Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/17
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, zara
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Szept 6-16, csüt-vas - Torontói Filmfesztivál
Szept 14, pén - Audi Emmy Awards elő-parti
Szept 15, szom - BAFTA TV Tea parti
Szept 15, szom - Women Making History Brunch
Szept 15, szom - Variety and Women in Film parti
Szept 16, vas - Victoria Bekcham x Vogue UK parti

Szept 16, vas- The House with a Clock on Its Wall LA premier
Szept 17, hét - Emmy Awards
Szept 17, hét - Netflix after parti 
Szept 17, hét - HBO after parti
Szept 17, hét - WME parti
Szept 17, hét - LOVE magazin parti
Szept 17, hét - A Simple Favour London premier
Szept 19-21, szer-pén - San Sebastian Filmfesztivál
Szept 22, szom - Smallfoot Los Angeles premier
Szept 22, szom - Bad Times at the El Royale Los Angeles premier
Szept 24, hét - A Star Is Born Los Angeles premier
Szept 24, hét - Night School Los Angeles premier
Szept 27, csüt - A Star Is Born London premier
Szept 28, pén - Nomis Los Angeles premier
Okt 10, szer - Widows London premier
Okt 17, szer - Halloween Los Angeles premier
Okt 18, csüt - The Favourite London premier
Okt 23, kedd - Bohemian Rhapsody London premier
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.09.23. 18:56
2018.09.23. 18:43
2018.09.22. 21:40
2018.09.22. 10:49
2018.09.22. 10:37
2018.09.21. 19:46
2018.09.21. 19:32
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Lucy Liu x Yanina Couture

2017.10.12. 16:17, Fanni

Lucy Liu még szeptember 18-án, hétfő este megjelent a 2017-es The American Theatre Wing's Centennial Gálán, amit New Yorkban rendeztek meg a Cipriani Hotelben.

A 48 éves színésznő egy igazán kifinomult, izgalmas és romantikus stílusú kreációban érkezett az eseményre, ahol tőle megszokottan lélegzetelállítóan nézett ki. Lucy egy levendulaszínű, átlátszó részletekkel, tüllel és ezüst levélmintákkal díszített Yanina Couture estélyit viselt a 2016-os tavaszi/nyári kollekcióból. A színésznő egyszerűen képtelen rossz megjelenéseket bemutatni nekünk, igaz, hogy nem túl gyakran láthatjuk őt a nagyobb eseményeken, amit nagyon sajnálok, de mindegy, hogy hol és mikor lép a nyilvánosság elé, soha nem tud csalódést okozni és mindig csodásan fest, ami most sem volt másképpen. Én egyszerűen szerelmes lettem ebbe a ruhába, bár azt bevallom, hogy egyáltalán nem az én stílusom, viszont Lucy-n fantasztikusan áltt az egész és jó volt ránézni. Azt pedig nem értem, hogy az alacsony termetével és a kecses alakjával, hogy tudja azt összehozni, hogy az ehhez hasonlóan nagyobb tervezések jól álljanak neki és a sok anyag miatt ne vesszen el a ruhában,de mégis sikerül valahogy neki, úgy ahogy másnak nem, aminek örülük. A színvilág friss és nőies volt, a világos bőrszínével ez a gyönyörű szürkés-lilás árnyalat mesésen mutatott, míg a díszítés sokkal izgalmasabbá és előkelőbbé varázsolta a végeredményt. Különösen tetszettek a tüll részletek, amelyeket vízszintes csíkokba helyeztek el, hiszen egy kis drámaiságot is belevittek az összhatásba, míg az ezüst levélminták a csillogásért feleltek. A szabás is teljesen rendben volt, a vastag ezüst övnek nélküli is szépen ki lett volna hangsúlyozva Lucy vékony dereka, viszont ez még inkább segített ezen, valamint a csípőjét is gyönyörűen kiemelte az estélyi sziluettje. Kiegészítőként egy pár Christian Louboutin magassarkút, ezüst Edie Parker clutch-ot és Neil Lane ékszereket választott. 

Lucy haját egy középen elválasztott, szoros és sikkes kontyba készítették el. A sminkje klasszikus és visszafogott lett; a szemeit vékony tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát pirosították, végezetül az ajkaira barackszínű rúzst vittek fel.

Még nincs hozzászólás.