Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

Képre vár: Ninaa

 
Elite cserék

    
    
    

20/15
Képre vár: Barbi, Viki
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Jún 10, vas - Tony Awards
Jún 18, hét - MTV Movie Awards
Jún 25, hét - Antman and the Wasp Los Angeles premier
Júl 16, hét - Mamma Mia!: Here We Go Again
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.06.18. 17:01
2018.06.18. 16:23
2018.06.18. 15:39
2018.06.18. 15:20
2018.06.18. 11:32
2018.06.18. 11:00
2018.06.18. 10:49
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Lucy Liu x Yanina Couture

2017.10.12. 16:17, Fanni

Lucy Liu még szeptember 18-án, hétfő este megjelent a 2017-es The American Theatre Wing's Centennial Gálán, amit New Yorkban rendeztek meg a Cipriani Hotelben.

A 48 éves színésznő egy igazán kifinomult, izgalmas és romantikus stílusú kreációban érkezett az eseményre, ahol tőle megszokottan lélegzetelállítóan nézett ki. Lucy egy levendulaszínű, átlátszó részletekkel, tüllel és ezüst levélmintákkal díszített Yanina Couture estélyit viselt a 2016-os tavaszi/nyári kollekcióból. A színésznő egyszerűen képtelen rossz megjelenéseket bemutatni nekünk, igaz, hogy nem túl gyakran láthatjuk őt a nagyobb eseményeken, amit nagyon sajnálok, de mindegy, hogy hol és mikor lép a nyilvánosság elé, soha nem tud csalódést okozni és mindig csodásan fest, ami most sem volt másképpen. Én egyszerűen szerelmes lettem ebbe a ruhába, bár azt bevallom, hogy egyáltalán nem az én stílusom, viszont Lucy-n fantasztikusan áltt az egész és jó volt ránézni. Azt pedig nem értem, hogy az alacsony termetével és a kecses alakjával, hogy tudja azt összehozni, hogy az ehhez hasonlóan nagyobb tervezések jól álljanak neki és a sok anyag miatt ne vesszen el a ruhában,de mégis sikerül valahogy neki, úgy ahogy másnak nem, aminek örülük. A színvilág friss és nőies volt, a világos bőrszínével ez a gyönyörű szürkés-lilás árnyalat mesésen mutatott, míg a díszítés sokkal izgalmasabbá és előkelőbbé varázsolta a végeredményt. Különösen tetszettek a tüll részletek, amelyeket vízszintes csíkokba helyeztek el, hiszen egy kis drámaiságot is belevittek az összhatásba, míg az ezüst levélminták a csillogásért feleltek. A szabás is teljesen rendben volt, a vastag ezüst övnek nélküli is szépen ki lett volna hangsúlyozva Lucy vékony dereka, viszont ez még inkább segített ezen, valamint a csípőjét is gyönyörűen kiemelte az estélyi sziluettje. Kiegészítőként egy pár Christian Louboutin magassarkút, ezüst Edie Parker clutch-ot és Neil Lane ékszereket választott. 

Lucy haját egy középen elválasztott, szoros és sikkes kontyba készítették el. A sminkje klasszikus és visszafogott lett; a szemeit vékony tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát pirosították, végezetül az ajkaira barackszínű rúzst vittek fel.

Még nincs hozzászólás.