Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

Képre vár: Ninaa

 
Elite cserék

    
    
    

20/16
Képre vár: Barbi
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Máj 8-19, kedd-szom - Cannes-i Filmfesztivál
Máj 19, szom - The Man Who Killed Don Quixote Cannes premier
Máj 20, vas - Billboard Music Awards
Máj 22, kedd - NYLON's Young Hollywood parti
Máj 22, kedd - The Whitney Museum of American Art Gála
Máj 23, szer - Adrift Los Angeles premier
Máj 24, csüt - Cartier British Polo Dinner
Jún 5, kedd - Incredibles 2 Los Angeles premier
Jún 10, vas - Tony Awards
Jún 18, hét - MTV Movie Awards
Júl 16, hét - Mamma Mia!: Here We Go Again
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.05.26. 14:35
2018.05.25. 19:51
2018.05.25. 19:11
2018.05.25. 18:02
2018.05.24. 19:36
2018.05.24. 19:17
2018.05.24. 18:48
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Keira Knightley x Valentino

2017.12.06. 12:05, Fanni

Keira Knightley szintén hivatalos volt a 2017-es London Evening Standard Theatre Awards-ra, aminek a Theatre Royal adott otthont Londonban december 3-án, vasárnap este.

A 32 éves színésznő egy nagyon előkelő és elegáns, romantikus stílusú ruhában lépett a vörös szőnyegre, amiben lélegzetelállítóan nézett ki. Keira egy nude alapszínű, tüllből elkészített, fodrokkal díszített, valamint ejtett vállú és oldalt zöld szatén masnikkal díszített Valentino estélyit viselt a 2018-as tavaszi/nyári kollekcióból. Eredetileg nem így mutatták be a kifutón, hiszen ott finoman átlátszó volt és nem ejtett vállrésszel mutatták be. Bár az egyértelmű volt, hogy a színésznő számára az átlátszóságon változtatni fognak, ami nem is igazán zavart egészen addig, amíg rá nem eszméltem arra, hogy az eredeti formájában mennyivel jobban nézett ki, sokkal lágyabb volt az esése és az egész sokkal könnyebb volt, viszont ebben a formában ezt a formáját teljesen elvesztette, amit nagyon sajnáltam, Viszont az ejtett vállrész megoldásnak kifejezetten örültem, sokkal frissebb lett a végeredmény és kicsit fiatalosabb is. A szabás egyébként rendben volt, az egész ruhának a stílusa a színésznőhöz fantasztikusan passzolt és szerencsére a kecses alakja számára is kifejezetten előnyös volt; remekül kihangsúlyozta a vékony derekát, valamint finoman a csípőjére is felhívták a figyelmünket, plusz sejtelmesen a vállait is megvillanthatta, amitől az összhatás kacérabb lett. Az egyetlen dolog, amibe igazából tényleg bele tudok kötni az a nude-krémes alapszín volt, ami bár csodásan nézett ki, de sajnos Keira hófehér bőrszíne mellett nem mutatott túl jól, majdnem teljesen egybeolvadtak, ami elég zavaró volt és kicsit sápította is, szóval szívesebben láttam volna egy sötétebb bőrű személyen, de mentéségére szóljon, hogy én a zöld masnikat imádtam, igazán mesébe illő volt az egész megjelenése, mintha egy tündér jelmezét viselte volna, de visszatréve a masnihoz, az élénk színe a ruha árnyalatával remek kontrasztot alkotott és egy kicsit fel is tudta az egészet dobni. Azt kell mondanom, hogy ezzel az eheti "Best Dressed" szavazás mezőnyében biztosan megtalálható lesz, de talán a "BDOTY" szavazásban is számíthattok rá. Kiegészítőként egy pár Nicholas Kirkwood magassarkút, illetve Chanel Fine ékszereket választott.

Keira haját egy középen elválasztott, laza, de mégis elegáns és alacsonyan elhelyezett kontyba készítették el. A sminkje nagyon természetes és üde lett; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal hangsúlyozták ki, az arcát finoman kontúrozták, valamint pirosították, míg az ajkaira rózsaszín rúzst vittek fel.

Még nincs hozzászólás.