Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

  

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    
    

20/20
Feltételek | Lekerültek

Betelt, kérlek Titeket, hogy ne jelentkezzetek!

 
Események
Aug 27, vas - MTV Video Music Awards
Aug 30 - Szept 9, szer-szom - Velencei Filmfesztivál
Szept 7-17, csüt-vas - Torontói Filmfesztivál
Szept 13, szer - mother! New York premier
Szept 16, szom - Lego Ninjago Movie Los Angeles premier
Szept 17, vas - Emmy Awards
Szept 18, hét - Kingsman: The Golden Circle London premier
Nov 13, hét - Galmour Women of the Year Awards
 
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2017.09.24. 18:36
2017.09.24. 16:53
2017.09.24. 16:26
2017.09.24. 16:12
2017.09.24. 15:54
2017.09.24. 13:00
2017.09.23. 20:42
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Best Dressed of the Week - Szavazás

2017.09.23. 13:58, Fanni

Rögzített bejegyzés hétfő késő estig! Tekerj lejjebb a friss hírekért, valamint ne felejts el szavazni Te sem!

Ismét itt a hétvége, ami azt jelenti, hogy eljött az idő az eheti "Best Dressed of the Week" szavazáshoz. Most újból visszaváltottam a Top 8-as mezőnyhöz, hiszen "befejeződött" a fesztiválszezon, vagyis a két fontosabb fesztivál, bár így is elég nagy volt a megjelenések száma, amelyek közül válogatni tudtam. Plusz az Emmy díjátadóról csak két szettet válogattam be ez alkalommal, hiszen ahogy írtam hétfő este (vagy kedd délelőtt) kikerül a különszavazás, ami miatt nem láttam sok értelmét annak, hogy több jelenlévőt is betegyek. Ami pedig a stílusokat illeti; főleg elegánasabb és feltűnőbb darabok vannak a legjobbak között ez alkalommal, de legallább a színek változatosabbak és nem csak feketét láthattunk a vörös szőnyegen, aminek én mindig örülök. Remélem, hogy Mindenkinek sikerül megtalálnia a kedvencét, a szót nem is húzom tovább, irány szavazni! :)

Szóval a szavazás lényege az lenne, hogy minden héten kiválasztanátok a "Legjobban öltözött hírességet". A szavazás minden héten szombaton (legkésőbb vasárnap délelőtt) tenném fel az oldalra és vasárnap estig (vagy legkésőbb hétfő estig) lehet majd szavazni. A szavazást követően pedig egy külön bejegyzésben számolok be Nektek a döntésetekről, illetve még én is kiválasztanám a saját kedvencemet, aki szerintem megérdemelte volna még a győzelmet. Még egy kis infó: a szavazásban mindig az elmúlt hét szombatjától, a jelenlegi hét péntekéig vannak felsorolva a szavazásra kiválasztott kedvencek! (A szavazás állása új ablakban nyílik majd meg!)

Ki volt a hét legjobban öltözött híressége?
 
 
 
 
 
 
 
 
pollcode.com free polls

 

Kylie Minogue x David Koma

2017.09.24. 18:36, Fanni

Kylie Minogue is hivatalos volt a 'Kingsman: The Golden Circle' londoni premierjére, amit szeptember 18-án, hétfő este rendeztek meg az Odeon Leicester Square-en.

A 49 éves énekesnő egy igazán modern, friss és kacér ruhában érkezett a vetítésre, ahol elképesztően jól nézett ki. Kylie egy hófehér, ejtett vállrésszel és palásttal kiegészített, négyzetrácsos részletekkel díszített David Koma miniruhát viselt a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból. A tavalyi megjelenéseit az ausztrál énekesnőnek nem igazán szerettem, mert szinte az összes elég ódivatú volt és öregítette, viszont ezzel a választásával sikerült teljes mértékben lehengerelnie. Bár maga a tervezés egészen egyszerű, klasszikus kis darab volt, viszont a palástnak és a különböző textúráknak, valamint a mintázatnak köszönhetően sikerült felfrissíteniük az alapkoncepciót. Kezdjük szerintem a letisztult és minimalista színválasztással, ami ugyan visszafogott volt, de a napbarnított bőrszínével és a szőke hajával remek összhangot alkotott és egyáltalán nem mondanám a végeredmény unalmasnak, hála a díszítésnek, amivel sikerült megfűszerezniük az egészet. A szabással sem tudtak igazából újat mutatni, de mégis nagyon tetszett és örültem, hogy nem egy nagy estélyi mellett tette le a voksát; a ruha sziluettje végig tökéletesen követte Kylie formás alakját, így a vékony derekára és a csípőjére is nagy hangsúlyt fektettek, plusz a hosszú lábait és a vállait is sikerült megvillantania, aminek köszönhetően az összhatás igazán szexi és sejtelmes lett. Viszont a legjobban az egészben a palást tetszett, amivel sokkal elegánsabb és kifinomultabb lett a megjelenése. Kiegészítőként egy pár ezüst Jimmy Choo magassarkút és De Beers ékszereket választott.

Kylie haja leengedve maradt, amit középen elválasztva, nagyobb hullámokba beszárítva viselt. A sminkje klasszikus és feltűnő lett; a szemeit fekete füstös sminkkel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították és pirosították is, míg az ajkaira rózsaszín rúzs került.

Poppy Delevingne x Chanel

2017.09.24. 16:53, Fanni

Poppy Delevingne is ellátogatott a 'Kingsman: The Golden Circle' londoni premierjére, amit szeptember 18-án, hétfő este rendeztek meg az Odeon Leicester Square-en.

A film 31 éves színésznője egy friss és játékos, de az alkalomhoz illően finoman elegáns ruhában érkezett a vetítésre, ahol nagyon bájosan festett. Poppy egy barna alapszínű, rózsaszín virágokkal és stucctollal, valamint flitterekkel díszített, alakkövető Chanel miniruhát viselt a 2017-es elő-őszi kollekcióból, amit hátul egy kivágással egészítettek ki. A színésznő a premieren azok közé tartozott, akik nem nagy estélyit választottak, aminek kifejezetten örültem is, így láthattunk egy kis fiatalos és kacér lendületet is az elegánsabb szettek mellett a narancssárga szőnyegen. Poppy (és a testvére, Cara is) a Chanel-lány (It Girl) megtestesítője, ami miatt képtelen voltam nem szeretni ezt a választását, hiszen egyszerre volt nagyon bájos, illetve visszafogottan vagány. A színválasztással pedig tökéletesen sikerült megidéznie a jelenlegi őszi évszakot, amiért szintén jár a plusz pont tőlem, hiszen én szeretem, amikor nem csak az alkalomnak és napszaknak, de évszaknak is megfelelően választanak ruhákat a hírességek magunkak a stylistjuk segítségével. A barna árnyalatokra nem mondhatjuk azt, hogy gyakran megfordulnának a nagyobb eseményeken és, ha mégis jelen vannak nem mindenkinek állnak jól, viszont a modellből lett színésznő napbarnított bőrszínével és az új, platinaszőke hajával fantasztikus összhangot alkotott, míg a rózsaszín részletek belevittek az egészbe egy kis romantikus és nőies hatást is, így a sötét alapszínen tudtak egy kicsit finomítani. A flittereknek köszönhetően az összhatás nem csak csillogó, de izgalmas is lett, a szoknya alján elhelyezett tollak pedig játékossá tették az egészet. A szabásba sem tudok belekötni, mivel Poppy kecses alakját végig hibátlanul követte, így a vékony derekára és a csípőjére is elég nagy hangsúly került, de a legnagyobb figyelmet a hosszú lábaira helyezték. Kiegészítőként egy pár barna, bársonnyall borított Jimmy Choo magassarkút és Chanel Fine ékszereket választott.

Poppy rövid haja szabadon maradt, amit oldalra fésülve egy kicsit rendezetlen formában viselt, laza hullámokba, amitől az egész megjelenése még vagányabb lett. A sminkjében sem találhatóak szerencsére hibák; a szemeit fekete füstös sminkkel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították és highlighter-t is vittek fel rá, végül az ajkaira barackszínű szájfény került.

Margot Robbie x Brock Collection

2017.09.24. 16:26, Fanni

Margot Robbie szeptember 20-án, szerda este megjelent a 'Goodby Christopher Robin' premierjén Londonban, aminek az Odeon Leicester Square adott otthont.

A film 27 éves színésznője egy romantikus stílusú, valamint elegáns ruhában lépett a vörös szőnyegre a kamerák elé. Margot egy hófehér, apró piros, rózsaszín és zöld rózsákkal és csipkével díszített, A-vonalú, valamint pufi ujjakkal kiegészített Brock Collection estélyit viselt a 2018-as tavaszi/nyári kollekcióból (frissen a kifutóról). Kezdjük a jobb dolgokkal szerintem, mert ezzel gyorsan végzünk, hiszen ebből volt sajnos kevesebb. Az egyetlen dolog a tervezéssel kapcsolatban, ami igazán tetszett az a mintázata és a színvilága volt, hiszen az egész nagyon friss és üde, valamint nagyon nőies, amit egyszerűen imádtam és a színésznő stílusával is megtalálta a közös hangot, aminke örültem. A ruha alapszíne eléggé minimalista és letisztult volt, viszont a finoman napbarnított bőrszínével a fehér árnyalat gyönyörű összhangot alkotott, míg a virágos mintázattal egy kis izgalmat is bele tudtak csempészni a végeredménybe, amitől mutatósabb lett az egész. Ami viszont a szabást illeti, egyszerűen borzalmas volt és hihetetlenül előnytelen számára, ezután egyáltalán nem csodálkoznék azon, ha két lábbal rúgná ki a stylistját, Kate Young-ot, valamint az asszisztenseit, amiért ebben kiengedték a hotelszobából, majd még a vörös szőnyegre is engedték. Az első kérdés, ami felmerült bennem az, hogy "mindenki vak volt?", vagy "nem volt tükör a szobában, esetleg a liftben?". A ruhán elhelyezett pufi ujjak, amivel megidézték a viktoriánus kort nem lett volna rossz, viszont Margot számára egyáltalán nem mondható előnyösnek, hiszen nagyon megszélesítették a felsőtestét, de főleg a vállait, aminek következtében úgy nézett ki, mint egy német úszónő, míg a dekoltázsa teljesen le lett szorítva, valamint a dereka körül is elég szűk volt a kreáció, amit szintén nem mondanék előnyös dolognak. A szoknyarészre sem tudok kecsegtető dolgokat mondani, hiszen ezen a területen ismét több anyagot használtak fel - mint a vállrésznél -, így a csípője is sokkal szélesebbnek tűnik, mint amilyen valójában. Pedig a kifutón imádtam a ruhát és tényleg gyönyörű volt, viszont a színésznő a formás alakja miatt sem tudta számomra eladni, sokkal jobban nézett volna ki Alicia Vikander-en, vagy Keira Knightly-n, esetleg még Lily Rose Depp-en is el tudnám képzelni. Bár Margot-on is lehetett volna segíten, már azzal is, ha az egyik vállrészt lehúzták volna, ahogy azt a kifutón is tették, esetleg meg is szabadulhattak volna tőle mind a két oldalon és máris jobban nézhetett volna ki. Viszont így, ebben a formában sikerült bekerülnie az év legrosszabbul öltözött hírességei közé. A megjelenését egy pár Jimmy Choo magassarkúval, illetve Asprey London ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Margot haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva és lágy hullámokba viselt, vizes hatással megfűszerezve, ami szintén nem lett a kedvencem. Viszont az élénk és színes sminkjét kifejezetten imádtam; a szemeit citromsárga és narancssárga füstös sminkkel, valamint szempillaspirállal emelték ki, az arcát pirosították, végül az ajkaira nude színű rúzs került.

Sophie Cookson x Christopher Kane

2017.09.24. 16:12, Fanni

Sophie Cookson is hivatalos volt a 'Kingsman: The Golden Circle' világpremierjére, amit Londonban rendeztek meg az Odeon Leicester Square-en szeptember 18-án, hétfő este.

A film 27 éves színésznője egy klasszikus és egyben elegáns, de mégis kacér szettben érkezett a vetítésre. Sophie egy fekete alapszínű, lila csipkével díszített és magasított nyakú Christopher Kane midiruhát viselt a 2017-es őszi/téli kollekcióból, ami finoman átlátszó volt. Azt nem mondanám a végeredményre, hogy annyira borzalmas lett volna, viszont túl jónak sem mondanám, mert számomra az egészet elrontotta a ruha átlátszósága és az, hogy a melleit is megvillantotta benne. Bár erre is lett volna egy nagyon jó megoldás, mégpedig az, hogy a felsőrészen ennél több lila csipkerészt kellett volna elhelyezniük, hogy semmi se villanjon meg, a szoknyával szerencsére semmi gond nem volt, ez nem tűnt annyira átlátszónak szerencsére, így ezzel nem is voltak különösebb problémáim. Összességében a színésznő megjelenése elég unalmas és kicsit ódivatú is volt, szívesebben láttam volna ennél színesebb és a korához is jobban passzoló kreációban, bár ez sem működött rosszul rajta, de kissé öregítette. A színvilágról túl sok jót nem tudok elmondani, mivel egyáltalán nem tudott ennek a két színnek a kombinációja meggyőzni, főleg az áltátszó részletek miatt, aminek köszönhetően a bőrszínének az árnyalatai is megjelentek, viszont a fekete és a lila nem ebben a formában akár jól is működhetett volna, mert a világos bőrszínével gyönyörű kontrasztot alkottak. A szabás, ahogy írtam is nagyon klasszikus volt, de szerencsére Sophie vékony dereka szépen ki lett hangsúlyozva, valamint finoman a csípőjére is felhívták a figyelmünket. Kiegészítőként egy pár fekete Charlotte Olympia magassarkú szandált választott.

Sophie haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva laza hullámokba besütve viselt, a vállára igazítva. A sminkje friss és egyszerű lett; a szemeit fekete, enyhén füstös sminkkel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát pirosították, végül az ajkaira barackszínű szájfényt vittek fel.

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |