Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

   

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    
    

20/20
Képre vár: Gwen&Devin
Feltételek | Lekerültek

Betelt, kérlek Titeket, hogy ne jelentkezzetek!

 
Események
Júl 12, szer - Game of Thrones Los Angeles premier
Júl 13, csüt - Dunkirk London premier
Júl 17, hét - Valerian and the City of a Thousand Planets LA premier
Júl 19-23, szer-vas - San Diego Comic Con
Júl 21, pén - MTV Fandom Awards
Júl 24, hét - Valerian and the City of a Thousand Planets London premier
Szept 17, vas - Emmy Awards
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2017.07.25. 21:39
2017.07.25. 14:20
2017.07.25. 13:08
2017.07.25. 12:44
2017.07.25. 10:43
2017.07.24. 17:48
2017.07.23. 21:02
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Game of Thrones Season 7 Premiere Menswear Wrap-Up

2017.07.14. 19:10, Fanni

Természetesen a színésznők mellett a férfi színészek is hivatalosak voltak a 'Game of Thrones' új évadjának a premierjére, aminek a Los Angelesben található Walt Disney Concert Hall adott otthont július 12-én, szerda este.

Kit Harington is jelen volt az eseményen, aki nagyon sármosan festett az outfitjében. A sorozat 30 éves színésze egy monokróm stílusú és egyben laza Dolce & Gabbana öltönyben lépett a kék szőnyegre, ami a 2017-es őszi/téli kollekcióban kapott helyet. A választása egy fekete, leopárdmintákkal díszített zakóból, félig begombolt fekete ingből és egy egyszerű, enyhén szűkített fazonú nadrágból állt össze. Kit választása nekem személy szerint nagyon tetszett, még a hibája ellenére is teljesen elégedett voltam vele. Igaz, hogy nem tetszett, hogy a cipője mellett nem viselt zoknit, így megvillantotta a bokáját, de szerencsére ennél nagyobb probléma nem volt a végeredménnyel, az pedig különösen tetszett, hogy lazábbra vette az egészet, így egy sokkal fiatalosabb és frissebb összhatást láthattunk. Kiegészítőként egy pár Dolce & Gabbana cipőt, valamint Tiffany & Co. karórát választott.

Nikolaj Coster-Waldau is hivatalos volt a premierre, aki egy sokkal klasszikusabb, de mégis fiatalos outfitben érkezett. A sorozat 46 éves színésze az eseményre egy gyönyörű sötétkék árnyalatban pompázó Strong Suit öltönyt választott a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból, ami mellé egy világoskék Armani inget párosított. A színválasztást egyszerűen imádtam, nagyon jól állt neki és a témához is tökéletesen passzolt, szóval ebbe nem tudok belekötni, annak pedig nagyon örültem, hogy nem a fekete mellett tette le a voksát, hanem egy kis színt is belevitt a végeredménybe, ami jót is tett neki. Szerencsére a szabás is rendben volt, így ő is fantasztikusan festett a kék szőnyegen a többi jelenlévő mellett. A megjelenését egy pár fekete Christian Louboutin cipővel egészítette ki és tette teljessé.

Liam Cunningham szintén ellátogatott a premierre, ahol őt egy még klasszikusabb és elegánsabb összeállításban láthattuk, mint a többieket, de hozzá tökéletesen passzolt. A sorozat 56 éves színésze egy sötétkék, háromrészes Brioni öltönyt viselt a 2017-es őszi/téli kollekcióból, ami egy zakóból és egy hozzá passzoló nadrágból, valamint mellényből állt össze, ezek mellé pedig egy színben passzoló Anto inget párosított. A végeredményt egy pár fekete Grenson cipővel, illetve IWC karórával egészítette ki és tette teljessé.

Még nincs hozzászólás.