Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

 

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/18
Képre vár: Niki, katie
Feltételek | Lekerültek

Kérlek Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Dec 4, hét - The British Fashion Awards
Dec 4, hét - Selena Gomez x Coach party Londonban
Dec 5, kedd - I, Tonya Los Angeles premiere
Dec 6, szer - L'Oreal Women of Worth Awards
Dec 6, szer - The Greatest Showman London premier
Dec 6, szer - Lady Bird London premier
Dec 6, szer - THR Women in Entertainment Breakfast parti
Dec 6, szer - Molly's Game London premier
Dec 7, csüt - Jumanji London premier
Dec 7, csüt GQ Men of the Year parti
Dec 7, csüt - Just Getting Started Los Angeles premier
Dec 8, pén - The Greatest Showman New York premier
Dec 10, vas - Jumanji: Welcome to the Jungle Los Angeles premier

Dec 12, kedd - Pitch Perfect 3 Los Angeles premier
Dec 12, kedd - Star Wars: The Last Jedi London premier
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2017.12.13. 09:13
2017.12.12. 20:59
2017.12.12. 20:37
2017.12.12. 19:07
2017.12.12. 18:29
2017.12.12. 16:41
2017.12.12. 16:20
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Lucy Liu x Yanina Couture

2017.10.12. 16:17, Fanni

Lucy Liu még szeptember 18-án, hétfő este megjelent a 2017-es The American Theatre Wing's Centennial Gálán, amit New Yorkban rendeztek meg a Cipriani Hotelben.

A 48 éves színésznő egy igazán kifinomult, izgalmas és romantikus stílusú kreációban érkezett az eseményre, ahol tőle megszokottan lélegzetelállítóan nézett ki. Lucy egy levendulaszínű, átlátszó részletekkel, tüllel és ezüst levélmintákkal díszített Yanina Couture estélyit viselt a 2016-os tavaszi/nyári kollekcióból. A színésznő egyszerűen képtelen rossz megjelenéseket bemutatni nekünk, igaz, hogy nem túl gyakran láthatjuk őt a nagyobb eseményeken, amit nagyon sajnálok, de mindegy, hogy hol és mikor lép a nyilvánosság elé, soha nem tud csalódést okozni és mindig csodásan fest, ami most sem volt másképpen. Én egyszerűen szerelmes lettem ebbe a ruhába, bár azt bevallom, hogy egyáltalán nem az én stílusom, viszont Lucy-n fantasztikusan áltt az egész és jó volt ránézni. Azt pedig nem értem, hogy az alacsony termetével és a kecses alakjával, hogy tudja azt összehozni, hogy az ehhez hasonlóan nagyobb tervezések jól álljanak neki és a sok anyag miatt ne vesszen el a ruhában,de mégis sikerül valahogy neki, úgy ahogy másnak nem, aminek örülük. A színvilág friss és nőies volt, a világos bőrszínével ez a gyönyörű szürkés-lilás árnyalat mesésen mutatott, míg a díszítés sokkal izgalmasabbá és előkelőbbé varázsolta a végeredményt. Különösen tetszettek a tüll részletek, amelyeket vízszintes csíkokba helyeztek el, hiszen egy kis drámaiságot is belevittek az összhatásba, míg az ezüst levélminták a csillogásért feleltek. A szabás is teljesen rendben volt, a vastag ezüst övnek nélküli is szépen ki lett volna hangsúlyozva Lucy vékony dereka, viszont ez még inkább segített ezen, valamint a csípőjét is gyönyörűen kiemelte az estélyi sziluettje. Kiegészítőként egy pár Christian Louboutin magassarkút, ezüst Edie Parker clutch-ot és Neil Lane ékszereket választott. 

Lucy haját egy középen elválasztott, szoros és sikkes kontyba készítették el. A sminkje klasszikus és visszafogott lett; a szemeit vékony tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát pirosították, végezetül az ajkaira barackszínű rúzst vittek fel.

Még nincs hozzászólás.