Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/20
Képre vár: Szandi*, Szandi, Iza, katie
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy ne jelentkezzetek, mert betelt a helyek száma!

 
Események
Feb 3, szom - Directors Guild of America Awards
Feb 5, hét - Academy Awards Nominees Luncheon
Feb 6, kedd - The Mercy London premier
Feb 6, kedd - InStyle EE Rising Star Party
Feb 7, szer - amfAR New York Gála
Feb 8, csüt - Black Panther London premier
Feb 8, csüt - Evening Standard British Film Awards
Feb 11, vas - Festival of the Heart Gála
Feb 11, vas - Writers Guild of America Awards
Feb 15, csüt - I, Tonya London premier
Feb 19, hét - Red Sparrow London premier
Feb 28, szer - BAFTA Awards
Márc 3, szom - Independent Film Spirit Awards
Márc 4, vas - Academy Awards (Oscar)
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.02.20. 12:14
2018.02.20. 11:16
2018.02.19. 20:02
2018.02.19. 19:48
2018.02.19. 19:10
2018.02.19. 17:55
2018.02.19. 16:43
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Best Dressed of the Week - Special Edition

2018.02.20. 12:14, Fanni

Rögzített bejegyzés péntek estig! Tekerj lejjebb a friss hírekért, valamint ne felejts el Te sem szavazni!

Sziasztok! Itt is lennék következő "Best Dressed of the Week - Special Edition" szavazásunkkal, aminek keretein belül a 2018-as BAFTA díjátadó legjobban öltözött hírességeire szavazhattok. A megszokottak szerint "Top 12"-es a mezőny, ahogy mindig, bár most elég nehéz volt a döntés, mert annak ellenére, hogy a "Time's Up!" mozgalom keretei között itt is mindenki feketét viselt, rengeteg fantasztikus outfitet láthattunk a vörös szőnyegen vasárnap este. Szóval egy-két színésznő kimaradt, amit nagyon sajnálok, de próbáltam tényleg csak a legjobbakat beválogatni, ami fájdalmas döntés volt, de sikerrel jártam. Nagyon remélem, hogy a "gyászos" hangulat ellenére is megtaláltok a kedvenceteket és szavaztok is rá, ahogy azt a Golden Globe után is tettétek, hiszen ott is fekete volt a dress kód a már emlegetett mozgalom támogatása jeléül.. Nem is húznám tovább a szót, irány szavazni! :)

A "Best Dressed of the Week - Special Edition" szavazásnak az lenne a lényege, hogy egy nagyobb, vagy több napig tartó eseményről egy külön szavazásban adhatjátok le a voksotokat, hogy szerintetek ki volt a "Legjobban öltözött híresség". Ez nem a heti szavazás, így csak időszakonként láthatjátok ezt az oldalon, például az Oscar díjátadó, a Met Gála, a Golden Globe, vagy éppen a Comic Con után, stb. A szavazást mindig más időpontban teszem ki, szóval ez nem követ egy adott mintát, mint a másik. A szavazást követően pedig erről is egy külön bejegyzésben számolok be Nektek a döntésetekről, illetve ugyanúgy én is kiválasztanám a kedvencemet. Szavazni ugyanúgy egy nap egyszer lehet, ahogy a másiknál is. (A szavazás állása új ablakban nyílik majd nem!)

Ki volt a 2018-as BAFTA díjátadó legjobban öltözött híressége?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
pollcode.com free polls

 

Emma Roberts x Schiaparelli Couture

2018.02.20. 11:16, Fanni

Emma Roberts is hivatalos volt a 2018-as BAFTA díjátadóra, amit február 18-án, vagyis vasárnap este rendeztek meg a Royal Albert Hall-ban, Londonban.

