Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/17
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, zara
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Szept 6-16, csüt-vas - Torontói Filmfesztivál
Szept 14, pén - Audi Emmy Awards elő-parti
Szept 15, szom - BAFTA TV Tea parti
Szept 15, szom - Women Making History Brunch
Szept 15, szom - Variety and Women in Film parti
Szept 16, vas - Victoria Bekcham x Vogue UK parti

Szept 16, vas- The House with a Clock on Its Wall LA premier
Szept 17, hét - Emmy Awards
Szept 17, hét - Netflix after parti 
Szept 17, hét - HBO after parti
Szept 17, hét - WME parti
Szept 17, hét - LOVE magazin parti
Szept 17, hét - A Simple Favour London premier
Szept 19-21, szer-pén - San Sebastian Filmfesztivál
Szept 22, szom - Smallfoot Los Angeles premier
Szept 22, szom - Bad Times at the El Royale Los Angeles premier
Szept 24, hét - A Star Is Born Los Angeles premier
Szept 24, hét - Night School Los Angeles premier
Szept 27, csüt - A Star Is Born London premier
Szept 28, pén - Nomis Los Angeles premier
Okt 10, szer - Widows London premier
Okt 17, szer - Halloween Los Angeles premier
Okt 18, csüt - The Favourite London premier
Okt 23, kedd - Bohemian Rhapsody London premier
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.09.22. 21:40
2018.09.22. 10:49
2018.09.22. 10:37
2018.09.21. 19:46
2018.09.21. 19:32
2018.09.21. 19:16
2018.09.20. 13:59
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

2017 Governors Awards - Menswear Wrap-Up

2017.11.14. 15:35, Fanni

Már kikerült az oldalra az összes női jelenlévőről szóló bejegyzés a november 11-én, szombat este megrendezett 2017-es Governors Awards-ról, aminek a beverly hillsi The Ray Dolby Ballroom adott otthont, de a férfiakról sem feledkeztem meg, szóval róluk is olvashattok egy összegzőt.

Justin Timberlake is ellátogatott az eseményre, ahol tőle megszokottan egy nagyon elegáns és sikkes outfitben láthattuk. A 36 éves énekes egy fantasztikus, háromrészes Tom Ford öltönyt viselt, ami egy sötétzöld-fekete bársonyból elkészített zakóból, fekete egyenes szabású nadrágból és egy egyszerű fehér ingből állt össze. Kicsit szomorúan láttam, hogy rajta kívül szinte mindenki a klasszikus fekete-fehér szett mellett döntött, így jó volt egy kis színt látni a férfiaktól is az eseményen, amit ő szolgáltatott számunkra. A szabás egyébként rendben volt, bár szerintem a nadrág lehetett volna egy kicsit szűkebb fazonú, mert ez lazább stílus a zakóhoz nem igazán passzolt, de minden más rendben volt. A megjelenését egy pár fekete Tod's cipővel, fekete csokornyakkendővel, illetve Cartier kitűzőkkel és mandzsettagombokkal egészítette ki és tette teljessé.

Miles Teller is jelen volt a díjátadón, akit egy klasszikus és egyszerű szettet választott erre az alkalomra. A 30 éves színész egy háromrészes Ermeneglido Zegna Couture öltönyt viselt, ami egy finoman szűkített zakóból és egy hozzá passzoló nadrágból, illetve egy mellényből állt össze, amelyek mellé fehér inget és csokornyakkendőt párosított. Ezzel az összeállítással nem igazán lehet mellényúlni és Miles is remekül festett benne, igazán sármos volt, viszont ennél egy kicsit izgalmasabbat vártam tőle, bár azt nem mondanám, hogy csalódott lettem volna. A szabás szerencsére rendben volt, a nadrág hossza és a zakó kialakítása is stimmelt, viszont az ujjrészen szűkíthettek volna egy nagyon kicsit. Kiegészítőként egy pár fekete Salvatore Ferragamo cipőt választott.

James Franco szintén hivatalos volt a díjátadóra, ahol ismételten remekül nézett ki és igazán sármos volt. A 39 éves színész ez alkalommal egy teljesen fekete, fehér inggel párosított Salvatore Ferragamo öltönyt viselt, amit ő is csokornyakkendővel egészített ki. A színész izmos felsőteste nagyon szépen ki lett hangsúlyozva hála a zakó szűkebb szabásának, illetve a nadrág hosszát is sikerült eltalálniuk, bár szívesebben látnám most már a megszokott fekete ruhák mellett valami kis színben is, mert jól állna neki. A végeredményt egy pár szintén Salvatore Ferregamo cipővel tette teljessé.

Dave Franco sem hiányozhatott a gáláról, ahol a testvéréhez hasonlóan nagyon elegáns és sármos volt. A 32 éves színész szintén egy teljesen fekete, kétrészes Prada öltönyt viselt, ami mellé ő is fehér inget, illetve fekete nyakkendőt párosított. Lényegében ő és James ugyanúgy néztek ki, viszont Dave színválasztása sokkal gazdagabb és feltűnőbb volt, ami miatt az ő választása kicsit jobban is tetszett. A megjelenését nem gondolták túl, hiszen csak egy pár fekete Christian Louboutin cipőt párosítottak az outfit mellé befejezésképpen.

Jake Gyllenhaal szintén hivatalos volt a díjátadóra, ahol őt is egy klasszikus darabban láthattuk a vörös szőnyegen. A 36 éves színész ez alkalommal egy fekete, kétrészes Gucci öltönyt viselt, ami egy bársonyból elkészített zakóból és egy egyszerű, kicsit szűkebb fazonú nadrágból állt össze, amelyek mellé fehér inget és csokornyakkendőt párosított. A bársony használatának kifejezetten örültem, hiszen ennek volt köszönhető, hogy egy kicsit izgalmasabb lett a végeredmény és a tömegből is kitűnt a választásával. Szerencsére a szabásba egyáltalán nem lehet belekötni, az felsőteste nagyon szépen ki lett hangsúlyozva, illetve a nadrág hosszát is sikerült eltalálniuk. A végeredményt egy pár fekete Christian Louboutin cipővel és Montbalc gombokkal tette teljessé. 

Anthony Mackie is ellátogatott a díjátadóra, ahol ő is egy elegáns és kifinomult outfitben lépett a vörös szőnyegre. A 39 éves színész egy kicsit "bevállalósabb" volt és egy sötétkék-fekete Salvatore Ferragamo öltönyt választott, ami remekül követte végig a testét, így a szabása tökéletes volt. Kicsit bánom, hogy nem élénkebb kék árnyalatot választottak számára, de igazából így is elég elégedett voltam vele. A megjelenését egy pár fekete Gucci cipővel, David Yurman mandzsettagombokkal és csokornyakkendővel egészítette ki.

Garret Hedlund is megjelent a gálán, aki ismét egy klasszikus és elegáns összeállítást választott a stylistja segítségével. A 33 éves színész egy fekete Salvatore Ferragamo öltönyt viselt, ami mellé fehér inget és ő is fekete csokornyakkendőt párosított. A végeredményre egyáltalán nem lehet panaszkodni, hiszen az outfit jól állt neki, remekül nézett ki benne és sármos is volt, de rá is igaz, hogy jó lett volna egy izgalmasabb darabban látni. 

Robert Pattinson is ott volt az idei eseményen, ahol egy elég modern, de elegáns és klasszikus outiftben láthattuk a vörös szőnyegen. A 31 éves brit színész tőle megszokottan egy Dior Homme öltönyt viselt fekete színben, ami mellé fehér inget párosított, aminek a gallérját fekete részekkel egészítették ki. A szabás lehetett volna egy kicsit jobb is, bár a zakó kialakítása rendben volt, viszont a nadrág kicsit lógott rajta, ami miatt nem lett a megjelenése tökéletes. Kiegészítőként egy pár fekete Christian Louboutin cipőt választott.

Még nincs hozzászólás.