Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

Képre vár: Ninaa

 
Elite cserék

    
    
    

20/16
Képre vár: Barbi, Viki, Monic
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Júl 4, szer - Swimming with Men London premier
Júl 5, szer - Terminal London premier
Júl 8, vas - The Incredibles 2 London premier
Júl 11, szerda - Don't Worry He Won't Get Far on Foot Los Angeles premier
Júl 12, csüt - Sports Illustrated: The Fashionable 50 Party
Júl 13, pén - Mission Impossible: Fallout London premier
Júl 16, hét - Mamma Mia!: Here We Go Again
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.07.15. 20:29
2018.07.14. 18:17
2018.07.14. 17:55
2018.07.14. 15:26
2018.07.14. 15:00
2018.07.11. 20:55
2018.07.11. 20:35
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Katharine McPhee x Martha Medeiros

2017.10.12. 15:50, Fanni

Katharine McPhee még szeptember 19-én, kedd este megjelent a Grammy Museum Gáláján, amit Los Angelesben rendeztek meg.

A 33 éves énekesnő egy igazán feltűnő és drámai ruhában érkezett a vörös szőnyegre ez alkalommal, amivel sikerült magára felhívnia az emberek figyelmét. Katharine egy fekete, tüllből elkészített, mélyen dekoltált, virágmintákkal és csipkével díszített, finoman átlátszó, hátul nyitott, valamint oldalt magasan felsliccelt és hosszú uszállyal kiegészített Martha Medeiros estélyit viselt. Szeretném azt mondani a választására, hogy szexi és sejtelmes lett volna, viszont ez nekem egyáltalán nem megy. Sajnos borzalmas ruhát választott, aminél ízléstelenebbet mostanában nem igazán láttam, figyelemre éhes és olcsó volt az egész, amiből egyetlen pozitívumot sem tudok kiemelni. Pedig ennél sokkal többre és jobbra is képes, nekem nagyon hiányzik a klasszikus és visszafogott, nőies stílusa, ami annyira jól állt neki, de most kilépett a komfortzónájából, nem is akárhogy, hiszen ilyet még nem láthattunk tőle. Sőt, annyira pocsék volt az egész szett, hogy nekem benne van a Top 3-ban az idei év eddigi legrosszabb választásai között, sőt még az év végi listán is helyet fog kapni, mert ezt nehéz lesz elfelejteni, az biztos! Jobb szavakat nem találok, mint azt, hogy tragikus és horrorisztikus az egész. Na de térjünk is át a szabásra; bár azt elismerem, hogy Katharine alakját a ruha szépen követte, a vékony derekára és a formás csípőjére is nagy hangsúlyt fektettek, ami rendben is volt, de a mély dekoltázsrész, a vállvillantás, a nyitott hátrész és az oldalt elhelyezett magas felsliccelést túl sok és felesleges volt, egymás mellett már túlzásnak tűnt az egész és számomra elfogadhatatlanná tette a végeredményt. A dekoltázsrészre áttérve; nem tudom, hogy sikerült ilyen rosszul megoldaniuk, de csak véghez tudták vinni; hihetetlenül előnytelen volt a felsőrész a színésznő számára, a kialakítása szörnyű volt és nem csak a felsőtestét szélesítette meg, de a dekoltázsa is sokkal nagyobbnak tűnt, mint amilyen valójában, ami bár sokak számára jól hangozhat, de egyáltalán nem nézett ki jól, egyszerűen fura volt az egész. Azt sem értem, hogy ha már egyébként is sokat mutatott a ruha Katharine testéből, akkor miért volt szükség arra, hogy átlátszó is legyen, az pedig csak hab a tortán, hogy a csipke milyen rosszul nézett ki ezzel párosítva. A színekre áttérve, sokszor szoktam mondani, hogy a fekete alapszínnel nehezen lehet mellényúlni, de most még ezt is sikerült összehozniuk, bár ezen nem annyira látszik rossznak, viszont ezen a képen meg tudjátok nézni jobb fényviszonyok között. Összességében hatalmasat csalódtam most, de nem vagyok szomorú miatta, mert vannak nála nagyobb kedvenceim is, inkább nevettem a szetten egy jót. A megjelenését egy pár fekete Stuart Weitzman magassarkúval, fekete Edie Parker clutch-csal és EF Collection ékszerekkel.

Katharine haja leengedve maradt, amit középen elválasztva, a hátára omolva viselt, egyenesre vasalva. A sminkje elég egyszerű, de feltűnő volt; a szemeit fekete és barna füstös sminkkel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították, de pirosítót és highlighter-t is használtak, végül az ajkaira nude színű rúzs került.

Még nincs hozzászólás.