Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/16
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Aug 7, kedd - Crazy Rich Asians Los Angeles premier
Aug 9, csüt - The Hollywood Foreign Press Association Party
Aug 9, csüt - The Wife London premier
Aug 9, csüt - Mile 22 Los Angeles premier
Aug 12, vas - Teen Choice Awards
Aug 16, csüt - The Children Act London premier
Aug 17, pén - The Last Witness London premier
Aug 20, hét - MTV Video Music Awards
Aug 20, hét - BlacKkKlansman London premier
Aug 22, szer - The Miseducation of Cameron Post London premier
Aug 22, szer - American Animals London premier
Aug 29-Szept 8, szer-szom - Velencei Filmfesztivál
Aug 31-Szept 9, pén-vas - Deauville-i Amerikai Filmfesztivál
Szept 6-16, csüt-vas - Torontói Filmfesztivál
Szept 17, hét - Emmy Awards
Okt 10, szer - Widows London premier
Okt 18, csüt - The Favourite London premier
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.08.18. 12:50
2018.08.16. 19:24
2018.08.16. 18:26
2018.08.16. 17:11
2018.08.16. 16:28
2018.08.16. 16:11
2018.08.16. 15:04
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Lucy Hale x Azzaro

2016.08.01. 12:10, Fanni


Természetesen Lucy Hale is ott volt a 2016-os Teen Choice Awards-on, amit tegnap kora este, július 31-én, vasárnap rendeztek meg az inglewoodi The Forumban.

A 'The Pretty Little Liars' 27 éves színésznője egy modern stílusú, de egyben elegáns ruha mellett döntött ez alkalommal, amiben igazán csinos volt. Lucy egy világoskék-nude színekből álló, nyakpántos, absztrakt és geometriai mintákkal díszített Azzaro alakkövető midiruhát viselt a 2016-os tavaszi/nyári kollekcióból. Bevallom nem ez a legizgalmasabb szett, amit valaha a színésznőtől láttam, de a sorozat többi női szereplőjének a megjelenése közül az övé (illetve Troian Bellisario-é) volt a legjobb. A ruhadarab színösszeállítása tetszett, fiatalos elegáns is volt egyben, semmiféle harsány, vagy feltűnő színt nem használtak fel, így az egész letisztult tudott maradni. A ruhát egyébkánt a kifutón átlátszóként mutatták be, de mint láthatjátok Lucy-én alakítottak egy kicsit és ahol a szürkés/barnás részeket láthatjátok, az a kiegészítés a villantások elkerülése végett. A szabás is tökéletes volt, bár ebbe sem csempésztek bele semmi különlegességet és szerintem az esemény lazább hangulata miatt igazán lehetett volna egy picit rövidebb a szoknyája is. Az alakja egyébként elég jól ki lett emelve, főleg a dereka, de még így is látszik, a csípője felett, hogy egy picikét bő rá a ruha, amin javíthattak volna. A megjelenését egy pár ezüst Stuart Weitzman magassarkúval, ezüst Jimmy Choo henger alakú clutch-csal és Maxior La Belle ékszerekkel egészítette ki.

Lucy haja leengedve maradt, amit középen elválasztva, laza hullámokba besütve viselt. A sminkje is eléggé visszafogottra és természetesre sikeredett; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították és pirosítót is vittek fel rá, míg az ajkaira egy rózsaszín rúzs került.

Még nincs hozzászólás.