Mindenkinek a szavazatokat, remélem, hogy ezen a héten is velem fogtok tartani, hogy ismét kiválaszthassuk a legjobban öltözött hírességeket és hamarosan hozom a Teen Choice Awards-os "Special Edition" szavazást is! :)

Még nincs hozzászólás.