Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

Képre vár: Ninaa

 
Elite cserék

    
    
    

20/15
Képre vár: Barbi, Viki
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Jún 10, vas - Tony Awards
Jún 18, hét - MTV Movie Awards
Jún 25, hét - Antman and the Wasp Los Angeles premier
Júl 16, hét - Mamma Mia!: Here We Go Again
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.06.18. 17:01
2018.06.18. 16:23
2018.06.18. 15:39
2018.06.18. 15:20
2018.06.18. 11:32
2018.06.18. 11:00
2018.06.18. 10:49
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Shiri Appleby x Monique Lhuillier

2016.12.15. 16:37, Fanni

Shiri Appleby is ott volt a 2016-os Critics' Choice Awards-on, amit december 11-én, vasárnap este rendeztek meg a Santa Monicaban található Barker Hangarban, mint minden évben.

Az 'UnReal' 38 éves színésznője egy nagyon bájos, elegáns és különleges ruhában lépett a kék szőnyegre, ahol nagyon jól nézett ki. Shiri egy sötétkék és szürke színekből összeálló, gyöngyökkel és strucc tollakkal díszített, asszimetrikus szabású Monique Lhuillier midiruhát viselt a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból. Ebben az évben bőven akadtak hibátlan, és kevésbé tökéletes megjelenései is, ez a választása pedig ismét a hibátlanok közé tartozott, bár először hezitáltam, hogy tetszik -e, vagy sem, mert nehéz volt eldönteni. A ruha gyönyörű volt és nagyon szépen, valamint aprólékosan lett kidolgozva, és bár a tollas díszítés nem minden esetben tud elkápráztatni, de most sikerült megszeretnem a végeredményt, ami annak is köszönhető, hogy nem egy igazi madárként nézett ki ez a darab, hiszen csak elvétve, itt-ott helyeztek el rá tollakat, amitől finomabb és visszafogottabb lett az összhatás. Ami a ruha felsőrészére is igaz, hiszen itt sem az egészet borították be a gyöngyös díszítéssel, ami nekem bejött és így is izgalmas és mutatós lett a végeredmény, mire szükség is volt, mert a díjátadó szőnyege és a háttér is kék volt, így akár egybe is olvadhatott volna minden, de ez nem történt meg szerencsére. A színek így teljes mértékben rendben voltak, a Shiri világos bőrszínével nagyon szépen mutattak együtt, jól kiegészítették egymást. A szabás pedig a színésznő a kecses derekát gyönyörűen kiemelte, valamint a lábait is finoman meg tudta villantani. A megjelenését egy pár lila Stuart Weitzman magassarkú szandállal, valamint  Le Vian ékszerekkel egészítette ki. A cipőválasztását egyébként imádtam az egyszerűsége és a nagyszerű, élénk színe miatt is, ami mesésen mutatott a ruha mellett.

Shiri haját egy elől megemelt, elegáns kontyba készítették el. A sminkjével sem estek túlzásokba, bár elég sötét lett; a szemeit fekete szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira rózsaszín rúzs került.

Rachel Bloom x Christian Siriano

2016.12.15. 15:47, Fanni

Rachel Bloom is a jelenlévők között volt december 11-én, vasárnap az idei Critics' Choice Awards-on, amit Santa Monicaban rendeztek meg a Barker Hangarban.

A 'Crazy Ex-Girlfriend' 29 éves színésznője a díjátadóra egy egyszerű, de nagyszerű és fiatalos ruhában látogatott el, ahol mesésen nézett ki. Rachel szokásához hűen egy teljesen fekete, fodrokkal és nyakpánttal kiegészített, ejtett vállú Christian Siriano egyenes szabású midiruhát viselt, amit kifejezetten az ő számára terveztek és a szoknyarészt végig flitterekkel borították be. A színésznő idei megjelenéseiért nem igazán voltam oda, igazából csak ez és a Golden Globe díjátadón viselt, szintén Christian Siriano estélyije tetszett és varázsolt el teljesen, szóval még van hova fejlődnie, de nem lehetetlen küldetésről beszélünk. Ebben az évben még nem igazán lett a korának megfelelően fiatalosan és kacéran felöltöztetve, de ezzel a darabbal most megtörték ezt az "átkot" és egy modern és játékos szettet láthattunk tőle, amiben gyönyörű és elegáns volt egyszerre. Bár a színválasztás egyszerű volt, valami élénkebb színnek már jobban örülnék tőle, de mivel jól állt neki ez a klasszikus és sötét árnyalat is, így nem tudok panaszkodni, a flitteres szoknyarész pedig egy kis pluszt vitte a végeredménybe, akárcsak az ejtett vállrész és a fodrok, amelyek idén nagyon trendiek és jövőre is azok maradnak. Rachel alakja is remeül ki lett emelve, nagy hangsúlyt fektettek a vékony derekára és a formás csípőjére is, valamint a lábait is sikerült visszafogottan megvillantania. Kiegészítőként egy pár fekete Jimmy Choo magassarkú szandált, illetve Meira T Desings és Aimee Carpanter ékszereket választott.

Rachel haját egy oldalt elválasztott, laza és egyszerű copfba készítették el, elől pedig néhány tincs szabadon maradt. A sminkje pedig szintén hétköznapi lett; a szemeit fekete szemceruzával és szempillaspirállal emelték ki, az arcát lágyan bronzosították, míg az ajkaira nude színű matt rúzs került.

Constance Zimmer x John Paul Ataker

2016.12.15. 14:53, Fanni

Constance Zimmer is ellátogatott december 11-én, vasárnap késő délután a 2016-os Critics' Choice Awards-ra, amit Santa Monicaban rendeztek meg a Barker Hangarban.

Az 'UnReal' 46 éves színésznője az eseményre egy egyszerű, de kifinomult és nőies ruhában jelent meg, ahol bámulatosan nézett ki. Constance egy fekete, mélyen dekoltált és magasított nyakú John Paul Ataker egyenes szabású és rövid uszállyal kiegészített estélyit viselt a 2016-os őszi/téli kollekcióból. Igaz, hogy a ruhaválasztása ez alkalommal nagyon visszafogott és egy kicsit unalmas is volt, de ennek ellenére mégis tetszett a végeredmény és piszok jól állt a szabás is a színésznőnek. A ruha az alakját nagyon szépen kiemelte, a derekát és a csípőjét is remekül kihangsúlyozta Constance számára, valamint a dekoltázsára is visszafogottan felhívták a figyelmünket, amitől dögösebb lett az összhatás, illetve a trükkös magasított nyakrész is remek ötletnek bizonyult, sőt különleges is volt. A klasszikus, sőt inkább jelen esetben a nagyon biztonságos fekete színválasztás sem tudom bánni, mert ettől lett tényleg elegáns a színésznő a kék szőnyegen, valamint a bőrszínével is nagyon szépen kiegészítették egymást, de azért remélem, hogy legközelebb egy izgalmasabb darabban láthatjuk majd viszont. A megjelenését egy pár fekete Stuart Weitzman magassarkú szandállal, ezüst Monique Lhuillier clutch-csal, valamint Nigaam és Anita Ko ékszerekkel tette teljessé.

Constance haját egy egyszerű, alacsonyan elhelyezett kontyba készítették el, elől pedig szabadon maradt az egyenesre vasalt frufruja. A sminkjével nem estek túlzásokba, bár a szokásostól eltérően kicsit drámaibb lett; a szemeit csillogó fekete szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát lágyan bronzosították, míg az ajkaira rózsaszín szájfény került.

Tatiana Maslany x Hugo Boss

2016.12.15. 14:35, Fanni

Tatiana Maslany szintén hivatalos volt a 2016-os Critics' Choice Awards-ra, amit még december 11-én, vasárnap rendeztek meg a santa monicai Barker Hangarban.

Az 'Orphan Black' 31 éves színésznője egy tőle megszokottan bájos és nőies szettben érkezett a díjátadóra, ahol nagyon elegáns és csinos volt. Tatiana egy fekete alapszínű, csipkéből elkészített, valamint enyhén asszimetrikus szabású Hugo Boss midiruhát viselt a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból, amit élénk színű virágmintákkal díszítettek fel. A ruhaválasztásai szinte minden alkalommal tetszeni szoktak, bár a színésznő eléggé kerüli a nyilvánosságot, de ha mégis megjelenik valahol, akkor nagyon gyönyörű és ez szerencsére most sem volt másképp. Bár a ruhát imádtam, a csipkés részletek is nagyon szépen kiegészítették a végeredményt, akárcsak a színes virágok, de ha választanom kell két virágos ruha közül erről a díjátadóról, akkor gondolkozás nélkül Hailee Steinfeld nevét mondanám ki, de ez nem azt jelenti, hogy Tatiana nem nézett ki jól, sőt kifejezetten tetszett az ő választása is, csak nem volt túl drámai vagy emlékezetes. A színek egyébként tetszettek, a színésznő világos bőrszínével és a sötét hajával is jól kiegészítették egymást, a fekete ruhát pedig nagyon jól kiegészítették az élénk minták, amitől izgalmasabb és feltűnőbb is lett az összhatás. A szabással sem volt problémám, Tatiana alakja fantasztikusan ki lett emelve, nagy hangsúlyt fektetve a vékony derekára és a formás csípőjére is, bár azt sajnálom, hogy a ruha nem estélyi volt, egy rövidebb uszállyal kiegészítve, mert úgy sokkal előkelőbb lett volna a megjelenése. Kiegészítőként egy pár fekete Jimmy Choo magassarkú szandált, valamint Forevermark ékszereket választott. 

Tatiana haját egy egyszerű, magasan elhelyezett balerina kontyba készítették el. A sminkje pedig fiatalos és friss lett; a szemeit fekete szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira piros matt rúzs került.

Allison Williams x Balmain

2016.12.15. 14:16, Fanni

Allison Williams szintén ott volt december 11-én, vasárnap késő délután az idei Critics' Choice Awards-on, aminek most is a Barker Hangar adott otthont Santa Monicaban.

A 'Girls' 28 éves színésznője tőle szokatlanul egy egyszerű, de annál izgalmasabb és dögösebb ruhában lépett a kék szőnyegre, ahol valami fantasztikusan nézett ki. Allison egy fekete, sötétkék, világoskék és türkizkék színekből összeálló, hosszú ujjú és egyenes szabású, valamint vékony kivágásokkal díszített Balmain estélyit viselt a 2017-es Resort kollekcióból. Az igazat megvallva megdöbbentem, amikor megláttam ezt a darabot a színésznőn, de ugyanakkor örültem is a merészségének, hogy most otthon hagyta a tőle megszokott kifinomult és nőies estélyiit és mert kockáztatni ezzel a vagány és modern darabbal, ami istenen mutatott rajta. Ezt a ruhát még szeptemberben egyébként Hailee Steinfeld-en láthattuk már a Torontói Filmfesztivál alatt, viszont nála a színösszeállítás más volt, csak a fekete alapszín egyezik meg, de szerintem mind a kettőjük a hozzájuk legmegfelelőbb árnyalatokat viselték. Allison-on soha nem tudtam volna (eddig) elképzelni egyetlen egy Balmain szettet sem, de ezzel most telibetalált és teljesen sikerült a váratlan választásával elvarázsolnia. A modern végeredménye tetszett a legjobban, illetve a trükkös mintázata, ami segítségével az alakjára nagy hangsúlyt feketettek és így a dereka és a formás csípője is gyönyörűen ki lett emelve, és anélkül volt nagyon szexi, hogy bármit is megmutatott volna magából, bár néhány kivágás helyet kapott a ruhán, de ezek a ruha mintázatához tartoztak és nem voltak drámaiak sem, viszont az összhatásba szépen beleillettek és sejtelmesebb lett az összhatás. A színválasztásról csak annyit mondanék, hogy nagyon örülök annak, hogy nem csak egyszínű ez a ruha, mert ezek a csodás kék árnyalatok mesésen mutattak a fekete alapszínnel és Allison napbarnított bőrszínével is remekül kiegészítették egymást. A megjelenését egy pár fekete Brian Atwood magassarkút és Jennifer Meyer ékszereket választott.

Allison haja leengedve maradt, amit hátrafésülve és elől egy kicsit megemelve, a hátára omolva viselt, egyenesre vasalva, ami a ruhához prímán passzolt. A sminkje is teljesen rendben volt, kicsit sötétebb és drámaibb lett a megszokottnál, de jól állt neki; a szemeit sötétkék és fekete füstös sminkkel emelték ki, az arcát erőteljesen kontúrozták, míg az ajkaira nude színű matt rúzs került.