A 27 éves színésznő egy igazán előkelő és finoman drámai, elegáns ruhában érkezett a vörös szőnyeges eseményre, ahol fantasztikusan nézett ki. Emma egy fekete, mélyen dekoltált és pufi vállrésszel kiegészített, valamint magasan felsliccelt Schiaparelli Couture midiruhát viselt a 2016-ps őszi/téli kollekcióból. Bevallom, hogy maga a ruha nekem nagyon tetszett, izgalmas és különleges volt a kialakítása miatt, viszont összességében mégis azt éreztem, hogy egyáltalán nem volt megfelelő a fiatal színésznő számára, mivel ez a darab, nem egy a 20-as éveiben járó nőhöz, hanem egy a 30-as/40-es éveiben járóhoz illene. Szóval ezt az apróságot nagyon sajnáltam, mert kicsit öregítette a végeredmény, viszont mégsem tudom azt mondani, hogy nem nézett ki jól, csinos volt és előnyös számára. A szabás tökéletesnek mondható, mivel Emma kecses alakját végig remekül követte, így a vékony derekára és a formás csípőjére is nagy hangsúlyt helyeztek. Ezek mellet még sikerült sejtelmesen a lábait is megvillantania, valamint a dekoltázsára is felhívták a figyelmünket, így ezekkel egy kicsit lágyítottak a túl komor összhatáson és belevittek az egészbe egy kis kacérságot. A sziluett lehengeről, főleg a felsőrész kialakítása fogott meg, ami éles és feltűnő volt, főleg a merevített vállrészkialakítás és a mély dekoltázsrész. Természetesen a fiatal színésznő is egy sötét, fekete árnyalat mellett döntött, így ő is kiállt a "Time's Up!" mozgalom mellett, a fekete árnyalat pedig a világos bőrszínével és a szőke hajával is remek kontrasztot alkotott. Az egyetlen dolog, amibe bele tudok kötni az volt, hogy sajnos az arany brosstól a színésznő és a stylistja megszabadultak, ami nekem nagyon hiányzott a végeredményből, illetve a fekete cipő helyett is viselhetett volna egy arany magassarkú szandált. A megjelenését egy pár fekete, szaténnal borított Jimmy Choo magassarkúval, arany szinétn Jimmy Choo clutch-csal és Jennifer Meyer ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Emma haját egy oldalt elválasztott, elegáns és alacsonyan elhelyezett kontyba készítették el. A sminkje a megszokottak szerint visszafogott, de mutatós lett; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát lágyan bronzosították és pirosították is, míg az ajkaira barackszínű matt rúzs került.

Karen Gillan x Vera Wang

2018.02.19. 20:02, Fanni

Karen Gillan is ellátogatott a 2018-as BAFTA díjátadóra, amit február 18-án, vagyis tegnap este rendeztek meg a londoni Royal Albert Hall-ban.

A 30 éves színésznő egy egyszerű, de nagyszerű és elegáns, finoman mégis kacér összeállítást választott ki a stylistjával erre az alkalomra. Karen egy fekete, aszimmetrikus szabású és átlátszó részlettel kiegészített Vera Wang ruhát viselt a 2017-es őszi/téli kollekcióból. A színésznő stílusát az elmúlt 1 évben sikerült nagyon megszeretnem és szerencsére eddig még nem tudott csalódást sem okozni számomra, bár ez a szett nem lett a kedvencem, viszont kifejezetten rossznak sem gondolom, egyszerűen csak túl egyszerű volt. A fiatalos és kicsit vagány megközelítésnek örültem, de a végeredmény még így is nagyon egyszerű és tényleg unalmas lett, amin az sem segített, hogy elég alul öltözött volt. Ezt a ruhát inkább egy partin, vagy egy kisebb vetítésen tudnám elképzelni, nem pedig egy nagy díjátadón, amit az Oscar előszobája. Maga a ruha egyébként nem nézett ki rosszul, az egyetlen problémám az volt vele, hogy az átlátszó nyakrész teljesen felesleges volt szerintem és enélkül sokkal szebb és modernebb összhatást érhettek volna el, viszont a szabás a legnagyobb rendben volt. Karen számára tényleg előnyös volt és az alakja számára kedvező; a vékony dereka és a formás csípője is nagyon szépen ki lett emelve, valamint a hosszú lábait és a vállait is megvillanthatta. Természetesen a színésznő is feketében volt látható, ahogy szinte mindenki, ami a világos bőrszínével és a vörös hajával is remek összhangot alkotott, bár azt megjegyezném, hogy legalább a kiegészítőkkel belevihettek volna egy kis színt az outfitjébe, ami nekem hiányzott a végeredményből. A megjelenését egy pár fekete Jimmy Choo magassarkú szandállal, fekete Edie Parker clutch-csal és Norman Silverman ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Karen haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva és egyenesre vasalva viselt a hátára omolva. A sminkje is elég visszafogott és egyszerű lett; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal hangsúlyozták ki, az arcát bronzosították és pirosították is, végül az ajkaira nude színű rúzs került.

Greta Gerwig x Jonathan Cohen

2018.02.19. 19:48, Fanni

Greta Gerwig is a meghívottak között volt az idei BAFTA díjátadón, amit Londonban rendeztek meg február 18-án, vagyis tegnap este és a Royal Albert Hall adott neki otthont, ahogy mindig.

A 34 éves rendező- és írónő egy elég egyszerű, de elegáns ruhában lépett a vörös szőnyegre, amivel a 60-as éveket idézte meg ez alkalommal. Greta egy fekete alapszínű, kék és ezüst virágmintázattal díszített és finoman alakkövető Jonathan Cohen estélyit viselt a 2018-as őszi/téli kollekcióból. Szerintem azt elismerhetjük, hogy idén már voltak ennél sokkal izgalmasabb és emlékezetesebb választásai is, így most egy kicsit lehangot ezzel a nagyon visszafogott és már-már tényleg unalmas estélyivel, ami bár csinos volt és számára nagyon előnyös, de mégsem volt a leghelyénvalóbb. A többiekhez képest nagyon alulöltözött volt, a virágminták miatt pedig úgy éreztem, hogy az egész elég ódivatú lett, amin a haja és a sminkje sem sokat segített, sőt. A szabás egyébként rendben volt, az egyszerű, alakkövető sziluett az előnyére vált, mviel Greta vékony dereka és a formás csípője is nagyszerűen ki lett emelve, de túl zárt és visszafogott volt az egész, oldalt igazán elhelyezhettek volna egy finom felvágást, hogy a lábait kicsit megvillanthassa. Természetesen a rendezőnő is feketében volt látható a díjátadó alatt, így ő is kiállt a "Time's Up!" mozgalom mellett, de a mintázattal sikerült egy kis színt is belevinniük a végeredménybe, amivel sikerült boldoggá tennie és a metálos befejezés miatt az összhatás kicsit modernebb és csillogóbb lett, ami külön plusz pont. A megjelenését egy pár Tabitha Simmons magassarkúval és Tiffany & Co. ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Greta haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva és rendezetlen, hullámos formában viselt, kicsit feltupírozva. A sminkjével szintén a 60-as éveket idézte meg; a szemeit fekete füstös sminkkel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát pirosították és highlighter-t is használtak, míg az ajkaira rózsaszín rúzs került.

Saoirse Ronan x Chanel

2018.02.19. 19:10, Fanni

Saoirse Ronan is ott volt február 18-án, vagyis vasárnap este a 2018-as BAFTA Awards-on, aminek a Royal Albert Hall adott otthont Londonban.

A 'Lady Bird' 23 éves színésznője egy igazán fiatalos és kacér, de az alkalomnak megfelelően elegáns ruhadarabban lépett a vörös szőnyegre, ahol remekül nézett ki. Saoirse egy teljesen fekete, bársonyból és tüllből elkészített, magasított nyakrésszel és hosszú ujjakkal kiegészített Chanel estélyit viselt a 2017-es elő-őszi kollekcióból, amit átlátszó szoknyarésszel álmodtak meg és flitterekkel, valamint rojtokkal díszítettek fel. A színésznőnek idén eddig minden megjelenésével sikerült meglepetést okoznia, ami most sem maradt el; bár nem mondanám a kedvencemnek a többi díjátadószezonos outfitje mellett, viszont a végeredmény nagyon kellemes és előkelő lett. A ruhának a felsőrésze elég erőteljes és komor lett, éppen ezért örültem, hogy nem egy egyszerű miniruhakánt viselte, hanem a kifutón bemutatottak szerint azt a verziót láthattuk rajta, amit átlátszó, könnyed szoknyarésszel egészítették ki, ami egy kicsit lágyított az összhatáson, sokkal frissebb és elegánsabb lett az egész, aminek köszönhetően helyénvaló volt a díjátadón. A szabás is nagyszerű volt, a finoman alakkövető sziluettnek hála Saoirse kecses alakja szépen ki lett hangsúlyozva, a vékony derekára és a csípőjére is felhívták a figyelmünket, plusz a lábait is kellőképpen megvillanthatta, amitől a végeredmény elég kacér és sejtelmes lett. A színvilág az ő esetében is sötét lett, akárcsak a többiek, úgy a fiatal színésznő is fekete színben volt látható, ami nem az első alkalom számára, szóval korábban már bebizonyította, hogy ez a komor árnyalat is jól áll neki, ami most sem volt másképpen, a világos bőr- és hajszínével is remek kontrasztot alkotott, míg a rojtokkal és a flitterekkel egy kis izgalmat és játékosságot is belecsempésztek a megjelenésébe. Kiegészítőként egy pár fekete Jimmy Choo magassarkút és Cartier ékszereket választott.

Saoirse haját egy laza, középen elválasztott és alacsonyan elhelyezett copfba készítették el, elől pedig több tincset is szabadon hagytak. Végre a sminkje is megfelelő lett; a szemeit barna és arany szemhéjpúderrel, valamint szempillaspirállal emelték ki, az arcát finoman bronzosították és highlighter-t is vittek fel rá, míg az ajkaira nude színű matt rúzs került.

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |