Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/20
Képre vár: Szandi*, Szandi, Iza, katie
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy ne jelentkezzetek, mert betelt a helyek száma!

 
Események
Feb 3, szom - Directors Guild of America Awards
Feb 5, hét - Academy Awards Nominees Luncheon
Feb 6, kedd - The Mercy London premier
Feb 6, kedd - InStyle EE Rising Star Party
Feb 7, szer - amfAR New York Gála
Feb 8, csüt - Black Panther London premier
Feb 8, csüt - Evening Standard British Film Awards
Feb 11, vas - Festival of the Heart Gála
Feb 11, vas - Writers Guild of America Awards
Feb 15, csüt - I, Tonya London premier
Feb 19, hét - Red Sparrow London premier
Feb 28, szer - BAFTA Awards
Márc 3, szom - Independent Film Spirit Awards
Márc 4, vas - Academy Awards (Oscar)
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.02.19. 16:27
2018.02.18. 13:56
2018.02.18. 13:27
2018.02.18. 13:13
2018.02.18. 12:59
2018.02.18. 12:45
2018.02.18. 12:25
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Hailey Baldwin x Kaufmanfranco

2017.09.12. 15:02, Fanni

Hailey Baldwin is ott volt szeptember 8-án, péntek este a Harper's Bazaar magazin 2017-es ICONS partiján, aminek a new yorki The Plaza Hotel adott otthont a divathét alatt.

A 20 éves modell egy igazán modern és kifinomult, elegáns ruhában lépett a fekete szőnyegre, ahol igazán jól nézett ki. Hailey arany és ezüst színekből összeálló, flitterekkel díszített és mélyen dekoltált, alakkövető Kaufmanfranco estélyit viselt a 2017-es Resort kollekcióból. Az MTV Video Music Awards óta nem láthattuk a modellt nagyobb eseményen, aminek egy kicsit örültem is, mivel a díjátadón elég nagy csalódást tudott okozni, így megérte egy kicsit várni a következő megjelenésével. Hailey-nek fantasztikusan állt a végeredmény, a tervezés pedig végig hibátlanul követte a kecses alakját, ami azt jelenti, hogy a vékony derekára és a csípőjére is hatalmas figyelem került, valamint a mély dekoltázsrásznek köszönhetően a melleire is elég nagy hangsúlyt helyeztek, bár szerencsére túlzásokba ezen a területen nem estek. Egyedül a szoknya hossza az, amibe bele tudok kötni, hiszen elég hosszúra sikeredett és a földet is súrolta, csodálkozom, hogy nem esett el benne, nagy szerencséje volt, de ettől függetlenül alakíthattak volna rajta, esetleg uszállyal is ki lehetett volna egészíteni, amitől drámaibb lehetett volna a megjelenése. A színvilág elég érdekes volt, hiszen nem túl gyakran párosítják össze az arany és az ezüst színeket, viszont ezek a csodás metálos árnyalatok remekül kiegészítették egymást és a modell napbarnított bőrszínével is tökéletesen mutatattak, míg a flittereknek köszönhetően az egész csillogóbb és előkelőbb lett. A megjelenését egy pár Schutz magassarkúval, valamint Lorraine Schwartz ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé. 

Hailey haját egy középen elválasztott, sikkes és alacsonyan elhelyezett copfba készítették el. A sminkje viszont túl drámai és sötét lett, ami eléggé öregítette is őt és kissé ódivatú volt; a szemeit erőteljes, fekete cicás tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát kontúrozták, végül az ajkaira nude színű rúzst vittek fel.

Még nincs hozzászólás.