Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

  

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    
    

20/19
Feltételek | Lekerültek

Az utolsó helyek beteltek, kérlek Titeket hogy ne jelentkezzetek!

 
Események
Jan 7, szom - BAFTA Tea Parti
Jan 8, vas - Golden Globe Awards
Jan 10, kedd - BAFTA Awards jelöltek belentése

Jan 18, szer - People's Choice Awards
Jan 22, vas - Trainspotting 2 Edinburgh premier
Jan 28, szom - Producers Guild Awards
Jan 29, vas - Screen Actors Guild Awards
Feb 4, szom - Directors Guild Awards
Feb 4, szom - Annie Awards
Feb 6, hét - Oscar Nominees Lunch
Feb 6, hét - Fifty Shades Darker New York premier
Feb 7, kedd - Fifty Shades Darker rajongói vetítés Hamburgban
Feb 8, szer - Fifty Shades Darker Madrid premier
Feb 9, csüt - Fifty Shades Darker London premier
Feb 12, vas - BAFTA Film Awards
Feb 19, vas - Writers Guild Awards
Feb 25, szom - Independent Spirit Awards
Feb 26, vas - Academy Awards
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2017.01.21. 18:12
2017.01.21. 15:42
2017.01.21. 15:23
2017.01.21. 15:07
2017.01.21. 11:45
2017.01.20. 16:53
2017.01.20. 16:39
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Best Dressed of the Week - Szavazás

2017.01.21. 11:45, Fanni

Rögzített bejegyzés vasárnap estig! Tekerj lejjebb a friss hírekért, valamint ne felejts el szavazni Te se!

Itt van újból a hétvége, ami azt jelenti, hogy ideje megszavaznunk a "Hét legjobban öltözött hírességeit".Ezen a héten is bőven volt esemény, amelyeken a hírességek részt vehettek, többek között premierek és partik, így ismét nem volt hiányunk a gyönyörű szettekből (bár azért néhány rosszabb most is be-becsúszott). Nagy örömömre többen is visszatértek a reflektorfénybe, akik tavaly év végén eltűntek (Shailene és Camila például), így az ő jelenlétük miatt boldog voltam, de az miatt még jobban, hogy mind a ketten fantasztikusan néztek ki. Most is vegyesen vannak nagyobb és díszesebb, elegánsabb ruhák, illetve lazábbak is, így biztosan Mindenkinek sikerül megtalálnia a kedvencét. Egyévként most sem sikerült senkinek sem két szettel bekerülnie a Top 8 közé, bár azt azért megsúgom, hogy Naomie Harris erre nagyon esélyes volt, de végül csak az egyikkel (szerintem a legjobbal) tettem be.  Nem is húznám tovább az időt, irány szavazni! :)

Szóval a szavazás lényege az lenne, hogy minden héten kiválasztanátok a "Legjobban öltözött hírességet". A szavazás minden héten szombaton (legkésőbb vasárnap délelőtt) tenném fel az oldalra és vasárnap estig (vagy legkésőbb hétfő estig) lehet majd szavazni. A szavazást követően pedig egy külön bejegyzésben számolok be Nektek a döntésetekről, illetve még én is kiválasztanám a saját kedvencemet, aki szerintem megérdemelte volna még a győzelmet. Még egy kis infó: a szavazásban mindig az elmúlt hét szombatjától, a jelenlegi hét péntekéig vannak felsorolva a szavazásra kiválasztott kedvencek! (A szavazás állása új ablakban nyílik majd meg!)

Ki volt a hét legjobban öltözött híressége?
 
 
 
 
 
 
 
 
pollcode.com free polls
 

 

Sarah Jessica Parker x J. Mendel Couture

2017.01.21. 18:12, Fanni

Sarah Jessica Parker is a meghívottak között volt a január 18-án, szerda este megrendezett People's Choice Awards-on, amit a los angeles Microsoft Theatreben rendeztek meg és nem üres kézzel távozott onnan.

A 'Divorce' 51 éves színésznője egy feltűnő és elegáns ruhát választott a vörös szőnyegre, ahol nagyon csinos volt. Sarah egy bronz színben pompázó, metálos fényű, pánt nélküli valamint enyhén asszimetrikus szabású J. Mendel Couture midiruhát viselt a 2016-os őszi/téli kollekcióból. A színésznőnek az elmúlt hónapokban (sőt az elmúlt egy évben) nem igazán volt olyan választása, ami igazán tetszett volna, de ez egészen jól mutatott rajta. A színválasztás izgalmas és modern, valamint trendi volt és szerencsére a napbarnított bőrszínével és a szőke hajával is nagyon jól nézett ki, így örültem a választásának. A szabásba sem igazán lehet ez alkalommal belekötni, hiszen Sarha dereka és a csípője is gyönyörűen ki lett emelve, ezen kívül a kacérság jegyében a vállaira és visszafogottan a dekoltázsára is felhívták a figyelmünket, a végeredmény pedig sokkal fiatalosabb lett, mint amit megszokhattunk tőle. Viszont egy valami mellett nem tudok elmenni szó nélkül, vagyis a hosszú ujjak mellett, amelyek egyébként trükkösek voltak, hiszen a ruhához egyáltalán nem kapcsolódott. Nos ezt teljesen feleslegesnek és soknak is tartottam, nélküle az összhatás ennél sokkal jobb lehetett volna és nem értem, hogy ezzel mit akartak a stylist-jával elérni, mert semmire nem volt jó. A megjelenését egy pár arany és fekete színű SJP magassarkú szandállal és Fred Leighton ékszerekkel egészítette ki.

Sarah haja leengedve maradt, amit középen elválasztva és egyenesre vasalva viselt a hátára omolva. A sminkje a szokásához hűen a megszokott formában készült el, vagyis a szemeit füstös fekete sminkkel emelték ki, az arcár bronzosították, míg az ajkaira nude színű rúzst vittek fel.

Yara Shahidi x Off-White & Bibhu Mohapatra

2017.01.21. 15:42, Fanni

Yara Shahidi is hivatalos volt a 43. alkalommal megrendezett People's Choice Awards-ra, aminek a los angelesi Microsoft Theatre adott otthont még január 18-án, szerda este.

A 'Black-ish' 16 éves színésznőjét az eseményen rögtön két ruhában láthattuk, így lesz miről beszélnünk vele kapcsolatban. Yara egy fekete-fehér, monokróm stílusú és kockákkal, valamint lágy fodrokkal díszített Off-White hosszú ujjú és magasított nyakú, bő szabású estélyit viselt a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból, amit sifonból készítettek el. Magát a ruhát imádtam, de sajnos a fiatal színésznő teljesen elveszett benne és a ruha viselte őt, nem pedig fordítva, ahogy lennie kellett volna, amit nagyon bánok. Már írtam többször is, hogy a tehetségre figyelnünk kell, hiszen már-már vetekszik Zendaya tökéletes megjelenéseivel és most is mind a kettő tervezés jó lett volna, ha egy két dolgoz változtattak volna. Ezzel a legnagyobb bajom az volt, hogy túl hosszú és bő az egésze, így sajnos Yara-n lógott és az alakját is teljesen eltakarta (bár ez csak mellékes, annak örülök, hogy 16 évesen ő nem azt mutogatja állandóan), de ez a ruha jobban mutathatott volna rajta, hogyha a ruha alsó, enyhén átlátszó részétől megszabadultak volna és miniruhaként viseli, amitől kacérabb és fiatalosabb is lehetett volna. A színválasztásba nem szeretnék belekötni, mivel őt ritkán láthatjuk ehhez hasonló kombinációkban, így örültem ennek az egyszerű, de mégis nagyszerű választásnak. A megjelenését egy pár piros Ade Samuel magassarkú szandállal és Jennifer Fisher ékszerekkel tette teljessé.

A második szettjét a színpadon láthattuk rajta először, a fenti kép pedig a sajtószobában készült, miután átadta a díjat Sarah Jessica Parkernek. Ez a választása kicsit már színesebb és fiatalosabb is volt, de még ez sem volt teljesen megfelelő, ha a fiatal korát nézem Yara-nak, mert inkább egy 30-as évei elején járó nőn tudom jobban elképzelni, mint rajta. Tehát a második ruhája egy fekete, fehér, sárga, kék és piros színekben pompázó, visszafogottan átlátszó részekkel, bő ujjakkal és fodrokkal kiegészített Bibhu Mohapatra midiruha volt a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból. A kifutón bemutatott darabhoz képest annyit változtattak rajta, hogy a szoknya szabása enyhén A-vonalú lett, valamint a magas felslicceléstől is megszabadultak, ami az előnyére váltak az ő estében, bár a szoknya szabását meghagytam volna, hiszen úgy az alakja kicsit több figyelmet kaphatott volna. Bevallom ez egy kicsit jobban tetszett a játékossága és az élénkebb színei miatt, mint az előző, viszont az átlátszó, fehér ujjaktól teljes mértében megszabadultam volna, és pántnélküli ruhaként viselném a helyében. A színeke egyébként remekül mutattak a sötét bőrszínével és egymással is jól néztek ki, a feketével pedig jó kontrasztot alkottak. A szabásba a fent emlegetett kisebb dolgokon kívül nem tudok belekötni, a dereka pedig finoman ki lett emelve, ahogy az illik is. Kiegészítőként ismét a piros Ade Samuel magassarkú szandálját választotta Jennifer Fisher ékszerekkel.


Yara haját egy szoros és magasan elhelyezett kontyba fogták össze, viszont elől egy kisebb, göndör részt szabadon hagytak. A sminkje szintén elég egyszerű, de mutatós lett; a szemeit vékony fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosító került, míg az ajkaira egy élénk piros matt rúzst vittek fel.

Blake Lively x Elie Saab

2017.01.21. 15:23, Fanni

Blake Lively nagy örömömre szintén ott volt a 2017-es People's Choice Awards-on, amit Los Angelesben rendeztek meg január 18-án, szerda este a Microsoft Theatreben.

A 29 éves színésznő egy laza, de mégis izgalmas és hozzá illően kellően elegáns darabban lépett a vörös szőnyegre, ahol mesésen festett. Blake egy fekete, rojtokkal és átlátszó részekkel kiegészített, hosszú ujjú Elie Saab miniruhát viselt a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból. Bevallom kicsit bánom, hogy most sem színes darabban láthattuk a színésznőt, de elnézem neki ismét, mert a klasszikus fekete szín ellenére is mutatós lett a végeredmény, valamint játékos is, ami az esemény hangulatához is nagyon jól passzolt. A szabása elég egyszerű, de annál sejtelmesebb és kacérabb volt, hiszen bár az alakja nem lett  teljes mértékben kiemelve, de a szoknyarész hossza miatt a hosszú és formás lábait fantasztikusan meg tudta villantani és egyből fiatalosabb és dögösebb lett az összhatás, amire még a felsőrészen található átlátszó részek is rátettek egy lapáttal, így számomra ez ismételen egy teljes telitalálat volt tőle. Annyit viszont megjegyeznék és nem bántásképpen, hogy hiába tetszett Blake-en, mégis kicsit olyan érzésem volt, mintha erőltetett lenne az egész, mert a képek láttán nem viselhedett túl természetesen ebben a tervezésben, nem tudom, de lehet, hogy kicsit kellemetlenül érezte benne magát a hossza miatt. Ez miatt tudom csak azt mondani, hogy egy midiruhának nagyobb haszna lett volna jelen esetben és egy-két színnel is illett volna feldobni az egészet. Ezt a darabot pedig Hailee Steinfeld-en vagy Nina Dobrev-en szívesebben láttam volna. Kiegészítőként egy pár fekete Christian Louboutin magassarkút, szintén fekete Roger Vivier clutch-ot, valamint Lorraine Schwartz ékszereket választott.

Blake haja leengedve maradt, amit középen elválasztva, enyhén hullámos formában viselt, beszárítva, amit imádtam, csak nem ezzel a ruhával, mert nem illett hozzá. Egy magasan elhelyezett copfban vagy egy kontynak jobban tudtam volna örülni. A sminkje pedig a szokásos egyszerű, de mutatós formában készült el; a szemeit csillogó bronzos árnyalatokkal, fekete szemceruzával és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították és pirosítót is vittek fel rá, míg az ajkaira rózsaszín rúzs került.

Gwen Stefani x Reem Acra

2017.01.21. 15:07, Fanni

Gwen Stefani is ellátogatott január 18-án, szerda este az idei People's Choice Awards-ra, amit a los angeles Microsoft Theatreben rendeztek meg.

A 47 éves énekesnő egy eléggé feltűnő és kacér, valamint játékos ruhában jelent meg az eseményen. Gwen egy kék színekből összeálló, fodrokkal kiegészített és organzából készült, kétrészes Reem Acra szettet viselt a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból. Az énekesnő az egyedi és izgalmas stílusáról híres, na meg arról, hogy majdnem 50 évesen még mindig simán elhinném, hogy a 30-hoz közelebb van, mint a 40-hez. De ne térjünk el nagyon a témától, hiszen az outfit-je a fontos számunkra, ami bevallom nekem egyáltalán nem tetszett, sőt erőltetett és olcsó lett a végeredmény. Az egyik legnagyobb problémám az volt, hogs túl fiatalos volt és a korához nem illett, és tudom, hogy pár sorral feljebb azt írtam, hogy milyn jól néz ki ennyi idősen is, stb., de ettől függetlenül öltözhetnek kifinomultabban is, ami nem azt jelenti, hogy egyből unalmasnak kell lennie, viszont ez már sok volt, csak az miatt tudom elnézni neki a választását, mert ezen az eseményen láthattuk rajta és nem máshol. A színvilággal egyébként nem volt problémám, mivel az a napbarnított bőrszínével és a szőke hajával is istenien mutatott, tényleg jól kiegészítették egymást, de a szabása lehetett volna egy kicsivel visszafogottabb. A visszafogottság alatt főleg a szoknya hosszára gondolok, ami legalább a combja aljáig leérhetett volna, bár az kétség kívüli, hogy a hosszú lábait tökéletesen meg tudta villantani és a dereka is szépen ki lett emelve. A felsőrésszel túl sok problémám nem volt, de egy magasított derekú nadrággal szívesebben láttam volna rajta, egyetlen szépséghiába sajnos ennek is van, mégpedig a pántrész, amivel túlzásba  estek a tervezők. A megjelenését egy pár fekete Christian Louboutin magassarkúval, fekete Salvatore Ferregamo clutch-csal, valamint Swarovski ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Gwen haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva és a hátára omolva viselt, egyenesre vasalva. A sminkje viszont már nem volt ennyire egyszerű; a szemeit fekete tusvonallal és hatalmas műszempillával emelték ki, az arcát kontúrozták, míg az ajkaira világos rózsaszín rúzs került.

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |