Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/20
Képre vár: Szandi*, Szandi, Iza, katie
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy ne jelentkezzetek, mert betelt a helyek száma!

 
Események
Feb 3, szom - Directors Guild of America Awards
Feb 5, hét - Academy Awards Nominees Luncheon
Feb 6, kedd - The Mercy London premier
Feb 6, kedd - InStyle EE Rising Star Party
Feb 7, szer - amfAR New York Gála
Feb 8, csüt - Black Panther London premier
Feb 8, csüt - Evening Standard British Film Awards
Feb 11, vas - Festival of the Heart Gála
Feb 11, vas - Writers Guild of America Awards
Feb 15, csüt - I, Tonya London premier
Feb 19, hét - Red Sparrow London premier
Feb 28, szer - BAFTA Awards
Márc 3, szom - Independent Film Spirit Awards
Márc 4, vas - Academy Awards (Oscar)
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.02.20. 12:14
2018.02.20. 11:16
2018.02.19. 20:02
2018.02.19. 19:48
2018.02.19. 19:10
2018.02.19. 17:55
2018.02.19. 16:43
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Lucy Hale x Azzaro

2016.08.01. 12:10, Fanni


Természetesen Lucy Hale is ott volt a 2016-os Teen Choice Awards-on, amit tegnap kora este, július 31-én, vasárnap rendeztek meg az inglewoodi The Forumban.

A 'The Pretty Little Liars' 27 éves színésznője egy modern stílusú, de egyben elegáns ruha mellett döntött ez alkalommal, amiben igazán csinos volt. Lucy egy világoskék-nude színekből álló, nyakpántos, absztrakt és geometriai mintákkal díszített Azzaro alakkövető midiruhát viselt a 2016-os tavaszi/nyári kollekcióból. Bevallom nem ez a legizgalmasabb szett, amit valaha a színésznőtől láttam, de a sorozat többi női szereplőjének a megjelenése közül az övé (illetve Troian Bellisario-é) volt a legjobb. A ruhadarab színösszeállítása tetszett, fiatalos elegáns is volt egyben, semmiféle harsány, vagy feltűnő színt nem használtak fel, így az egész letisztult tudott maradni. A ruhát egyébkánt a kifutón átlátszóként mutatták be, de mint láthatjátok Lucy-én alakítottak egy kicsit és ahol a szürkés/barnás részeket láthatjátok, az a kiegészítés a villantások elkerülése végett. A szabás is tökéletes volt, bár ebbe sem csempésztek bele semmi különlegességet és szerintem az esemény lazább hangulata miatt igazán lehetett volna egy picit rövidebb a szoknyája is. Az alakja egyébként elég jól ki lett emelve, főleg a dereka, de még így is látszik, a csípője felett, hogy egy picikét bő rá a ruha, amin javíthattak volna. A megjelenését egy pár ezüst Stuart Weitzman magassarkúval, ezüst Jimmy Choo henger alakú clutch-csal és Maxior La Belle ékszerekkel egészítette ki.

Lucy haja leengedve maradt, amit középen elválasztva, laza hullámokba besütve viselt. A sminkje is eléggé visszafogottra és természetesre sikeredett; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították és pirosítót is vittek fel rá, míg az ajkaira egy rózsaszín rúzs került.

Még nincs hozzászólás.