Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

   

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    
    

20/19
Feltételek | Lekerültek

Az utolsó helyek meghívásosak, kérlek Titeket hogy ne jelentkezzetek!

 
Események
Ápril 19-30, szer-vas - Tribeca Filmfesztivál
Ápril 24, hét - Guardians of the Galaxy Vol. 2 London premier
Ápril 25, kedd - Take Me Tribeca Filmfesztivál premier
Ápril 25, kedd - Time 100 Gála
Ápril 25, kedd - Sthe Sinner Tribeca Filmfesztivál premier
Ápril 25, kedd - The Handmaid's Tale Los Angeles premier

Ápril 26, szer - Grey Lady Los Angeles premier
Ápril 26, szer - How to be a Latin Lover Los Angeles premier
Ápril 26, szer - Mainfesto Tribeca Filmfesztivál premier
Ápril 27, csüt - Can't Stop Won't Stop Watching Tribeca Filmfesztivál premier
Ápril 27, csüt - Billboard Latin Music Awards
Ápril 27, csüt - amfAR San Paulo Gála
Ápril 27, csüt - DKMS Big Love Gála
Máj 1, hét - Met Gála
Máj 4, csüt - Alien: Covenant London premier
Máj 7, vas - MTV Movie & TV Awards
Máj 8, hét - King Arthur: Legend of the Sword Los Angeles premier
Máj 10, szer - Snatched Los Angeles premier
Máj 18, szer - Pirates of the Carribean: Dead Men Tell No Tales premier
Máj 25, kedd - Wonder Woman Los Angeles premier
Jún, 6 kedd - Glamour magazin Women of the Year Awards UK
Jún 26, hét - The House Los Angeles premier
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2017.04.28. 18:23
2017.04.28. 17:40
2017.04.28. 17:23
2017.04.28. 17:00
2017.04.28. 16:48
2017.04.28. 16:26
2017.04.28. 16:10
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Emma Watson x Burberry

2017.04.28. 18:23, Fanni

Emma Watson is ott volt április 26-án, szerda este a 'The Circle' premierjén, amit a 2017-es Tribeca Filmfesztivál alatt rendeztek meg New Yorkban.

A film 27 éves brit színésznője egy nagyon minimalista és letisztult, de elegáns ruhában lépett a vörös szőnyegre, ahol lélegzetelállítóan nézett ki. Emma egy hófehér, ejtett vállú és egyenes szabású, valamint oldalt magasan felsliccelt Burberry estélyit viselt amit kifejezetten az ő számára terveztek. A színésznő megjelenéseit mindig is imádtam és ezt most sem volt másképpen, sőt a 'Beauty and the Beast' promóciós körútja alatt egyszerűen sikerült teljesen elbűvölnie, szóval már alig vártam az új filmjének a premierjét és az hozzá kapcsolódó többi megjelenést is. A fiatal tehetség nagyon jól tudja, hogy a kevesebb néha több és a legtöbbször ebben a szellemben láthatjuk a választásait a vörös szőnyegen, de ezt egyáltalán nem bánom, mert így is nagyon stílusos és kifinomult minden egyes alkalommal. Ez az estélyi úgy nézett ki, mintha ráöntötték volna, aminek örülök nagyon, hiszen mégis csak custom made darabról van szó; Emma alakját végig remekül kivette, a dereka és a csípője is nagyon szépen ki lett emelve, de a legnagyobb hangsúly a vállaira került, amit kacéran megvillanthatott, de a lábaira felhívták visszafogottan a figyelmünket. Nagyon örültem neki, hogy nem erőltette nagyon a lábvillantást, bár nem is olyan személynek ismerjük őt, így nagyon finom marad a végeredmény és az eleganciát sugallta magából. A színvilág egyszerű és klasszikus volt, de a fehér gyönyörűen mutatott az enyhén napbarnított bőrszínével, valamint a barna hajával is. Nem mondhatjuk azt, hogy a színésznőnek sikerült volna újat mutatnia ezzel a választásával, de azt mindenképpen kijelenthetem, hogy tényleg gyönyörű volt benne és egyáltalán nem volt deja vu érzésem ezzel kapcsolatban, annak ellenére sem, hogy elég megszokott darabot láthattunk rajta. A kontrasztot alkotó, sötétebb kiegészítőket pedig egyszerűen imádtam és ezek adtak hozzá a végeredményhez egy kis színt és pluszt is, amitől nem lett unalmas. Bár azt hozzátenném, hogy egy a táska bordó színével azonos, vékony szatén övet még igazán el tudtam volna képzelni Emma dereka körül, hogy az jobban ki legyen hangsúlyozva, de így is minden rendben volt. A megjelenését egy pár fekete Gianvito Rossi magassarkú szandállal, bordó Anya Hindmarch clutch-csal és Monique Pean ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Emma haját egy lazább és alacsonyan elhelyezett, elegáns kontyba készítették el. A sminkje pedig a megszokottak alapján visszafogott és természetes lett; a szemeit arany szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát lágyan bronzosították és egy kis highlighter-t, valamint pirosítót is vittek fel rá, végül az ajkaira rózsaszín szájfény került, ami helyett lehetett volna egy sötétbordó színt is használni, hogy kicsit drámaibb legyen az összhatás.

Karen Gillan x Vika Gazinskaya

2017.04.28. 17:40, Fanni

Karen Gillan tegnapelőtt este, vagyis április 26-án hivatalos volt a 'The Circle' premierjére, amit a 2017-es Tribeca Filmfesztivál alatt rendeztek meg New Yorkban.

A film 29 éves színésznője egy igazán drámai, elegáns és modern stílusú összeállításban lépett a vörös szőnyegre, amiben az avantgárd elemek is érezhetőek és fantasztikusan nézett ki természetesen ez alkalommal is. Karen egy fekete-piros, bővebb szabású Vika Gazinskaya szettet viselt a 2017-es őszi/téli kollekcióból, ami egy nagy, aszimmetrikus masnival díszített crop topból és egy magasított derekú, zsebekkel kiegészített, illetve bővebb szabású nadrágból állt össze. A színésznő egyszeűen képtelen hibázni és már most alig várom a következő megjelenését, hiszen a 'Guardians of the Galaxy Vol. 2' premierjei alatt is csodásan festett minden darabban, valamint most sem tudott csalódást okozni, sőt mi több még a Monse összeállításánál is jobban le tudott nyűgözni, pedig azt hittem, hogy az lesz a csúcspont idén nála, de tévednem kellett, mert most még magasabbra emelte a lécet. Én azt mondom, hogy Karen-re nagyon oda kell figyelnünk, mert egyre jobb és izgalmasabb outfiteket láthatunk tőle. Igazából ha a piros rész nem kapott volna helyet ezen a darabon, akkor nem is lett volna ennyire különleges, vagy izgalmas, de ez hozzáadott valami pluszt az élességével és modernségével, egyszóval remek lett. A szabás is hibátlannak mondható, hiszen Karen kecses alakja megfelelő figyelmet kapott, így a vékony dereka és a csípője is remekül ki lett emelve, illetve ezek mellett még a lapos hasát és a vállait is megvillanthatta, amitől kicsit kacérabb és finoman szexi lett a végeredmény, amit imádtam. A színvilágra csak ugyanazt tudom elmondani, amit már emlegettem, hogy gyönyörű volt, a fekete és a piros csodásan kiegészítették egymást és szép kontrasztot alkottak egymással, valamint a színésznő világos bőrszínével is remekül mutattak, így panaszkodni tényleg nem lehet ezzel kapcsolatban sem. A zsebek elhelyezése és egyben használata pedig csak a jéghegy csúcsa volt, amivel laza és egyben vagány lett az összhatás. A megjelenését egy pár piros Jimmy Choo magassarkú szandállal, valamint Beladora ékszerekkel egészítettet ki és tette teljessé.

Karen haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva és egyenesre vasalva viselt a hátára omolva. A sminkje kellően izgalmas és mutatós lett; a szemeit arany szemhéjpúderrel, fekete szemceruzával és szempillaspirállal emelték ki, az arcát kontúrozták, de pirosítót is vittek fel rá, végül az ajkaira piros rúzs került.

Amy Schumer x Erdem

2017.04.28. 17:23, Fanni

Amy Schumer április 26-án, szerda este hivatalos volt a 'Snatched' londoni premierjére, amit a Soho Hotelben rendeztek meg.

A film 35 éves színésznője egy elég egyszerű és klasszikus, elegáns, valamint finoman romantikus stílusú darabban lépett a vörös szőnyegre, ahol nagyon csinos volt és bájosan nézett ki. Amy egy fekete, A-vonalú, apró virágmintákkal díszített és zsebekkel kiegészített Erdem midiruhát viselt a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból. A kifutón eredetileg egyenes szabással és mell alatt kék kisebb kivágással megbolondítva mutatták be, de végül örültem, hogy ezektől megszabadultak, viszont az eredeti sziluettet megtarthatták volna igazán. Bár ezzel sem volt baj, mert végül a színésznő dereka elég jól ki lett emelve és visszafogottan a dekoltázsára is felhívták a figyelmünket, mindenféle kivágás nélkül, de nekem valami hiányzott. Persze szép volt és bájos, de olyan egyszerű az egész, szívesebben láttam volna valami izgalmasabb és vagányabb tervezésben, ami hozzá is jobban illene. A színválasztás elég klasszikus és egyszerű volt, Amy sokszor visel fekete darabokat, de elismerem, hogy ezekkel a halvány virágmintákkal díszítve elég aranyos lett a végeredmény és fel is dobták az egészet, romantikus és nagyon nőies lett az egész tőlük, illetve az árnyalatok a bőrszínével és a méz szőke hajával is remekül kiegészítették egymást, így igazából nincs okom panaszra. Viszont ha már a ruha ennyire egyszerű volt, akkor a kiegészítőkkel, vagy a sminkkel lehetett volna játszadozniuk, hogy valami szín is legyen benne. A megjelenését egy pár fekete Stuart Weitzman magassarkú szandállal tette teljessé, ékszereket pedig egyáltalán nem viselt.

Amy haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva és lágy hullámokba besütve viselt. A sminkje szintén visszafogott, de mutatós lett; a szemeit fekete szemhéjpúderrel és műszempillával emelték ki, az arcára pirosítót és highlighter vittek fel, az ajkaira végül rózsaszín szájfény került, ami helyett igazán használhattak volna piros rúzst is.

Selena Gomez x Brock Collection

2017.04.28. 17:00, Fanni

Selena Gomez szintén ott volt tegnap délután, április 27-én a 2017-es We Day California rendezvényen, amit Inglewoodban rendeztek meg a The Forumban és ő volt az esemény műsorvezetője is.

A 24 éves színésznő egy vintage stílusú, de egyszerre mégis modern, fiatalos és kacér outfitben lépett a kék szőnyegre, ahol fantasztikusan festett. Selena egy fehér és pasztell kék, apró kockákkal és nagy gombokkal díszített, kétrészes Brock Collection szettet viselt a 2017-es őszi/téli kollekcióból, ami egy ejtett vállú, hosszú ujjú felsőből, valamint egy hozzá passzoló magasított derekú és bő szárú nadrágból állt össze. Említettem már, hogy mennyire szeretem az énekesnő stílusát a 2 évvel ezelőtti stylist váltása óta? Ha még nem mondtam volna akkor megemlítem, mert tényleg figyelemre méltó, hogy mennyit fejlődött, arról pedig nem is beszéltem még, hogy mennyi nagyon izgalmas és különleges megjelenést láthattunk tőle. Ha követitek Selena megjelenéseit, akkor tudhatjátok, hogy jelenleg is két stylisttal dolgozik együtt; az egyik Kate Young, aki a nagyobb eseményekre, díjátadókra és premierekre öltözteti a kedvencünket, míg Chris Classen (aki a mostani szettért is felelős) a koncertekre, a hétköznapokra és a divatbemutatókra, esetleg kisebb, ehhez hasonló eseményekre öltözteti. Én kettőjük közül nehezen tudok választani, mert mind a ketten tehetségesek, bár Kate sokkal jobban próbálja az énekesnőt kizökkenteni a komfortzónájából, amiért hálás is vagyok, de az a helyzet, hogy az ő keze alatt már több rossz outfitet láthattunk, bár a legutóbbi '13 Reasons Why' premieres Oscar de la Renta válastása egyszerűen fantasztikus és emlékezetes volt, amit tényleg imádtam. De gyorsan térjünk is vissza a mostani választásához, ami az évszakhoz  tökéletesen passzolt, akárcsak a korához, hiszen laza, de mégis nőies, monokróm stílusú darabokban láthattuk. A színválasztás visszafogott és egyszerű volt, de a két világos árnyalat egymással kiegészítve remekül nézett ki, illetve Selena bőrszínével is gyönyörű összhangot alkottak, míg az apró minták és a nagy gombok izgalmasabbá varászolták a végeredményt. A szabásba szintén nem találhatunk egyetlen egy hibát sem, rendkívül előnyös volt az énekesnő számára; a vékony dereka és a csípője is csak finoman lett kiemelve, hiszen a legnagyobb hangsúly a vállaira került, amit a felsőrész szabásának köszönhetően nagyon jól meg tudtott villantani és sejtelmesebb lett az összhatás is. Kiegészítőként egy pár világoskék Chrisian Louboutin magassarkút, illetve Jennifer Fisher ékszereket választott.

Selena haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva laza hullámokba besütve viselt. A sminkje pedig izgalmas és nagyon mutatós lett; a szemeit barna és arany füstös sminkkel, valamint szempillaspirállal emelték ki, az arcát lágyan bronzosították és pirosítót is vittek fel rá, míg az ajkaira nude színű matt rúzs került.

Angela Sarafyan x Vika Gazinskaya

2017.04.28. 16:48, Fanni

Angela Sarafyan április 25-én, kedd este megjelent az 'Intent to Destroy' premierjén, amit a 2017-es Tribeca Filmfesztivál alatt rendeztek meg New Yorkban az SVA Theatreben.

A 33 éves színésznő egy nagyon egyszerű, de nagyszerű, igazán elegáns és játékos darabban lépett a fotósok elé ez alkalommal, amiben hihetetlenül bájosan festett. Angela egy piszkos fehér színű, fodrokkal díszített kétrészes Vika Gazinskaya szettet viselt a 2014-es tavaszi/nyári kollekcióból, ami egy nyakpántos crop topból és egy hozzá passzoló magasított derekú és lágy esésű midiszoknyából állt össze. A végeredmény elég letisztult és modern lett, de megvoltak benne a kacér és klasszikus elemek is, így összességében egy kifejezetten izgalmas, friss illetve nőies megjelenést láthattunk tőle, amit lehetetlen nem imádni. A színválasztás elég minimalista volt, viszont a színésznő kreol bőrszínével és a sötét hajával is fantasztikusan mutatott, az alig észrevehető minták pedig egy kicsit mutatósabbá varázsolták az összhatást, akárcsak a lágy fodrok. A szabásba sem lehet belekötni, mivel a visszafogottsága ellenére is nagyszerűen kihangsúlyozta és gyönyörűen követte végig Angela formás alakját, így a formás csípőjére került a legnagyobb hangsúly, de visszafogottan a dereka is ki lett emelve, valamint a lapos hasát is kacéran megvillanthatta, amitől az egész sokkal sejtelmesebb lett. Kiegészítőként egy pár ezüst Nicholas Kirkwood magassarkú szandált, valamint John Hardy, Le Vian és Maxior ékszereket választott ez alkalommal, de egyikkel sem estek túlzásokba.

Angela haját egy magasan elhelyezett, szoros és teljesen hétköznapi copfba fogták össze, ami a tervezés mellé remekül illett.  A sminkje természetes, de feltűnő lett; a szemeit barna füstös sminkkel emeleték ki, az arcát bronzosították és highlighter-t is vittek fel rá, az ajkaira végül világosbarna rúzs került.

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |