Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/20
Képre vár: Szandi*, Szandi, Iza, katie
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy ne jelentkezzetek, mert betelt a helyek száma!

 
Események
Feb 3, szom - Directors Guild of America Awards
Feb 5, hét - Academy Awards Nominees Luncheon
Feb 6, kedd - The Mercy London premier
Feb 6, kedd - InStyle EE Rising Star Party
Feb 7, szer - amfAR New York Gála
Feb 8, csüt - Black Panther London premier
Feb 8, csüt - Evening Standard British Film Awards
Feb 11, vas - Festival of the Heart Gála
Feb 11, vas - Writers Guild of America Awards
Feb 15, csüt - I, Tonya London premier
Feb 19, hét - Red Sparrow London premier
Feb 28, szer - BAFTA Awards
Márc 3, szom - Independent Film Spirit Awards
Márc 4, vas - Academy Awards (Oscar)
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.02.19. 16:27
2018.02.18. 13:56
2018.02.18. 13:27
2018.02.18. 13:13
2018.02.18. 12:59
2018.02.18. 12:45
2018.02.18. 12:25
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Sarah Jessica Parker x Bottega Veneta & Oscar de la Renta

2017.10.20. 15:29, Fanni

Sarah Jessica Parker október 14-én, szombat este ellátogatott a The Hammer Museum 2017-es gálájára, amit a los angelesi múzeumban rendeztek meg.

Az 52 éves színésznő egy elég egyszerű, de sikkes és egyben elegáns ruhában érkezett az eseményre, ahol remekül nézett ki. Sarah egy mélyen dekoltált és háromnegyedes ujjakkal kiegészített, lágy esésű Bottega Veneta estélyit viselt a 2018-as Resort kollekcióból, amit szürke mintázattal díszítettek fel. Bár semmi újat nem tudott mutatni és magához képest elég unalmas volt a választása, de ez esetben az egyszerűség nyerő dolog volt számára és bebizonyította, hogy egy letisztult darab néha jobb, mint egy agyondíszített, csilli-villi tervezés. A fekete színválasztással nagyon ritkán lehet mellényúlni, igazán biztonságos sötét árnyalat, ami minden bőrtónussal jól mutat, ami a színésznő esetében is így volt, hiszen a napbarnított bőrszínével megtalálták a megfelelő hangot és jól néztek ki egymással párosítva. A sziluett könnyed és légies lett, viszont Sarah vékony derekát hibátlanul kihangsúlyozta és a csípőjére is került egy kisebb figyelem, valamint a dekoltázsát is sejtelmesen megvillanthatta, amitől kacérabb lett a végeredmény. Bevallom nem lett a kedvencem az eseményről, de tényleg csinos volt és jól állt neki az outfit, eladhatóvá tudta tenni, de hiányoztak belőle a színek és kicsit unalmas is volt ez miatt. Láthattunk már jobb összeállítást is Sarah-tól, viszont ez még az egyhangúsága ellenére is a jobbak közé tartozik. A megjelenését egy pár fekete SJP magassarkúval, David Webb ékszerekkel és fekete Bottega Veneta clutch-csal tette teljessé. A haja leengedve maradt, amit középen elválasztva, beszárítva viselt a vállaira omolva. A sminkje is a megszokottak alapján készült el; a szemeit fekete szemceruzával és szempillaspirállal hangsúlyozták ki, az arcát pirosították, végezetül az ajkaira nude színű rúzst vittek fel.

Sarah október 18-án, szerda este hivatalos volt az Intimissimi fehérneműmárka új new yorki boltjának a megnyitójára.

A Golden Globe díjas színésznő erre az alkalomra egy játékos és kacér ruhát választott, amiben még a 'Sex in the City'-s karakterét, vagyis Carrie Bradshaw-t is sikerült megidéznie. Sarah egy fekete-fehér, csipkéből készült, valamint átlátszó felsőrésszel kiegészített, harangszabású vintage Oscar de la Renta koktélruhát viselt. Az első és legnagyobb, valamint egyben a legszembetűnőbb probléma számomra a fekete melltartó volt, ami az átlátszó fehér felső alól villantott meg a színésznő, aminek semmi keresnivalója nem lett volna itt, főleg fekete színben. Ez miatt pedig számomra már alapból el lett rontva az egész, hiszen olcsó, erőltetett lett a végeredmény, amin semmi nem tudott segíteni, egyszóval borzalmas, amit fáj kimondani egyébként. Mivel ez egy fehérneműmárka partija volt, így érthető, hogy a hírességek promótálni akarták az esemény alatt a márkát, ahogy azt Sarah is tette, de ezt el lehetett volna intézni sokkal ízlésesebben és kifinomultabban, valamint a melltartó megvillantására is van jobb mód, mint ez, hogy a fehér felső alá, fekete darabot veszünk el. Vegyük példának Irina Shayk-ot, aki tényleg sejtelmessé tette a fekete melltartójának a megvillantását, amiben semmi erőltetettség nem volt, hanem tényleg kacér és ízléses lett, valamint túl sokat sem mutatott meg belőle, ami kulcsfontosságú. A ruha szabása egyébként rendben volt, ebbe igazából nem lehet belekötni, maximum csak annyit, hogy a színésznő korához már egyáltalán nem passzolt, így nem erőltettem volna a viselését; sokkal inkább megnéztem volna ezt a kreációt Zendaya-n. Egyébként Sarah vékony dereka gyönyörűen ki lett emelve benne és visszafogottan a lábait is megvillanthatta. A színkombináció klasszikus volt, viszont talán jobban tetszett volna, ha a felső is fekete árnyalatban pompázna, mert a fehérrel nem igazán működött jelen esetben. Kiegészítőként egy pár ezüst SJP magassarkút választott. A haja ismét leengedve maradt, amit középen elválasztva és beszárítva viselt. A sminkje is a megszokottak szerint sötét és feltűnő volt; a szemeit fekete szemceruzával és szempillaspirállal emelték ki, az arcát pirosították, míg az ajkaira rózsaszín rúzs került.

Még nincs hozzászólás.