Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

  

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    
    

20/20
Feltételek | Lekerültek

Betelt, kérlek Titeket, hogy ne jelentkezzetek!

 
Események
Aug 27, vas - MTV Video Music Awards
Aug 30 - Szept 9, szer-szom - Velencei Filmfesztivál
Szept 7-17, csüt-vas - Torontói Filmfesztivál
Szept 13, szer - mother! New York premier
Szept 16, szom - Lego Ninjago Movie Los Angeles premier
Szept 17, vas - Emmy Awards
Szept 18, hét - Kingsman: The Golden Circle London premier
Nov 13, hét - Galmour Women of the Year Awards
 
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2017.09.24. 18:36
2017.09.24. 16:53
2017.09.24. 16:26
2017.09.24. 16:12
2017.09.24. 15:54
2017.09.24. 13:00
2017.09.23. 20:42
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Queen Latifah x Michael Costello

2016.01.31. 18:33, Fanni


Queen Latifah is részt vett a Screen Actors Awards-on, amit a Shrine Auditoriumban rendeztek meg Los Angelesben, a színésznő díjat is nyert az est folyamán.

Queen fantasztikusan nézett ki a vörös szőnyegen, az egyik kedvenc szettem a díjátadóról az övé. Egy fekete, flitterekkel díszített Michael Costello hosszú ujjú ruhát viselt, ami követte a színésznő alakját. A ruhához Jimmy Choo cipőt, Bavna fülbevalót és Rauwolf clutch táskát párosított. 

A 45 éves színésznő - akit utoljára a 'Bessie'-ben láthattunk - a haját kontyba hordta, így megcsodálhattuk a fülbevalóját. A sminkjében pedig a természetes színek jelentek meg. A szeme enyhe tusvonalat kapott, az arccsontját kontúrozták, az ajkaira pedig egy barna rúzs került.

Emilia Clarke x Christian Dior Couture

2016.01.31. 14:54, Fanni


Emilia Clarke is ott volt a 2016-os Screen Actors Awards-on, amit a Shrine Auditoriumban rendeztek meg, Los Angelesben tegnap este.

A 29 éves színésznő egy elképesztő, fukszia színű, mélyen dekoltált Christian Dior Couture ruhát viselt, ami remekül állt rajta. Emilia kiegészítőként Salvatore Ferragamo magassarkút, illetve Dior Fine ékszereket választott.

A 'Game of Thrones' színésznője igazán kitett magáért az est folyamán, nem csak az estélyi volt lélegzetelállító, hanem ő maga is, csak úgy sugárzott. Emilia rövid haját kiengedve hordta, a sminkje pedig hétköznapi lett, hogy a ruháján maradhasson a hangsúly.

Naomi Watts x Burberry

2016.01.31. 14:34, Fanni


Naomi Watts a férjét, Liev Schreibert kísérte el a Screen Actors Guild Awards-ra tegnap este, ahol az új filmjét, a 'Spotlight'-ot több kategóriában is jelölték.

Naomi a díjátadóra egy kék, virágmotívumokkal díszített, egyenes szabású Burberry ruhát viselt, amihez egy fekete bársonyövet párosítottak. A színésznő a ruhához Jimmy Choo cipőt, Judith Leiber táskát, illetve Bulgari ékszereket párosított. Az összhatás szerintem fantasztikus lett, még úgy is, hogy maga a ruha egy asztalterítőre emlékeztet engem.

A színésznő a rövid haját, "kócos" hullámokban hordta, a sminkje pedig meseszép lett. A szemeit feketével emelték ki, míg az ajkaira bordú rúzs került és ez tette fel a pontot az i-re.

Lily Rabe x Lela Rose

2016.01.31. 14:15, Fanni


Lily Rabe is ellátogatott január 30-án, szombaton a Screen Actors Guild Awards-ra, amit a Shrine Auditoriumban rendeztek meg Los Angelesben.

A csinos színésznő egy kanárisárga-szürke, A-vonalú, mélyen dekoltált Lela Rose estélyit viselt, amit pálmalevél motívumok díszítették. A szetthez Stuart Weitzman magassarkút, Lee Savage clutch-ot, illetve Lorrine Schwartz ékszereket párosított.

Sajnos Lily ruhája nem lopta be magát a szívembe, ami a színének köszönhető. Amivel egyébként semmi baj nem lenne, de sajnos egyáltalán nem illik a színésznő világos bőrszínéhez, sokkal jobban sápasztja ez a szín.

Viszont az 'American Horror Story' színésznőjének a haja és a sminkje telitalálat volt, a régi Hollywoodot idézte meg, igazán sikkes.

Julie Bowen x KaufmanFranco

2016.01.31. 12:13, Fanni


Julie Bowen is ott volt a tegnapi Screen Actors Guild Awardson, ahol a 'Modern Family' stábja is kapott néhány jelölést.

A színésznő egy ezüst-fekete, egyenesvonalú KaufmanFranco ruhát viselt, amit Lorraine Schwartz ékszerekkel, Rauwolf kis táskával, illetve Christian Louboutin magassarkúval egészített ki. Na hát akkor... Nekem valami nem stimmel a teljes megjelenéssel, és pontosan nem is tudom megmondani, hogy mi zavar. Hiszen a ruha rendben van, remekül áll rajta, a kiegészítők is tökéletesek (kivéve a piros táska, de azt el tudom még nézni, hiszen a fülbevaló és a körmök is pirosak). 

Azt hiszem, hogy azért nem tetszik úgy összességében ez a megjelenés, mert Julie az összes képen úgy néz ki, mintha a díjátadó előtt beugrott volna egy gyors botoxra, nem tud rendesen mosolyogni, és ez számomra rettenetesen zavaró. 

A sminkkel minden rendben van, fiatalos és üde lett, nem estek túlzásba a füstös szemekkel sem, az ajkaira pedig egy testszínű rúzs került. Viszont a haja egy kicsit túl egyszerű lett nekem, kiengedve, laza hullámokkal jobban tetszett volna.