Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

Képre vár: Ninaa

 
Elite cserék

    
    
    

20/16
Képre vár: Barbi
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Máj 8-19, kedd-szom - Cannes-i Filmfesztivál
Máj 19, szom - The Man Who Killed Don Quixote Cannes premier
Máj 20, vas - Billboard Music Awards
Máj 22, kedd - NYLON's Young Hollywood parti
Máj 22, kedd - The Whitney Museum of American Art Gála
Máj 23, szer - Adrift Los Angeles premier
Máj 24, csüt - Cartier British Polo Dinner
Jún 5, kedd - Incredibles 2 Los Angeles premier
Jún 10, vas - Tony Awards
Jún 18, hét - MTV Movie Awards
Júl 16, hét - Mamma Mia!: Here We Go Again
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.05.26. 14:35
2018.05.25. 19:51
2018.05.25. 19:11
2018.05.25. 18:02
2018.05.24. 19:36
2018.05.24. 19:17
2018.05.24. 18:48
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Lucy Hale x Azzaro

2016.08.01. 12:10, Fanni


Természetesen Lucy Hale is ott volt a 2016-os Teen Choice Awards-on, amit tegnap kora este, július 31-én, vasárnap rendeztek meg az inglewoodi The Forumban.

A 'The Pretty Little Liars' 27 éves színésznője egy modern stílusú, de egyben elegáns ruha mellett döntött ez alkalommal, amiben igazán csinos volt. Lucy egy világoskék-nude színekből álló, nyakpántos, absztrakt és geometriai mintákkal díszített Azzaro alakkövető midiruhát viselt a 2016-os tavaszi/nyári kollekcióból. Bevallom nem ez a legizgalmasabb szett, amit valaha a színésznőtől láttam, de a sorozat többi női szereplőjének a megjelenése közül az övé (illetve Troian Bellisario-é) volt a legjobb. A ruhadarab színösszeállítása tetszett, fiatalos elegáns is volt egyben, semmiféle harsány, vagy feltűnő színt nem használtak fel, így az egész letisztult tudott maradni. A ruhát egyébkánt a kifutón átlátszóként mutatták be, de mint láthatjátok Lucy-én alakítottak egy kicsit és ahol a szürkés/barnás részeket láthatjátok, az a kiegészítés a villantások elkerülése végett. A szabás is tökéletes volt, bár ebbe sem csempésztek bele semmi különlegességet és szerintem az esemény lazább hangulata miatt igazán lehetett volna egy picit rövidebb a szoknyája is. Az alakja egyébként elég jól ki lett emelve, főleg a dereka, de még így is látszik, a csípője felett, hogy egy picikét bő rá a ruha, amin javíthattak volna. A megjelenését egy pár ezüst Stuart Weitzman magassarkúval, ezüst Jimmy Choo henger alakú clutch-csal és Maxior La Belle ékszerekkel egészítette ki.

Lucy haja leengedve maradt, amit középen elválasztva, laza hullámokba besütve viselt. A sminkje is eléggé visszafogottra és természetesre sikeredett; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították és pirosítót is vittek fel rá, míg az ajkaira egy rózsaszín rúzs került.

Még nincs hozzászólás.