Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

   

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    
    

20/20
Képre vár: Devin, Cee, Noémi, Viki
Feltételek | Lekerültek

Betelt, kérlek Titeket, hogy ne jelentkezzetek!

 
Események
Jún, 6 kedd - Glamour magazin Women of the Year Awards UK
Jún 11, vas - Tony Awards
Jún 13, kedd - 47 Meters Down Los Angeles premier
Jún 13, kedd - Orange is the New Black premier
Jún 13, kedd - The Beguiled Los Angeles premier
Jún 13, kedd - Variety TV Summit
Jún 13, kedd - Crystal + Lucy Awards
Jún 13, kedd Forbes Women's Summit
Jún 14, szer - Hampstead London premier
Jún 14, szer - The Book of Henry LA Film Fesztivál premier
Jún 14, szer - The Fragrance Foundation Awards
Jún 14, szer - Baby Driver Los Angeles premier

Jún 15, csüt - Becks LA Film Fesztivál premier
Jún 18, vas - Transformers: The Last Knight London premier
Jún 18, vas - MuchMusic Video Awards
Jún 20, kedd - The Big Sick New York premier
Jún 20, kedd - Preacher Los Aneles premier
Jún 20, kedd - Transformers: The Last Knight Chicago premier

Jún 21, szer - Baby Driver London premier
Jún 21, szer - Glow Los Angeles premier
Jún 21, szer - Can't Stop Won't Stop Los Angeles premier
Jún 22, csüt - The Beguiled New York premier
Jún 25, vas - BET Awards
Jún 26, hét - The House Los Angeles premier
Jún 28, szer - Spider-Man: Homecoming Los Angeles premier
Jún 28, szer - Saturn Awards
Szept 17, vas - Emmy Awards
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2017.06.22. 19:06
2017.06.21. 18:22
2017.06.21. 18:03
2017.06.21. 16:13
2017.06.21. 14:08
2017.06.20. 21:35
2017.06.20. 21:13
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Emma Watson x Miu Miu

2017.06.22. 19:06, Fanni

Emma Watson tegnap késő délután, vagyis június 21-én megjelent a 'The Circle' francia premierjén, amit Párizsban rendeztek meg.

A film 27 éves színésznője egy nagyon bájos és elegáns, nyárias ruhában lépett a fekete szőnyegre, ahol fantasztikusan nézett ki. Emma egy fehér alapszínű apró kék virágokkal, illetve kristályokkal díszített és mélyen dekoltált, valamint rövidebb uszállyal kiegészített custom made Miu Miu estélyit viselt. A színésznő megjelenéseit mér nagyon régóta imádom, mostanában nem is tudott hibázni, szívesen visel kacér és drámai, vagy éppen vagány szetteket, így mindig valami újat tud mutatni. Ez most is így volt, hiszen ez alkalommal egy eléggé romantikus és visszafogott tervezésben érkezett a vetítésre, ahol igazán csinos volt. Bár a ruhával voltak kisebb gondok, de összességében a végeredmény még így is tetszett és nem tudtak drámaian rontani az összhatáson. A sziluett elég légies és laza volt, de a kifinomult elemek is észrevehetőek rajta, viszont a ruha felsőrésze eléggé nagy volt sajnos Emmára, így a mellbimbótapaszát is sikerült megvillantania, a másik dolog ami nem tetszett, az a szoknyarész kezdete volt, ami a csípője aljától kezdett el bővülni; bár nem állt neki rosszul, szerencsére a vékony alakját nem szélesítette meg, de ez mégsem tetszett és az igazat megvallva máson sem tetszett volna, mert ettől a stílustól kiráz a hideg. Emma kecses alakja egyébként nagyon szépen ki lett emelve, a vékony derekára és a már emlegetett csípőjére is nagy hangsúly került, valamint kacéran a dekoltázsát és a vállait is megvillanthatta. A színvilág letisztult és egyszerű volt, ami főleg az alapszínről mondható el, de a színésznő napbarnított bőrszínével isteni összhangot alkotott, míg az apró kék virágok az egésszel remek kontrasztot alkotott, illetve izgalmasabbá is tette a megjelenését. Kiegészítőként egy pár Santoni magassarkút, valamint Azlee ékszereket választott.

Emma haja leengedve maradt, amit hátrafésülve viselt, laza hullámokba besütve viselt. A sminkje nagyon mutatós és nyárias lett; a szemeit barna füstös sminkkel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították, de highlighter-t és pirosítót is használtak, míg az ajkaira barackszínű matt rúzst vittek fel.

Zendaya promoting Spider-Man: Homecoming

2017.06.21. 18:22, Fanni

Zendaya június 14-én, vagyis szerdán megkezdte a 'Spider-Man: Homecoming' népszerűsítését és megjelent a film spanyol photocall-ján, amit Madridban rendeztek meg a Villa Magna Hotelben.

A film 20 éves színésznője egy nagyon laza és minimalista, de kacér ruhában lépett a fotósok elé, ahol igazán csinos volt. Zendaya egy gyönyörű világoskék, fodrokkal díszített, lágy esésű és elől magasan felsliccelt Jonathan Simkhai midiruhát viselt a 2017-es Resort kollekcióból. Bevallom maga a ruha nem tudott elbűvölni, nem volt túl nagy szám, de ezen az eseményen megállta a helyét és örülök, hogy nem egy premieren viselte, mert akkor hihetetlenül csalódott lettem volna. A tervezés elég gyenge volt, még egy kicsit olcsónak is tartom, mintha egy fast-fashion üzletben vásárolta volna meg, ami azért szégyen, mert nem olcsó mulatság ez a darab sem, hiszen annak ellenére, hogy nem egy nagy múltú és világszerte ismert márkáról van szó, rengeteg pénzt elkérnek egy ilyen egyszerű kreációért. A legnagyobb problémám az volt, hogy lógott Zendaya-n, mondjuk a vékony derekát kiemelte és a vállaira is nagy hangsúly került, illetve a lábait is sejtelmesen megvillanthatta, de nem fogom tagadni, ennél azért többet vártam volna tőle. Arról nem is beszélve, hogy az anyag több helyen is elég látványosan összegyűrődött. Az volt a színésznő nagy szerencséje, hogy rajta még ez is jól működött és nagyon csinos volt benne. A színválasztásba viszont semmi hibát nem találtam, sőt egyszerűen imádtam azt, élénk és izgalmas volt, a sötét bőrszínével pedig isteni összhangot alkotott, amit lehetetlen nem szeretni és a végeredmény is ez mentette meg, valamint a kiegészítők. A megjelenését egy pár sötétkék Rihanna x Manalo Blahnik magassarkúval, valamint Jennifer Fisher, Hearts on Fire és EF Collection ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé. Zendaya haja leengedve maradt, amit középen elválasztva, laza göndör fürtökben viselt. A sminkje egyszerű, de nagyszerű lett; a szemeit barna füstös sminkkel emelték ki, az arcát bronzosították és pirosítót is vittek fel rá, végül az ajkaira rózsaszín rúzs került.

Zendaya másnap, június 15-én már Londonban tartózkodott, ahol szintén hivatalos volt a 'Spider-Man: Homecoming' photocall-jára, amit a The Ham Yard Hotelben rendeztek meg.

A fiatal tehetség erre az alkalomra egy igazán izgalmas, játékos és vidám, fiatalos outfitet választott, amiben hihetetlenül csinos, illetve bájos volt. Zendaya egy fekete, citromsárga és élénk kék színekből összeálló, csíkokkal díszített, valamint tüllel kiegészített Molly Goddard szettet viselt a 2017-es őszi/téli kollekcióból. Nem tudom, hogy Ti mit gondoltok erről a megjelenéséről, de én egyszerűen imádtam, nem csak a színei, de az alapötlet és a kivitelezés miatt is, ami 10/10-es. Nagyon örültem, hogy nem a kifutón bemutatott, terebélyesebb tüllszoknyát viselte, ami könnyen nevetségessé és gyerekessé, sőt mi több, jelmezszerűvé tette volna a végeredményt, ez a finomabb és visszafogottabb szoknya sokkal jobban passzolt az eseményhez és a felsőrészhez párosítva is, szóval most örültem a változtatásoknak. A színvilág fantasztikus volt, a felsőrész úgy nézett ki, mintha egy méhecskét öltött volna magára, de az árnyalatok nem csak egymással mutattak istenien, hanem a színésznő sötétebb bőrszínével is, míg az élénk kék szoknya tökéletesen passzolt a már bemutatott színkombinációkhoz, sőt egy kis pluszt és különlegességet is belevitt az egészbe. A szabás is rendben volt kifejezetten tetszett, hogy a csíkos felsőrészt nem tűrték bele a szoknyába, így az összhatás vagányabb lett, de a fehér övnek köszönhetően a vékony dereka így is tökéletesen ki lett emelve, de a hosszú és formás lábaira is nagy hangsúly került. Egyedül a cipőválasztásba tudok belekötni, ami sehogy sem passzolt szerintem a színes tervezésekhez, jobban örültem volna, ha a kifutón bemutatott szett szerint egy élénkebb, piros vagy narancssárga magassarkút párosítottak volna mellé. Kiegészítőként egy pár fehér Le Silla magassarkút és Established ékszereket választott. A haját egy oldalt elválasztott, szoros és sikkes, alacsonyan elhelyezett copfba készítették el. A sminkje az előzőekhez hasonló lett; vagyis a szemeit barna füstös sminkkel emelték ki, az arcát lágyan bronzosították és pirosítót is használtak, míg az ajkaira rózsaszín rúzst vittek fel.

Zendaya június 18-én, vasárnap délután a 'Spicer-Man: Homecoming' újabb spanyol photocall-ján jelent meg, amit ez alkalommal Barcelonában rendeztek meg.

A 20 éves színésznő ismét egy izgalmas, de sokkal egyedibb és különlegesebb, sikkes összeállításban lépett a fotósok és  a rajongók elé, ahol mesésen festett. Zendaya egy piros, zöld és fehér színű, kétrészes Delpozo tervezést viselt a 2015-ös tavaszi/nyári kollekcióból, ami egy átlátszó részekkel kiegészített, valamint mintákkal díszített, hosszú ujjú és magasított nyakú felsőből, illetve egy magasított derekú és bő szabású nadrágból állt össze. A színésznőről sok mindent el lehet mondani, de azt biztosan nem, hogy a megjelenései unalmasak, vagy kiszámíthatóak lennének. Nagyon tetszett, hogy ez alkalommal is élénk és feltűnő színvilágú kreációkat választottak ki számára, amelyek nem csak egymással mutattak fantasztikusan, de Zendaya sötétebb bőrszínével is mesésen kiegészítődtek, amit imádtam. A szabás is elég különleges és egyedi volt, különösen tetszett, hogy a szűk felsőrészt egy ennyire bő, laza nadrággal párosította össze, mert hibátlanul mutattak egymás mellett, szerencsére a lazább sziluett ellenére is szépen ki lett emelve a vékony dereka, valamint az sem zavart, hogy egy kicsit megszélesítette a nadrág a csípőjét, amitől formásabb lett az alakja. A zsebeket pedig, mint mindig, így most is szerettem, a pózolásban is sokat segítettek és vagányabb lett a végeredmény is. A megjelenését a korábban már látott fehér Le Silla magassarkújával és EF Collection ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé. Szerencsére ehhez a szetthez a fehér cipő most illett is, így semmibe nem tudok belekötni, aminek nagyon örülök. Zendaya haját egy szoros, de nem tökéletes kontyba készítették el. A sminkje viszont most is a megszokottak alapján készült el; a szemeit barna és fekete füstös sminkkel emelték ki, az arcát bronzosították és highlighter-t, valamint pirosítót is vittek fel rá, végül az ajkaira élénk piros rúzs került.

Zendaya-ról június 20-án, kedd reggel új paparazzi képek készültek New Yorkban, amikor megérkezett a 'Good Morning America' reggeli talkshow felvételére a stúdióhoz.

A 'Spider-Man: Homecoming' színésznője egy nagyon bájos és kicsit romantikus stílusú, elegáns szettben lépett az utcára, ahol csodásan nézett ki. Zendaya egy kétrészes, rózsaszín és fekete színű Ulyana Sergeenko Couture szettet viselt a 2015-ös tavaszi/nyári kollekcióból. A végeredmény hihetetlenül bájos, csajos, valamint finoman drámai lett, amit egyszerűen imádtam, ezeket pedig a kifinomult elemekkel tették teljessé. Az előző vagány és egyedi szettjei után ez sokkal egyszerűbb, valamint finomabb volt, de ismét újat tudott mutatni, ami kifejezetten tetszett és jól is állt neki a választása, amiben mesésen festett. A színvilág ismét tökéletes volt, a fekete árnyalatokkal kiegészítve a halvány rózsaszín elemek isteni összhangot alkottak, valamint a bőrszínével is tökéletesen mutattak együtt, így ebbe semmiféleképpen nem tudok belekötni. A sziluett nagyon izgalmas és mutatós volt, a fodros elemeknek köszönhetően még mutatósabb lett a végeredmény, valamint szerencsére Zendaya alakja is megfelelően ki lett emelve benne, így a vékony derekára és a hosszú lábaira is nagy hangsúlyt fektettek, valamint a vállait is megvillanthatta, amitől még kacérabb és sejtelmesebb lett az egész. Egyedül a fekete rövidnadrágba tudok belekötni, mert bár az ötlet tetszett, modern és érdekes volt, viszont jobban örültem volna, ha hosszabb lenne az egész, de semmi másba nem tudok belekötni. Kiegészítőként egy pár fekete, masnival díszített Le Sella magassarkút és EF Collection ékszereket választott. Zendaya haja leengedve maradt, amit középen elválasztva és egyenesre vasalva viselt, a hátára omolva. A sminkje a megszokottak alapján készült el; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosító és bronzosító is került, míg az ajkaira rózsaszín rúzst vittek fel.

Zendaya x Mario Dice

2017.06.21. 18:03, Fanni

Zendaya még június 3-án, szombat délután megjelent a 2017-es Chrysalis Butterfly Ball-on, aminek egy brentwoodi magán rezidencia adott otthont.

A 20 éves színésznő egy egy nagyon elegáns és kifinomult, a 20-es éveket megidéző összeállításban érkezett a lila szőnyegre, ahol fantasztikusan nézett ki. Zendaya egy fekete, fehér, kontrasztot alkotó gyöngysorokkal díszített, ejtett vállú és nyakpántos, valamint egyenes szabású Mario Dice estélyit viselt a 2017-es őszi/téli kollekcióból. Nem fogok hazudni, az idei év első 3-4 hónapjában nem igazán tetszett a fiatal tehetség egyik megjelenése sem, és ez csak igazán a Met Gálán változott meg, hol bár maga a ruhaválasztása nem tetszett, de ő mégis lélegzetelállítóan nézett ki, amibe sikerült beleszeretnem. Imádom benne, hogy minden egyes alkalommal egy új arcát mutatja meg a megjelenése alatt, ami hihetetlen teljesítmény egy ilyen fiatal sztártól, de neki egyből sikerült megtalálnia a megfelelő stylistot, akivel csodákat alkotnak szó szerint. A mostani outfitjével is be tudta bizonyítani, hogy lényegtelen, hogy milyen stílusú és milyen korszakot megidéző ruhát adnak rá, neki minden jól áll és hibátlanul működik rajta, ami ez alkalommal sem volt másképpen. Maga a színválasztás nem volt túl izgalmas, a fekete alapszínt egy kicsit túl komornak tartottam egy napközben megrendezett eseményhez, de a fehér gyöngyökkel sikerült egy kicsit lágyítaniuk a megjelenésén, valamint remek kontrasztot is alkottak egymással. A fekete árnyalat pedig a színésznő bőrszínével is remekül mutatott. A szabás is rendben volt, mondjuk nem láthatjuk a hosszú ujjak miatt, hogy mennyire lett kiemelve Zendaya alakja, de biztos vagyok benne, hogy a vékony derekára elegendő figyelmet szenteltek, de a vállaira nagy hangsúly került, amitől a végeredmény nem csak trendi, de fiatalos és kacér is lett. A megjelenését egy pár fekete Christian Louboutin magassarkúval, illetve Joan Hornig, Graziela Gems és EF Collection ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Zendaya haját egy oldalt elválasztott, szoros és szintén vintage stílusú kontyba készítették el, ami csodás volt. A sminkje drámai, de mégis visszafogott lett; a szemeit fekete füstös sminkkel emelték ki, az arcát bronzosították, valamint highlighter-t is használtak, míg az ajkaira rózsaszín rúzs került.

Lake Bell x Stella McCartney

2017.06.21. 16:13, Fanni

Lake Bell június 17-én, szombat délután megjelent a 'Shot Caller' premierjén, amit a 2017-es Los Angeles-i Filmfesztiválon rendeztek meg, és az Arclight Cinema adott neki otthont.

A film 38 éves színésznője egy eléggé laza és hétköznapi összeállításban érkezett a vörös szőnyegre ez alkalommal. Lake egy kék árnyalatokból összeálló, kétrészes Stella McCartney és Wolford szettet viselt a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból, ami egy szűk, világosabb színű bodyból, illetve egy magasított derekú, nagy zsebekkel és fodrokkal kiegészített, bő szabású nadrágból állt össze. Nagyon sajnálom, hogy nem az eredeti, a kifutón is bemutatott verziót viselte a színésznő is, bár az kicsit ősziesebb volt a zöldes felsőrész miatt, de összességében sokkal elegánsabb és stílusosabb volt, ami neki is sokkal jobban állhatott volna, így sajnálom azt a döntését, hogy egy egyszerű body-t párosított az izgalmas nadrág mellé, mert így nem dobbantott nagyot a végeredmény. Sajnos a body-val amúgy sem voltam megelégedve, mert a fekete melltartója teljesen átlátszott, nem nézett ki jól, sőt az összhatáson is sikeresen rontott, így ez elrontotta számomra az egészet. Bár a megjelenése nyárias és sikkes volt, de ennél sokkal jobb is lehetett volna, ha a stylistja odafigyelt volna az összeválogatott darabokra. A nadrág egyébként kifejezetten tetszett, de az a baj, hogy neki mégsemállt jól, viszont a modellen tényleg imádtam, mert az ő alakját a bővebb szabás ellenére is kiemelte, de Lake derekát és a csípőjét is sajnos megszélesítette, valamint több helyen is látványosan összegyűrődött. Kiegészítőként egy pár színes Pierre Hardy magassarkú szandált, fehér Lee Savage clutch-ot, illetve Jennifer Meyer ékszereket választott.

Lake haja leengedve maradt, amit középen elválasztva, laza hullámokba beszárítva viselt a vállaira omolva. A sminkje szintén természetes és visszafogott lett; a szemeit arany és barna szemhéjpúderrel, valamint szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel míg az ajkaira barackos-mályvás matt rúzs került.

Instagram Style: Lorde x Céline

2017.06.21. 14:08, Fanni

Lorde is megjelent június 18-án, vagyis vasárnap kora este a 2017-es MuchMusic Video Awards-on, aminek a Torontóban található MuchMusic HQ adott otthont.

A 20 éves énekesnő egy eléggé laza, de mégis elegáns ruhában érkezett az eseményre, ahol remekül nézett ki, bár sajnos a bevonulást ismét kihagyta. Lorde egy nagyon szép rózsaszín, selyemből és szaténból készített, bővebb szabású Céline midiruhát viselt a 2017-es elő-őszi kollekcióból. Ez a választása most nem tartozik kifejezetten a kedvenceim közé viszont annak nagyon örülök, hogy továbbra is színesebb kreációkban láthatjuk a komor, fekete darabok helyett. Szerencsére a világos bőrszínével, valamint a sötétbarna hajával kiegészítve egy a púderrózsaszínes árnyalat nagyon jól nézett ki, szépen kiegészítették egymást és a legfontosabb, hogy a világos tónusa ellenére sem sápította az énekesnőt. A szabás volt az, ami nem igazán tetszett, sajnos túl bő volt több helyen is, így az alakja teljesen háttérbe szorult, amit nagyon sajnálok. Bár a dereka egész jól ki lett hangsúlyozva, de a ruha sziluettje a gyűrött helyeken megszélesítette a csípőjét, valamint a combjait is, ami nem volt túl előnyös számára. A másik dolog, amit hiányoltam az a dekoltázsrész volt, sajnáltam, hogy egy kicsit nem vágták ki a felsőrészt, hogy kacérabb és fiatalosabb legyen a végeredmény. Összességében nem volt rossz, e ennél azért már láthattunk tőle sokkal jobb választásokat is. A megjelenését egy pár fekete Giuseppe Zanotti magassarkúval, valamint Gemfields ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Lorda haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva, laza hullámokban viselt. A sminkje pedig elég visszafogott és egyszerű lett; a szemeit vékony fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát lágyan bronzosították és pirosítót is használtak, míg az ajkaira rózsaszín rúzst vittek fel.

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |