Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/20
Képre vár: Szandi*, Szandi, Iza, katie
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy ne jelentkezzetek, mert betelt a helyek száma!

 
Események
Feb 3, szom - Directors Guild of America Awards
Feb 5, hét - Academy Awards Nominees Luncheon
Feb 6, kedd - The Mercy London premier
Feb 6, kedd - InStyle EE Rising Star Party
Feb 7, szer - amfAR New York Gála
Feb 8, csüt - Black Panther London premier
Feb 8, csüt - Evening Standard British Film Awards
Feb 11, vas - Festival of the Heart Gála
Feb 11, vas - Writers Guild of America Awards
Feb 15, csüt - I, Tonya London premier
Feb 19, hét - Red Sparrow London premier
Feb 28, szer - BAFTA Awards
Márc 3, szom - Independent Film Spirit Awards
Márc 4, vas - Academy Awards (Oscar)
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.02.20. 12:25
2018.02.20. 12:14
2018.02.20. 11:16
2018.02.19. 20:02
2018.02.19. 19:48
2018.02.19. 19:10
2018.02.19. 17:55
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Game of Thrones Season 7 Premiere Menswear Wrap-Up

2017.07.14. 19:10, Fanni

Természetesen a színésznők mellett a férfi színészek is hivatalosak voltak a 'Game of Thrones' új évadjának a premierjére, aminek a Los Angelesben található Walt Disney Concert Hall adott otthont július 12-én, szerda este.

Kit Harington is jelen volt az eseményen, aki nagyon sármosan festett az outfitjében. A sorozat 30 éves színésze egy monokróm stílusú és egyben laza Dolce & Gabbana öltönyben lépett a kék szőnyegre, ami a 2017-es őszi/téli kollekcióban kapott helyet. A választása egy fekete, leopárdmintákkal díszített zakóból, félig begombolt fekete ingből és egy egyszerű, enyhén szűkített fazonú nadrágból állt össze. Kit választása nekem személy szerint nagyon tetszett, még a hibája ellenére is teljesen elégedett voltam vele. Igaz, hogy nem tetszett, hogy a cipője mellett nem viselt zoknit, így megvillantotta a bokáját, de szerencsére ennél nagyobb probléma nem volt a végeredménnyel, az pedig különösen tetszett, hogy lazábbra vette az egészet, így egy sokkal fiatalosabb és frissebb összhatást láthattunk. Kiegészítőként egy pár Dolce & Gabbana cipőt, valamint Tiffany & Co. karórát választott.

Nikolaj Coster-Waldau is hivatalos volt a premierre, aki egy sokkal klasszikusabb, de mégis fiatalos outfitben érkezett. A sorozat 46 éves színésze az eseményre egy gyönyörű sötétkék árnyalatban pompázó Strong Suit öltönyt választott a 2017-es tavaszi/nyári kollekcióból, ami mellé egy világoskék Armani inget párosított. A színválasztást egyszerűen imádtam, nagyon jól állt neki és a témához is tökéletesen passzolt, szóval ebbe nem tudok belekötni, annak pedig nagyon örültem, hogy nem a fekete mellett tette le a voksát, hanem egy kis színt is belevitt a végeredménybe, ami jót is tett neki. Szerencsére a szabás is rendben volt, így ő is fantasztikusan festett a kék szőnyegen a többi jelenlévő mellett. A megjelenését egy pár fekete Christian Louboutin cipővel egészítette ki és tette teljessé.

Liam Cunningham szintén ellátogatott a premierre, ahol őt egy még klasszikusabb és elegánsabb összeállításban láthattuk, mint a többieket, de hozzá tökéletesen passzolt. A sorozat 56 éves színésze egy sötétkék, háromrészes Brioni öltönyt viselt a 2017-es őszi/téli kollekcióból, ami egy zakóból és egy hozzá passzoló nadrágból, valamint mellényből állt össze, ezek mellé pedig egy színben passzoló Anto inget párosított. A végeredményt egy pár fekete Grenson cipővel, illetve IWC karórával egészítette ki és tette teljessé.

Még nincs hozzászólás.