Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

   

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    
    

20/20
Képre vár: Niki
Feltételek | Lekerültek

Az utolsó helyek beteltek, kérlek Titeket hogy ne jelentkezzetek!

 
Események
Feb 11, szom - NAACP Image Awards
Feb 11, szom - BAFTA Nespresso Nominees' Party
Feb 11, szom - Elle vetítés és Q&A
Feb 11, szom - NAACP Image Awards
Feb 12, vas - BAFTA Film Awards
Feb 12, vas - Grammy Awards

Feb 13, hét - Elle Style Awards
Feb 13, hét - Billions New York premier
Feb 13, hét - Fist Fight Los Angeles premier
Feb 13, hét - A Cure for Wellness New York vetítés

Feb 15, szer - The Great Wall Los Angeles premier
Feb 15, szer - Hidden Figures Washington premier
Feb 15, szer - In Dubious Battle Los Angeles premier

Feb 16, csüt - Sports Illustrated Swimsuit Issue VIP Parti
Feb 19, vas - Writers Guild Awards
Feb 22, szer - BRIT Awards
Feb 23, csüt - Beauty and the Beast rajongói esemény Londonban
Feb 25, szom - Independent Spirit Awards
Feb 26, vas - Academy Awards
Már 1, szer - Feud Los Angeles premier
Már 2, csüt - Beauty and the Beast Los Angeles premier
Márc 8, szer - Kong: Skull Island Los Angeles premier
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2017.02.20. 15:21
2017.02.20. 15:06
2017.02.19. 21:38
2017.02.19. 21:00
2017.02.19. 20:37
2017.02.19. 20:11
2017.02.19. 19:37
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Palvin Barbara x Philosophy & Alberta Ferretti

2017.02.20. 15:21, Fanni

Palvin Barbara még február 16-án, csütörtök este megjelent a Sports Illustrated 2017-es bikinis különkiadását ünneplő partin, amit a new yorki Center415-ben rendeztek meg.

A 23 éves modell az eseményre a legbájosabb és legromantikusabb oldalát vette elő, így egy nagyon nőies ruhában lépett a vörös szőnyegre. Barbara egy világoskék, csipkéből készült, fodrokkal, nyitott hátrésszel, uszállyal, valamint mély dekoltázzsal kiegészített Philosophy estélyit viselt a 2016-os tavaszi/nyári kollekcióból, amit egy kontrasztot alkotó fekete, fehér gyöngyökkel díszített vékony övvel tettek teljessé. Ez a darab már lehet, hogy ismerős lehet számotokra, hiszen még szeptemberben a 'Game of Thrones' színésznője, Hannah Murray ugyanezt választotta a 2016-os Emma Awards-ra. Ahogy az ő esetében, úgy a fiatal modellen sem kifejezetten tetszett a végeredmény, de az egyenesebb testtartásának köszönhetően egy fokkal mégis jobban nézett ki, de így sem tartozik a kedvenceim közé. Először is a színválasztással kezdeném, ami nagyon bájos és finom volt, ami a fekete övvel kiegészítve nekem nagyon tetszett és Barbara bőrszínével, illetve a barna hajával kiegészítve is remek összhangot alkotott, így erre nem lehet panaszunk. Viszont, ami a szabását illeti, az nem igazán volt előnyös a számára a sok anyag miatt, ami a szoknyarésznél kapott helyet, aminek köszönhetően sokkal szélesebbnek tűnik a csípője. Jó a rosszban, hogy legalább a vékony dereka elég szépen ki lett emelve, illetve a kacérság jegyében a dekoltázsára is nagy hangsúlyt fektettek. Igazából nem lett volna rossz, ha a szoknya egy kicsit lengébb lett volna, illetve a felsőrészről, főleg a vállak környékéről eltűntettem volna a fodrokat, mert ezek is megszélesítették őt. A megjelenését egy pár Giuseppe Zanotti magassarkúval, illetve Fallon ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Barbi haja félig leengedve maradt, amit laza hullámokban viselt, ami másik felét pedig egy elől megemelt, laza copfba fogták össze. A sminkje szerencsére nem lett túl drámai, inkább a természetesség határát súrolta; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát finoman kontúrozták, míg az ajkaira nude színű rúzst vittek fel.

Barbara másnap, vagyis február 17-én, péntek este már Houstonban tartózkodott, ahol a Vibes által megrendezett Sports Illustrated partira volt hivatalos.

A magyar modell ide már egy sokkal drámaibbnak mondható, vagányabb ruhát választott, amiben a korának megfelelően nézett ki. Barbi egy fekete, szintén csipkéből készített, lágy fodrokkal és finoman átlátszó részletekkel kiegészített, hosszú ujjú, illetve magasított nyakú Philosophy miniruhát viselt a 2017-es elő-őszi kollekcióból. Bár szerény véleményem szerint ez sem tartozik a valaha látott legjobb megjelenései közé, de az előző választásánál ez már sokkal jobbra és előnyösebbre is sikeredett számára, így nagyon jól nézett ki benne. A színválasztásban semmi izgalmas vagy különleges nem volt, alapszínt viselt, ami az egyik legklasszikusabb sötét árnyalat, de tetszett a kontraszt, amit a napbarnított bőrszínével és a sötétbarna hajával alkotott, az átlátszó részletek pedig mégis mutatósabbá és egy kicsit sejtelmesebbé is tették az összhatást. A szabásról sem lehet különösebben sokat elmondani, a dereka csak alig láthatóan lett kiemelve egy vékony öv segítségével, de szerencsére a hosszú és formás lábait hibátlanul sikerült megvillantania. Kiegészítőként egy pár fekete Giuseppe Zanotti magassarkút választott, ékszereket pedig ez alkalommal nem viselt.

Barbara haja most teljesen leengedve maradt, amit középen elválasztva és a hátára omolva viselt, egyenesre vasalva. A sminkje ismét egyszerű, de most mégis egy kicsivel erőteljesebb lett; a szemeit barna füstös sminkkel és műszempillával emelték ki, az arcát finoman bronzosították és pirosítót is vittek fel rá, míg az ajkaira barackszínű rúzs került.

Palvin Barbi az ezt követő napon, vagyis szombat délután, február 18-án még mindig Houstonban tartózkodott, ahol a Vibes parijának a második napján is megjelent.

A 23 éves modellt a vörös szőnyegen egy bohókás és kacér szettben láthattuk tündökölni. Barbi egy fekete-fehér színekből összeálló összeállítást viselt, ami egy hófehér, asszimetrikus szabású, csipkéből elkészített, valamint fodrokkal díszített Philosophy miniruhából és egy fekete, átlátszó Alberta Ferretti kimonóból állt össze, amelyek mind a 2017-es Resort kollekcióból származnak. Ezzel kapcsolatban is vegyes érzéseim vannak, főleg az erőteljes és sötét sminkje miatt, bár lehet, hogy egy természetes változat mellett sem lettem volna teljesen elégedett a mostani választásával. A három megjelenése közül, egyértelmű, hogy a második volt a legjobb, utána pedig ez következett. A színvilág most sem volt túl nagy szám, sőt kifejezetten unalmasnak tartom, annak ellenére, hogy a bőrszínével jól nézett ki. Az egészet az mentette meg, hogy a ruha játékos szabása a fodroknak köszönhetően nagyon jól nézett ki. Viszont ami a sziluettet illeti, az megint nem volt túl előnyös Barbara számára a bővebb kialakítás miatt. Ismét teljesen el lett takarva a dereka és a csípője is, ami ráadásul megint szélesebbnek tűnik, de legalább a hosszú lábait most is meg tudta villantani. A végeredményt egy pár nude színű Giuseppe Zanotti magassarkú szandállal, valamint Fallon ékszerekkel tette teljessé.

Barbara haját egy szoros fonatokkal kiegészített, magasan elhelyezett és szintén szoros copfba készítették el. A sminkje pedig, ahogy már írtam elég drámai lett; a szemeit ezüst szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították, míg az ajkaira sötétbordó rúzs került.

Emma Watson x Oscar de la Renta

2017.02.20. 15:06, Fanni

Emma Watson tegnap este, vagyis február 20-án hivatalos volt a "Beauty and the Beast" első rajongói vetítésére, amit a francia fővárosban, vagyis Párizsban rendeztek meg.

A film 26 éves színésznője egy nagyon elegáns és kifinomult, mégis játékos ruhát választott az eseményre, ahol fantasztikusan nézett ki. Emma egy ekrü, fekete és piros alapszínekből összeálló, kétrészes Oscar de la Renta összeállítást viselt a 2017-es őszi/téli kollekcióból, ami egy pánt nélküli, virágmintákkal díszített és asszimetrikus szabású topból, valamint egy ehhez passzoló, fekete és egyenes szabású magasított derekú nadrágból állt össze. Az első reakciómra hirtelen csak egy GIF-t tudnék Nektek ide beilleszteni, de azért mégis megpróbálom szavakba foglalni a véleményemet. Imádom, imádom, imádom és ennél tökéletesebb már nem is lehetett volna a választása. A fiatal színésznő mindig tudja, hogy hogyan kell kinéznie az ehhez hasonló eseményeken és a mostani tervezés is tökéletes volt számára, így csalódást most sem tudott okozni. A színvilág egyszerű, de mégis izgalmas és mutatós volt, ezek a klasszikus árnyalatok nem csak egymást egészítették ki hibátlanul, de Emma finoman napbarnított bőrszínével is csodás összhangot alkottak, a minták pedig egy kis romantikusságot csempésztek a végeredménybe. A szabásról is csak ódákat tudok zengeni, már tudhatjátok egy ideje, hogy a ehhez hasonló nadárg+ruha (ez esetben hosszított felső) kombinációkat imádom és az egyik legemlékezetesebb ilyen vörös szőnyeges megjelenés is a brit színésznő nevéhez kapcsolódik, így mindig örülök, amikor ilyen izgalmas és modern stílusú darabokban láthatjuk. A szabás finoman kiemelte Emma vékony derekát és a csípőjére is fektettek egy kevéske hangsúlyt, ami így rendben is volt, hiszen inkább a vállaira terelték a figyelmünket, amitől az összhatás hozzá illően kacér és fiatalos lett. Bár ezeken a képeken annyira nem látszik a végeredmény, mármint pontosan, így belinkelném a stylist-jának az Instagram-ját, ahol megtekinthettek egy jobb beállítású képet is róla. Kiegészítőként egy pár fekete Burberry magassarkút választott, ékszereket pedig ez alkalommal nem viselt.

Emma haja leengedve maradt, amit középen elválasztva, beszárítva viselt. A sminkje tőle szokatlanul egy kicsit élénkebb lett, így is nagyon jól nézett ki; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosító került, míg az ajkaira egy élénk piros rúzst vittek fel.

Best Dressed of the Week

2017.02.19. 21:38, Fanni

Itt is lennék az eheti "Best Dressed of the Week" szavazásunknak a végeredményével. Szóval szokás szerint kezdjük a Ti választásotokkal. A szavazataitok alapján Emma Watson lett a hét legjobban öltözött híressége, aki meseszép volt a 2017-es Elle Style Awards-on, Londonban. A 26 éves brit színésznőt egy gyönyörű, nagyon kifinomult és bájos Christian Dior Couture estélyiben láthattuk, ami úgy nézett ki, mintha csak rá öntötték ki. Egyébként most már bevallhatom, hogy a személyes kedvencem nekem is ő volt, viszont mivel a Ti választásotok is rá esett, így nekem ez miatt mást kellett választanom, de mindjárt erre is rátérek. Emma a szavazataitoknak a 30%-át szerezte meg és szinte végig ő vezetett, az utolsó pillanatban Kendall Jenner-nek sikerült a közelébe jutnia, de beelőzni ő sem tudta.

Az én választásom pedig Blake Lively-ra esett, aki a nőies és romantikus stílusú megjelenésével szintén levett a lábamról. Igazából nehezen kötöttem le magamat mellette, mivel Adele is a kedvenceim közé tartozott, így kettőjük közül kellett végül győztest hirdetnem. A 28 éves színésznő az egyik jó barátja, Michael Kors bemutatójára volt hivatalos a new yorki divathét alatt, ahol végre egy színes és játékos, apró virágmintákkal díszített Michael Kors kreációban láthattuk, ami tökéletesen kiemelte a formás alakját, így telitalálat volt számára ez a tervezés (holnap jön a bővebb poszt is róla).

Ismét köszönöm Mindenkinek a szavazatát és nagyon remélem, hogy jövő héten ismét velem fogtok tartani, ahogy eddig is tettétek. Ma már túl sok bejegyzéssel nem fogok jelentkezni (max. egyel-kettővel, de az is lehet, hogy majd csak holnap "látjuk" egymást), de ma is készültek új írások, így unatkozni nem fogtok, valamint új rovattal bővült az oldal, amit lejjebb el is olvashattok. :)

Instagram Style: Emma Watson x Stella McCartney

2017.02.19. 21:00, Fanni

Már egy ideje agyaltam azon, hogy egyszer-egyszer megpróbálok olyan bejegyzéseket is írni, ami ugyan a hírességekkel foglalkozik, viszont nem egy utcai vagy vörös szőnyeges megjelenéséről szólna, hanem tényleg a rendes, hétköznapi stílusukról, amit főleg az Instagram-on követhetünk. Igazából azért sikerült végre rávenni magamat, mert az egyik kedvenc brit színésznőm megosztott a párizsi utazásáról egy képet, amit nem csak miatta, de a hibátlan outfit-je miatt is imádtam. Szóval, most erről olvashattok. Bár azt nem ígérem, hogy hetente lesz ilyen poszt, de ha tetszik valami, ami az oldalhoz is illek, azt mindenképpen meg fogom osztani veletek! :)

Szóval Emma Watson alig pár órája töltött fel egy képet a hivatalos Intagram oldalára, ahol a szettjét csak hátulról láthattuk, de a leírásban megosztotta velünk, hogy létrehozott egy másik oldalt is magának a közösségi oldalon, ahol a 'The Beauty and the Beast' promóciós körútját követhetjük végig, az első kép amit megosztott pedig a már emlegetett megjelenését tartalmazta. Egyébként ma utazott Párizsba, szóval hamarosan remélhetőleg új vörös szőnyeges szetteket is láthatunk tőle.

A film 26 éves színésznőjét egy elég laza, de mégis stílusos és kifinomult öltözetben láthatjuk a képen, amiben fantasztikusan néz ki az egyszerűsége ellenére is. Emma egy fekete-fehér, négyzetrácsos mintával kiegészített, oversized Stella McCartney kabátot viselt a 2017-es elő-őszi kollekcióból, ami mellé egy egészen hétköznapi, szintén bővebb szabású Filippa K pulóvert, illetve egy fekete, szűk szabású szintén Stella McCartney farmernadrágot párosított. Engem teljes mértékben sikerült levennie a lábamról, bár ez minden egyes alkalommal megtörténik, hacsak meglátom, így ez nem okotott túl nagy meglepetést számomra. Az egészt a francia sikk jellemezte, az urbanista stílussal megfűszerezve, ami hihetetlenül jól passzol a színésznőhöz. A színválasztás bár nagyon klasszikus és hétköznapi volt, viszont az utazáshoz teljesen megfelelő volt a lazasága, az árnyalatok pedig természetesen hibátlanul mutattak egymással és a világosabb bőrszínével kiegészítve is. A szabásról sem lehet túl sok mindent elmondani, hiszen a felső és a kabát is bővebb volt, így az alakja háttérbe szorult, de a kényelmesség volt fontos számára, így nem bánom, na meg így volt tökéletes, a felsőtestét pedig nem szélesítette meg. A szűk nadrág biztosított számunkra egy kis kontrasztot, amitől kacérabb lett a végeredmény. A megjelenését egy pár fehér Good Guys Don't Wear Leather tornacipővel, fekete Givenchy táskával és egy sötétkék Maison Michel sapkával egészítette ki és tette teljessé.

Emma haja egyébként egy alacsonyan elhelyezett és laza kontyba lett összefogva és a már emlegetett sapkával lett kiegészítve. A sminkje pedig nagyon minimalista, alig látható lett; a szemeit szempillaspirállal emelte ki, míg az ajkaira nude színű rúzs került.

Emilia Clarke x Chanel

2017.02.19. 20:37, Fanni

Emilia Clarke még február 11-én, szombat este ellátogatott Charles Finch és a Chanel által megrendezett BAFTA Awards elő-partijára, amit  az Annabel's-ben rendeztek meg, Londonban.

A 'Game of Thrones' 30 éves színésznője egy elégérdekesnek és feltűnőnek mondható ruhát választott az eseményre. Emilia egy nude, fekete és arany színekből összeálló, kétrészes Chanel szettet választott a 2017-es Resort kollekcióból, ami egy nude alapszínű, fekete mintákkal díszített és finoman dekoltált, bővebb szabás maxiruhából és egy arany, metálos fényű bőrzsekiből állt össze. A színésznő választása finoman szólva is pocsék volt és, ahogy ezt a pár szót leírtam a szívem tört össze, annyira szeretem a színésznőt és eddig a stílusával sem voltak különösebb problémáim, de ez most nagyon nem jött össze neki. Nem is értem, hogy mi történt, mivel a két legjobb stylist-tal szokott dolgozni, felváltva. Viszont most az öltöztetők Instagram posztjai alapján azt mondanám, hogy egyikük sem mondható felelősnek a színésznő választásáért, mivel képet róla nem tettek közzé, pedig több általuk öltöztetett színésznő is hivatalos volt a BAFTA hétvégéjére Londonba. Kezdjük szerintem a színválasztással; ami a ruhát illeti, az hihetetlenül unalmas és öreges volt számomra a minták és a nude árnyalatnak köszönhetően, amit én egyszerűen utálok szinte minden egyes alkalommal a feketével kiegészítve és ez most is így volt. A kabát pedig hihetetlenül olcsónak tűnt ezzel a ruhával kiegészítve, bár szerintem egy egyszerű fekete farmerrel és fekete toppal kiegészítve nem lett volna rossz. A szabásra áttárve a ruha hihetetlenül előnytelen volt Emilia számára, a csípőjét és a derekát is megszélesítette, ezen pedig sajnos a kabát sziluettje sem tudott segíteni. A végeredményt egy pár ezüst Chanel szandállal és EF Collection ékszerekkel tett teljessé.

Emilia itt debütált az új hajával, ami szerintem nem rossz, de ebben a formában mégsem mutatott jól. A sminkje viszont nagyon tetszett és neki is jól állt; a szemeit bronzszínű szemhájpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosító került, míg az ajkaira rózsaszín szájfényt vittek fel.

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |