Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

 

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/16
Feltételek | Lekerültek

Kérlek Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Okt 27, pén - BAFTA Britannia Awards
Nov 2, csüt - Murder on the Orient Express London premier
Nov 5, vas - Hollywood Film Awards
Nov 5, vas - Paddington 2 London premier
Nov 5, vas - Daddy's Home 2 Los Angeles premier

Nov 8, hét - All the Money in the World Los Angeles premier
Nov 9, kedd - Coco Los Angeles premier
Nov 9, kedd - Mudbound Los Angeles premier
Nov 12, vas - MTV Europian Music Awards
Nov 12, vas - Governors Awards
Nov 13, hét - Glamour Women of the Year Awards
Nov 13, hét - Justice League Los Angeles premier
Nov 15, szer - Justice League London premier
Nov 16, csüt - Daddy's Home 2 London premier
Nov 19, vas - American Music Awards
Dec 7, csüt - Just Getting Started Los Angeles premier
Dec 10, vas - Jumanji: Welcome to the Jungle Los Angeles premier
Dec 12, kedd - Pitch Perfect 3 Los Angeles premier
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2017.11.21. 19:04
2017.11.21. 17:55
2017.11.21. 17:19
2017.11.21. 17:06
2017.11.20. 21:11
2017.11.20. 20:48
2017.11.20. 20:33
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Hailey Baldwin x Kaufmanfranco

2017.09.12. 15:02, Fanni

Hailey Baldwin is ott volt szeptember 8-án, péntek este a Harper's Bazaar magazin 2017-es ICONS partiján, aminek a new yorki The Plaza Hotel adott otthont a divathét alatt.

A 20 éves modell egy igazán modern és kifinomult, elegáns ruhában lépett a fekete szőnyegre, ahol igazán jól nézett ki. Hailey arany és ezüst színekből összeálló, flitterekkel díszített és mélyen dekoltált, alakkövető Kaufmanfranco estélyit viselt a 2017-es Resort kollekcióból. Az MTV Video Music Awards óta nem láthattuk a modellt nagyobb eseményen, aminek egy kicsit örültem is, mivel a díjátadón elég nagy csalódást tudott okozni, így megérte egy kicsit várni a következő megjelenésével. Hailey-nek fantasztikusan állt a végeredmény, a tervezés pedig végig hibátlanul követte a kecses alakját, ami azt jelenti, hogy a vékony derekára és a csípőjére is hatalmas figyelem került, valamint a mély dekoltázsrásznek köszönhetően a melleire is elég nagy hangsúlyt helyeztek, bár szerencsére túlzásokba ezen a területen nem estek. Egyedül a szoknya hossza az, amibe bele tudok kötni, hiszen elég hosszúra sikeredett és a földet is súrolta, csodálkozom, hogy nem esett el benne, nagy szerencséje volt, de ettől függetlenül alakíthattak volna rajta, esetleg uszállyal is ki lehetett volna egészíteni, amitől drámaibb lehetett volna a megjelenése. A színvilág elég érdekes volt, hiszen nem túl gyakran párosítják össze az arany és az ezüst színeket, viszont ezek a csodás metálos árnyalatok remekül kiegészítették egymást és a modell napbarnított bőrszínével is tökéletesen mutatattak, míg a flittereknek köszönhetően az egész csillogóbb és előkelőbb lett. A megjelenését egy pár Schutz magassarkúval, valamint Lorraine Schwartz ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé. 

Hailey haját egy középen elválasztott, sikkes és alacsonyan elhelyezett copfba készítették el. A sminkje viszont túl drámai és sötét lett, ami eléggé öregítette is őt és kissé ódivatú volt; a szemeit erőteljes, fekete cicás tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát kontúrozták, végül az ajkaira nude színű rúzst vittek fel.

Még nincs hozzászólás.